Hvordan å gjenopprette bukspyttkjertelen?
 En av de viktigste strukturelle komponenter i fordøyelsessystemet som fungerer som ytre og indre sekresjon er bukspyttkjertelen. Hun identifiserer juice med enzymer som påvirker protein, karbohydrat og fett prosesser. Svikt i produksjon av bukspytt kan føre til det faktum at mat i magen vil stagnere, vil hele prosessen med fordøyelsen følges ved å kutte smerter og generelt ubehag. Hvis du endrer kostholdet, inkludert en daglig meny kokte grønnsaker og kjøtt, korn og buljonger, vi bare litt justere deres helse, som lav-fett matvarer lettere å fordøye. Å komme full helse tilbake til det normale, må du vite hvordan du gjenoppretter bukspyttkjertelen.
 Årsaker til endringer i bukspyttkjertelen
 1.  Pancreas en dobbeltrolle, utføre eksokrin funksjon som er utgivelsen av juice inn i tolvfingertarmen, og avhenger av hvilken tilstand i fordøyelsessystemet. Ductless kjertel er hormonet insulin, med sin mangel på en person utvikler diabetes, fordi ofte når leger forebukspyttkjertelbetennelse behandling injeksjoner av insulin, øker blodsukkeret.

   Misbruk av alkohol, hyppig stress, røyking og foretrekker fet mat forårsaker sykdom til fordel for kreft - pankreatitt. Symptomer på sykdommen er latent inntil bukspytt når sin kritiske nivå. I løpet av denne perioden, blir bukspyttkjertelen påvirket nesten helt, og kan ikke være gjenstand for utvinning, kan det ikke fjernes fordi mannen truet død.

   Hovedtrekkene er pankreatitt begynner: generell svakhet, blek hud, oppkast og diaré kontinuerlig, skarp smerte i magen. Gjenoppta bukspyttkjertel kan bare være i de tidlige stadier av sykdommen.
   Gradvis bedring av bukspyttkjertel
  1.  Signalet som vil få deg til å gå til legen vil tråden i litt over navlen. De kan ikke bli ignorert, vel vitende om at en viktig funksjon i bukspyttkjertelen. Hvis smerte angrep har blitt vanlig og skarp, vil enzymet behandling følges av ansettelsen av potente analgetika. I de første timene, kan de ikke jobbe fordi du trenger for å rense kroppen og for dette vil du bli vist en streng diett (i noen tilfeller oppnevne en tre-dagers sultestreik). Hvis smertene blir påtrengende i bukhinnen kloakk, noe som gir magesyren ut.

    Under betennelse i bukspyttkjertelen kan spises eneste ikke-kullsyreholdig vann og trekke fra tørket frukt. Bare når smertene går, kan legen forskrive klinisk behandling (i mange tilfeller kreves innleggelse i sykehus). Ved å gjenta angrep av pankreatitt blir kronisk, så legen vil foreskrive deg en levetid diett.

    Etter ultralyd tekniker vil avgjøre forsømmelse av sykdommen, og når smertene avtar, utnevne en erstatning enzymer i bukspyttkjertelen juice i kapsler eller tabletter. De er designet for å hjelpe takle produksjon av jern juice og hormoner.

    Rehabilitering etter sykdom er å redusere belastningen på bukspyttkjertelen og tilrettelegge sitt arbeid i prosessen med fordøyelsen, noe som betyr at alle kalorifattig mat, kokte grønnsaker og oksekjøtt, kalvekjøtt, fjærkre uten tilsetning av krydder, mat med høyt protein vil i kosten hver dag. Søtt, salt, krydret, sur, pepret, røkt, alkohol er strengt forbudt.

    Gastric juice står, selv med lukten av deilig mat, så under angrep pasienter ikke kan bli funnet ved siden av kjøkkenet, kan det utløse et nytt angrep av smerte.

