Hvordan å forberede seg på et bekken ultralyd?
 Diagnostisering av bekkenorganer gjennomføre for å rettidig oppdage sykdom og begynne behandlingen på et tidlig stadium i utviklingen. Kvinner kan undersøke livmor, blære, eggstokkene og bestemme graviditet ultralyd diagnose av bekken organer. Menn kan undersøke prostata og blære. Bekken ultralyd gjort av sensorene, en rettet mot mageregionen, den andre - vaginal, er det spesielt egnet for personer komp mer nøyaktig resultat. Når passerer inspeksjon
 Indikasjoner for bekken ultralyd:
 mistenkt graviditet;
 patologi tidlig i svangerskapet;
 multippel graviditet;
 nøyaktig sted av egget (i livmorhalsen, livmor, rør);
 endometriose, muskelknuter;
 påvisning av kreft og forstadier skilt;
 patologi eggstokkene;
 funksjonsfeil av organer;
 utdanning i en liten bolle;
 komplikasjoner etter fødsel eller abort;
 Diagnostisering av organer til å oppdage avvik.
 For påvisning av gynekologiske sykdommer, til diagnostisk bekken behov gjøre en hvert år eller to. Etter 40 år har lov til å gjøre ultralyd en gang i året.
 Hvordan forberede seg til testen
 For denne prosedyren trenger du: klyster, rent vann - 1-15 liter og kosthold.
 1.  Hvis du ultralyd for mageregionen fordi det er nødvendig å forhånds forberede kroppen for effektive og riktige resultater. En uke før undersøkelsen følge dietten som tarmer og mage bør fylles;
   Med mat foretrekker melk og melkeprodukter. Matvarer som forårsaker flatulens, brød, kjøtt, bakevarer - ikke bruk for 7 dager før ultralyd. Dagen før diagnose, drikke bare melk drikker, og nødvendigvis gjøre en klyster i morgen og kveld;
   Hvis du vil gå fra diagnose vaginalproben, mens sparsom diett bortsett make rensing klyster. På morgenen av testen være sikker på å gjøre et klyster. Sørg for å ta en liter flaske fortsatt vann, vil det trenger å drikke en time før ultralyd. Diagnose begynne å gjøre blæren er full og deretter tom;
   For menn som bruker transvaginal undersøkelse og transrectal sonde metoden. Derfor er det viktig å tarmen ble renset ved anvendelse av et klyster, må være tom mage-tarmkanalen;
   Hvis du passerer ultralyd graviditet etter diagnose du kan fortelle det nøyaktige uttrykket av svangerskapet. Denne diagnose tillater studiet av de indre organer hos fosteret, så vil det være lett å holde svangerskap eller ikke.
   Fordelen med ultralyd diagnose er informativ, tilgjengelighet, neynvazyvnosty, smertefri metoder. Moderne utstyr gjør det mulig nøyaktighet for å detektere eventuelle avvik, sykdom og endringer i menneskekroppen. Derfor viktig å være skjermet for å unngå ubehagelige konsekvenser.  
Åreknuter i bena. Behandling folk rettsmidlerFolk rettsmidler for behandling av åreknuter i bena
Denne sykdommen er svært nylig "yngre" og unge kvinner ofte ikke har råd til korte skjørt og shorts. Sykdommen er assosiert med et høyt innhold av fibrin i blodet som forårsaker koagulering. Dette er farlig fordi kroppen har en alarm hvis de allerede svake vein vegger blir tynnere, og i alle fall øker konsentrasjonen av fibrin på disse stedene. Hvis noen gjennombrudd årer, blod på dette sted umiddelbart minimert. Til årer ikke er utvidet, trenger å styrke sine vegger ved hjelp av et fornuftig kosthold. Kostholdet bør være tilstrekkelig mengde vitamin C og byoflavynov finnes i massen av frisk frukt, grønnsaker (inkludert ingefær, pepper, spesielt rød og lys gul). For blodfortynnende, anbefaler noen leger tar en større dose av askorbinsyre (de med mage-og duodenalsår, omsorg bør tas).
Tradisjonell medisin tilbyr behandlinger for åreknuter flere bevist effektive oppskrifter.
Om våren, når de begynner å blomstre lilla, plukke friske urter, gode hender og mos prybyntuvaty til et problemområde i 3-4 timer. Prosedyren gjentas daglig inntil syrinene blomstrer. Forebyggende gjøre denne prosedyren i sommer, mens det er grønt.
Effektive pakker av kjøttkraft bodyagi. 2 ss urte hell 1/2 liter kokende vann, kok i 3 minutter, la stå i 2 timer. Det anbefales å sette disse komprimerer i minst 2 timer.
Leger rådes til å styrke de indre veggene i blodårene ta 5-6 baller gran eller furu harpiks, de er fordøyd i magen.
