En viktig del måte ethvert individ er stemmen. I sin tone, volum, kan talehastigheten dømme karakter og humør, hans følelser og følelser. På samme tid, mangel på tale, heshet og hryplost indikerer imidlertid helseproblemer. Vitenskapelig tap av evne til å snakke kalles stemmen svikter. Problemene med usunn stemmebåndene, avhengig av årsaken til sykdommen involvert audiograf eller lege fonyatr.

Hvordan å gjenopprette den manglende stemme


 Innhold:

 Grunner som kan gå tapt stemme

 Behandling av manglende stemmer

 Tradisjonelle oppskrifter

 Har mat og kommunikasjon med tap av stemmen

 Anbefalinger Grunner som kan gå tapt stemme


 Betennelse i slimhinnen i halsen (faryngitt, laryngitt, betennelse i mandlene) eller viral catarrhal natur. Som et resultat av betennelse i stemmeforandringer, blir mer lav og husky, vises hals artikkel tørr hoste. I dette tilfellet anbefaler vi medisinering under medisinsk tilsyn.

 Allergisk ødem. For normalisering av strupehodet bør utelukke effekten av allergener på kroppen og nøytralisere virkningene av deres effekter med antihistaminer. Men hvis i tillegg til tapet av de tilstedeværende spertost pust, kortpustethet, tungpustethet, i lys av risikoen for kvelning øyeblikkelig medisinsk hjelp.

 Anstrengelse stemmebåndene. Dette problemet er ofte preget av folk i visse yrker, lærere, sangere, kunstnere. Denne sparingen vil være stille og varm drikke - vanligvis neste dag allerede merkbar forbedring.

 Psykologiske faktorer (stress-, frykt). Å snakke igjen, i dette tilfellet trenger hjelp av en psykolog, og muligens en nevrolog.

 Uønskede eksterne faktorer: tørr luft, plutselige endringer i temperatur, kjemiske gasser. Behandling av manglende stemmer

 Avhengig av årsaken til tap av tale bør velges og fremgangsmåter for å håndtere sykdommen. I tillegg til antiviral og antibakteriell behandling konvensjonell medisin vanligvis anbefaler:

 Varm komprimerer hals, glad, varmt skjerf. Nyttig rozparyuvaty i varmt vann med sennep føtter, deretter slipe og føttene skal bære varme sokker.

 Elektroforese.

 Innånding. For dette er bra å bruke eteriske oljer av peppermynte, eukalyptus, sandeltre, anis olje - du dryppe noen dråper olje i kokende vann og puste over damp, dekket med et håndkle.

 Ved første tegn på kløe i halsen god effekt gir resorpsjon tabletter med Eucalyptus, som hindrer utvikling av betennelse. Senere trengte medikamenter som Faringosept og Lyzobakt.

 Veletablert praksis homeopatiske piller Homeovoks (ta to piller hver time), sammensatt av urter og bivoks.

 Gurgle med en svak løsning furatsillina.

 Strupehodet Massasje - masserer halsen området i to minutter tommel og pekefinger i retning av haken til brystet. Å utføre en slik handling er nødvendig etter hver skylling og innånding.

Hvordan å gjenopprette den manglende stemme Tradisjonelle oppskrifter

 Hvis du raskt vil oppnå et positivt utfall medisinering godt utfylle tradisjonell medisin oppskrifter:

 Gulrot drikke melk. For å gjøre det nødvendig å koke en halvliter melk 100 gram gulrøtter og belastning. Denne drinken kan også gurgle.

 Komprimere halsen med varm solsikkeolje eller varm ost - gjøre over natten.

 Gargling. For dette formålet, egnet varmt mineralvann uten gass, salt løsning (en teskje salt i et glass varmt vann, tilsett to dråper jod), bete juice (200 ml fersk revet rødbete juice legge til en spiseskje av eple cider eddik), ekstrakt av bladene av eukalyptus, kamille blomster salvie. Urter sveiset på frekvensen av en spiseskje per kopp kokende vann og infunderes i en halv time. I tillegg kan du gurgle med rå potet juice eller aloe juice.

