Hvordan å flette håret hennes meg selv?
 Fransk flette, eller øre, er en svært populær frisyre. Dette er på grunn av sin meget estetisk utseende og utføre enkel måte, og deg selv. Fra klassisk flette øre, stort sett, et stort antall forskjellige tråder som brukes til å bli pereplesty hverandre.
 Begynn pyntebånd spikelet ligner på det første trinnet i å lage klassiske fletter. Begynn bedre med toppen av hodet. Hår zachesuyut siden, og noen av dem er delt inn i tre strenger. Tykkelsen setter størrelsen på spidd, og valget om å bedre navigere formen på hodet og håret struktur.
 1. Først ta nok tråder av middels tykkelse - 25 inches. Det viktigste at de var de samme. Det første elementet dekker, som i de klassiske fletter: høyre og venstre tråder sammenvevd med mediet.
 2. Ved opprettelse av det annet element er nødvendig for å begynne å fange små rygger på sidene av hodet. Opprinnelig høyre tommel er valgt liten åskam til høyre og slutter seg til riktig tråd basen. Da de, sammen, vevd inn i håret hennes. Mirror bør gjøre med venstre side.
 3. Så skal flette håret gjennom. Jo tynnere hår, tynnere spytte ut, denne regelen bør bli husket fra begynnelsen.
 4. Den siste fasen av den franske braid pyntebånd halen kan knyttes bruker noe som strekker seg fra konvensjonell tannkjøtt og slutter med en spesiell pin. Du kan også fullføre veving denne frisyre vanlige, klassisk skrå oppsamlet ved slutten av hår eller til den ønskede lengde.
 Fransk flette er en av de mest pålitelige frisyrer. Hvis flette det på riktig måte, vil den holde jevn gjennom hele dagen. For å unngå dannelse av "haner" eller slitte tråder skal veve siden av spytt strengt vinkelrett på hoved veving og trekke dem tettere. Hvis håret ditt er veldig slem og hard, kan du bruke gel for styling og stealth.
 Polukolosok er en av de varianter av franske fletter, som skiller seg fra det involverte færre tråder. Det er, for dets veve tråder anvendes bare en, alltid på samme side.
 Men det setter plasseringen av en interessant form hår. Du kan plassere den på hodet ditt som du liker fra kronen til høyre eller til venstre, ned, eller rett og slett sirkel hodet fra tempelet. Du kan begynne å veve noen polukoloskov og deretter koble dem sammen.
 Og øre, og kunne polukolosok utsøkt kveld frisyre. Det hele avhenger av dyktighet og fantasi til eieren av håret. I håret kan veve bånd, strass, kunstige blomster og diverse andre dekorasjoner. Veldig snilt av veving kan være veldig elegant. Det ville ønske.  
 Øket pigmentering av huden, som er en arvelig fenomen kan være plassert i forskjellige deler av kroppen. De fleste flekker oppstår på skuldre, nakke og ansikt kalt fregner. Fregner vanligvis vises i lys - eller rødhårede barn fra fem år, og etter tretti år ble lettere og er nesten usynlig.


Folk rettsmidler for å bekjempe økt pigmentering


 Til tross for at den personen som gir fregner slem, fint utseende, ikke mange jenter besittelse ikke bringe lykke, mens ønsket om å kvitte seg med pigmentering er ganske stor.

 Starter fra våren til sent på sommeren, når sollyset er klarest manifestert våren fordi i denne perioden for å oppnå ønsket resultat, fjerne dem er ikke anbefalt.

 Den beste tiden for å bekjempe pigmentering er høsten og vinteren, når solaktiviteten er synkende, og hindrer ikke handlingen av blekemidler.

 Det er mange måter som bidrar til å bli kvitt fregner, men på grunn av personligheten til huden og veldig mørke flekker, vil hver jente være nødvendig cleanser, men for å riktig velger vil måtte bruke prøving og feiling.

