Hvis du øker neglene, har du sannsynligvis lagt merke til at etter denne prosedyren, har de ikke ser godt. Hvordan å gjenopprette neglene og gjøre dem vakre, sunn og sterk?
Hvordan å gjenopprette neglene etter en oppbygging?

 Trenger negler utvinning kapasitet?


 Skadelig forlengelse prosedyre? Ja, selvfølgelig.
 •  Først, for bedre vedheft av spiker plate fra negleoverflaten sammensetning kuttet bort. Dette er mekanisk skade, noe som selvfølgelig skade strukturen av spiker.

 •  For det andre er de fleste preparater inneholder syntetiske ingredienser som kan trenge spiker vev. Hvis veiviseren bruker til å bygge kvalitet betyr at de ikke vil skade så mye. Men hvis aksjer er lav kvalitet, tilstanden av negler nødvendigvis verre.

 •  For det tredje, under kunstig platene dine egne negler er ikke i stand til å "puste", det vil si å skaffe nødvendig oksygen. Så etter gel eller akryl spiker plater er oppbrukt, tynn, sprø og skjør.

 •  For det fjerde, skadelig fremgangsmåte og fjerning av kunstige negler. Imidlertid kan kunstig artist fjerne din egen. Og dette er veldig dårlig.

 •  Nå forstår du hvorfor det er viktig og nødvendig restitusjon.

   Hva gjør jeg?


   Hvordan å gjenopprette neglene etter en oppbygging? Det er mange måter å gjenopprette, fortelle alt i detalj.

   Gå til butikken


  Hvordan å gjenopprette neglene etter en oppbygging?

   Innsiden, kan du tilby en rekke prosedyrer som vil gjenopprette strukturen i negleplaten og styrke vev. Her er noen av dem:
 •  Hot manikyr. Essensen i denne prosedyren er at neglene er nedsenket i en spesiell oppstrammende og nærende komposisjon med unike komponenter oppvarmet til 50-60 grader. Denne temperatur, for det første, er bra for hud ringblomster, og for det andre, for å oppdage porene i negleplaten og øke permeabiliteten av tekstiler. For det tredje kan den varme bedre blodtilførselen. Det viser seg at neglene er sterkere og næringsstoffer.

 •  Parafin bad har omtrent samme effekt som varmt manikyr. Bruke spesielle kosmetiske voks som er oppvarmet til en viss temperatur og anvendt til negler og hud. Husk at det er noen kontraindikasjoner for denne prosedyren.

 •  Tetting negler. Dette er en relativt ny metode for konsolidering. Vi bruker spesielle ernæringsmessige forbindelser som brukes på neglene og gnidd en plate. Som et resultat, som er forseglet ringblomster, de forblir tynne beskyttende film som fortsetter å gi næring og styrke vev.

 •  Spise riktig


   Av særlig betydning er riktig kosthold samt negler bør få all nødvendig ikke bare utenfor, men også inne. Her er noen grunnleggende regler og prinsipper:
 •  Spesielt viktig for kalsium negler. Få det kan av melk og melkeprodukter, sesamfrø, noen nøtter (pistasjenøtter, mandler), solsikkefrø, samt grønne grønnsaker.

 •  For absorpsjon av kalsium er nødvendig vitamin D, som er tilgjengelig i gjær, persille, sopp, torskelever og sjømat.

 •  Krever negler vitamin E, som finnes i vegetabilske oljer, solsikkefrø og gresskar, nøtter og belgfrukter i bønner og hvete og havre.

 •  Sørg for å spise mer mat som inneholder vitamin A, som gulrøtter, tindved, vill rose, aprikos, ask, tomater, squash, persimmons, selleri, brokkoli, biff lever, eggeplomme, fiskeolje.

 •  Nyttig polsk og vitamin B5. Få det kan være korn, meieriprodukter, fisk, sopp, nøtter, innmat, samt belgfrukter og korn.

 •  Bedre kjøpe ekstra spesielt vitamin kompleks til å styrke negler.

   Kjøpe spesialverktøy


   I spesielle butikker finner du et bredt utvalg av verktøy for å forbedre og gjenopprette negler. Noen av dem er virkelig effektive. Men ta hensyn til valg av komposisjon.
   Det bør være så små kunstige tilsetningsstoffer og så mange naturlige ingredienser slik som vitaminer, oljer, planteekstrakter og så videre. I tillegg er det bedre å foretrekke en velprøvd og velprøvde kosmetiske selskaper som produserer.

   Å gjøre skikkelig manikyr


   Her er noen grunnleggende regler for å gjenopprette forsterkning manikyr negler hjemme:
 •  Skjær tuppen av neglene regelmessig, vil det raskt gjenopprette negleplaten og klør for å vokse sunt.

