Hvordan forebygge abort

 Abort - psykologiske traumer for kvinnen som ønsker å ha en baby. I tillegg skader abort kvinners helse.
 Før du spør et spørsmål om hvordan man skal forebygge abort bør være klar over årsakene til at abort kan oppstå:
 - Hormonelle forstyrrelser i gravid;
 - Pathology av reproduktive system av gravide;
 - Ulike smittsomme sykdommer;

 - Genetiske avvik hos fosteret;
 - Dårlige vaner: alkohol, røyking, medikamenter;
 - Hardt fysisk arbeid eller belastning.

 Bud om abort:


 - Rikelig utflod, spesielt de med brun eller rød farge;
 - Smerte eller nedre del av magen.
 Hvordan forebygge abort
 Det bør innlate seg på grunn av graviditet så tidlig som mulig. Så snart graviditet symptomer, kontakt lege omgående dersom disse symptomene er ikke opplagt.
 Du må umiddelbart kurere alle sykdommer så snart de første tegnene.
 Ikke anbefalt å ikke ta medisiner uten å konsultere lege ikke til selvmedisinering.
 Prøv å spise rasjonelt, inkludert alle nødvendige matvarer.
 Det bør regulere fysisk aktivitet; Prøv å unngå stress. Allikevel, ikke provosere situasjoner som kan skape en stressende situasjon.
 Ganske stor plass på å bestemme hvordan de skal forebygge abort, tar oppmerksomheten fra sine kjære. I noen tilfeller, kan årsaken til abort være fysisk nærhet. Noen leger anbefaler at kvinner unngår intimitet, spesielt på den store scenen av svangerskapet. Men gitt at intimitet er en del av en kvinnes liv på mange måter gunstig for helse og humør av gravid forbyr intim nærhet anbefales ikke. Samtidig, bør kvinner som tidligere har hatt aborter være forsiktig med fysisk intimitet tidlig i svangerskapet, kan uteruskontraksjonene under orgasme forårsake abort.
 Retningslinjene fastsatt i denne artikkelen er ment å øke bevisstheten om kvinner på spørsmålet om hvordan man skal forebygge abort.  
Savnet abortGraviditet - er et mirakel! Hver kvinne på et eller annet tidspunkt i livet begynner å drømme om familie og barn, og selvfølgelig, under utbruddet av den etterlengtede graviditet, noen tror at noe kan gå galt. Men som den nådeløse statistikk, i vår tid, er prosentandelen av savnet abort ikke så liten som ønsket. Vi vil prøve å finne ut hva som er savnet abort, som hennes symptomer og diagnosen kan true en kvinne.
Savnet abort - en praksis som stopper (fryser) utvikling av fosteret, og han dør. Befruktning og første utviklingen av embryoet på dette er som vanlig, men på et tidspunkt utviklingen stopper og barnet dør. Grunner som normalt utviklings graviditet plutselig stopper for den enkelte kvinne. I noen tilfeller, selv erfarne leger kan ikke forklare hva som hindret en vellykket utvikling av svangerskapet.
Årsakene som kan utløse tapte abort
1. Genetiske lidelser. I de fleste tilfeller er det genetiske avvik i utviklingen av embryoet og årsaken til tapte abort. Vanligvis, i dette tilfellet graviditet stopper i opp til 8 uker siden genetiske sykdommer begynner å vise seg i de tidlige stadier. Hvis en kvinne har hatt to eller flere påfølgende savnet abort, med stor sannsynlighet kan vi si at skylden er gener.
2. Hormonelle lidelser. Savnet abort på grunn av dette, vanligvis i første trimester, når du starter omfordeling av hormoner hos kvinner. For en vellykket fastgjøring av embryoet bør være nok progesteron. Også føre til spontanabort er ofte overflødig mannlige hormonet androgen.
3. Smittsomme sykdommer. Svangerskapet - en stor byrde på kroppen av den vordende mor som slår på immunitet. I tillegg, i løpet av denne perioden alle aktive interne prosesser, inkludert reproduksjon av naturlige bakterier og slimhinner, noe som fører til risiko for intrauterin føtal infeksjon.
