Hvordan forbedre hudfarge hjemmeHver kvinne vet at nøkkelen til et vakkert utseende - en sunn glød. Glatt, glatt hud ser attraktiv fordi du tar vare på seg selv, bør det gis spesiell oppmerksomhet. Forbedre hudfarge hjelp skjønnhetseksperter. Men hvis du ønsker å gjøre dette på egen hånd, nok til å observere noen regler.
Makt til hudfarge

Balansert kosthold påvirker driften av vår kropp og vår tilstand av negler, hår og hud. Derfor bør matvarer velges nøye. Den mest nyttige produkt for huden vår - fisk. Det anbefales å bruke den selv i små mengder, men regelmessig. I tillegg vil ansiktet hjelpe egg, melk, ost, smør og ost.
God effekt gir frukt og grønnsaker. Forberede suppe for glødende hud. Hans oppskrift er enkel: brokkoli, squash, purre, selleri, tomater, gulrøtter, paprika. Suppen vegetabilsk drikke før middag, men hvis du ønsker å gå ned i vekt, så erstatningen. Svært nyttige meieriprodukter.
Alle rettene vi lage mat, damp, bake. Middag er ofte nødvendig, men i små porsjoner. Det er strengt forbudt å rask mat, røkt, stekt, brus - alt dette gir metabolismen. Som et resultat, sirkulerer blod dårlig. I tillegg har de vitaminer, som fører til smertefull hud, akne.
Effektivt middel anses vitamin salat rå skive epler, kål, rødbeter og gulrøtter. Du kan legge til svisker, tyttebær, persille og smak til med all olivenolje. Denne retten normaliserer kolesterol og fjerner giftstoffer fra kroppen. Etter uker med mottar en slik salat i stedet for frokost vil du se en positiv effekt. Og hvis du supplere med vitamin cocktails med blomster av kamille og psyllium, en vakker strålende hud garantert.
Matvarer rike på vitamin E og A, protein, fordøyelig fett - magert kjøtt og sjømat er veldig bra for huden vår. Helst hver dag å drikke gulrotjuice, kombinere den med fløte eller rømme - så det er bedre absorbert. Gulrot juice har gunstige effekter på huden, noe som gir den en lys brunfarge. Et positivt resultat fra bruken synlig innen syv dager.
Omsorg for en perfekt hudfarge
Hvis målet ditt - for å forbedre hudfarge, får vane hver morgen tørke huden med isbiter. Denne behandlingen stimulerer blodsirkulasjonen sikrer riktig drift av skip, eliminere poser. Resultatet, som de sier, er åpenbar - huden er myk og frisk. På hjemmebane kan være forberedt med tillegg av urter - storfe eller kamille.
Omsorg må utføres to ganger om dagen: i morgen fremmer han feilfri skjønnhet, og i kveld er utviklet for å fjerne overflødig sminke. Først av alt, det er ren. Og ikke bare kjente daglige rutiner, men rent ansikt med skreller og skrubber. Elastisitet og friskhet vil gi huden din toner. Det bidrar til å fjerne døde celler som lever opp til fire uker. I deres sted kommer ny, så sørg for å gjøre de døde cellene ikke forstyrre dem. For dette og trenger en tonic, som også fjerner overflødig fett.
Et viktig skritt ansikts omsorg - fuktighetsgivende. Gjenopprette, tørr hud reflekterer lys dårlig på grunn av sin farge blir usunn og løst underlag. Å flå en frisk person, ikke tørke ut det med vann fra springen, hyppig bruk av rengjøringsmidler. Hver dag etter rensing av huden bør smøres fuktighetskrem. Husk masker. Men ikke overdriv. For eksempel, vil fuktighetskrem ikke brukes i store mengder - er bra for huden, i tillegg til det raskt blir vant til det. Det er best å prøve flere verktøy og velge den mest passende. Alle prosedyrer er effektive hvis du gjør det regelmessig.
Tilgjengelig forbedre hudfarge
En enkel måte å god hudpleie hjemme - kjøttkraft kamille. Du kan bruke apoteket pose med gress, brygge det med kokende vann og ostudyvshy, søke på ansiktet, hold tjue minutter. Hvis du ønsker å raskt oppdatere sinn og lindre hevelse, fest kamille for alltid. Følg prosedyren i to uker. Resultatet er imponerende.
Vitaminer - den beste måten å helbrede huden og forynge det. Hver dag i morgen, ta vitamin C. Det er like nyttig fuktighetsgivende maske. For eksempel inneholder den måten i gjær og eggeplomme mange sporstoffer og vitaminer, som gir strøm hud. Å forberede masken visp eggeplomme med olivenolje eller mandelolje. Blandingen ble satt på ansiktet i femten minutter. For gjær maske trenger en liten mengde gjær og varm melk.
Utmerket skygge hjelper folk fotturer i badstuen - etter som huden blir myk og ungdommelig. Varm damp fremmer svette, noe som resulterer fra kroppen fjerner giftstoffer.
Før du går til sengs satt ved siden av sengen et glass vann. Etter å våkne opp drikke det i små slurker, bor i en horisontal posisjon. Dette er en god måte å lindre hevelse og etablere tarmer. Hvis to ganger i uken for å legge vann en skje med brus, positiv innvirkning på økningen.
Dampbad også hjelpe selv ut hudfarge. Nok til å holde et par minutter ansiktet over dampen. Tidligere var mulig å bruke en maske av leire, og etter damping skyll med vann.
For å opprettholde muskel tone ansikt, gjør en massasje. Det gir normal blodsirkulasjon, gjenoppretter naturlig farge. Av alle varianter av massasje bør finne en som passer for deg. Således er det nødvendig å ta i betraktning typen av hud og helse. Det er best å massere ekspertene at det var den mest nyttig. Det finnes flere typer ansiktsmassasje: klassisk tonic, plast, massasje Jacquet.
Hudfarge sier om tilstanden i kroppen vår.For å oppnå en jevn hudtone og god helse generelt, observere noen enkle regler:
sove minst åtte timer om dagen,
sport,
mye vann,
frisk luft,
Dagkrem med beskyttelse mot solen,
minimum alkohol, kaffe, te sterk, nikotin,
Ikke bruk utgåtte kosmetikk,
makeup før du går til sengs må fjernes,
fuktighetsgivende maske med naturlige produkter
godt humør og munterhet.