 •  Ikke dekk til neglelakk, la dem komme seg, slappe av og få nok oksygen.

 •  Ikke bruk grove neglefiler, de faktisk skade spiker vev.

 •  Gjør manikyr regelmessig, og bruke medisiner.

 •  Gjør massasje. Bare massere neglene for å bedre blodtilførselen til vev.

 •  Styrke negler hjemme


  Hvordan å gjenopprette neglene etter en oppbygging?

   Vi tilbyr et par populære oppskrifter:
 •  Bland en halv teskje olivenolje, sitronsaft og 10 dråper vitamin E og A. gni denne forbindelsen i negleplaten før sengetid hver dag. For å forsterke effekten kan bli satt på spesielle eller vanlige gummihansker.

 •  Ta en halv rå poteter, rist den på rivjern og legg den resulterende saus på sine negler i timen. For å gjøre prosessen mer effektiv, slitasje plasthansker, og toppen fortsatt varme hansker.

 •  Perfekt styrke negler salt bad. Du trenger bare vann og salt (helst naturlig marint bruk, er det mer nyttig). Løs opp i et glass med varmt rent vann en spiseskje salt. Dyppe i denne flytende negler sine i 15-20 minutter, deretter gni i sammensetningen av negleplaten. Tilbring følgende prosedyrer daglig.

 •  Også nyttig oljebad. Som grunnlag kan vi ta, slik som linolje, olivenolje eller konvensjonell olje. I 100 milliliter baser legge til 10 dråper tea tree olje, mandel og druekjerne. Varme i et vannbad til 50-60 grader, dyppe neglene i det for en halv time. Fortsatt ikke flush, men heller gni negler.

 •  Gjør bær maske. Du kan bruke alle bær, som jordbær, bringebær, tyttebær, kirsebær. Bær slipe og søke på neglene, og sette på hansker. En time massere neglene og fjerne restene av sammensetningen bomull pads.

 •  Nyttige tips


   Et par nyttige tips:
 •  Unngå kontakt med etsende forbindelser negler.

 •  Før rengjøring eller vaske retter bruke gummihansker.

 •  Unngå hypotermi negler.

 •  Styrke negler kompleks.

 •  Ingen spiker øker minst 1-2 måneder.

 •  Gjenopprette negler etter hvert bygge.

 •  La neglene er sunt og vakkert!
   Underernæring, som er absorpsjon av skadelige produkter, kan føre til alvorlige hjertesykdommer, mage- og tarmkanalen og andre organer. På den enorme risikoen for fedme og fullstendighet er generelt ingen mening å snakke om det fordi alle barn vet at alt vi spiser direkte påvirker vår helse og utseende.
   Verdens helseorganisasjon har studert i mange år og jobbet på et stort antall "kandidater skade" blant populær mat, og tilbyr menneskesinnet topp 10 mest skadelig og farlig for våre liv.
  Topp 10 mest skadelig for menneskemat

   Sammensetningen av slike produkter, i de fleste tilfeller, er en enorm mengde skadelige stoffer og forbindelser, først blant dem er transzhyry. Dette er vegetabilsk fett som er lagt til matvarer til økt langtidslagring, og generelt bedre smak komponent.
   All noe, og se, de er hovedårsakene til de fleste kardiovaskulære sykdommer og bidra til fedme, som fører til brystkreft og har en enorm negativ innvirkning på den reproduktive funksjon av mannlige befolkningen.
   Skummelt? Men dette er bare begynnelsen. Dessuten er det sammensatt av søtstoffer som er forbudt i de fleste siviliserte land, beklager, men det er ikke om oss.
   Ifølge en rekke studier, disse stoffene er i stand til å ha en negativ innvirkning på strukturen av hjernen, og dermed redusere mengden av læringen av den forverrede minne og reduserer nivået av intelligens. Neste i køen - GMO forskning i løpet av årene som har blitt bevist at samfunnet, gjennom slike produkter var ikke akkurat sunt, heller, er trosse bildet.
   Skuffende at slike produkter, til tross for de kjente bivirkninger sannsynlig vil aldri forsvinne fra hyllene i våre butikker og supermarkeder, fordi det hele - en verden av store penger og politikk, som søker måter hvordan du kan billigere og enklere å fø sin befolkning.
   Fordi bare én vei ut - å ignorere disse oppfinnelser av menneskeheten, og prøve å unngå, selv om de bruker, i svært begrensede mengder. Selv om, for å være sikker, er valget for hver.

