Eksperimenter utført med hårfarge hver enkelt av oss. Men hva hvis resultatet er svært forskjellig fra fargen ønsket? Er det mulig å liksom gjenopprette sin naturlige tone uten å ofre håret?

 Hvordan å gjenopprette den naturlige farge etter farging?


 Hva om den nye fargen du ikke aksepterte eller trøtt? Hvordan å gjenopprette den naturlige fargen på håret etter farging? Det er flere måter å gjøre dette, la oss ta for oss hver av disse i mer detalj.
Hvordan å gjenopprette din naturlige hårfarge etter farging?

 Den mest enkle og ufarlig måte


 Den mest åpenbare, enkel, men ganske radikal måte å gjenopprette den naturlige fargen på håret - en hårklipp. Alternativet bare to:
 •  Sostryhayte hår sakte og gradvis. Men husk at jo mer du gjør det, jo raskere håret vokser ut igjen, og jo raskere du går tilbake til sin naturlige farge. Men husk at selv om du må vente. Hvis du ønsker å holde lenge, vil det ha å vente lenge. I tillegg kan vidrostayuchyh røtter ikke ser veldig fint.

 •  Zminytesya dramatisk og sostryhyte all sin farget håret tilbake til sin naturlige farge. Men denne fremgangsmåte er ikke for alle, vil det være hensiktsmessig i noen tilfeller. Du kan gjøre dette i første omgang hvis du ikke bryr deg om håret sitt, og for det andre, hvis du har kort hår, for det tredje, hvis du er frisyrer med korte tråder.

 •  Farging eller misfarging


   Slå gamle hårfarge ved å bruke maling. Men det vil avhenge av hva slags skygge er stedet å være, og hva tone du ønsker å gå. Totale antall opsjoner:
 •  Hvis du - blonde av natur og ønsker å kvitte seg med mørkt farget hår, er det straks klar for utfordringer. Hvis man farget håret lenge nok, pigment farging av varehus klart å trenge inn i deres struktur og akkumuleres på innsiden, noe som betyr at det ikke vil være lett å bringe. Maling med lighter ikke fungerer, men det kan bare forverre. Blonde hår av natur tynn og skjør, og hvis etter maleri påvirke dem obestsvechyvayuschym sammensetning, kan du bokstavelig talt bli kvitt sine krøller. Men likevel verdt et forsøk bleking, men ikke hjemme! Det beste alternativet - å slå til en erfaren og profesjonell frisør som vil vurdere tilstanden og farge av låser, plukke milde sammensetningen uten ammoniakk og gjøre alt på sitt beste. Men etter slike "henrettelser" stats krøller i alle fall verre, så gå til butikken av profesjonelle kosmetikk for kvalitet institusjoner eller bruke populære oppskrifter. Relevant få omsorg for olje eller honning maske. 

 •  En annen måte - for å gå tilbake til den naturlige tone gradvis. Hvis du trenger å gå fra mørkt til mørke farger, kan du tint røtter. Denne fargen på håret bør ikke røre til vymyvavsya pigment, ikke akkumulert. En rot av maling, men alltid velge fargetone eller to lysere bedre rekkefølgen farget håret ditt. Etter hvert vil du gå til naturlige hårfarge.

 •  Hvis du obestsvetyly hår, men ønsker å være en brunette igjen, er det mye enklere. Vent til røttene vokse litt tilbake, og deretter Paint de resterende håret i en nær din naturlige farge. Men husk at denne prosedyren vil bli gjentatt mange ganger, fordi alle fargene er vasket bort eiendom. I tillegg vil det være bedre hvis fargen profesjonell hakke.

 •  For å bli en blond igjen, men ikke forårsake betydelig skade på håret ditt, kan du prøve å gjøre høydepunkter. Denne fremgangsmåten vil bidra til å gjøre overgangen mindre merkbar.

 •  Hvis du ønsker å bli en brunette, prøv fargelegging. Som i den forrige saken, vil overgangen bli mindre merkbar.

 •  Vasker


   Hvis du ønsker å bli kvitt mørk-farget hår og gå tilbake til lysere, prøv å gjøre malingsfjernere. Ved hjelp av emulsjon for å fjerne hår motstandsdyktig maling, kan du gjenopprette fargen. Denne fremgangsmåten er prinsippet om handlingen som minner om misfarging, men inneholder ikke et middel for aggressive stoffer. Komponentene som utgjør den nøytraliserte pigmentblekk.
  Hvordan å gjenopprette din naturlige hårfarge etter farging?

