Hvordan å gjenopprette øye og hjerte til å kvitte seg med briller?
 Jeg skammer meg over å innrømme at jeg har 54 år og jeg hadde ingen anelse om at mannen rett og slett ikke må bare ta vare på tennene, hår, ansikt og.t.d.Men i deres øyne. Og nå, begynner å gjøre øvelser for øynene gjentatte ganger bevist metodikk (og ikke bare meg) Amerikansk lege - en øyelege William Horatio Bates, innså jeg stjerner - svært viktig for meg. Omsorg for dine øyne på et blunk, og tvert imot - det er fint og det er i de øyeblikkene når du får virkelige resultater! Nå forstår jeg hvorfor min mor alltid nektet å bruke briller på hans alder av 90. Og som peker bare forverres visjon. Og vi bære dem fra uvitenhet og fortvilelse, og nekter å tro på at det finnes andre alternativer. Men produksjonen er der fortsatt! På grunn av det faktum at hver andre person på planeten etter førti år med redusert syn, må vi håndtere det. Slike avanserte teknologien rundt, og den visjonen vi ikke betaler oppmerksomhet, og sa: "Ja, denne alderen, dette kan ikke komme unna". Alle som seriøst ønsker å gjenopprette hans syn, jeg kaller for tålmodighet og tilstedeværelse av stort ønske. Når du overvinne den første vanskelighetsgrad, så alt vil gå greit og naturlig - som morgenen vasking eller børsting. 
 Faktisk er vår visjon redusert til litt avslapping og andre stress muskler som omgir våre øyne. Moderne liv en forfengelighet, alle løp, rushing sted, rope på barn, er vi redd for noe å lykkes, derfor all nervøs, at vi får stress. Godt syn er utført av effekten av de samme musklene på den ytre formen på øyeeplet. Bates, i deres praktiske studier har gjentatte ganger vist at den viktigste årsaken til forringelse av mentale sverhnarhuzka forårsaker øye muskelspenninger.
 I de kortsynte mennesker innenfor de normale tverrgående musklene anstrengte øyne (de skal slappe av gjennom trening) og en langsgående musklene avslappet øyne (de bør trene de samme øvelsene).
 I langsynt er det motsatte - veldig intense langsgående musklene i øynene (de trenger bare å slappe av spesielle øvelser) og tverrgående muskler anstrengt øyne (de bør bare trene).
 Ikke rart de sier at alle strålende - bare. Jeg er veldig glad for at min sønn ga meg videoveiledningene på restaurering av VR Professor Zhdanov. Først trodde jeg det var trolig svært vanskelig, jeg fikk ikke alt det er ikke sant, tror ikke på hva du kan forbedre synet, og til og med slutte å bruke briller. Ingen av slag! Nå kan jeg si med sikkerhet - du kan gjenopprette syn! Bare vær tålmodig, elske deg selv, hjelpe deg selv.
 La oss starte med enkle øvelser for øynene, de skal utføre regelmessig (3 ganger daglig på tom mage), at det er ønskelig en anmeldelse foredrag Zhdanov mosjon eller lagre denne artikkelen til datamaskinen, og deretter utføre flere øvelser og så videre til fullstendig gjenoppretting. I de fleste nettverkssteder kan bli funnet i andre forfattere som akseptabelt - Rostislav Fartushynskyy. Alle er tilgjengelige i tillegg legge ut de grunnleggende prinsippene i teorien Bates og gi råd - hvordan å unngå feil som nybegynnere ofte gjør.
 Den mest grunnleggende - alle øyenbevegelser bør gjøres forsiktig, sakte, kjærlig til øynene og tro på denne teorien, så alt vil skje naturlig. Nå la oss snakke om disse enkle øvelser som kan utføre selv barn og våre studenter analfabeter eldre foreldre, med mindre de er skikkelig forklare.
 Hvordan og hva gjør øvelser for øynene
 Fjern briller vil holde uten hodet bør være fast og flytte bare øynene. Alle bevegelser gjøre jevnt og sakte. Du må først grundig pomorhaty til musklene avslappet. Blinker som om en sommerfugl flagrer med vingene så lett.
 Øvelse nummer 1
 Øyne oppreise - rullgardin (to ganger), deretter blinke riktig.

Hvordan å gjenopprette øye og hjerte til å kvitte seg med briller?


 Øvelse nummer to
 Skosyv små øynene fra side til side (to ganger), deretter blinke riktig.

Hvordan å gjenopprette øye og hjerte til å kvitte seg med briller?

 Øvelse nummer 3 "diagonal"
 Løft opp øynene til høyre - opp. Videre til venstre og ned (to ganger), så ordentlig
 blinke.

Hvordan å gjenopprette øye og hjerte til å kvitte seg med briller?

 Motsatt diagonal. Venstre - Opp, Høyre - Down (to ganger), deretter blinke riktig.

Hvordan å gjenopprette øye og hjerte til å kvitte seg med briller?

 Øvelse nummer 4 "firkant"

Hvordan å gjenopprette øye og hjerte til å kvitte seg med briller?

 Øynene beskrive et rektangel, først mentalt forestille seg det foran øynene dine. Først tegner øynene klokken, vel blink. Og deretter mot klokken, vel blinke.
 Øvelse nummer fem "ringe"

Hvordan å gjenopprette øye og hjerte til å kvitte seg med briller?


