I sommer, varmt vær, kan lange flagrende hår levere en sterk ubehag og å arbeide på kontoret langt hår er ikke alltid riktig.
 En god løsning er fransk flette "Fishtail". Den perfekte supplement til det - lett sommerkjole, sandaler Wedge-heeled og litt gjennomsiktig lipgloss.
 Resultatet er en fin land og en naturlig bilde. Å lære å flette håret fransk "Fishtail" - i vårt verksted.

 Trinnvis bilder ordningen veve flette fishtail


 1. Samle håret i en hestehale og fest med en gummistrikk litt obskure. Du kan vikle rundt strikken av håret for å skjule det eller klippe det og fjerne etter flette håret hennes helt.
Hvordan å flette håret hale fisk yachyy hender - plassering og bilder

 2. Del alt håret i hestehale i to like deler. Hvis du skjule strikken under håret, la dette til side en liten strand. Du kan feste den til klemmen heads up at det ikke forstyrrer deg mens veving fletter.
Hvordan å flette håret hale fisk yachyy hender - plassering og bilder

 3. Ta en liten rokk på utsiden av en av hår og sette håret til den andre delen.
 Da på samme måte ta en del av håret fra utsiden av den andre del og sette den til den første delen av håret. Fortsette å behandle inntil ikke nærmer deg slutten av håret.
Hvordan å flette håret hale fisk yachyy hender - plassering og bilder

 Det bør forsøke å bevege trådene slik at de slås på innsiden, men dette er ikke avgjørende. Også, hvis du vil ha symmetriske spytte ut, være forsiktig med å hårstrå var alltid lik i volum.
 Hvis du ønsker å flette ble stramt, trekker begge sider av håret til siden av hverandre hver gang etter flyttingen tråden. Dette vil hjelpe håret til å ligge tett.
Hvordan å flette håret hale fisk yachyy hender - plassering og bilder

 4. Når du er ferdig med å flette håret hennes, samle tips av små usynlige gummistrikk. Husk at veving "fiskehale" er omtrent tre ganger lengre enn konvensjonelle veving fletter. De tynnere tråder du gjør, jo mer tid det tar.
 På slutten av frisyrer nøye kutte strikken på toppen av håret, eller hvis du lar en lås til å drapere, vikle den rundt strikken og fest med pinner usynlige.
Hvordan å flette håret hale fisk yachyy hender - plassering og bilder

 Hvis du ønsker å ha klar flette friere, litt pull tråder av hele lengden på håret til siden av hverandre.
 Å spytte var kompakt og elegant, forsiktig gre håret før pyntebånd håret og trekke under veving, som nevnt ovenfor.
 Hvis du ønsker å "Fishtail" mer casual, må du først legge håret tekstur zavyvshy dem eller litt nachesav hele. I dette tilfellet, kan du ikke prøve å veve flette stramt. Etter hvert vil det bli litt bustete utseende og større volum.
 Når flettingen er endelig klar, dryss litt hårspray mild fiksering. Ditt land image skapt!
 Forfatter: Lily Romanov  
Weave Braid
 Hver av oss ansikter et daglig dilemma: hva frisyre å gjøre. Rask, praktisk og vakkert hår - en spytte. Og uansett du er en normal flette flette eller fransk eller "fisken". Det viktigste er at håret vil se fantastisk. Og en veving fletter lett å lage selv alene. Hvordan å veve flette selv, forteller vi nedenfor.
 Spytte "Fishtail"
 Rett, langt hår kan bli preparert i flette flette "Fishtail". Det er sannsynlig å appellere til de som ikke har tid, men ønsker å ha vakkert hår. Så, for å lage en "Fishtail" må være litt tålmodighet og dyktighet.
Weave Braid
Frisyre yachyy fisk halen (foto)Frisyre Fishtail fikk sitt navn fra den visuelle likheten av vanlig fisk hale eller hale havfrue, som som du ønsker. Populariteten av håret hans har tjent sin unikhet og skjønnhet og enkel implementering.
Det ideelle materialet for denne frisyre vil ha langt hår, men håret er bra på grunn av tynn sparsom hår kan vri fin surround "fiskehale. Generelt kan det struktur og lengde på håret være annerledes, men fremhever eller bare fargelegger legge smak til det generelle utseendet på håret og gjøre det ekstraordinære.
Frisyre Fishtail forskjellig fra andre Kos sin spesielle vplitannyam individuelle tråder gjennom som alle syntes å spytte skinner og glitrer som fiskeskjell. Dette frisyre er alltid relevant i hverdagen og vil magisk vises og på festen. I å skape Fishtail frisyrer kan bruke flere dekorasjoner og diverse tilbehør.
Den klassiske versjonen av Fishtail frisyrer
Frisyre yachyy fisk halen (foto)