 Den beste løsningen i kampen for ren hud fregner er folk rettsmidler, fordi du bruker dem er en garanti for at i strengt samsvar med anbefalingene fra huden din ikke er berørt, og i tilfelle av null bleking resultater du kan prøve på nytt for å oppnå ønsket effekt ved å bruke andre metoder for å rense huden.

 I tilfelle som brukes tradisjonelle medisiner ikke hjelpe deg, kan du bruke laser skin resurfacing, som er den mest effektive fremgangsmåten for å fjerne den økte pigment i huden.

 Ved hjelp av disse funksjonene, clearing pigmentering i ansiktet som en maske, husk at for å oppnå ønsket resultat, må du bruke en helhetlig tilnærming, og i tillegg ikke har en bærekraftig innvirkning bleking. Imidlertid, i tilfelle av alternerende avsetnings masker og juice på huden blekeprosessen kan akselereres.

 Maske 1: Avhengig av hudtype bør oppløse gjær i følgende løsninger: for fet hud - hydrogenperoksid, den beste tre prosent, dannelse konsistens lik rømme; i normal hud - varmt vann; når den er tørr, sensitiv hud - varm melk. Deretter må du sette en maske på alle pigmenterte områder, og etter tørking skylling med kokt vann.

 Maske 2: I så fall, hvis du har tørr hud, bør blandes med en nærende krem ​​med agurk velling konsistens i ett til to, og deretter sette en maske på en halv time, vaskes, og som et resultat, kokt vann. Eiere av fet hud bør forberede en blanding av vodka og revet agurk i konsistens til hverandre, la den en uke og deretter soaking kluten i blandingen, gjelder for huden tre ganger på fem minutter.

 Maske 3: Å forberede masken som brukes for alle hudtyper, trenger du surkål juice og papir servietter som trenger å suge i juice, klem lett og gjelder for huden tre ganger daglig i intervaller på ti minutter.

 I tillegg til å fjerne pigmentflekker, kan du bruke sitron, løk, gulrot og grapefrukt juice og juice laget av ringblomster. Hver juice, alternerende daglig, bør påføres med en bomullsdott på huden dekket med fregner.

