Hvordan forbedre huden turgor?
 Lovene som styrer universet rundt oss - faktisk, de veileder oss og også. Enten vi liker det eller ikke, er en del av naturen, og derfor kan ikke gardere seg mot og inkluderer seg fra sine prosesser. Fra fødselen, modning, utvikling og den uunngåelige falming av alle levende organismer - er det evige og uforanderlige effekten av naturlige regler. Påminnelse om dem hver dag vi føler selv-bevissthet og kropp i speilet og se menneskene rundt dem. Spesielt kvinner alltid legge særlig vekt på sitt utseende, ta hensyn til disse manifestasjoner. De vet førstehåndskunnskap om at er et tegn på ungdom, friskhet, Hver jente på naturen ser frisk og ung, er glatt og elastisk huden hennes. Jo lenger den forblir i denne formen - jo lenger de unge og medfølgende Beauty. Derfor, for utvidelse av ungdom og attraktivitet vil så lenge som mulig for å opprettholde denne tilstanden. Men hva om elastisitet og friskhet er tapt? I slike tilfeller skjønnhets vanligvis snakke om hud turgor og dets fall. Til disposisjon er et arsenal av verktøy og oppskrifter for å forbedre huden turgor - og personer og organer. Men før vi tar opp intensiv prosedyre bør ordentlig lære den virkelige situasjonen, vurdere tilstanden til kroppen din og ikke velge noen, men de riktige prosedyrer. Ellers kan du uforvarende oppnådd motsatt effekt og i stedet for å returnere skjønnhet bare forverre den allerede beklagelig situasjon. Så fortvil ikke, og samle med ånden og ideer, for å lære og bruke anbefalinger om hvordan å øke hudens turgor.  Hva er huden turgor
 Tension - et rent vitenskapelig, medisinsk begrep som kan erstatte de som er definert som "elastisitet", "fleksibilitet" og selv "fylde." Det avhenger av evnen til cellemembraner for å holde seg i form og bo i uvisshet. Og dette gjelder ikke bare menneskelig hud, og noen celler i levende organismer, og dyr, og planter. For øvrig, bare i planter (og selv i sopp) celle turgor mye høyere enn i dyr, hvorav den ene, selvfølgelig, mannen. Eksistensen av turgor kjent av de gamle grekerne, og at gamle lærde ga ham et navn: Latin «turgere» betyr fylde, hevelse. Bedre å forstå arten av dette fenomenet vil bidra til at turgor avhenger av graden av fuktighet fra kroppen, som på sin side er tett forbundet med prosesser av vann-salt metabolisme og uunngåelig faller med aldring og cellerester. Faktisk turgor påvirke alle tre miljøfaktorer:
 trykket inne i cellen;
 ytre osmotisk trykk på veggene i cellene;
 elastisitet av cellemembranen.
 Avhengig av forskjellen mellom den første og den andre parameteren, og hvor cellemembranen er i stand til å tåle det, og avhenger av graden av turgor. Og det osmotiske trykket kan være meget, meget høy. Det er nok å minne om den kraften som de plantesafter stige fra den underjordiske delen av røttene til de aller tretoppene - det er nettopp gjennom osmose. Selvfølgelig kan det osmotiske trykk av humane hudceller i styrke ikke bli sammenlignet med ham, og likevel gjør det mulig å forestille seg omfanget av naturen til å skape muligheter og ødeleggelse av levende organismer. Og styrken av det osmotiske trykk, avhenger av sammensetningen av de fluider som er involvert i etableringen av turgor. Og her kommer vi nær dekoding prosesser på aldring, falming huden mister sin elastisitet og friskhet.
 Hva bestemmer hud turgor
Hvordan forbedre huden turgor?