4. Stress, stor følelsesmessig og fysisk stress. Under svangerskapet, kan vordende mødre ikke glemme hans "spesielle" posisjon. Underernæring, permanent psykisk og fysisk stress, stress - som alle påvirker negativt helsen til barnet og ofte fører savnet abort. Lav fysisk aktivitet er også skadelig for fosteret kan skade blodstrømmen, noe som resulterer i at barnet ikke motta det nødvendig for normal utvikling og vekst av oksygen.
Utsatt er kvinner som misbruker alkohol, narkotika og røyking. Denne livsstil vordende mødre irreversibelt fører til forstyrrelse av fosterutviklingen av barnet, hadde han inntrykk av patologi og fører ofte til savnet abort.
Savnet abort ofte forekommer hos kvinner over tretti år hvis det er deres første graviditet. Også øke risikoen for tapte abort abort og svangerskap utenfor livmoren.
Tilstedeværelsen av en hvilken som helst av de ovennevnte grunner, nødvendigvis fører til savnet abort, så vel som den fullstendige mangel utelukker ikke dens sannsynlighet. Ofte graviditet fryser uten noen åpenbar grunn i feil omstendigheter, derfor nøkkelen til en vordende mor er å ta vare på deg selv og din helse (sunn søvn, daglig utendørs trening, sunt variert kosthold, følelsesmessig rolig).
Tegn på savnet abort
Vanligvis gjør de fleste kvinner ikke opplever noen symptomer på savnet abort. De første tegnene i form av lavere magesmerter, feber, frysninger, ubehag og blødninger vises umiddelbart etter dødsfallet av fosteret, og etter et par dager. På senere stadier, når der fosterbevegelser, den første "bell" som advarer mot sannsynligheten for tapte abort er opphør av bevegelse av barnet.
Gjennom hele svangerskapet ikke kan neglisjeres planlagte besøk til gynekolog fordi bare en spesialist kan diagnostisere omgå savnet abort ved å lytte til hjerteslag på babyen.
Tapte abort i de tidlige stadier
Det er vanskeligere å oppdage savnet abort i første trimester, når risikoen for forekomsten er svært stor på grunn av falming tidlig i svangerskapet bør snakke for seg. I løpet av denne perioden barnet ikke er i bevegelse, og kroppen fleste kvinner utmattet permanent giftighet og tap av matlyst. Derfor er den plutselige forsvinningen av svangerskapet (morgenkvalme) oppfattes av kvinner som en lettelse og normal utvikling av svangerskapet. Analysen fortsetter å indikere tilstedeværelsen av graviditet, livmor og fortsetter å vokse. Bestem fosterdød gang kun mulig hvis det planlagte besøket en gynekolog. Ellers vil kvinnene lære om hendelsene i elendighet i en uke når det er smerter og blødning.
I enkelte tilfeller, tillater måling av basal kroppstemperatur du umiddelbart identifisere savnet abort. Dette er dokumentert av nedgangen i første trimester, men i noen tilfeller med fosterdød temperaturen er over 37 grader, som i svangerskapet, som normalt utvikler seg. Ved den minste mistanke om savnet abort bør besøke kontoret ultralyd.
De vilkår som en høy risiko for tapte abort
Legene har funnet at sannsynligheten for tapte abort øker i perioder når barnet er mest sårbar. Spesielt farlig er den åttende uke, på dette tidspunktet er det store endringer i mor og bokmerke alle vitale organer av et barn. Også stor sannsynlighet for tapte abort på 3-4 og 16-18 uker.
Diagnostisering av savnet abort
Å diagnostisere savnet abort i en av de følgende metodene nedenfor:
- Under gynekologisk undersøkelse savnet abort er bestemt av størrelsen av livmoren, som ved hjel av fosteret ikke svarer til den normale størrelse for denne sikt (mindre enn normal);
- Ultralyd av bekken organer oppdaget ingen fosterets hjerteslag og installert slike brudd som tom eggcelle, inneholder fosteret;
- Blodprøver for hormoner for å bestemme antall tapte abort for graviditetshormonet fosterdød når veksthormon er redusert eller helt stoppet (avvik rente indikatorer viser døden av embryo).

