Hvordan å flette håret rundt hodet: Tips fagfolk

 Siden oldtiden, spytte ansett som et klassisk symbol på femininitet. Hjemland flettede fletter rundt hodet hennes betraktet Hellas og Frankrike, hvor hun var også veldig populært.
 Den største fordelen med denne frisyre er at det går bra med nesten alle typer og stiler, er det perfekt for forretningsmøter, disco eller gå sammen med venner.
 Kombinert med flette kjolen ser spesielt romantisk og feminin. Kombinasjonen av flettene med jeans og en t-skjorte gir sin eier stil og personlighet. Du trenger bare å velge de riktige hår tilbehør. Trendy frisyrer med fletter også som kjendis, for ikke å nevne vår moderne fashionista. I 2012, disse frisyrer er særlig relevant.
 Også, hvis du ønsker å flette håret rundt hodet med skum eller mousse, etterfulgt av fiksering hårspray, vil håret bli en lang tid. Flette håret hennes slik at håret kan være absolutt alle typer. Og viktigst av alt - du kan gjøre det selv uten hjelp!
 For å flette håret rundt hodet du trenger:
 - Med en hale kam;
 - Styling hår (om nødvendig);
 - Vakker pin;
 - Feng;
 Omtrentlig tid - 15 minutter.
 Hvordan å flette håret rundt hodet
 1. Vask og tørke hårføner. Hvis du har frodig hår, rette dem bedre ved hjelp av hår strykejern. Så frisyre vil se mye mer elegant. Før du tar fatt på coveret, forsiktig gre håret til å veve når de putalys og ikke spredt. Hvis du har fint hår, kan du bruke effekten fleece. For å gjøre dette, ta en liten åskam og nær røttene litt nacheshite. Når fletten er vevd, vil det virke større.
 2. På siden av tempelet vil vurdere tre små rygger. Det anbefales å smøre hver rokk mousse håret til håret i løpet av dagen beholdt sitt opprinnelige utseende. Tråder bør være av samme tykkelse, som var effekten av felgen.
 3. Få veving rim. Vi begynner å spinne som en vanlig øre, plukke og veving nye tråder. På dette punktet oppmerksom på at det er hårstrå som vil vplitatysya, og overgås bare av smellene. Ellers vil ringen ikke fungere. Den første kjede av halsen for det andre, mens forsiktig skille sine hender. Tilsvar investere i midten av den andre tverrside av ryggen smell. Hver gang fanger og vever ny rokk.
 4. Gjenta vekselvis "Trinn 3".
 5. Når du har langt hår dopletete det andre tempelet, fortsetter å spinne det ned, veving på begge sider av den nye hårstrå. Dermed alt håret skal samles i en flette.
 6. Dopletyte flette til lengde, feste en gummistrikk eller pin. Du kan i tillegg sikre det ferdige flette eller stealth nålene. Fiks ferdig frisyre hårspray.
 Måter å veve flette rundt hodet kan være mange. Ja, du kan veve ferdig på den andre templet, lås og skjul pigtail pin ende i håret, og du kan skru løs hår curling. Du kan også gjøre en haug dekorere det med vakre pinner eller bolter.
 Veldig fin frisyre vil se ut som to fletter vevd fra midten av pannen og nakken ending. Dermed hver flette må være fra forskjellige sider av hodet. Effektiv og business-aktig utseende å være to fletter, flette fra det ene øret til den andre, en i front, den andre - bak.

Som en fransk flette håret (foto)Fransk flette er en av favoritt frisyrer for de som har lært å veve det. Flette det kan ta et par minutter, en rekke alternativer å velge vil tillate bedre tolkning for enhver anledning og eleganse og femininitet som fransk frisyre legger fornærmelse å tilfredsstille hver av virkelig sex.
Franske fletter vevd Stages
Som en fransk flette håret (foto)

Å begynne å lage denne franske frisyre på håret, gre godt rent hår. Hvis håret ditt er forvirret eller pushatsya, sette på sine kjøretøy for å forhindre disse effektene. Forbered tyggegummi eller en PIN-kode som kan stiftes på slutten av hennes flette veving.
Å flette fransk flette, ta en bred hårstrå vekst i begynnelsen. Denne tråd deles i tre like strenger, gitt at tykkelsen av spydet vil avhenge av tykkelsen av de separerte kjeder. Hvis du ønsker en tynn ryddig fransk flette - ta små tråder, og for de store franske fletter - flere tråder.
Som en fransk flette håret (foto)