Hvis du følger alle disse reglene i to eller tre uker, vil din hudfarge bedre, og huden din vil glede sin sunne utseende.
Kosmetikk for å forbedre hudfarge
En rask måte å forbedre din hudfarge - riktig sminke. Bruke foundation og foundation. Corrector hjelp skjule rødhet og mørke ringer under øynene. Ønsket nyanse av bronzer pulver legge til eller reflekterende partikler.
En av de viktigste oppgavene - pick foundation, forbedrer hudfarge. Før du kjøper bør du teste den på ansiktet i dagslys. Preferanse er gitt til en nærmest naturlig hudfarge. Mørkere tone kan bare brukes for kvelden makeup.  
Hvordan du vil justere hudfargeDen moderne kvinne ønsker mye. Og fremfor alt, hun ønsker å være vakker. Utenlandske attraktivitet er umulig uten strålende hud. Glatt, glatt hud vil alltid være et velstelt utseende. Men dette betyr ikke presentere innholdet i hver jente, fordi spørsmålet om hvordan du vil justere hudfarge, bryr seg om mange av dem.
Ansiktshuden er ikke alltid perfekt. Og saken er at mange faktorer: uregelmessig vare på den, dårlig kosthold, dårlige vaner, sykdommer i mage og tarm, UV-stråler.

Hvordan du får en jevn hudtone

Å justere hudfarge, fremfor alt, å ta vare på sin rengjøring - hver dag - morgen og kveld. Det spiller ingen rolle om du bruker sminke eller ikke. Selv om du har brukt hele dagen hjemme, huden fremdeles avgjort fine støvpartikler som forurenser det. En gang i uken er anbefalt å bruke vidluschuvalnomu kvalitet betyr.
Vår hud trenger regelmessig ernæring og hydrering. Etter rengjøring, sørg for å smøre det på din hudtype krem. Går utenfor, gjelder fløte med UV-filter som har et nivå av faktor 15 eller høyere. Hvis ultrafiolett lett trenge dypt inn i huden, synes sensitiv hud mørke flekker.