Før veving fisk hale hår bør kjemmet og spre dem spray eller suge opp vannet. Denne prosedyren vil gjøre tråder smidig, og med forhindre floker og elektrifisering.
Gre nøye håret og dele inn i to tråder på baksiden.
Hold håret med den ene hånden og en annen separat liten rokk til høyre på høyre halvdel av håret.
Veltet denne rokk, kombiner det med høyre kant av venstre side av håret og rette håret.
Ta to atskilte deler av håret i den ene hånden og en annen separat liten bot rokk til venstre, venstre side av hodet.
Veltet denne tråden, spletit det med den venstre kanten på høyre side av håret og rette håret.
Veve fishtail, bærer elementer 2-5. Husk at de tråder som er vevet, bør være av samme tykkelse.
Tolkninger av Fishtail frisyrer
Frisyre yachyy fisk halen (foto)

Å lage en versjon av fisken halen hår må dele massen i to halvdeler.
Ta på hver strand av den temporale siden. Strands bør være symmetrisk og ikke tykk. Cross hårstrå på baksiden, mens retten til å bli til overs.
Holder veve ene siden, atskilt fra den andre siden av venstre tinninglappen etter en rokk, under den forrige. Denne tråden lå på toppen av de som allerede er der.
Tilsvar prypletayte tråder fra høyre side av hodet, og deretter til venstre, og så videre.
Ferdig frisyre Fishtail fest den med en strikk av vev.
Få en annen tolkning frisyre fishtail tilbake gre håret godt og suge dem med en spesiell spray eller vann. Gre håret tilbake.
Frisyre yachyy fisk halen (foto)

Starte Fishtail flette, form av timelige deler av hårstrå tok ca 3-4 cm i bredden. Cross tråder på baksiden som er lagt rett på toppen av dem igjen.
Clutching hans høyre hånd hår, høyre hånd, ta et avsnitt fra venstre side og kryss høyre-strand av henne. Videre, den første split med venstre strand, Turn, etterfulgt av en ny hale rokk.
Mottatt to nye tråder Slå til hverandre og følge punktene 2, 3, 4, veving fishtail temporalt nivå.
Tips for hår fishtail
Frisyre yachyy fisk halen (foto)

Hvis du ønsker å fiske halen var lys og luftig, ikke sterk fleece, presser hans veving kam med tenner eller kam.
Den klassiske versjonen fisk halen vevd tett nok, men andre alternativer ser bra friere skrå, der kan gradvis vevd kaste over skulderen din, zaplitayuchy hennes side.
Du kan også veve to, tre fiskehalen. Og svært uvanlig og stilig Fishtail frisyre vil se opletennoy rundt hodet.
Metoder veving fisk halen kan være forskjellig, for eksempel begynne å veve håret på kronen eller panne eller på baksiden av smell, eller templer, kombinere to fiskehalen en på halsen.
Frisyre yachyy fisk halen (foto)

Vennligst link til lavere hårstrå farget bånd eller garn og veve flette bruker tråder som hårstrå. Fisk hale ut elegant og moro, bare for en tur til festen!
Hvis håret ditt er sparsom og tynn, kan du jukse ved å bruke et par av overhead tråder av hans eller en annen farge, så fishtail vil se original og volum.
Festefishtail flette, spiral i form av blomster og dekorert med perler, kan du få en fantastisk bryllup alternativ.  
Яндекс.Метрика