 Øynene beskrive stor klokke. Neseryggen skal være grunnlag piler. Når beskrive tallene på urskiven "sentinel" Løft øynene i 12 timer og deretter i en sirkel. 03:00, 6912. (to ganger). Grundig blink. Deretter beskriver tallene shlazamy mot klokken "- 1296 312 (to ganger). Grundig blink.
 Øvelse nummer 6 "Snake"

Hvordan å gjenopprette øye og hjerte til å kvitte seg med briller?


 Tenk deg synet zyґzaґopodibnu "slange". Jeg starter fra halen trekker øynene hennes. Opprinnelig fra høyre til venstre, deretter vice versa. Og opp og ned, opp og ned, opp - ned, opp og ned, særlig trekke øynene sinusformet kurve. Grundig blink. Og i motsatt retning: opp og ned, opp og ned, opp og ned, opp og ned. Grundig pomorhayte (to ganger).
 Øvelse nummer 7 "Solarise øyne blusset"

Hvordan å gjenopprette øye og hjerte til å kvitte seg med briller?


 Denne øvelsen kan gjøre solen, lampe, under noen lyskilde. Still et tent stearinlys (mørkt sted) på armlengdes avstand, øynene alltid nødt til å se ned på nesen og naturlig uten briller. Snu hodet til venstre og se langs venstre side av nesen. Så, like raskt, snu hodet mot høyre og se allerede på høyresiden og også langs nesen. Å bli returnert til venstre, bakre høyre. Ikke betale noen oppmerksomhet til stearinlys. Slår til å gjøre 13 ganger.
 Øvelse "Palminh"

Hvordan å gjenopprette øye og hjerte til å kvitte seg med briller?

 Nå gni håndflatene mot hverandre, og gjøre dem som et hus, slitasje briller selv - dette er palminh. Albuene ønskelig å legge på bordet. Roe ned, slappe av, ta en komfortabel stilling for kroppen din. Vi slapp øyet muskler. Oppmuntre seg selv: "Mine øyne er gode, du slappe av, nå gjør vi - og hver dag vil du se bedre og bedre.
 Myopically skal forestille deg hvor avslappet de krysser øyemusklene, som hver av deres øyne tar igjen en avrundet form - baller som de ser i det fjerne, er unntatt fra briller.
 Dalnozorkym må tenke hvordan å slappe av sine langsgående musklene i øynene, som de kan bli tatt ut tilbake til sine poeng fremover agurk og perfekt se nesten gratis briller. Hvor avslappet netthinnen, de lyssensitive celler, kjegler og stenger, årer som gir næring netthinnen med blod. Slappe av cellene i synsnerven, bare slappe av visuelle analysator celler i hjernen. All visuell skrift helt og fullstendig avslappet.
 Under palmynhom må gjenta alle 6 øvelsene ovenfor, ikke to, men tre ganger. Øyne nære. Hold øye muskelavslapning. For å raskere og bedre slappe øyemusklene under palmynhom, Bates kom opp med en veldig interessant øvelse, som han kalte "et hyggelig minne." Hver gang i øyeblikket av palmynha, tenke på noe glad og trivelig. Tenk på de fineste dagene i livet ditt, interessant tur, så du er godt uthvilt. Slike gode minner slappe av den menneskelige psyke, og musklene i øyet. Basesystemet Bates - avslapping. Og deretter trene øyet muskler.
 Avslutt palmynha
 Øyne nære. Zamruzhte øyne i hendene - Løsne (3 ganger). Ikke å åpne øynene, fjern hånd til ansiktet og pomotayte - ha hodet opp og ned (3 ganger). Høyre-Venstre (3 ganger). Og tørke lett cams øynene (som barn). Deep puste, puster ut og åpne øynene dine, blinkende, veldig raskt. Pomorhaly - pomorhaly - pomorhaly. Pomorhayte - pomorhayte - pomorhayte og se på et objekt rundt deg.
 Legg merke til hvordan synet forverret seg etter trening.

Hvordan å gjenopprette øye og hjerte til å kvitte seg med briller?

 Faktum er at med trening du mettet tryllestaven og visuell retinal oksygen og næringsstoffer. Og det var ansvarlig for den visuelle pinner skumring visjon. Du kan dra nytte av øyet for å bruke den tiden vi taper i påvente av nødvendige bussen eller venter på en av mine venner. Kvinner er veldig originalt kan gjøre øvelser for øynene når matlaging din favoritt folk står rundt "OHF", med andre ord på platen. Jeg anbefaler på det sterkeste lesere - nøye gjennom instruksjoner og øvelser tilgjengelige kontraindikasjoner og mer! Til alt dette har jeg kommet en gang var vanskelig å se prisene i butikken, tapte anrop mobiltelefon, kjenner dine favoritt skuespillere mens du ser en annen film på TV. Jeg vil definitivt ha å hele tiden lete etter de positive poeng og deres "napyalyvat" dem på nesen. Og bruker briller bare svekker synet, fordi vi har mye å sitte ved datamaskinen, ønsker å se på TV. Jeg liker kjærlighet å sy, strikke, lese, etc..d. En visjon av seg briller bare blir verre hvert år lagt diopter. Men er det riktig?! Jeg forstår godt og fremsynt og nærsynt og de med astigmatisme. En katarakt og glaukom? Og viktigst av alt - denne metoden for utvinning er indisert til forebygging av øyesykdommer nevnt ovenfor. Hvor mange mennesker er blind av grå stær og grønn stær. Og prisen på transaksjonen fabelaktig Alle som ønsker å gjenopprette hans syn, jeg ønsker lykke. 
 Forfatter: Galina - Spesielt for VseTut  
Яндекс.Метрика