Hva hvis forferdelig diagnostisert?

Taktikk oppførsel av kvinner ved diagnostisering av savnet abort er individuelt og avhenger av egenskapene til organismen og tiden etter dødsfallet av embryo. Hvis du gikk glipp av abort klart å diagnostisere nesten umiddelbart, anbefaler leger venter en stund naturlig abort. Hvis ikke, er det nødvendig kirurgi. Hvis du gikk glipp av abort i de tidlige stadier (opp til 8 uker) provosert abort narkotika ved å ta bestemte legemidler.
Hvis svangerskapet over 8 uker, og diagnosen ble gjort umiddelbart etter dødsfallet av embryoet, anbefales umiddelbar kirurgi. Selvfølgelig kan du forvente spontan abort (abort), men husk at for hver dag venter forårsaker store skade kvinner. Avdøde barnet noen dager begynner å dekomponere og giftige produkter av dens nedbrytning absorbert inn i blodet, forgifte kroppen. Etter fire uker av svangerskapet begynner falming endringer blodpropp, som fører til blødning; det er betennelse i livmoren - og en trussel mot fremtidig svangerskap. Alt dette antyder at etter diagnosen av savnet abort bør være en øyeblikkelig kirurgi for å fjerne uterus vev-membraner og døde fostre. En prøve av livmor rester døde fosteret er utført under narkose ved å skrape livmoren eller ved vakuum.
Tapte abort - setningen eller ikke?
Den etterlengtede graviditet som plutselig fryser - følelsesmessig stress, ikke bare for helsen til kvinner, men også for hele familien. Dette er imidlertid ikke en setning. De fleste av de unge kvinnene utvinne etter opplevd tragedie og føder friske babyer sterke.
Savnet abort - en anledning til å analysere deres livsstil og deres helse diagnose og omsorg partner. I tilfelle noen problemer, må du riktig behandling. Hvis åpenbar grunn som førte til en savnet abort, var ikke ønskelig å vente med å planlegge neste graviditet om seks måneder. I løpet av denne tiden kroppen er fullstendig restaurert, og kvinnen vil være på tide å revurdere livet ditt, lage deg noen konklusjoner.
De fleste kvinnene opplevde etter savnet abort trenger hjelp av en profesjonell psykolog for å overvinne all din frykt, spenning og opplevelser. Også viktig for rask utvinning av psykologisk hjelp og støtte fra familie og venner.
De som overlevde savnet abort, leger anbefaler radikalt endre livsstil. Future far og mor heller gi opp å drikke alkohol, røyking, junk food. Det anbefales å bruke mer tid utendørs, ta vitaminer, bevege seg mer, spesielt hvis arbeidet innebærer permanent opphold i kontoret. Etter å etablere det faktum av graviditet forventningsfull mor for å unngå en gjentakelse av tragedien opplevd, overarbeid anbefales som lite mer enn en tur og slappe av. Unngå stress, bekymringer og erfaringer nødvendig positiv holdning. Det er viktig å lytte til kroppen din og ikke ignorere enda mindre plager.
Etter våre råd, kan kvinner unngå gjeninntreden av savnet abort.
Hvor hun led to eller flere påfølgende savnet abort, vanlig å snakke om, men dette er ikke en diagnose setning. Sannsynligheten for en vellykket graviditet utfallet i denne saken er redusert, og begge parter anbefales å gjennomgå grundig undersøkelse av etterfølgende behandling. Statistikk viser at mange kvinner som har opplevd flere svangerskap sank etter behandling og rehabilitering er i stand til å lage og gi fødsel til en sunn baby. En viktig faktor er den mentale holdning og emosjonelle tilstand av forventningsfull mor, slik at leger rådes til ikke å overse kampanjer psykolog og satt seg en positiv måte.  
Яндекс.Метрика