    Redusere belastningen på fordøyelseskanalen og også fremmer mat i små porsjoner, kan du gni i staten. Morgen anbefalt å spise en haug med grøt (havregryn, frokostblandinger havregryn, semulegryn, ris).
    Å gjenopprette bukspyttkjertelen vil trenge mye arbeid og konstant selvkontroll: avvisningen av dårlige vaner, streng diett, inntak av enzymer, bukspyttkjertelen erstatning arbeid ved betennelse. Lytt til din helse, vil det la deg tid til å søke hjelp fra en gastroenterolog.  
Hvorfor ikke la skjegget gro?
 I saker av menneskelige biologiske parametere forskjeller etter kjønn, etnisitet, kjønn identitet og bosted er differensiert tilnærming. I tillegg har hver mann sin egen arv, livsstil og alder. Det viser alt som er nevnt ovenfor er direkte relatert til kvaliteten på hår på hodet, armhulene og skjegg sterk halvdel. Hvis skjegget vokser jevnt eller ganske dårlig hårvekst, må du finne årsaken til avvik fra normen. Det har lenge vært antatt at en tykk skjegg - et tegn på mot, modenhet og visdom, nå tykt skjegg - dette bildet, stil og følge moderne trender.
 Beard bør slippe når det er kaldt. Denne utbredte troen innbyggere. Kanskje tidligere var det, men nå beskåret fippskjegg er en del av bildet av hennes mann, som blir sammenlignet med en sterk og modig person. Bare her problemet - ikke vokser skjegg!
 Grunner ikke vokse skjegg
 Dette er på grunn av aldersforskjellen, de yngre menn hormonell utvikling er ikke satt til aktiv vekst av hår i skjegget, roten årsaken til ulikhet pubertet eller feil av kjønnshormoner.
 Arv spiller en viktig rolle i hvordan folk ser ut, hvis far er skallet, barnet vil også gå skallet hvis flytende skjegg, da hans sønn vil det være som forelder. Og hvis barnet barberer halm, siden ungdomsårene, da, for å være sikker, til 25 år, og det vil seire på ansiktet hans.
 Bosted påvirker ansiktshår vekst: sør, jo mer hår i skjegget og tykkere hår.
 Feil person hygiene kan føre til brudd på hårsekken, ødelegge håret struktur og røtter.
 Hva gjør skjegget hårvekst
Hvorfor ikke la skjegget gro?
 Et annet svar på spørsmålet om skjegget vokser ujevnt, ligger i mangel på vitaminer og mineraler som kalsium og magnesium, jod og kalium, mangan og sink. Det er nødvendig at dietten var full, så å spise en sunn person bør være ost, egg, nøtter, alle typer grønnsaker og belgfrukter. Forebyggende tiltak hjelpe både inne og ute, og du kan lage en maske for å styrke pærer å stabilisere veksten av hår generelt. For eksempel, for å øke og styrke hår maske vist fra eggeplommer. For det tar to eggeplommene i en glass grind og gni blandingen på håret dynket med vann (dette gjelder også skjegget området) 10 minutter. Så, etter en viss tidsperiode, nøye, gjerne kaldt vann for å vaske av masken, skyll håret og promaknut deres vev. I stedet plommer kan bruke sennepspulver, etter som håret bør skylle med en løsning av kamille eller nesle. 
Hvorfor ikke la skjegget gro?
 Hvis du var å la skjegget gro, bare litt hver uke Trim tips av skarp saks, som grooming stimulerer hårvekst. Ikke glem å gre skjegget, som prosessen kan forbedre blodsirkulasjonen, og dermed ernæring av hårsekkene.
 Hvis legemet er stabil, ingen overflødig vekt, vil skjegget vokse normalt uten patologier. Leger hevder at overvekt og spesielt sin avsetning på kinn og hake skjegg er ikke bidrar til vekst, selv om det finnes unntak. Alle bør vurderes på individuelt grunnlag hvis ingen skjegget sterkt påvirker din selvfølelse, kan du kontakte urolog, som vil sjekke arbeidet til sex, ernæringsfysiolog - det vil bidra til å balansere dietten, en hudlege som vil analysere huden, og til slutt til immunolog - det vil finne hvor i kroppen begynte å svikte.  
Symptomer på jod-mangel
 Jod - er nødvendig for normal funksjon av kroppen element. Fra sin beløpet avhenger av immunsystemet, generelle vitalitet, hormonell balanse, effektivitet av hjernen. Jod lanserer mekanismen for syntesen av hormoner produsert av skjoldbruskkjertelen. Mangelen på dette elementet fører til mann av hjerte smerter, hyppige forkjølelser, ødeleggelse av emalje på tennene, til økt angst, søvnforstyrrelser og tap av matlyst. Dessuten kan alle symptomene på jod mangel manifest kompleks. Sykdommen er ikke alltid på grunn av mangel av et sporelement, men når det er jodmangel i kroppen, er det umulig ikke å legge merke til ved flere grunner.
 Ytre tegn på jodmangel
Symptomer på jod-mangel
 1.  Snakker billedspråk, endrer jodmangel farger fargerike liv ett - grå. Mannen senket metabolisme på grunn av endringene som skjer i skjoldbruskkjertelen. Drømmen blir rastløs, ofte bare hviledag, som varierer søvnløse netter. Man mister smak for livet: han ikke bryr seg, ingenting overraskelser og gleder.