 Osmotisk trykk i cellene og dermed sunn hud turgor, velfungerende kropp, omtrent samme nivå passer inn i normalområdet. Det er brutt når kroppen er svekket, dehydrert eller opplever noe annet stress. I utgangspunktet disse bruddene oppstår på dypt mikroskopisk og usynlig fra utsiden nivå, og kroppen prøver å kontrollere dem gjennom spesielle mekanismer for regulering. Men langvarig eksponering for uheldige faktorer som forårsaker stress, kan disse mekanismene ikke takle problemet, og turgor av celler, inkludert epidermal faller. Blant de faktorer som har påvirket ham, er både internt og eksternt. Mange av dem påvirker huden vår hver dag, andre er bare til alder eller under visse miljøforhold. De viktigste og mest alvorlige forhold som bestemmer huden, blant annet:
 1.  Fuktighet Hud og kropp - det vil si mengden av væske som mottar og kan bruke kroppene våre for en levende. Hvis det er utilstrekkelig, huden turgor synker, blir det dehydrert, matt og livløst.
   Breathing, Oksygentilførsel, noe som er viktig for stoffskiftet på cellenivå, og dermed næring til huden, og sikrer sin elastisitet og regenerering av vev oppdatert.
   Hormonbalansen ekstremt viktig og påvirker huden. Eventuelle brudd på hormonnivået, alder, sykliske eller som følge av andre endringer i kroppen uunngåelig påvirke utseendet.
   Hudtype - Den faktoren som bestemmer egenskapene til aldring og tap av elastisitet. Det er kjent at fet og kombinert hud bedre bevarer gjennomsnittlig elastisitet enn tørr og trenger ekstra omsorg, uten noe som mister snart elastisitet og turgor bra.
   Alder : Hudens evne til å holde på fuktighet og opprettholde turgor synker på et høyt nivå. Resultatet er en irreversibel prosess, som de sier, er åpenbar.
   Helsestatus. Kroppen, som er alle krefter for å bekjempe sykdommen, kan se frisk og glad - henholdsvis, og huden gjenspeiler den indre tilstand.
   Økologi sakte men sikkert påvirke utseendet. Habitat alltid innvirkning på huden: tørt klima og glohet sol desiccate det, biting vind og temperaturen synker provosere peeling, gass forurenset urban luft og støv forårsaker betennelse og for tidlig aldring.
   Arvelighet - Non-opplagt, men en sterk faktor. For sin vurdering er nok å se på hans nærmeste familie, spesielt min mor og bestemor: tilstanden deres hud, da det tidlige rynker, etc. Genotype og rase spiller også en rolle i huden.
   LivsstilSom kan tilskrives dårlige vaner og matvaner, og kosmetisk hudpleie. Røyking, alkohol og dårlig ernæring samt påvirke huden elastisitet som uregelmessig rengjøring og bruk av lav kvalitet kosmetikk.
  Hvordan forbedre huden turgor?
   Så lenge alle parametrene er normale, til åpenbare grunnen bekymre huden der. Men så snart en eller flere betingelser krenket god turgor, vil du umiddelbart legge merke til det med en ubehagelig, men tydelige tegn. Tapet av hudfarge er vanskelig å forveksle med andre lidelser, men ikke mer tvil, må du huske følgende symptomer:
  1.  Rynker - Et klart tegn på aldring og / eller tap av huden som forbinder de store proteiner - kollagen og elastin. Vanligvis oppstår med alderen, men kan forekomme og for tidlig. I motsetning til det stereotype, ikke aktiv kroppsspråk ikke føre til dannelsen av rynker, dersom antall elastin og kollagen er normalt.
    Tap av elastisitet - Manifestert i manglende evne til å komme raskt tilbake i huden til sin opprinnelige tilstand etter en liten deformasjon (depresjon, sommel, syltetøy). Til normal hud tar umiddelbart sin vanlige plass og tar den gamle form. Høsten turgor om morgenen lenge du skal være i stand til å kvitte seg med sengetøy utskrifter folder i ansiktet og kroppen.
    Dimness. I normal hud turgor myk, fløyelsaktig og strålende. Blek som en "grov" utseende antyder brudd på intracellulær trykk og lav fuktighet, dvs. behovet for å forbedre huden turgor.
    Hud peeling tap av mykhet og glatthet - et annet tegn på redusert turgor. Og med hjelp av ytre påvirkning skreller, masker og kremer ikke hjelper, påvirke grunnen til at du vil ha en mye dypere lag av hudoverflaten.
