Hvordan gjør unnfangelse

 Interessant og nyttig informasjon til foreldre om unnfangelsen og utviklingen av barnet.
 Unnfangelse og fødsel av et barn skal være under innflytelse av en bestemt fysiologisk prosess som kalles menstruasjonssyklus. Menstruasjonssyklusen er i sin tur oppdelt i flere faser som dannes under påvirkning av kjønnshormoner, hormoner fra hypofysen og hypothalamus. Hormonene stimulerer egg modning i eggstokken, sin tilgang til bukhulen og egglederen, gjødsling av sperm i egglederen, livmor veggen forberedelsene til innføring av embryo, embryoet implementere, opprettholde svangerskapet for 40 uker og fødsel.
 Hver måned i løpet av frigjøring av et egg fra eggstokken kvinnens kropp er klar for å bli gravid. Denne evnen vises med utseendet på den første menstruasjon (menarche) i alderen 10 til 15 år og slutter med den siste menstruasjon i en alder av 50 år. Hver eggstokk kvinner inneholder hundretusener av umodne egg nå full modenhet, men bare omtrent fem hundre egg.
 Tid frigjøring av et egg fra eggstokken (eggløsning) er den beste for unnfangelse. Eggløsning kan passere ubemerket av kvinner, men noen kvinner opplever det som en kortsiktig smerter i nedre del av magen på siden. Ovum opprettholder sitt levebrød innen dager etter eggløsning, og i løpet av denne tiden kan det bli befruktet med høyest sannsynlighet.
 Du kan bli gravid, og hvis sex var et par dager før eggløsning, til tross for at i løpet av denne perioden kroppen ikke moden, klar til å befrukte et egg, siden sædcellene leve i opptil seks dager, og det kan "vente" exit egg fra eggstokken.
 I egglederen sperm fra alle kanter omringe og trenge inn i egget i sin cytoplasma. Etablert at egget blir bare en masse sperm, men kjernen av en av dem fusjonerer med kjernen av egget. Fra dette øyeblikk begynner veksten og dannelse av fostervev, dvs. graviditet.
 Etter ca en uke for unnfangelsen egg faller inn i livmoren og implementert i fôr som inneholder alle nødvendige næringsstoffer for utvikling av embryo. Den neste fasen av embryo divisjon oppstår allerede i livmoren.
 Prosessen er meget komplisert begrep. Som egg og sperm mot hverandre lurer mange hindringer, noen ganger tilfeldig, noen ganger som følge av alvorlige grunner. Derfor, hvis unnfangelsen ikke har skjedd i flere menstruasjonssykluser er ikke en indikator på infertilitet. Til legen bør kontakte først etter år med mislykkede forsøk på å ha en baby.
 Hvordan tenke dere. Video
Hygiene Graviditet

 Hvordan ta vare på seg selv i løpet av svangerskapet? Hvordan ta vare på huden under svangerskapet? Hvordan ta vare på oral helse under svangerskapet?
 Graviditet - er den naturlige tilstanden av kvinner på samme tid i denne perioden i kroppen hennes er i endring, som krever revisjon tradisjonelle levemåte og hygienisk regime. Dette skjer på grunn av hormonelle endringer, som er grunnen sin beskyttende dekke - hud og slimhinner gjennomgå betydelige endringer.
 Gravide kvinner bør være spesielt nøye med å føre tilsyn med personlig hygiene, blant annet for å beskytte seg mot ulike smittsomme sykdommer.
 Skadelige biologiske faktorer - bakterier, virus, parasitter, insekter, antibiotika og så videre D. Fra disse påvirkningene en kvinne beskytter huden og slimhinnene, som trenger spesiell omsorg..

