Vakker, strålende hud i ansiktet - dette har en tendens til hver kvinne i alle aldre. Dette er ikke bare et tegn på behandling, men også en indikator på helsen til hele organismen. Og hvis noe er galt, er det umiddelbart gjenspeiles i ansiktet vårt. Kvinne med vakre røde skinn smidig og alltid tiltrekker seg oppmerksomhet. Og ingen ville aldri tro at det kan være et helseproblem. Hvis du ikke kan skryte av en vakker hud er sannsynlig, noen av kroppens systemer svikter.
Hvordan forbedre hudfarge?

 I dagens verden, med sin hektiske timeplan, er det vanskelig å opprettholde sin helse. Den dårlige økologi, stillesittende arbeid i en trykkende kontor, vanlige snacks quick-matlaging, dårlige vaner, mangel på søvn, konstant stress og mangel på grunnleggende hudpleie - som alle kan føre til at den mister elastisitet og blir grå og vises første rynker selv om du er fortsatt veldig ung.
 For å forhindre dette, først av alt, må du endre din holdning til deg selv å endre livsstil. Selvfølgelig kan grå hudfarge korrigeres ved hjelp av kosmetikk, men dette er bare en midlertidig tiltak - selve problemet du bestemmer. Hva gjør jeg? Hvordan forbedre hudfarge, er huden sunn og strålende uten spesielle kosmetikk?

 Se på maten


 For å starte, må du gå gjennom kostholdet ditt, som alle problemene med mage-tarmkanalen umiddelbart påvirke tilstanden til huden vår. Det bør fjernes fra sine akutte og fet mat, og alle produkter hvor mange forskjellige kjemiske tilsetningsstoffer: Røkt pølse, pølser, chips, sauser, søte drikker og så videre.
 Man trenger også å redusere inntak av salt, fordi den holder vann i kroppen, på grunn av hva som kan være hevelse og poser under øynene. Det er bedre å gi opp sukker. Folk som ikke kan forestille seg livet uten søtsaker, kan sukker brukes i stedet for honning, mørk sjokolade og syltetøy.
Hvordan forbedre hudfarge?

 Det er best å gå til egen mat, det vil si ikke blande inkompatible mat per måltid. Så magen vil være lettere å forholde seg til mat fordøyelsen, oppblåsthet og ubehag vil forsvinne, og kroppen din vil absorbere mer næringsstoffer og sporstoffer som trengs for vakker og sunn hud.
 I kostholdet ditt må inneholde fisk, så det er mange sunne fettstoffer, oljer og ulike aminosyrer, som er raskt fordøyd og har gunstige effekter på huden vår. Sørg for å spise magert kjøtt, som biff, kylling, kanin kjøtt og sjømat.

 Og vitaminer?


 Ikke glem om vitaminer. Spesielt viktig for sunn hud vitamin A og E.
 Mange vitamin A finnes i leveren av dyr, egg, melkeprodukter (ost, rømme, melk, smør), og i fet fisk. Rik på vitamin A frukt og grønnsaker, for eksempel slik som gulrøtter, kål, tomater, poteter, squash, spinat, aprikoser, melon og andre.
 Vitamin E i store mengder finnes i nøtter, spiret korn som hvete, havre og bygg. Mye av det i det grønne, grønne erter, mais, samt vegetabilske oljer og havremel.
 Til ansiktshuden har alltid hatt friske, svært nyttige regelmessig drikker vitamin juice som gulrot, rødbete og sitrus.

 Du trenger også å overvåke vannbalansen i kroppen din. Hvis du ikke bruker nok væske - cellene begynner å alder, huden blir kjedelig og mindre elastisk. På dagen bør du drikke to liter vann.

 Sport - makt


 Ikke glem om trening. Jo mer du beveger deg, jo bedre stoffskiftet og raskere kroppen bruker alle nyttige mineraler som er nødvendige for helse og skjønnhet av huden din. Spesielt nyttig øvelse i frisk luft. Siden da er huden vår bedre oksygenrikt. Og det er svært viktig for henne. Huden blir frisk, smidig, vises flush. Selv om du ikke kan delta på treningssentre - du kan alltid bare gå rundt i byen eller ta noen stopp gange når du går på jobb.
 Også er det nødvendig å gi opp dårlige vaner som røyking og overdreven drikking og selv kaffe. De tregere stoffskiftet og påvirke tilstanden av vår helse. Og giftstoffer som er i deres sammensetning, umiddelbart vises på huden.

 Riktig Mode


 For å opprettholde en god hudfarge er svært viktig å få nok søvn. Du har sikkert lagt merke til at når vysypayetesya ikke, så stå opp om morgenen med en rynkete ansikt, sorte øyne og en kjedelig hudfarge. For å unngå dette, trenger kroppen vår en hel natts søvn (minst 8 timer).
 I tillegg til å måtte gå til sengs senest 22:00. Den natten, under søvn, hudceller begynner å komme seg og oppdatering som har gunstige effekter på hudfarge.

 Et annet tips for å spare en vakker hudfarge - det gjør ikke så nervøs. Konstant stress og følelser umiddelbart legge sitt preg på ansiktet. Derfor, hvis det er mulig, prøv å unngå stressende situasjoner og med et smil for å løse eventuelle problemer. Da vil du alltid glede din refleksjon i speilet.

