Hvordan å flette pigtail choltsi?
 For å gjøre bildet ditt en stilig og attraktivt, er vinn-vinn-alternativet forskjellige frisyrer med fletter, som lærer hvordan å skape et blunk. Alternativer for veving fletter det er mange - er vanlig klassisk flette, pigg, fisk halen, fransk flette, flette på den opprinnelige choltsi og andre.
 Men pigtail på choltsi særlig bemerkelsesverdige fordi dette frisyre ikke bare ser veldig interessant og attraktiv, slik at du raskt endre bildet, og er perfekt for jenter og kvinner som ønsker å vokse smell eller, for de som ikke gjør det nok tid for styling. Og forsterke skjønnheten og femininitet av denne frisyre, kan du bruke lyse tilbehør og pins.
 I denne forbindelse, mange kvinner lurer på hvordan å flette smell i musefletter? Merk at alternativer som veving Det er flere, og de er litt forskjellige fra hverandre. For eksempel vil høyst original og feminin bohem flette ser ut eller hvordan det kalles profesjonelle frisører og stylister, bohemsk hår smell. Selv om denne prosessen med veving fletter er ikke så lett, hvis noen tid til å øve alt perfekt.
 Dermed ser vi at bohem flette er vanligvis en bit av hodet. Og for å begynne å veve håret skal fange ikke bare med smell, men den viktigste delen av hodet. Disse hår til å gjøre tre strenger: den første (høyre tråd) er tatt direkte fra smellene; sekund (i midten) vil bestå av halv hår smell og langt hår med halvparten av den viktigste delen av hodet, hvis linjen av retrett bangs minst 1 cm, og den tredje (venstre strand, henholdsvis) vil bestå utelukkende av langt hår.
 Samme metode for veving som brukes til å opprette denne frisyre, det samme som for franske flette fletter. Dermed gjennomsnittlig strand i sin tur festet tråder deretter til venstre, deretter til høyre. Dette gjøres så lenge håret smell er borte, og håret hennes kunne stikke en vakker pin, hvis du ønsker det, kan du fortsette å veve sitt store hår for å skape en unik og original frisyre.
 Og å flette ikke blakk, er det nødvendig, etter veving, fest den med en spesiell gummi band eller pin som passer inn i ditt antrekk eller humør. Og nå en attraktiv og enkel frisyre er perfekt for ferier og for hverdagen (fordi du må være vakker alltid, ikke bare til ære for en triumf), er klar!  
Samt fjerne cholku
 En feminin aldri lei av å finne opp noen nye bilder. Og de skal gjøre det, ikke bare av sminke, frisyrer og hår fargeendringer. Selv et tilsynelatende små element frisyrer som smell, brukte dem til å endre sin stil. Korte, lange, skrå, rette, lagdelt, gradert og klassiske - bangs spille en viktig rolle i etableringen av et bilde. Men når en kvinne drevet en viss stil bør stå åpen panne, er det behov for å fjerne panneluggen. Hvordan du gjør det? Videre hvordan å gjøre det vakkert? La oss snakke om det.
 Praktisk talt alle måter nødvendig festemidler, usynlig eller pins, felger, skjerf og pannebånd. Ved valg av en bestemt tilbehøret ikke glemme at det må være i harmoni med ditt utseende og humør, ikke "leve" atskilt fra din livsstil. Usynlig også bør velge, inkludert din hårfarge. Før vakkert rene smell, rett det ved hjelp av jern som raspryamlennыe hår bangs lettere å konklusjon.
 Usynlig eller pins
Samt fjerne cholku
 Dette er en svært vanlig metode som brukes for å zakalыvanyya smell, både i hverdagen og for spesielle anledninger. I tillegg er den egnet for både langt hår og middels lengde. Påfør en liten sum penger for å ukladochnoho bang for sin bedre fiksering og stealth kill på toppen.
 Å skape en festlig versjon nacheshite smeller litt på røttene, og legger håret volum og sikker smell pin med rhinestones. Du kan også gi asymmetri hår, zachesav Chub på den ene siden. Denne metode er egnet for å redusere smell hvis den er tykk, er det nødvendig å dele opp og øvre kam tilbake, sikringsstift og pannen igjen et tynt, jevnt lag av tråder.
 Ljå
Samt fjerne cholku
 Denne måten kan du lage en hel rekke frisyrer fra grunnskolen til ferie, relevant på den flotte triumf. Men denne metoden krever litt trening, men litt på lys-popraktykuvavshys versjonen, vil du oppnå ønsket resultat og vil endre sin opptreden hver dag.
 Arm kam med noen få tenner, hårspray, liten gummistrikk eller sniking og pin og gå! Artene er det mange av veving. For eksempel kan du starte med side tråder og flette håret på vanlig måte, plukke opp tråder per person. Du kan veve flette, ved hjelp av teknikken for "øret", men du kan bruke en litt fransk pyntebånd og trekke tråder, og dermed gi omfang.
 Du kan også bruke teknikken for "spytte tvert imot", "ensidig flette", "boho" eller pyntebånd fletter på bunnen smell. Du kan begynne å veve både templet og midten av hodet, fører spytte i motsatte retninger. Du kan fullføre veving, nå templet, og du kan fortsette veving rundt hodet hans, men dette alternativet er kun egnet for kvinner med langt hår. End flettene kan være skjult under håret, og kan festes på toppen av håret pin.
 På samme måte kan du fjerne smellene, hvis ikke pigtail flette og stram bare tourniquet. I et slikt design, trenger du ikke bruke mye tid, dessuten krever ikke spesielle ferdigheter.
 Felger, belter, skjerf
Samt fjerne cholku
 Du kan dele crest i like deler og skru i flag, sikring stealth og hårspray. Du kan også forsegle kam i bunnen stiften med steiner.
