Hvordan å forberede seg til fødselen

 Hvordan å ikke være redd for å føde? Hvordan lære å takle smerte? Hva trenger jeg å ta med til sykehuset.
 Kvinnen var nødvendig for å forberede seg til fødselen, og enda bedre hvis det er å forberede dem og hennes ektemann. Forberedt kvinne - først assistent fødselslege-gynekolog ved fødselen. I tillegg har den mindre frykt for fødsel, og derfor mindre depresjon og irritabilitet, som ikke kan påvirke forholdet til ektemannen.

 Forbereder seg på å overvinne smerten ved fødsel


 Mange kvinner er opptatt av at fødsler forekommende smertefullt. I antikken, har folk prøvd å liksom lindre lidelsene til mødre under fødsel. Opprinnelig brukt til dette formål ulike magiske ritualer, analgesi deretter bruke urter. I det nittende århundre for første gang under fødselen ble brukt bedøvelse - så hun fødte dronning Victoria. Men over tid ble det klart at anestesi - ikke det beste verktøyet for smerte, da det gir komplikasjoner for barnet. Så i dag anestesi ved hjelp av andre metoder.
 Så kom de ulike medisiner filmet muskelspasmer, noen obezbolyvaly fødsel og t. E. Slike legemidler som brukes i barsel i dag.
 Dag for smertelindring under fødsel hos kvinner som er svært følsomme for smerte og panikk av frykt, det er spesielle teknikker for anestesi levering. De bør diskutere med din lege fødselspermisjon sykehus for fødsel, og det er behov for å gå videre til møte. Det faktum at en kvinne ser en lege og tror det i stor grad fjerne frykten for fødsel.
 Fødsel kan hjelpe nummen med epidural når spesielle bedøvende stoff innføres i en av membraner av ryggmargen, som resulterer i en fullstendig mangel på sensitivitet kommer fra livet og ned. Kvinnen føles ikke som arbeidskraft, og derfor kan ikke hjelpe deg under fødselen. Derfor er det nødvendig å bli enige om pre-anestesi under fødsel, men samtidig beholde retten til å velge en spesialist, gjør det eller ikke.
 I begynnelsen av forrige århundre, leger merke til hvordan indiske kvinner føder. Som du vet, inntil nylig de var engasjert i tungt fysisk arbeid, fødsel mellom ganger og deretter ta dem til å fungere igjen. Å være gravid, de hevet alvorlighetsgrad, galopperende hester, fødte i de mest upassende setting. Hele prosessen med arbeidskraft var kort og helt smertefri. Men mens barn er høyt verdsatt i indianerstammer, fordi de var soldater eller krigere tidig mor. Derfor, den indiske kvinnen som ble mor, okruzhalas respekt.
 Som senere ble det funnet at disse to faktorene - fysisk arbeid og positiv emosjonell stemning og var de viktigste årsakene til smertefri fødsel. En nøye studie av opplevelsen av indiske kvinner lov til å lage ulike psykoterapeutiske teknikker i forberedelse til fødselen.
 Men noe-som en kvinne kan gjøre seg selv til nummen deres arbeidskraft. På skolen hennes fødsel tilberedningsmetoder lære selvhypnose og selv-massasje.
 Metoden for selvhypnose under fødsel kan lære selvstendig, men bedre å gjøre det under oppsyn av en terapeut. Gjennom hele svangerskapet, eller i det minste den siste måneden hun må lære å slappe av og puste riktig å kombinere puste med en imaginær representasjon i form av bilder av noen av arbeidsmarkedet. Denne aktiviteten bør være så kjent for henne at når arbeidskraft vil komme i effekt, alle ferdighetene kan bli brukt automatisk.
 Self-massasje i tillegg må mestre før levering. I løpet av de smertefulle sammentrekninger hjelpe følgende metoder:
 • fingre trenger å stryke magen i klokkens retning og fra sentrum til sidene, og deretter å stryke og gni i sirkelbevegelser korsryggen;
 • med makt til å kna huden av lateral lumbale hjørner diamant - er vanligvis gropene over baken;
 • Etter massasje bør tvinge tommelen hud av bekkenbein utstående buk;
 • sirkulær bevegelse pekefingeren og tommelen til å massere punktet ligger på baksiden overflaten av den andre hånden i hullet mellom tommel og pekefinger; første fingerbevegelser som å stramme mutteren, deretter sterkt punkt og klikk på "skru" mutteren;
 • Et annet punkt massasje på innsiden av leggen, fire fingre inne i kvinne over ankelen; Massere det er det samme som massasje punkt i hånden.