   De første symptomene vises at effektiviteten reduseres, man blir distrahert, er det vanskelig å konsentrere seg på jobb, kan han ikke holde store mengder informasjon og sin fullt "fordøye".

   Kroppen gjennomgår ekstern restrukturering, på grunn av funksjonsfeil i skjoldbruskkjertelen mannen raskt økende vekt, selv om det ikke endrer den vanlige kosthold. Huden hans er blek, det er "blåmerker" under øynene, håret er ustyrlig og sprø negler. Ofte i bena vises alvorlighetsgrad, og om kvelden er hevelse.

   Kroppen blir vanskeligere, hjertet slutter å fungere normalt, er uoverkommelige trening kan skade hørselen din og motta konstant kulde i ekstremiteter.
   Interne tegn på jodmangel
   Byfolk ofte sjekke at mangel på jod i kroppen "bestemor" metoden: før du sovner å sette jod striper på dorsum av hender og gi substans til å bli absorbert. Hvis morgenen ikke bør være, så jod mangler. Men denne metoden er gyldig, fordi hver enkelt har en hud absorpsjonsevne. Hvis du har et problem, ta kontakt med en endokrinolog, som for en blodprøve vil bestemme innholdet av hormoner i skjoldbruskkjertelen. Dersom avviket er liten, er det vanligvis som forebygging i løpet av vinteren og våren årstider, når kroppen er vanskelig å omgruppere, foreskrive medisiner "Antystrumin" metode som kan utvides til seks måneder.
   Eksperter skille emosjonelle, hjerte og anemycheskuyu yodonedostatnist.
  1.  Emosjonelle ledsaget av hyppig hodepine, svimmelhet, høyt blodtrykk og alle ytre tegn, som vi allerede har sagt.

    Cardiac uttrykt i hopp i blodtrykk, utseendet av aterosklerotiske plakk, vaskulær ødem, arytmi. Hvis aterosklerose vises i bakgrunnen av en mangel på jod, trenger de tradisjonelle behandling og pasient dietter fungerer ikke og er ikke behandlet hjertearytmi narkotika.

    Anemi er på grunn av lavere nivåer av hemoglobin i blodet, som i tilfelle av hjerte jodmangel, bruk av produkter som inneholder jern, svikter.
    Tiltak for forebygging av jod-mangel
    Som uorganiske kosttilskudd kan anbefale slike preparater som "Yodomaryn", "Iodine-aktiva" (de har ingen bivirkninger og gir konkret effekt i en lang tidsperiode). Hvis kroppen er ikke slik behandling, kan apoteket kjøpe kapsler med fiskeolje. I det daglige kostholdet bør inneholde matvarer med mye jod. For eksempel er alle slags sjø fisk, sjømat, tang, meieriprodukter, nøtter, bokhvete honning og sitrus.
    Jod - et element som er raskt utskilles fra kroppen, så det må stadig etterfylles, inkludert kosthold de nødvendige produkter og bruk av ulike kosttilskudd med jod.  
Яндекс.Метрика