 Vakkert rene og smell kan skape en romantisk bilde og med felger, lys skjerf, belter og hatter sommer. Dette er den tradisjonelle metoden, men moderne stilig tilbehør er alltid i etterspørselen. Denne metoden skiller seg fra andre utvalg av farger og tilbehør opprinnelige designen finner. Lignende ting kan være garantert å plukke opp under ethvert antrekk. Fra kvinner, ikke denne metoden krever ingen ferdigheter i det hele tatt (bortsett fra sjampo) og svært enkel i utførelse.
 Som du kan se, til variasjoner frisyrer uten smell og smell måter rense mye. Velge, prøve, eksperimentere. Kanskje din fantasi forteller deg noe nytt.  
Som opptøyene kort cholku?
 Vakkert trimmet cholka er en viktig funksjon i mange hårklipp. Jenter foretrekker smell for forskjellige grunner. Noen ønsker å endre bildet. Andre jenter ønsker å skjule en høy panne eller problem hud. Men i hverdagen mange ofte lurer på: hvordan å stikke smell, spesielt hvis det er kort? Opprinnelig zakolotaya smell kan være en del av individuell stil. Overraskende zakolotaya smell kan være komplementær til den opprinnelige frisyre for en fest, på jobb eller tur til idrettslaget. Viktig tilbehør zakalыvanyya korte smell
 1.  Pin. Du kan velge forskjellige alternativer, alt fra enkle studs usynlige, etterbehandling med dekorative pinner. Tilbehøret gjør at forskjellige smell rent, sikkert fikse det. Pin - er objektet som virkelig kan eksperimentere. Også på markedet et stort utvalg av ulike alternativer kan du prøve å gjøre deg tilbehøret.
   Rim. Enhancement godt kjent blant kvinner, mange bruker det i mange år. I dag er markedet tilbyr ikke bare enkle, tradisjonelle felger, men mesterlig utført, kunstverk. Dekorative bue rim kan være et flott tillegg til festlig antrekk, for å understreke det unike ved skapt bildet.
   Sjal. Uvanlig tillegg frisyrer kan bli dyktig knyttede lommetørkle. Foldet flere ganger tilbehøret perfekt takle konklusjonen uregjerlig korte smell.
   Viskelær. Med konvensjonell tyggegummi kan stikke smell original måte.
   Hvordan forberede seg til å banke konklusjon
   Før opptøyene korte smell, bør håret være forberedt. I dette tilfellet, vil håret vare lenger, trenger ikke å gjøre den. Hovedregelen ved avslutningen av uregjerlige smell hår er renslighet. Så først må du ha en god vask dem med shampoo for håret ditt, påfør balsam. Så tørr med et mykt håndkle uten hårføner. Litt tørkede smell krever bruk av spesielle midler for legging (skum eller mousse).
   Etter bruk ukladochnoho midler tørre smell hårføner. Skille det fra resten av håret med en flat kam. Tørre smell tørketrommel med sirkel kam mot siden zakalыvanyya. Dette vil lette inngåelsen av smellene deg i fremtiden. De resterende tørre håret på vanlig modus.
   De viktigste valgene zakalыvanyya korte smell
   "Gjenstridige" korte smell konkludere med er den vanskeligste. Dette vil hjelpe deg tilbehør. Når du oppretter bilde vekt vil bli gjort på dem. Så alternativene zakalыvanyya vanskelige korte smell er:
  1.  Tempe tilbake eller til siden. Den mest populære og vanligste måten. Samle smell med en kam. Drep alle trådene tilbake eller til siden. Pin håret kan være å bruke en eller to pinner eller usynlig. Alternative frisyrer kan være litt komplisert. Skru smell for runde kam og forsiktig renne hårføner. Drepe smell tilbake. I denne utførelsesform håret får en liten ekstra volum. Lås låser kan også bruke nålene. Dette alternativet er bra for en tur med venner eller for en fottur i teater eller kino.
    Høy poluhvost ("Fountain"). Dette frisyre er veldig ofte barna gjør som barn. Men det er fortsatt populær blant unge jenter. Separate smell og en del av den tilstøtende tråder flat kam med en lang hale. Gjør de innsamlede tråder av høy poluhvost. Mytteri slik frisyre ved hjelp av pinner, usynlig, tannkjøtt.
    Flageller. For denne frisyre vil trenge en kam med en lang hale og pins 5-7-krabber (antallet avhenger av tettheten smell). Del smell til samme tetthet av små rygger. Forsiktig pidkruchuyuchy hver rokk, lage en flagellum og drepe henne opp en pin-krabbe. Så gjør alt rokken. For å sikre frisyrer smeller zakolotuyu kan fikses ved hjelp av lakk. Resten av håret kan stå løst eller stramme litt.
    Vri. Forenklet versjon frisyrer med flageller. Samle alle tråder smell i halen, vippe hverandre på slep. Drepe sin side i bunnen av pannen. Du får en original vri. Dette frisyre er en perfekt mulighet for en tur på kino med venner. Bildet valgt å utfylle fargen på klesklype.
    Alternativene zakalыvanyya smell kort lengde mye. Det er nødvendig å arbeide ut speilet, for å se hvilket alternativ som er best egnet for din ovalt ansikt. For å legge til en frisyre ved hjelp av de opprinnelige pins, skjerf bisarre, fantastiske dekorative felger. Hovedregelen i zakalыvanyy smell er riktig valgt sett av verpe midler nøyaktighet i å utføre hår, ved hjelp av originale dekorative tilbehør. Dette sikrer suksess i å skape unike frisyrer med smell drept.  
Яндекс.Метрика