Liberalt våt eple cider eddik syke sted i morgen og kveld og ta eple cider eddik i fortynnet (1 kopp kokende vann 2 ts).
Liberalt våt syke sted i morgen og kveld alcoholate akasie blomster hvit.
1 ss av eik bark helle en kopp kokende vann, la det småkoke på svak varme i 5 minutter, la stå i en halv time og belastning. Ta en spiseskje tre ganger om dagen for å styrke veggene i blodårene.  
Svart reddik hosteDen helbredende egenskaper av svart reddik folk begynte å bruke for lang tid. De første oppskrifter fra noen plager som hoste og sår hals, der en av de viktigste ingrediensene i svart reddik det ble kjent i dagene av gamle Russland.
Salubrity svart reddik er viktig at den har antibakterielle egenskaper som kreves av hoste og inneholder naturlige antibiotika. For behandling av hoste er oftest brukt er svart reddik varianter, fordi de er en del av de essensielle oljer, som i sin tur har antibakterielle, antiseptisk og anti-inflammatorisk egenskaper.

Svart reddik juice

Den mest nyttig behandling for hoste er svart reddik juice, spesielt når det kombineres med honning, en annen helbredelse produkt. I reddik juice inneholder mange viktige kropps stoffer som kalsium, magnesium og kalium. Han er også en kilde til jern, flyktige og vitamin C.
I tillegg er svart reddik juice en god slimløsende verktøy for forskjellige sykdommer i luftveiene og organer, spesielt når hoste. Men dette kan honning juice nøytralisere nadsadnyy hoste, der det trudnootdelyaemaya slim og sår hals.
Den helbredende egenskaper av honning
Like nyttig i hoste er honning. Det er kjent at er omtrent seksti nødvendig og gunstig for den menneskelige kroppen stoffer, blant dem er vitaminene B1, biotin, riboflavin, pyridoksin, pantotensyre og folsyre, nikotin og askorbinsyre sammensetningen av honning. Disse fordeler honning vil være nyttig ikke bare for behandling av hoste, men også for den generelle helsen til kroppen. Ikke glem at honning inneholder enzymer og sporstoffer beriket med organiske syrer og lipider, så sammensetningen av honning lik menneskets blodplasma.
På grunn av sin sammensetning, hjelper honning lindrer irritasjon av slimhinnen hoste, myker han det lindrer og strøk halsen og kan påvirke mikrober.
Men intensiv behandling av forkjølelse, inkludert hoste, gjelder den helbredende egenskaper av svart reddik og honning, som ikke bare utfyller hverandre, men også forbedrer tiltak mot sykdommen.
Utarbeidelse av narkotika fra svart reddik og honning hoste
Det er to mest vanlige oppskrift med hoste medisin som bruker svart reddik og honning.
1. Ta en middels stor frukt svart reddik. Min det, gni på et rivjern og klem saften. For 0, 5 liter juice reddik trenger ca 200 gram honning. Denne medisinen er tatt ikke mer enn to ganger om dagen på en teskje før måltider og ved sengetid. Den kan brukes som behandling for hoste hos voksne og for barns hoste.
2. Ta en middels stor frukt svart reddik. Min det. Deretter forsiktig kuttet ut midten av frukten, slik at det dannede hul, som skal passe i to spiseskjeer honning (fortrinnsvis væske). Fyll i rot og honning lukke sin tykt papir, etter å sette i oppreist stilling i ethvert fartøy. Gir det brygge i 3-4 timer, deretter dannet en dypere juice bør tas først teller kretsen.
Motta denne medisinen i flere dager ikke bare spare deg fra å hoste, men også berike kroppen av nødvendige stoffer.
Men før du tar denne medisinen, bør du forsikre deg om at du ikke har allergiske reaksjoner som kan være forårsaket av reddik og honning.  
Behandling av alkoholisme Tradisjonelle metoderAlkoholisme - en sykdom som er forårsaket av den systematiske bruk av alkoholholdige drikkevarer. En person som lider av alkoholisme, føles et konstant behov for rus, psykiske lidelser, og har en rekke helseproblemer - forstyrret fordøyelses, hjerte, blodkreft og nervesystem. Kronisk alkoholisme - en nezdorovee tilstand som oppstår som følge av fortsatt ubegrenset alkoholholdige drikkevarer. Dets utvikling er ledsaget av en rekke uønskede endringer i menneskekroppen: en forstyrrelse av nyrene og leveren, noe som resulterer i systemisk giftstoff som følge av metabolske forstyrrelser, degenerering av nerveceller. Kroniske alkoholikere ofte mentalt nedbrutt, noe som resulterer i dem å utvikle alvorlige psykiske lidelser. Den vanligste akutt psykose som oppstår under påvirkning av alkohol - en delirium tremens. Denne psykisk lidelse er et stort problem, ikke bare for den alkoholiserte, men for menneskene rundt ham. Har også en avhengighet til alkohol skader ikke bare den som drikker, som for eksempel barn unnfanget beruset, altfor ofte til slutt bli alkoholikere. Slike foreldre ofte barn er født med fysiske funksjonshemninger, psykisk utviklingshemning og dårlig helse.