 Hva trenger jeg å ta med til sykehuset


 Kvinner alltid ønsker å være vakker og godt vedlikeholdt, selv på sykehuset. Blant annet foreslår dette ønsket at den har karakter, vilje og besluttsomhet. Derfor er det nødvendig å forhåndskonfigurere seg til det faktum at sykehuset bør gå på ferie, fordi det vil ha stormøte i livet - møte med barnet ditt. Til sin mor så han en vakker kvinne bør være en god praktisk frisyre, velstelte hender og føtter, vakre og komfortable klær og sko.
 Spesiell frisyre trenger ikke - ved fødselen, ville hun ha bortskjemt og skjemmende. Men håret bør være trimmet pent (som ikke kan kuttes - overtro) og vasket. Det male dem og perm egentlig ikke verdt det. Langt hår kan være fint å konkludere i en hale eller node, men håret ved fødselen bør ikke være pigger eller pigger frisyre bedre styrke tannkjøttet og bruker fleksible belter.
 Nå er det på tide å tenke på tilstanden i kroppen, etter rensing dusjsåpe og fuktighetskrem for fødsel bør være forberedt bikini området, er det zbryvayuchy hår. Det er bedre å få mest forhånd i en avslappet atmosfære enn på sykehuset. Men hvis hun ikke hadde tid til å gjøre denne prosedyren, det er greit, hun har forsikring - på sykehuset alt dette vil gjøre for henne. Fjerne hår med elektrisk epilator eller spesielle kremer gravide anbefales ikke.
 Vel, bør og manikyr og pedikyr i morens babyen definitivt se. Slike prosedyrer skal ikke utsettes siste dag - den dagen tilstand av negler kan bare finpusse. Manikyr og pedikyr bedre å gjøre på en jevnlig basis (manikyr to ganger i uken, pedikyr en gang i uken). Negler bør være kort, men nøye pidpylyanymy, overflødig hud på kanten av neglen fjernes ved foten av sengen av negler - dyttet en spesiell slikkepott. Male neglene bør ikke være. Regelmessige fotpleie er også nødvendig - føtter gravide kvinner ofte blir tørr og utsatt for sprekkdannelser. Derfor bør du regelmessig håndtere fem pimpstein (bare ikke glemme at forrige fotbad bør gjennomføres i en varm, men i alle fall ikke i varmt vann) tåneglene kuttet og smøre foten spesiell fuktighetskrem for føttene.
 Men det beste av ornamenter glemme: enda en giftering kan blande seg inn i arbeidsmarkedet, klemme fingeren. Øredobber også forstyrre - med hodebevegelser mens du ligger i en tilstand de kunne skade øreflipp.
 Noen kvinner kan ikke forestille meg selv uten sminke. Men du trenger å vite når du skal stoppe, fordi kvinnen på sykehuset venter på en komplisert prosess fødsel, der en person kan være dekket i svette, tårer, endelig, det noen ganger bare ønsker å vaske. Derfor, for å sminke eller ingen behov sagt, eller bruke det til et minimum av bruk vanntette kosmetikk (nok litt mascara og leppestift). Ikke glem å ta med til sykehuset hygienisk leppestift. Under arbeids ofte tørre lepper - chapstick i dette tilfellet ville være svært nyttig.
 Favoritt parfyme er best igjen for senere - etter fødselen av barnet vil sette til brystet, og kanskje han ikke liker "dem lukter til og med allergier. Men lukten av deodorant med minimal eller ingen kan være nyttig.
 Fra klær til sykehuset bør ta tre nightgowns og badekåper. Sannsynligvis vil bli gitt sykehus fødsler kvinne ting under fødsel kan bli skitten. Etter levering, kan du endre til klærne dine bedre, hvis du er alltid på lager vil rense skjorte. Det er ønskelig at alle disse tingene var bomull.
 Tøfler fødselspermisjon sykehus krever spesiell, de trenger en god vask, tørk, ikke forringes fra desinfeksjonsoppløsninger. . Faktisk, under fødselen kan de få fostervann, blod, ulike medisiner og så videre E., Disse tøflene må også ha en lav jevn hæl (hæl gjør ikke også umulig - kvinnen er ubehagelig å gå). En annen uunnværlige har tøfler for fødselspermisjon sykehuset - de må være stabil og ikke glatt - motstand av en kvinne er svært nyttig, fordi noen ganger under fødselen må gå. Bedre om det vil flip-flops ikke faller på føttene når han går.
 Det er nødvendig å ta med toalettsaker, engangsbleier (på sykehuset er ikke alltid nok klær) og pakning med maksimal sugeevne. I tillegg kan du ta våtservietter (de kan være nyttig for å oppdatere ansikt og hender), selvfølgelig, såpe, tannkrem og tannbørste.
 For fremtidig baby kan umiddelbart ta en baby såpe, baby pulver og krem ​​- har de ikke tar opp mye plass. Andre ting du vil trenge for det ved utskrivning fra sykehuset.
 Det vil utstyre du ønsker å forberede seg på forhånd og sette i en egen pakke (sengetøy husk å vaske med baby såpe, tørket i friluft og stryke på begge sider av et varmt strykejern). Settet for nyfødte inkluderer: to skjorter (tynn og flanell), to bleier (tynne og flanell), to hatter (og tynn flanell eller strikket) Baykova lappeteppe område (hvis vinteren, vil det ta og ullteppe eller q-tip i hans barn pakket over Baikove). Trenger bleier og i dag er de disponibel - bleier. De trenger å kjøpe to små pakke av liten størrelse. En pakke vil mest sannsynlig nødt til å få noen til sykehuset umiddelbart etter fødselen av barnet og den andre mulighet til utslippet.
 Ikke glem å dokumenter - pass og utveksling kort med prenatal.  
I noen tilfeller, gravid snarest trenger å se en lege