   1. Chips


   Dessverre er dette langt fra den fantastiske produktet som ble oppfunnet av en av de restaurantansatte tilbake i 1853 for bortskjemte magnat Vanderbilt.
  Topp 10 mest skadelig for menneskemat

   Den opprinnelige oppskriften, som ble oppfunnet mer enn 160 år siden, lenge siden ikke respektert, og elsket av mange potetgull hell stanset ut en blanding av farlig stivelse og hvetemel, "podslaschyvaya" smaksforsterker og mat smakstilsetninger. Og du tror, ​​hvor gjøre alle disse plausible smak av bacon, ost, rømme og paprika?

   2. French Fries


   En annen oppfinnelse av menneskeheten, som en gang kan ha lenge blitt opprettet med gode intensjoner, er nå et levende helvete for vår mage og andre organer.
  Topp 10 mest skadelig for menneskemat

   Ikke bare spise sprø potet kjepper alt, vil du snart ikke zastehnete favoritt jeans, risikerer du å få en anstendig liste over andre problemer: plakk i blodårene, økt nivå av "skadelig" kolesterol, åreforkalkning, negative endringer i leveren, er sannsynligheten for å utvikle kreft, og forverring av seksuell funksjon hos menn.

   3. Kullsyreholdig søt vann og juice


   Hva er din favoritt Fanta eller Pepsi? Denne blanding av fargestoffer, substitutter smak, karbohydrater og fett, og syntetiske søtningsmidler, som vanligvis ikke er i stand til å slukke tørst, men heller øke det enda mer.
  Topp 10 mest skadelig for menneskemat

   Imidlertid, hvis den ondartede sykdom for slike farvann, ingen tvil om at skade av "naturlige" juice pakker med en eller annen grunn ikke er kjent for alle. De inneholder nesten alle de samme som den for soda, med unntak av karbondioksid.

   4. nudler og doshyrak


   Hvordan ønsker å appetittvekkende kylling, grønnsaker og sopper stykker var i vår plate for noen 3-5 minutter, som er notert på emballasjen som steketiden. Bare tilsett varmt vann!
  Topp 10 mest skadelig for menneskemat

   De færreste vet at alt dette - en forferdelig blanding av et stort antall av konserveringsmidler, antioksidanter, stabilisatorer, fortykningsmidler og emulgatorer, og jeg har ingenting! Resultatet er kjent: cancer, lever og nyre, gastrointestinale og nervøse lidelser.

   5. Sjokolade barer, Chupa Chups og chewy godteri


   Ikke bare er det døden for våre tenner, så det er også ganske høy-kalori søtsaker som perfekt kombinerer genmodifiserte forbindelser, smaker, søtstoffer og fargestoffer.
  Topp 10 mest skadelig for menneskemat

   6. Pølse nummer


   Dersom alle pølsene som selges i butikkene, laget av ekte kjøtt, de spesielle krav for å ha funnet dem. Og så - er behandlet brusk og hud, 25% av transgene soyabønner, fortykningsmidler, smaks- og fargestoffer. Interessant - den høye kostnaden for produktet er ikke disjunkte fra sin kvalitet eller naturlighet, hele greia bare snodd merkeprodusenten.
  Topp 10 mest skadelig for menneskemat

   7. majones og ketchup


   Ennå en annen populære matvarer som "magisk" slår noe mat til spiselig og selv deilig. Hemmeligheten er enkel: en enorm mengde stabilisatorer, emulgatorer og konserveringsmidler, som lett kan dekorere enhver smak. Men effekten er skuffende: risikoen for diabetes, plakk i blodårene og kreftsvulster.
  Topp 10 mest skadelig for menneskemat

   8. Burgers


   Det er ingen hemmelighet at fyllingen for guddommelige burgere fra hurtigmatrestaurantkjeder, tilberedt med kuer og griser er vokst med spesielle industrielle metoder, ofte på anabolics, bidrar til deres raske veksten.
  Topp 10 mest skadelig for menneskemat

   Det er fornuftig å snakke om de ulike e-komponenter, syntetiske fargestoffer og tapsutsatte soyabønner som er i stand til å holde deilige kaker i "åpen" tilstand i løpet av få år?

   9. lav-fett produkter


   Stor samling av alle disse "problemene" easy perekochovuye i "lette" kaker, yoghurt og desserter, og redusert fett er dobbelt kompensert ved tilsetning av karbohydrater og ulike søtningsmidler, om farene som vi allerede har talt.
  Topp 10 mest skadelig for menneskemat

   10. Alkohol


  Topp 10 mest skadelig for menneskemat

   Alt velkjent at alkohol - en gift som reduserer levetiden med gjennomsnittlig 10-15 år zhyzneno hindrer absorpsjon av viktige vitaminer og elementer og fremmer genetiske mutasjoner og lidelser i hjernebarken.
  Яндекс.Метрика