Nå er disse tilnærmingene gjør den første bindende - for vanlige fletter - ekstrem lås interweaves med medium og deretter gjenta det samme med ekstrem høydedrag på den andre siden. Å ha i begynnelsen av franske fletter, holder de sammenflettede tråder.
Nå holder midten tråd og tråd som er venstre tommel (høyre) tar litt under høyre side av hodet litt rokk og Draw hårstrå til sin basis.
Som en fransk flette håret (foto)

Tu strand, som ble dannet (nå er hun tykk) vevet med rokken baser av franske fletter - som om vanlig veve flette. Deretter ta hånd (a) alle tråder av franske fletter.
Som en fransk flette håret (foto)

Nå kommer på samme måte på den andre tråden, bare nå ta tak i håret på venstre side av hodet, og akkurat som det interweaves med rokk gjennomsnittet. Gjenta de samme handlingene, veve på til det øyeblikket da alt håret ikke vil bli delt inn i tre strenger, som du flette fransk flette.
Da han nådde slutten sone av hårvekst, kan du fortsette din vanlige flette pyntebånd, elastisk spenne eller pakk de resterende hårstrå inne, noe som gjør forsiktige streng frisyre.
Som en fransk flette håret (foto)

Fransk flette - en allsidig frisyre som passer perfekt for alle anledninger. Fransk flette kan brukes som en daglig for turer til kontoret, og kan være så festlig, vpletya hennes tape eller dekorere en vakker pin. Også fransk flette er grunnlaget for mange andre frisyrer.  
 Skjørt - veldig feminine klesplagg. Hun kan gjøre noen form mer raffinert, forholdsmessige, skiftende vekt på "rett" sted. Derfor, tynne og donuts alltid velge et skjørt for casual, kveld eller business-stil. "
Mote skjørt å fullføre, høst-vinter 2014-2015

 Mote skjørt å fullføre: Fall-Winter 2014-2015


 Når du velger nye klær for den kommende høstsesongen, jenter og kvinner størrelse XL bør ta hensyn til følgende modeller:
 •  Blyant skjørt. Dette alternativet er veldig fine virksomhet er ikke bare lykkelige eiere av blanketter, men jenter som ser mer "appetittvekkende". Videre er den tillatte lengde for smultringer - til kneet eller under kneet. Kombinert med alvorlig bluse eller skjorte (eller gratis tunika perfekt skjule problemområder), vil blyant skjørt ser veldig stilig. Så du kan spille med utskrifter - ikke bli hengt opp på standard svart eller annen mørk farge.

 •  Skjørt - blusset. Mote i de senere sesongene retro stilarter som klassisk dyorovskoy skjørt like under kneet eller gulvet vil være gjeldende og kommende høst. Imidlertid, når det gjelder stort omfang, lengde skjørt bør være strengt regulert, og ikke "krympe" over kneet. Eller lengde maxi eller midi.

 •  Skjørt med høy midje og belte. En annen heldig sammentreff - da nøyaktig de motemodeller og sitte perfekt på kvinner med former og jenter slip. Høy midje med et bredt (eller smal) skjule belte magen, brystet og visuelt understreke utonchyt figur, smashing det til riktige proporsjoner. Perfekt harmoni med skjørtet - kontrastfarge bluse gjemt inne.

 • Mote skjørt å fullføre, høst-vinter 2014-2015

   Varm fulle skjørt for vinteren 2015


   Velge deler for vinterklær, bør spesiell oppmerksomhet rettes til vevet. Det er, hvordan dette vil varme deg bære i alvorlige frost eller i fuktig, vått vær. Velge den perfekte vinter skjørtet bør holde på disse modellene:
 •  Lengden maxi eller midi. Først til donuts det - perfekt, "riktig" lengde. Dernest klær pålitelig beskytte føttene fra den kalde nordavinden. Kombinert med høye støvletter med hæler eller støvler Denne stilen vil se mest fordelaktige.

 •  Varme, naturlige stoffer. Selvfølgelig, det beste alternativet - skjørt med merino ull eller angora. Også ta hensyn til "paltovuyu" stoff. Det er mer tett, men holder utmerket form og fjernes ikke under bruk.

 •  Utskrifter. Zyam - ikke en grunn til å forlate den muntre farger. Spesielt nå så haster "riktige" utskrifter, som abstraksjoner på Piet Mondrian malerier eller barokk Monogram. Også, ikke gi opp brede langsgående striper eller diagonal (i tilfelle at det blusset modell).

 •  Draperi. Dette er en annen vanskelig teknikk som gjør det mulig å skjule feil helfigur. På grunn av det store antall folder, viser det fantastisk og elegant.

 •  Som du kan se, finne relevante og stilige mote skjørt for kvinner med uregelmessig tallet er ikke så vanskelig. Det viktigste - ønsket om å se elegant og moderne.
  Mote skjørt å fullføre, høst-vinter 2014-2015
  Яндекс.Метрика