   For å få resultater og ikke ødelegge håret, velge kvalitet betyr. Bedre å gå med dem til en spesialisert butikk av profesjonelle kosmetikk. Hvis du bestemmer deg for å gjennomføre prosedyren hjemme, så å starte forsiktig lese instruksjonene, og deretter fortsette.
   Essensen av vasker er å sikre at instrumentet brukes på håret og dro på dem for en stund, for hvilke komponenter som skal trenge inn i hårets struktur og nøytralisere pigment.
   Deretter må du skylle komposisjon. Vanligvis bør prosedyren gjentas 2-3 ganger, vil det løse resultatet. Husk at fargen av røttene vil være forskjellig fra den for resten av håret. Også, hvis du bestemmer deg for å farge håret etter vask, velge en nyanse 03:58 tonn lettere enn hva de ønsker.
  Hvordan å gjenopprette din naturlige hårfarge etter farging?

   Det er best å holde vaske innsiden. For det første vil eksperten velge egnede midler, for det andre, vil det føre til jevnt, for det tredje, justere farge.

   Vaske håret


   Jo oftere du vasker håret, jo raskere vaske av malingen. Mange blir rådet til å bruke varmt vann, men dette er ikke alltid mulig, som høye temperaturer vil ha en negativ effekt på håret og ødelegge dem.
   Å fremskynde prosessen, kan du bruke såpe, men husk at det kan gjøre håret tørt.
   Blant annet en profesjonell sjampo for å vaske gradvis maling. Kjøp et av dem.

   Tradisjonelle metoder


   Du kan prøve folk rettsmidler. Her er noen oppskrifter:
 •  Bruke appelsin eller sitronsaft. Syre hjelper nøytralisere pigment og litt lysere hår. Påfør masken på håret og la virke i 20-30 minutter og skyll. Gjenta denne prosedyren for dagen kan være opptil fem ganger. Endre farge så dramatisk mislykkes, men litt lysere tilnærmingene er mulig.

 •  I stedet kan du bruke sitronsaft kefir, er dens sammensetning for sur. Anvende den på hele lengden krøller, vikle hodet med plastfolie, deretter vikle et håndkle. Skyll mye og se resultatet. Den neste dag, kan prosedyren gjentas.

 •  Å gjøre avklart mørkere hår, kan du bruke et sterkt brygg. Regelmessig vaske hodet hennes uten vaskemiddel.

 •  Hjelper løk kjøttkraft, men det kan ikke være veldig behagelig lukt. 100 g skall fylle en liter vann. Kok blandingen i en halv time, kjølig, press og bruke for skylling.

 •  Ikke overdriv det og være tålmodig. Og sørg for å ta vare på helsen til håret ditt!
   Mange jenter drømmer om store bryster, men de med en byste av store mengder ofte ønsker å redusere dem. Og du kan gjøre det? Og i så fall, hvordan?

   Det er nødvendig å redusere brystet?


   Det ville virke, hvorfor redusere bryst? Det er så vakker og sexy! Hvis ditt eneste argument for reduksjon - en skam og ubehag av overdreven oppmerksomhet, er det best å ikke røre noe, og løse problemet på et psykologisk nivå.
   Forstå at din byste - en gave fra naturen. Og ikke gi opp på ham. Elsk deg selv og din funksjon, være stolt av deg selv og bruke denne fordelen.
   Noen ganger alt er mye mer alvorlig. Dermed kan store bryster forårsake ubehag og alvorlig ubehag. Først vil på grunn av de store mengdene med spin alltid føle belastningen og stress som kan føre til smerter. For det andre, på grunn av konstant bøye (holde ryggen rett med denne "byrden" ganske vanskelig) kan lide holdning. For det tredje kan utvikle osteoporose.
  Hvordan kan jeg redusere min bryststørrelse?

   Femte, jenter med store bryster er veldig vanskelig å finne undertøy og klær. Sjette, surround bysten kan skape fordommer eller latterliggjøring fra andre. Hvis du vet alle disse problemene, bør du ta affære.

   Hva gjør jeg?


   Så hvordan kan du redusere bryst størrelse? Å forholde seg til naturen og gå mot det med ro, og ennå er det flere måter. La oss hver av dem.

   Kirurgi


   Den mest effektive, men avgjørende måte å redusere volumet av brystet - er kirurgi. Denne operasjon innebærer fjerning av overskudd av fettvevet bryster (de er mer sammensatt for dette stoff), og fjerning av overskudd av huden som blir tilbake etter reduksjon. Dessuten kan kirurgen korrigeres form.
   Denne operasjon er meget vanskelig og meget kostbart (det er dyrere enn brystforstørrelse), og har et antall kontraindikasjoner. Perioden for utvinning er komplisert og langvarig, kan det forekomme komplikasjoner i form av arr. Så før du tør å slike drastiske tiltak må undersøkes, ta kontakt med en dyktig og veie alle "proffene" og "imot".

   Ernæring


   Fordi bryster er mer sammensatt av fettvev, er det logisk at ved å redusere mengden inn i kroppsfett kan redusere bryst volum.
  Hvordan kan jeg redusere min bryststørrelse?