 Et lite stykke pepperrot rist og hell et glass med kokende vann, innpakket et håndkle, for tretti minutter, tilsett en teskje honning og drikke en teskje hver time koster.

 Hvite rosiner (2 ss), helle et glass vann, kok i fem minutter, tilsett saften av fersk løk (spiseskje). Drikk et avkok tre ganger om dagen i to spiseskjeer.

 Er dagen hvitløk, kokt i damp, men i alle fall ikke frisk, så frisk som å være irriterende hals. Har mat og kommunikasjon med tap av stemmen

 Husk at betent slimhinne i halsen og stemmebåndene lett irritert, så behandling av mat er tillatt bare i form av varme. Uønskede varme og kalde retter. Mat skal være nøytral fra salt og andre krydder bør forlates. Ikke glem varm drikke. Det er nyttig å ta varm melk med honning og smør og te. Men på brus, søte og syrlige fruktdrikker og juice på tid vil glemme.
Hvordan å gjenopprette den manglende stemme

 Viktigste i kampen for restaurering av stemmen er rolig. Prøv igjen for å snakke, kommunisere via notater. Whisper også kontraindisert fordi stemmebåndene i dette tilfellet fortsatt spent i full kraft. Når stemmen vil gradvis komme tilbake, fortsatt ta vare på det: ikke gråte, synge eller kjøre ut av naken hals i kulden. Script for å fungere strupehode må vokse sterkt. Hvis stemmen ikke er gjenopprettet mer enn sju dager, er det best å stoppe virke selvtillit og lege.


 Anbefalinger

 Det er viktig å legge til at gleden ved full kommunion vil være lenge etter utvinning, underlagt noen enkle retningslinjene:

 Fukte innendørs luft - det bidrar til å begrense halsen, er forhindring av tørrhet og irritasjon.

 Pust inn den kalde nesen, ikke munnen, for ikke å irritere svelg kald tørr luft.

 For offentlige taler og etter prøve å hvile stemmebåndene.

 Gi opp røyking, det desiccate slimhinnen i strupehodet.

 Styrke immunforsvaret til å redusere risikoen for forkjølelse og virusinfeksjoner.

 Hvis det er mulig, begrense deg fra stress og nervøs overbelastning.

 Følg disse enkle tipsene nyttig og lykke til!  
Hva hvis mistet stemmen? Årsaker og behandling anbefalinger

 Forkjølelse vanligvis - er den viktigste grunnen på grunn av noe som kan være tap av stemmen. Men få vet hva de skal gjøre hvis mistet stemmen. Nedenfor gir vi en rekke tips og oppskrifter for å hjelpe slå stemmen uanstrengt.
 Du trenger følgende ingredienser: smør, honning, melk og slike urter, lime, eukalyptus og kamille.
 1. Først, ta et glass melk og oppvarmet det inntil da, inntil temperaturen vil være ca 40 grader. Deretter sette en teskje smør og et par spiseskjeer honning.
 2. Drikk melk bør være to ganger om dagen, i små porsjoner, og viktigst, i løpet av behandlingen for å unngå plutselige temperaturen i rommet.
 3. Etter å ha mottatt drukket svelg bør vikle et varmt skjerf og varme opp i 30-40 minutter.
 4. Hvis du savner en kald stemme, kan du prøve å løse problemet ved innånding. For å gjøre dette, ta i like deler av kamille, lime og eukalyptus, med blandingen Velg to spiseskjeer, og Gulf of glass kokt vann, legg i brann. Når gresset begynner å koke, fjerne den fra varmen og innånding av damp i ca 20 minutter. Det er viktig at du toppen var dekket med et håndkle.
 5. Umiddelbart etter en slik prosedyre er nødvendig for å utføre massasje strupehode, dvs. ved hjelp av tommelen og pekefingeren begynner å stryke nakken. Varigheten av ikke mer enn to minutter, og den retning strengt fra haken til brystet. Så litt pozevat anbefalt, stimulerer gjesping stemmekanalen.
 Forsvunnet stemme. Hvor å spandere?
 1. I tilfelle du brått mistet stemmen, aldri selv snakke i en hvisking, da dette kan føre til ubehagelige og farlige komplikasjoner. I en hvisking laryngitt forårsaker alvorlig spenning av stemmebåndene, det samme er observert med sterkt skrik. Det bør bemerkes at de fleste laryngitt (under sykdom) fører til et fullstendig tap av stemmen.
 2. For å behandle laryngitt kan bruke følgende oppskrift: en liter melk sette noen skrelte gulrøtter (3-5 stk.). Deretter plasserer de retter med melk på bålet og kok til kokte gulrøtter. Den resulterende kjøttkraft skal renne og drikke små slurker med 200 gram i løpet av dagen.
 3. Ikke glem at forkjølelse og tap av stemmen bør drikke rikelig med væske. Men det er viktig at du gjør drikker ikke holdt koffein som forårsaker irritasjon og tørrhet i stemmebåndene.
 4. Det bør umiddelbart oppsøke lege i følgende tilfeller: stemme mangler ca to uker forsvant som følge av skade eller nervøs belastning, og hvis uforklarlig tap av stemmen.  
Hvordan å farge grå hår?