Det finnes i dag en lang rekke medisinske behandlinger for alkoholisme som ga positive resultater. Men den viktigste grunnen til enhver behandling må være tålmodig og sterk vilje åpenbarte sin viljestyrke.
Ved første tegn uimotståelig trang til alkohol kan brukes ikke bare medisinsk behandling bør også prøve metoder for tradisjonell medisin, som i lang tid har fått betydelig erfaring i behandling av alkoholisme decoctions og infusjoner av urter.
Metoder for rask tankevekkende
Først av alt, for å beskytte kroppen mot rus bør vite om verktøy som reduserer effekten av alkohol. Hvis du har planlagt et måltid, før det skal nybrygget kopp grønn eller svart te med mynte, kaffe eller te med sitron (sitron som te og kaffe som kreves for å nøytralisere alkohol). Etter festen prosedyren kan gjentas og deretter en svak rus kommer raskt.
Også bidrar til raskt edru opp et glass kaldt vann med 20 dråper tinktur mynte (drukket en gang). Beruset forsvinner raskt forsvinner hodepine og tyngde. Også, når en liten rus kan også hjelpe et glass kaldt vann med noen dråper ammoniakk. Antall dråper alkohol kan økes til 5,6 (avhengig av fasen av forgiftning).
Tradisjonelle metoder for behandling av alkoholisme
De som ønsker å kvitte seg med avhengighet til alkohol, vil hjelpe gresset Leuzea (Maral root). Den vanligste systemisk administrering av legemidler som inneholder hjort røtter, reduserer suget etter alkohol. Men før du starter behandlingen, bør pasienten innser at han ønsker å bli kvitt den skadelige avhengighet. Folkemedisin for alkoholisme med Leuzea forbereder følger: 2 ss. l. gress å fylle en kopp kokende vann og la sette over natten. Morgen infusjon belastning og drikke 3 ganger om dagen før måltider 100-200 ml om gangen. I hver del er ønskelig å legge til litt sitronsaft og 1-2 teskjeer honning.
Perge - effektiv folkemedisin i behandling av alkoholisme. På grunn av det faktum at alkoholikere forstyrret metabolisme, blodglukosenivåer de alltid er under det normale, slik at det er en konstant ønske om å drikke. Etter nok en dose av alkohol i blodsukkeret, og avhengige personen føler er rask lindring. Resultatet er en ond sirkel, fordi hver gang en pasient som er i behov av sterkere alkohol. Riktig retning i behandlingen av alkoholisme er å eliminere årsakene til avhengighet og normalisering av metabolske prosesser i kroppen. Den første tingen å mette kroppen med kalium, som er motoren i stoffskiftet. På dette stadiet, den beste hjelpen ambrosia, fordi den inneholder ca 40% kalium.
Bruk det skal være på 0, 5 til 1 teskje (avhengig av vekten og trykket av pasienten) 3 ganger daglig på tom mage. Gjennomføre kurs mette kroppen ta 4 til 6 uker. Hvis det reduserte trykket behandling av alkoholisme denne folkemedisin bør være i samme dose, men bare etter et måltid. Og i tillegg til daglig behandling bør spise 150 gram. honning, og pasienten bør helt gi opp sukker og søtsaker. Vær oppmerksom på at all bie produktet, herunder ambrosia best absorbert med spytt som honning og ambrosia skal suge en lollipop. Det har lenge blitt bevist at en teskje honning oppløst helt i munnen, og bringer ti ganger mer nytte enn bare spist 10 spiseskjeer.
Et annet populært middel for alkoholisme - en urte. For sin forberedelse bør ta malurt, centaury og krypende timian i like deler. Alle urter og bland godt en spiseskje blandingen legge halv kopp med kokende vann, legg i brann vansmekte i 5 minutter, deretter kjølig og belastning. Behandling av oppførsel som følger: kjøttkraft å drikke to spiseskjeer før måltider tre ganger om dagen. Kurset varer i to måneder, deretter månedlig bør gjøre en pause og gjenta prosedyren for å konsolidere resultatene.