    Ødem signal brudd på vann-saltbalansen i kroppen, og manglende evne til å motstå trykk cellemembraner. Grunnen - alle de samme brudd turgor, dvs. osmose i de dype lag av huden (dermis).
    Hvis du befinner deg i ett eller flere symptomer på turgor ikke nøl med å ta dem, men ikke begrense påvirkning av ytre kosmetisk, og prøve å finne årsaken forstyrrelser. Kanskje det er dypt og kan være forbundet med visse fysiologiske forstyrrelser, som inntil da hadde vært skjult, og er manifestert seg som huden, som er kjent for å være den største og derfor mest sårbare organet i kroppen vår. Gi det riktig oppmerksomhet, omsorg, omsorg for og opprettholde god turgor - den primære oppgaven av alle kvinner som ønsker å se bra ut og holde ungdom i mange år. Profesjonell kosmetolog og formaliteter under hans ledelse - en nødvendig forutsetning for dette. Men sjekk huden turgor og kan være hjemme alene.
    Sjekk huden turgor
    Fastslå tilstanden til huden turgor på 'normal / misbruk "kan, som de sier, personlig. Du trenger ikke engang trenger noe spesielt utstyr - bare et par minutter av fritiden. Uschypnit to fingre opp for baksiden av den andre håndflaten, trekk i hudfolden og slipp den umiddelbart. Nå ser på dette stedet. Hvis huden er straks tilbake til sin opprinnelige posisjon, og fra foldene har forsvunnet, slik at huden turgor er normalt og ikke å bekymre deg for det. Men hvis restaurering og glatter epidermis tok fem sekunder eller mer - er redusert turgor, og tid til å tenke om sin rask utvinning. Ingen grunn til å ta denne anledningen til å få panikk eller irreversibel prosess, men også forsinke innføringen av tiltakene er ikke verdt det. Jo raskere du zaymetesya restaurering av normal hud tilstand og økt turgor, jo større er sjansen for en rask og besslednuyu hans rehabilitering. Så ikke kast bort tid og energi og gå direkte til intensive aktiviteter. 
    Hvordan å gjenopprette hudens elastisitet
   Hvordan forbedre huden turgor?
   1.  Fukte fra innsidenDvs. å gi det nødvendige antall kroppsvæsker: minst 2 liter drikkevann per dag, ikke inkludert andre drikke og mat. Ikke vær redd for at en slik overdreven drikking vil føre til hevelse - tvert imot, beholder kroppen vann bare når det føles ekteskap. Normal fukting prosess normaliserer vann metabolisme justerer salt og fettstoffskiftet, bly interne organsystemer, samt epidermis tone. Dette er den første, er nødvendig, men ikke alltid tilstrekkelig måte til å forbedre hudens turgor. Det er nødvendig - men også en av dens oftest ikke nok.
     Hydration utenfor ved hjelp av kosmetikk, kremer, gels, kremer og masker. Sikkert badet ditt en rekke verktøy for ansikt og kropp, men tydeligvis du brukte dem eller ikke galt. Konsultere en kosmetolog, spør Novelties kosmetikk markedet - kanskje du brukte upassende eller ikke effektive nok for huden din type produkter. Og ikke glem om naturlig kosmetikk. Face of frisk frukt, bær og grønnsaker med ekstra meieriprodukter, honning og andre naturlige ingredienser som kan mye.
     Vitaminer - Både inne (med mat og legemidler) og eksternt (med sminke og prosedyrer). Å forbedre hudens turgor og økt primære rolle vitamin A og E som finnes i animalsk fett, marin fisk, egg, nøtter, vegetabilske oljer, frukt, frokostblandinger, og bare kalt - ". Vitaminer ungdom" Like viktig er alle B-vitaminer (gi metabolisme, ernæring og regenerering av huden) og vitamin C (naturlig antioksidant som hindrer aldringsprosessen og nedbrytning), og vitamin PP eller nikotinsyre, uten noe som bremser redox-prosesser i cellene .