 I dag, mange mennesker vises veldig tidlig grå hår. Stress og dårlig miljø bidrar til utseendet på grått hår. Men det finnes mange alternativer for hårfarging. Markedet representerte en stor sum penger for god maleri. Med deres hjelp, kan du enkelt male over grått hår.

 Hvordan å farge grå hår? Når farge håret kan for å gjøre noen feil og deretter etter farge grå hår er synlig. Vi vil gi deg noen tips om hvordan å gjennomføre prosedyren på å farge håret.
 Velge hårfarge, sørg for å velge den mest passende farge for deg. Ikke nødvendig at det var en naturlig farge, men i alle fall håret skal se naturlig. Vær spesielt oppmerksom på egnet gitt farge til fargen på huden din.
 Du bør også sørge for at den valgte fargen er sterk nok og stabil. Sørg for at malingen er egnet for farging grå hår. Instruksjonene til maling bør indikere hvor mye maling du trenger for hårfarging, kjøpe riktig mengde. Ikke glem å forhånds utføre toleranse test koster. Noen mennesker har veldig sensitiv hud, så bare toleranse test vil avgjøre om du passer denne malingen. Så du kan unngå mulig tap av håret etter farging og hudirritasjon.
 For å gjøre håret mykere, bør du bruke en sterk mykgjørende balsam. Grå hår er ofte vanskelig og dårlig absorbere maling formuleringer. Dette kan føre til komplikasjoner i maleriet. Intens luft skal brukes i ca 10 minutter før prosedyren maleri. De vil hjelpe mykne håret, slik at maling blir bedre absorbert inn i overflaten av håret.
 I å utføre male den første tingen å fylle grått hår og la malingen for tiden angitt i instruksjonene. Hvis instruksjonene er anbefalinger til farging av grå hår, følge dem. Det anbefales også å bruke maling nærmere røttene. Denne regelen må følges for å farge håret hjemme.
 For bedre å farge håret, dele dem inn i flere tråder, og deretter påføre malingen på hvert hårstrå.
 Når du påføre malingen på håret, satt på hodet en dusjhette. Så du beskytte huden og klærne fra en dråpe maling. I tillegg vil det bidra til å male et bedre kjole.
 Etter farge håret anbefales å bruke spesielle midler til å ta vare på dem. Disse ulike balsamer og sjampo som er laget spesielt for farget hår. I dette tilfellet, vil håret se mye bedre.
 Merk at når Hårfarging krever visse ferdigheter. Over tid vil du lære å utføre denne prosedyren.
 Male håret bør være minst to ganger i året, så vil de se vakre og godt vedlikeholdt.

 Hvordan å farge grå hår video


Яндекс.Метрика