 Omsorg


 Og selvfølgelig har den viktigste regelen for å gjøre huden din alltid vært frisk og strålende - dette er riktig daglig omsorg. Huden bør være grundig rengjort ansiktet to ganger om dagen, morgen og kveld. For dette kan du bruke som en vanlig såpe, og spesielle funksjoner som en rekke gels, kremer og tonics, og for å fjerne makeup - spesielt verktøy for å fjerne makeup.
Hvordan forbedre hudfarge?

 Selv om du ikke er malt hele dagen - fortsatt trenger å rense huden, så vel som på gaten hun var under påvirkning av avgasser og andre negative faktorer, og innendørs det blir støv.
 Også, for å forbedre huden to ganger i uken bør anvendes skrubber. De grundig rens ansiktet, fjerne døde hudceller.
 Ikke glem om den daglige kosten og fuktig hud. For å gjøre dette, gjelder morgen og kveld eller nærende fuktighetskrem som ville ideelt egnet for din hudtype. Det viktigste - ikke overdriv. Ellers får du motsatt resultat - huden vil ha en skinne.
 En annen måte å forbedre din hudfarge - bruke spesielle masker. Nå i butikkene et stort utvalg av ferdiglagde masker, men du kan forberede deg en stor næringsrik måte.
 Meget god maske for å forbedre hudfarge - gulrot. Å forberede den, trenger du to ts revet gulrøtter grundig blandet med en teskje olivenolje og tilsett det litt potetmel. Den resulterende blanding ble satt på rent ansikt og la stå i 20 minutter, og skyll med varmt vann.
Hvordan forbedre hudfarge?

 Veldig nyttig fuktighetsgivende maske, som er basert på gjær og eggeplomme. De har en rekke vitaminer og mineralmikronæringsstoffer som kan forbedre hudfarge. For å forberede denne masken skal helle litt gjær noen spiseskjeer med varm melk og rør til kashopodibnoho tilstand. Mask satt på 20 minutter og skyll med vann ved romtemperatur.
 Å forberede egg maske du trenger en eggeplomme og en spiseskje olivenolje eller mandelolje. Du kan også legge til en spiseskje honning. Denne blandingen og søke på ansiktet i 20 minutter. Du kan vaske av masken med varmt vann.
 Du kan lage en maske av rømme eller ost. Alt du trenger for dette - det er bare å sette den på ansiktet i 30 minutter og vask deretter av med varmt vann. Det er også nyttig å maskere fargen på produktene som aprikoser, ferskener, vannmelon, meloner, etc.

 Kosmetikk - alltid redning


 Men hvis du har betydelig tilgang til verden og du snarest trenger en vakker og sunn hud - dette vil hjelpe kosmetikk. Nå et stort antall kosmetiske produkter som kan skjule eventuelle feil i huden din.
 •  For å bedre fargetone betyr at du kan bruke med reflekterende partikler.

 •  Mange viktig - velge riktig make-up base. Det skal matche din hudtype.

 •  Du kan også bruke bronzaty. De vil gi ansiktet en lys brunfarge. En solbrun hud ser alltid flott.

 •  Ikke glem å rødme. De alltid gi ansiktet et friskt utseende. Spesielt godt takle denne rosa blush.

 •  Hva annet?


   Det er gode mennesker verktøy som lar deg raskt friske huden og gjøre den glød. For å gjøre dette hver morgen tørke ansiktet med isbiter buljong med ulike urter som kamille, flokk, mynte, etc.
   Veldig nyttig for hud med anstrøk av spiret hvete eller marigold blomster. For deres forberedelser for et par spiseskjeer av spiret hvete eller calendula blomster helle en kopp olivenolje, forsegle glasset og la for en måned. Denne infusjonen er mer egnet for tørr hud. Tørk ansiktet om morgenen og kvelden.
   For å forbedre hudfarge kan du kontakte butikken der du holder en spesiell skjønnhetsbehandlinger. Spesielt godt egnet for dette formålet mesotherapy. Denne metode består i å innføre inn i huden vitamin cocktail. Slik at det blir mer smidig, glatt og strålende.
   Du kan også bruke prosedyren mezolyftynha. Den forbedrer cellene, stimulerer kollagen-syntese.

   Det viktigste for huden - riktig pleie. Det er derfor viktig å regelmessig ren, fukte og nærer huden. Også bra for å forbedre fargen og kontur i ansiktet gjør spesiell massasje (annet lys prikke og stryke). Det forbedrer blodsirkulasjonen, huden blir smidig og tonet.
   Alt er i dine hender! Ikke være lat! Og da vil du alltid glede andre vakker og strålende hud!  
  Masker for tørt hår
   Alle ønsker å ha vakre, sunt hår, men gitt det økologiske miljøet vi lever nå, er det vanskelig. Og hva ville ha vært hår i god stand krever konstant omsorg for dem. Her er noen nyttige masker for tørt hår:

   Nutrient Mask
   Olje maske behandling

   hårpleie, legger du dem vitalitet og helse. Siden noen hår krever omsorg, ernæring og vitaminer. Enten håret sunt, syke, pisket eller slippe dem trenger mat, kan du gi dem med masker, infusjoner, decoctions, skyll, etc. For å holde håret sunt og vakkert, du må bare spise riktig, spise mer vitaminer i form av frukt, grønnsaker, etc. Om vinteren når vi ikke kan virkelig råd til frukt og grønnsaker kan kjøpes på apoteket av vitaminer, som har som mål å styrke og fremmer hårvekst og dra nytte av våre råd fra artikkelen: Hvordan ta vare på hår og hud i vinter?
   Det fine med håret ditt kommer helt an på deg.  
  Яндекс.Метрика