 Uansett om du benytter deg av folk rettsmidler eller ta kontakt med en spesialisert institusjon, er det viktig å fjerne fregner etter at du har følt at med dem forsvant og din personlighet.  
Elektrifisert hår: hva du skal gjøre?
 Menneskelig hår er den samme elektromateriale som ull, silke eller syntetiske stoffer. Interaksjonen av disse materialer med hverandre fører til statisk elektrisitet.
 For hår, er denne prosessen som følger: i den tiden av håret hele tiden gni mot hverandre, forårsaker elektrostatiske utladninger som fører til at fra enhver berøring hår blir til "kunstnerisk rot."
 Faktorer som øker elektrifisering hår
 Å forholde seg til hva du skal gjøre hvis elektrifisert hår bør vurdere nærmere de mulige årsakene til denne prosessen. Men starter med det beste håret struktur. De består av den synlige delen (kjernen) og rot.
 Det ytre laget av hvert hår er dekket med flere lag av celler som er svært lik i utseende til vekten av gran kjegler. Når håret er sunt, alle celler er skalaer er tett til hverandre, og dermed gjøre det elastisk, elastisk og glatt. Dette håret elektrifisering er nesten ukjent. Hvis håret svekket tilstand under påvirkning av ulike ytre faktorer (fargestoffer, permanentbølging, ultrafiolett lys, plutselige endringer i temperatur, etc.), Celle skalaer passe lenger ligger tett sammen og dannet i porene aktivt akkumulere statisk elektrisitet.
 Sommer vanligvis noen ansikter elektrifisering hår. Dette skyldes det faktum at en stor mengde vitaminer fra mat, positiv effekt på deres tilstand. En ting er å styre en varm årstid, er effekten av tørr varm luft og UV-lys.
 I vinter, tilstanden til håret påvirker et mye større utvalg av faktorer: det har på seg en lue, og tørr inneluft på grunn av kunstig oppvarming, og naturfenomener (regn, snø, frost, sterk kald vind). Tørr luft både innendørs og utendørs, resulterer i hår som er aktivt og stadig mister fuktighet elektrifisering.
 I tillegg feil matchet kam, regelmessig bruk av hårføner, mangel på kroppsvæsker, iført syntetiske klær også kan stimulere elektrifisering av hår, noe som gjør det vanskelig å rask etablering unnfanget frisyrer.
 Måter å bekjempe hår elektrifisering
 Det første du må gjøre på en konstant elektrifisering hår - en endring kam. Kategorisk ikke bruke plast eller metall børster. Spesielt tynne og sprø hår Combs er slik en rip i bokstavelig forstand av ordet. For vakker og sunt hår krever naturlig børste eller en kam laget av tre. Og hvis du kan velge type tre som det er gjort, er det best å stoppe sin oppmerksomhet på bjørk rascheskah. For svært ofte elektrifisert hår kammer Ebonitt anbefales fordi dette materialet har en uttalt anti-statiske egenskaper.
 Det andre trinnet er en fullstendig fiasko å bruke en hårføner eller i det minste minimere den. Hvis en situasjon hvor ingen hårtørker ikke blir gjort, ganske ofte er det nødvendig å bruke enheter med ionisering funksjon. I dette tilfellet er ikke bare håret blåses varm luft, men med negative ioner, som gir dem mer fleksibilitet.
 Fra klær anbefales om mulig eliminere klær laget av syntetiske stoffer og ull. Om vinteren er det bedre å bære en lue, fordi virkningen på håret kald luft mer skadelig enn midlertidig elektrifisering av hatten. For å redusere den negative virkningen av iført hatter, anbefales det å bruke antistatisk. Som det kan brukes oljer som rose eller lavendel. Den beste måten - legge til et par dråper olje i spray og hår zbryzkuvaty ved avslutningen av den resulterende løsningen. Et annet alternativ - en daglig påføring av noen få dråper av tennene på kammen og gre håret over hele lengden av ett til to minutter.
 Et annet viktig poeng - er behovet for å se til at kroppen ikke var dehydrert. På grunn av mangel på fuktighet ikke bare påvirker de indre organer og vev, men også hår. For å opprettholde vannbalansen i kroppen per dag anbefales å drikke minst en liter vann. Og vi snakker om ren ikke-kullsyreholdig vann (te, juice, meieriprodukter og andre væsker i beregningen godtas ikke).
 Når du velger kosmetikk for håret bedre styrt delvis av tilstedeværelsen av vaskemidler keratin, silisium eller ceramider, og i styling verktøy - oljer, voks mikropartikler, aminosyrer og panthenol. Alle disse komponentene har en positiv innvirkning på strukturen i håret, gi dem glatthet og glans, og for å minimere elektrifisering. Etter vask anbefales at opoliskuvaty hårbalsam, og minst en gang i uken - for å bruke spesielle masker som er tilpasset din hårtype.
 Hvis det er mulig, å i forbindelse med de allerede nevnte måter bekjempe elektrifisering bør bruke og meget enkle, men effektive tradisjonelle metoder.
 1. Etter hver sjamponering, skyll håret kan forsvare mineralvann. Det bør være ved romtemperatur og ikke inneholder gassbobler. Denne fremgangsmåte er helt toner hud, stimulerer blodsirkulasjonen, og har en lett massasjeeffekt. Du kan også skylle håret med vann med tillegg av sitronsaft eller øl.
 2. En velprøvd maske for å fukte håret og ESD beskyttelse forberedt med eksotisk, men er utbredt frukt. Halv knust mango puré til staten, må det inkludere en eggeplomme og en teskje yoghurt. Den resulterende blanding påføres på vått hår. Deretter sette en plastpose på toppen og en wrap håndkle (for å opprettholde de ønskede temperaturforhold). Etter 15-20 minutter, vask av masken og håret grundig vypoliskuyutsya. Regelmessig bruk av denne masken vil gjøre det mulig å oppnå en sunn glans til håret i en meget kort tidsperiode, og vil ikke bli utsatt for elektrifisering av hår.  
Яндекс.Метрика