I tillegg til å forbedre hudfarge, observere noen viktige regler:

Ernæring. Dietten må inkludere friske urter, friske grønnsaker og frukt. Samt magert kjøtt, fisk, nøtter, mørk sjokolade og sjø. Dette skinnet vil få mye av næringsstoffer og blomstre innenfor. En kopp grønn te skal være morgen vane, sin antioksidantegenskaper renser hele kroppen. Ta vitamin C fordi maten ikke gir oss den nødvendige daglige normen. Pass på å gå i frisk luft. Walking normalisere blodsirkulasjonen, og etter den første uken vil du se en lysende refleksjon i speilet.
Justere hudfarge - betyr å gjenopprette metabolisme. Hvis det er ødelagt, ansiktet ser grå. Du må også drikke to liter om dagen av vann - det vil bidra til å forbedre den generelle helsen.
Huden var glatt og vakker, venne seg til full søvn - minst åtte timer i døgnet.
Jevn hudtone med masker

Forbedre skin skal hjelpe maske. Det finnes mange oppskrifter:
God effekt gi melk maske - med rømme eller ost. På ren hud, bruke en blanding tjue minutter skyll.
Rett agurk perfekt jevner hudfarge. Lage en maske er enkel: ta på deg ansiktet skiver agurk skiver omtrent en halv time.
Effektiv og rimelig verktøy som bidrar til å forbedre hudfarge - badyaha sin pulver selges i alle apotek. Hans kaste kokende vann og sette på en fjerdedel av en time. Under prosedyren, vil du føle en liten kribling som capillaries begynner å jobbe. Huden er rødt for en kort tid, men da alle flekkene forsvinner innrettet farge og sterkt forbedret.
Justere hudfarge hjelp maske med gulrot. Det må rive, legge havre mel og eggeplomme og noen dråper sitronsaft. Tjue minutter maskere vaske av med kaldt vann.
Kål maske effektivt bleker og jevner hudfarge. Grind noen kålblader i grøt, tilsett to spiseskjeer med sur melk og søke på ansiktet.
Fersk persille make hudfarge frisk og glatt. En spiseskje av urter forsiktig slipe, bland med rømme, tilsett en klype gjær og aloe juice. Etter et par dager for å bruke masker hud vil bli sunnere, og fargen vil begynne å flate ut.
Honning maske. Tilsett noen dråper sitron honning og påfør blandingen på ansiktet ditt. Sitron utføre sine funksjoner bleking og honning mette huden gunstig mikronæringsstoffer.

Eventuelle frukt og grønnsaker masker ikke bare renser huden, men også beskytte den mot sollys, fôring, og gir viktige næringsstoffer. Ingen effekt er mindre kaffegrut - farge under sin innflytelse går sunn og strålende. Kok nykvernet kaffe når sediment er avkjølt, gjelder det på ansiktet, ti minutter tilsett gel cleanser og maske massere din tur til å skrubbe. Skyll og bruke en nærende krem.
Måter å justere hudfarge
Bath. Etter dampbad huden ser frisk, smidig og ungdommelig. Varm damp, økt svette, omslutter kroppen for giftstoffer avledet hud. Hvis pausene Lypovo drikke myntete, kan fremskynde prosessen med svette og øke mengden av giftstoffer som stammer fra kroppen.
Sera. Nesten hver kosmetisk merkevare har kraftfôr som er utviklet spesielt for å forbedre skygge i ansiktet. De aktiverer cellene, normalisere blodsirkulasjonen og jevner. Strukturen av disse midlene omfatter reflekterende partikler som fyller eksisterende ulikhet, på grunn som det blir glatt.
Scrubs - en av de enkleste måtene å gi huden en sunn og strålende utseende. Restene av makeup, døde celler akkumuleres i ansiktet vårt, noe som gjør det en grå og kjedelig. Scrub renser huden, renser porene og avkastning lysende farge.
Dampbad. Nok til å holde ansikt til damp i ti minutter og huden mirakuløst forvandlet. Forbedre effekten vil Purifying maske med leire.
Morgen toning. Jo lavere temperaturen i vannet som man vmyvayetesya morgenen, jo lenger huden forblir frisk. Nyttige rubbing isbiter der ansiktet er alltid perfekt.

Riktig sminke

En effektiv måte å justere hudfarge - makeup. Men husk, bare rense huden vil det se naturlig. Etter rengjøring, bruke ansikts primer - dens reflekterende egenskaper visuelt rozhladyat huden, fjerner små defekter. Hvis ansiktet er synlig rødhet, kviser, mørke ringer, bruke concealer og bland dem med en børste. Deretter satte tonal basis. Tynnere er dens tekstur, jo mer naturlig det vil se makeup. Hvis huden har store mangler som tonale baser anbefales krem ​​pulver. Blush vil understreke enkelte deler av ansiktet og gi den en sunn glød.
Vanlig hudpleie, sminke rett, søvn, ernæring, vil frisk luft hjelpe jevne ut hudfarge og alltid ser perfekt.  
Яндекс.Метрика