     Hyaluronsyre - En av de mest populære komponenter salon fuktighetsgivende behandlinger. Det er en naturlig del av kroppen vår er laget for å holde på fuktigheten i mellomrom mellom, men mangelen på behov for å fylle aksjer utenfor. Etter 25 års forfall er akselerert på grunn av det faktum at alder ikke lenger er overdreven bruk av kosmetikk basert og / eller inneholder hyaluronsyre. Den største og dypeste påvirket av mezoterapi - hyaluronosoderzhaschyh innføring av forskjellige konsentrasjoner av legemidler på tykkelsen av huden ved hjelp av en sprøyte.
    Hvordan forbedre huden turgor?

     Bio-revitalisering - Salon teknikk som kjøper nylig mer og mer populært. Denne fremgangsmåten er av to typer: injeksjon i det vesentlige representerer en tilbakevending til de epidermale lag av samme hyaluronsyre og laser stimulerer syntesen av kollagen og elastin hud. Bruk disse prosedyrene i ansiktet og kroppen, men på grunn av den relativt høye prisen og behovet for klinikken i mindre populær enn de flere metoder tilgjengelig.
     Massasje bra for hud og ansikt og kropp. Hvis du er bekymret for fallende hud turgor i magen, midje, hofter og / eller andre områder av kroppen, er det nyttig å vakuum (folket -. Kopping massasje er spesielt effektivt i kombinasjon med en kald dusj Men foruten profesjonelle massasjeøkter, ikke vær lat hver natt gni problem plotte stiv svamp eller vaskeklut slag, og deretter behandle massasje olje / krem ​​/ gel, varmt og gjøre vanlige leire wraps og andre aktive agenter. For ansikts hud slike metoder er ikke egnet, men gir utmerket resultat massasje med isbiter, tilberedt fra frosset gress decoctions eller te. Tørk forsiktig renset massasje linjer under morgen og kveld vask, unngå området rundt øynene og fokusere på T-sonen og nasolabiale folder.
     Fysisk aktivitet har gunstige effekter på alle systemer og organer, inkludert hudfarge. Enkelt nok, men vanlig fitness to ganger eller tre ganger i uken til en måned betydelig økt hud turgor. Og for å forsterke effekten ta hensyn til pusteøvelser, Body flex, pilates og yoga, er disse praksis med mål å styrke de dype musklene, noe som resulterer i hudfarge og returnerer til hennes oksygentilførsel og elastisitet. Spørre treneren spesielle latter øvelser - mange kvinner innrømmer at gymnastikk for personen som bruker dem bokstavelig talt gjør underverker, og bidrar til å holde ungdom i mange år.
     Alternative prosedyrerSom er beskrevet fullt umulig på grunn av den kontinuerlige fremveksten av nye og "avslørte" er ikke berettiget metoder. Konvensjonelt i denne kategorien omfatter kosmetisk akupunktur (må ikke forveksles med mesotherapy), aromaterapi, komplekse Kegel øvelser og andre mindre kjente, men lovende behandlinger. I alle fall vil de ikke skade hvis du ta vare på huden din nøye og lytte til din egen kropp.
     Fanger økning hud turgor, ikke glem om slike åpenbare, men ofte oversett vыskolzayuschyh kriterier som generell livsstil, ernæring, nok søvn og avvisning av dårlige vaner. Ofte, selv de mest kraftfulle teknikken og dyptgripende virkninger med skjønnhetsbehandlinger og narkotika synes mangelfulle fordi alle anstrengelser nullet forsømmelse helsen din. Bare kroppen som får nok næringsstoffer fra mat, hvile etter fysisk og følelsesmessig stress, ikke forgiftet av nikotin, alkohol og ikke-naturlig mat kan se bra ut og unge. Derfor, i jakten på smidig og strålende hud godt hydrert, og har en høy turgor, ikke glem de åpenbare regler for sunt liv. De er mye raskere og mer effektive nymotens metoder vil lede deg til det ønskede resultat. Være vakker og lykkelig! og - skjønnhet og attraktivitet. Dette munterhet, fysisk letthet og harmoni i kropp, sunn glød, lyse øyne, hår tetthet og elastisitet i huden. Den gradvise svekkelse av disse funksjonene, deres Wilting og gradvis tap - et sikkert tegn på aldring. Eller problemer i kroppen til en ung kvinne fortsatt.  
Яндекс.Метрика