 Ambulanse, appellere til terapeut under svangerskapet


 Når du skal ringe en ambulanse gravid
 Gjennom svangerskapet kan ha en situasjon der en kvinne har akutt behov for legehjelp. Derfor bør det være klart om noen tegn trenger å ringe en ambulanse, men da kan du bare gå til legen.
 Gravide kvinner mange ganger kan bli tenkt på nødhjelp og ofte avhenger ikke engang sak som det har skjellig grunn til dette, bare på grunn av en dårlig humør eller det faktum at hun følte noe. Gravide kvinner er svært mistenkelig. Men det kan skje slik at den andre dagen når en gravid kvinne er en god stemning (som alle rundt farget rosa), vil det være spesielt oppmerksom på alvorlige symptomer og ikke klarer å snu for å få hjelp. For hver kvinne som er gravid, absolutt må vite nøyaktig når hun skal søke hjelp fra en lege, og når det ikke er nødvendig å vente og ønsker å ringe en ambulanse.
 Av fødselslege-gynekolog prenatal bør behandles hvis bekymret:
 • kvalme, oppkast og spytt i de første tre månedene av svangerskapet;
 • hyppig svimmelhet og besvimelse når du sover i de siste månedene av svangerskapet;
 • forstoppelse og halsbrann;
 • hemorroider eller krampaktige rykninger leggen;
 • hevelse i bena, spesielt hvis de vokser;
 • har ofte en hodepine og oppkast;
 • verkende rygg smerte;
 • hyppig vannlating smertefull;
 • ofte bekymret krampaktige sammentrekning i livmoren;
 • plutselig endret motorisk aktivitet av fosteret.
 Ringe hjem terapeut bør (sørg for å fortelle ham om graviditet) dersom:
 • influensa eller noen forkjølelse eller smittsom sykdom;
 • Det var hyppige smertefull vannlating med feber eller ikke;
 • forverret kronisk sykdom som har vært pre-graviditet.
 Du må ringe en ambulanse dersom:
 • I begynnelsen av svangerskapet var en skarp smerte i nedre del av magen og plutselig svakhet;
 • blødde fra kjønnsorgan, selv litt;
 • noen sterke magesmerter;
 • oppkast, kvalme, feber;
 • plutselig hevelse uttalt ben, armer, ansikt, eller en rask økning i tilgjengelig ødem;
 • en alvorlig hodepine med kvalme og oppkast i andre halvdel av svangerskapet;
 • hodepine med synshemming (f.eks uklare og vage gjenstander flimre fluer foran øynene) i andre halvdel av svangerskapet;
 • muskelrykninger ansikt, nakke, øvre ekstremiteter;
 • Smerter i nedre del av magen i de senere stadier av svangerskapet, livmor følelse av spenning, svakhet, svimmelhet;
 • vanlige smertefulle sammentrekninger i 15 minutter i de siste ukene av svangerskapet;
 • utslipp av fostervann;
 • blødning fra kjønnsorganer i løpet av de siste ukene av svangerskapet.
 Før ankomsten av ambulansen gravid kvinne bør gå til sengs uten å spise. Du kan drikke vann eller juice. Som kanskje må gå til sykehuset, må du huske å ta alle nødvendige dokumenter: pass, utveksle kort, fødselspermisjon sertifikatpolicy.
 Hode om hvordan å forberede for en gledelig begivenhet, og - hvordan å forberede fremtiden far av tradisjonelle og utradisjonelle skoler av morsrollen, til partner og hjemkjøring, valg av sykehus og når gå dit.  
Яндекс.Метрика