I folkemedisinen, urter timian ekte medisin når du arbeider med alkoholavhengighet. Effektiviteten timian er at det forårsaker kvalme og oppkast, noe som resulterer i at pasienten laget en jevn aversjon mot alkohol. For utarbeidelse av legemidler bør være 15 gr. urter timian (bruk kun frisk timian) helle to kopper kokende vann og la i et vannbad i 15 minutter. Deretter filtrert og fortynnet med kokt vann til det opprinnelige volum. Tar medisiner bør være to ganger om dagen for 50 ml med 15-20 oz. vodka. Brekkmiddel respons av timian i en avhengig person der innen en halv time, er mange pasienter fra de første dagene av behandlingen begynner å føle likegyldighet og aversjon mot alkohol. Å gjennomføre disse prosedyrene bør være en dag, bare for å bli ferdig mellom 7 og 10 mottakelser buljong. Kontra en behandling for mennesker som lider av høyt blodtrykk, diabetes, magesår, astma, tuberkulose.
Alternativ nasjonal behandling
Alkoholisme - er den største katastrofen i moderne samfunn. Men du kan kurere en alkoholiker, noen ganger selv de mest absurde metoder gi et positivt resultat. Den neste måten å kvitte seg med pasienten avhenger svært effektiv. For utarbeidelse av legemidler bør tas 30 desember. moskus kjertel bever (bever stream) og legge den til 30 ml vodka, sette i åtte dager i et mørkt sted. Alkoholikere bør være to ganger om dagen for å gi ½ kopp vann med 30 dråper medisin ma. Løpet av medisiner bør fortsette så lenge pasienten ikke vil ha en vedvarende aversjon mot alkohol. Da er det nødvendig å konsolidere fremgang og hjelpe folk glemmer om alkoholavhengighet. Dette vil hjelpe deg å samle følgende urter: timian, estragon og centaury blandet i forholdet 4: 1: 1. Deretter 1 time.l. Samlingen hell 1 ss. kokende vann og sette vansmekte i brann i 30 minutter, deretter filtrert buljong. Ordningen mottak: 1/3 kopp drikke 30 minutter før måltider for to måneder. Kontra dette buljong mennesker som lider av anemi, magesår og duodenalsår, cerebral aterosklerose, atrieflimmer, kardiosklerosis og stoffskiftesykdommer.
I folkemedisinen er viden kjent behandling for alkoholisme gress hestehov. For å forberede suppen trengs i april og mai for å samle grasrota, tørk den, og deretter knust 1 ss tørr rot (påkrevd streng overholdelse av dosering, som giftig plante) sukker og 1 kopp vann. Sett på en langsom varme og la det småkoke i 10 minutter, deretter vikle og la trekke i 30 minutter. For behandling trenger 1 ss suppen helle et glass vodka og gi en alkoholholdig drikk. Denne suppen årsaker oppkast og en sterk aversjon mot alkohol. Disse prosedyrene vil være nok til å tilbringe noen dager pasienten vil aversjon mot alkohol, uavhengig av om det røtter Hestehov eller ikke. En person som lider av alkoholavhengighet til admix kjøttkraft er bedre ikke å snakke.
Annen offentlig behandling av alkoholisme - et fat med sopp koprynusov (grå bille). Det bør samle ungdom avslørte soppen og stek dem noe mat (du kan steke, koke, sette ut). Bare det bør gjøres veldig raskt, siden disse soppene har eiendommen gjennom en kort tid etter klipping å slå til mush. Så vær forberedt fatet fôr alkoholiker før eller etter vanlige doser av alkohol. Soppen bille er spiselig og nøktern person fra det ingenting vil skje, men når det kombineres med alkoholforgiftning symptomer (oppkast og diaré). Symptomer på forgiftning forsvinne i løpet av et par timer, men den nye dose av alkohol vil dukke opp igjen. Så etter flere teknikker brennevin produsert i pasientens vedvarende aversjon mot alkohol. Imidlertid kan denne retten mate et par ganger, og for en lengre behandlingsforløp bør forberede et pulver av disse sopp, som vil ha samme effekt. Tørking sopp er en pan (eller de bare slå inn grøt blekk). Så bille bør samle og umiddelbart satt i en panne og stek over svak varme under omrøring til fordamping av vann. Så litt tørr og male i en kaffekvern. I maten bør legge 2 til 3 desember. pulver en hver 2 dager, bør behandlingen vare i minst 10 dager. Hvis det ikke er noen effekt dose pulver bør øke litt (opp til 1 time.l.).

Husk det viktigste! Behandling av alkoholisme Tradisjonelle metoder er et effektivt verktøy i kampen mot avhengighet, men hver behandling må være ferdig fra begynnelse til slutt, ikke stoppe halvveis. Suget etter alkohol pasient kan forsvinne midlertidig, så du bør gjøre forebygging og moralsk støtte av den tidligere alkoholiker. Husk at alle trenger støtte. Også huske på at hvis tradisjonelle metoder ikke hjelper å bli kvitt avhengighet og pasientens tilstand er svært alvorlig, bør du slå til tradisjonell medisin og kode alkoholiker. Husk at den "grønne dragen" drept mer enn tusen gode mennesker.
Яндекс.Метрика