   Ja, gjør dette mulig, men bare hvis eieren har en praktfull byste overflødig kroppsvekt, om enn små. Hvis jenta selv slank, men det har betydelig bryststørrelse, vil disse tiltakene være meningsløst og unødvendig.
   Hva bør være diett som vil redusere bryst? Det er nødvendig å redusere mengden av fett som forbrukes. Så gi opp fettet, stekt. Begrense forbruket av søtsaker og stivelsesholdige matvarer.
   Det er viktig å huske at vekttapet skal være korrekt, sunn og gradvis.
   Når plutselig vekttap hud ikke vil ha tid til å fange opp og kan bli løs, sagging brystene making og stygg. Så ikke strebe etter raske resultater, og ta vare på huden på brystet.

   Prosedyrer


   Det er noen prosedyrer som også kan bidra til å gjøre mindre omfangsrik byste:
 •  Douches. Nei, det hjelper ikke å redusere volumet betraktelig, men vil tone opp huden. Som et resultat, blir bryst mer elastisk og vil ikke virke for stor og tung.

 •  Du kan lage kompresser. Du trenger 50 gram valmue hoder og to glass vann. Hell hode vann, kok opp struktur og kok i ca 15 minutter. Sil suppen, kult det, suge en klut i væsken eller cheesecloth og gjelder for brystet.

 •  Kosmetikk


   I kosmetikk butikker kan du finne en rekke måter, inkludert korrigering av skjemaer og brystreduksjon. Prøv å kjøpe en gel eller krem ​​med løftende effekt og zhyroszhyhayuschye komponenter. Dette betyr for det første vil akselerere forbrenningen av subkutane fettvev, og for det andre, gjør huden mer elastisk.
  Hvordan kan jeg redusere min bryststørrelse?

   Sport


   Det er øvelser som vil kvitte seg med overflødig fettvev i brystet så trekke opp en byste. Her er noen av dem:
 •  Effektiv utvinning. Ved første denne øvelsen for nybegynnere kan virke komplisert, så for første gang, kan du ikke stole på foten og på knærne. Gjør 10-20 pushups. Deretter gå videre til mer kompliserte versjon og gradvis øke antall repetisjoner.

 •  For å utføre denne øvelsen trenger du manualer. Optimal sin vekt - 1-15 kilo. Ligg på gulvet, ta en manual i hånden, spre hendene fra hverandre. Nå heve hendene uten å bøye dem, og koble håndflaten av brystet. Igjen, spre hendene fra hverandre. Gjøre minst 15-20 repetisjoner.

 •  Stå rett opp, spre føttene skulder bredde hverandre, bøy armene ved albuene, palmer koble. På utpust, presse håndflaten så mye som mulig, Hold i noen sekunder, deretter inhalere og slappe av.

 •  Folk rettsmidler


   Prøv å bruke en blanding av essensielle oljer. Du trenger 25 ml jojobaolje, en teskje smør fuktighetsgivende og 10 dråper roseolje. Bland ingrediensene og utover sirkelbevegelse økt ledelsen i hvert bryst. Tørk og skyll ingenting. Gjenta denne prosedyren regelmessig to ganger om dagen, og etter et par måneder vil du merke resultater.

   Riktig klær


  Hvordan kan jeg redusere min bryststørrelse?

   Den riktige klær vil bidra til å gjøre en forskjell til det bedre. Det er derfor det er nødvendig å gi opp store bosomed unge damer:
 •  Tilgjengelige baggy ting.

 •  Kjoler og bluser med høy midje.

 •  Frill, krave, volanger, patch lommer på brystet.

 •  Altfor trange skjorter, kjoler og bluser med knapper.

 •  Store, lyse eller for fargerike bilder.

 •  Dyp hals og rund hals.

 •  Ting fløyel, silke, sateng og kroppsvev (for eksempel med en bunt).

 •  Ermer-lanterner.

 •  Klær er svært lyse, lette og "sure" farger.

 •  Her er hva du bør ta hensyn til:
 •  Ting edle, mørke og dype toner.

 •  Ensfargede klær.

 •  Vertikale striper.

 •  Litt sittende silhuetter.

 •  Klar groove.

 •  Tett, men ikke for tykt stoff.

 •  Shalev collars.

 •  V-hals.

 •  Bred krage.

 •  Cut-båt.

 •  Brede belter.

 •  Lange jakker, festet til alle knapper.

 •  Bluser og skjorter fylle i buksa.

 •  Velge klær


   Velge de riktige klærne også bidra til å løse problemet. Velge BH med runde, flate og brede kopper. De er lett presset og støtte brystene. Unngå kjegleformede kopper og BH med stretchmateriale.

   Tilbehør


   Unngå anheng på lange kjeder, de vil trekke oppmerksomhet til brystet. Velge korte kjeder, nesten ved siden av halsen.
   Kvinner Bruk stealth å skjule sine feil, og ser flott ut!
  Яндекс.Метрика