 Omsorg under svangerskapet


 Under graviditet metabolisme hos kvinner og aktiveres gjennom huden begynner å stå stoffskifteprodukter som er utmerket grobunn for ulike mikroorganismer. Dette bidrar til å svette. Ren hud er bedre til rette for aktiv utskillelse så skadelig for metabolske produkter og har evne til å rense seg selv. Hvis du ikke vasker huden din regelmessig, er dens beskyttende egenskaper redusert, vilkårene for bakterier å vokse og andre mikroorganismer.
 Under graviditet, anbefales det å vaske i dusjen to ganger om dagen, unngå overoppheting av kroppen og en massasjedusj. I stedet for såpe er bedre å bruke spesielle fuktighetsgivende dusj geleer som ikke bryter med normal sammensetning av mikrofloraen i huden og ikke desiccate det (som ikke såpe).
 Spesiell oppmerksomhet bør vies til behandling problemområder: armhulene (hår i dette feltet bedre barbering), huden under bryst og axillaris folder. Feature av svangerskapet kan være at de vanlige midler for sjelen som fortsatt perfekt egnet for skinn kvinner begynner å få henne ergrelse og noen ganger allergiske reaksjoner. Dette tyder på at virkningen av hormoner endret huden egenskaper og nå trenger å plukke opp hennes andre fasiliteter. Når du velger kosmetikk foretrekker en som er laget av naturlige stoffer og har allergivennlige egenskaper.
 Bad er ikke kontraindisert, men vannet er ikke å være varm. Det samme gjelder til fotbad. Hvis bena er slitne, er det godt å hjelpe kjølig fotbad med kamille eller havsalt.
 Spesiell oppmerksomhet må brystkreft. De trenger hver dag etter dusjing tørke ganske grov håndkle. Dette hindrer oppsprekking av nippelen. Bra å bære med naturlige stoffer og nøyaktig størrelse. I de siste månedene av svangerskapet kan være utflod fra brystet. I slike tilfeller bør du bruke spesielle pads for brystene.
 Ofte under graviditet kvinner bekymret ansiktshuden: det blir for tørr eller fet. Ved å velge kremer og annen kosmetikk må behandles med forsiktighet og bruke hypoallergenic hud mat basert på naturlige stoffer eller brukes som en maske for hud krem, honning, revet frukt, bær, grønnsaker og andre produkter. Og ikke misbruke makeup.

 Munnhygiene under svangerskapet


 På grunn av at redusert immunitet, må spesiell forsiktighet munnslimhinnen og tenner. Tennene under graviditet er spesielt utsatt for tannråte fordi de mister kalsium, som er å bygge en fostervev. Derfor er riktig daglig munnhygiene viktig, fordi hvis tennene vil ikke fly, så karies (dvs. smittekilden) heller ikke vil.
 Endringer i hormonnivåer ofte føre til økt betennelse og blødende tannkjøtt. Dette kalles gingivitt under svangerskapet. Med riktig munnhygiene er det ikke forferdelig, og etter fødsel er. Når gingivitt graviditet kan skylle munnen etter hvert matinntak infusjoner av kamille, eik bark, calendula og t. E.
 Oral Care - en munnvann etter hvert måltid, børsting to ganger om dagen, tidlig behandling av karies, begrense opptak søt mat.
 Like viktig er det kronisk betennelse i mandlene. Hvis en kvinne lider av dem, så er det nødvendig å referere til otolaryngologist og behandle denne smittekilden.  
Psykologi gravid kvinne

 Hvordan oppføre seg gravid? Hvordan være trygt under svangerskapet?
 I begynnelsen av svangerskapet - en tid da en kvinne kan totalt forandre hvordan smak og syn på livet. Selv om den etterlengtede graviditet og led, etter utbruddet av en kvinne er ikke alltid i stand til å gjenkjenne den på en gang - virkelig holdt henne psyke. For noen tid kvinnen kan virke som det ikke er veldig mye og glad denne lenge etterlengtede hendelse. Men det uhyrlige i det og til slutt forsvinne.

 Hjem graviditet - TILPASNING TIL STATE


 Med utbruddet av svangerskapet en kvinne føler at kroppen hennes noe endret. Skiftende smak, vaner, karakter. Alt dette - et resultat av hormonelle endringer og endringer i stoffskiftet.
 En kvinne tenker alltid at det er omgitt problem: hva skjer med et barn blir født friske, han ville være i stand til å gi den og gi den en skikkelig utdanning, hva om arbeid og karriere, og så videre D. Alt dette på bakgrunn av alvorlig hormonell. endringer som er i stand til å rokke. Vel, hvis det er en kjærlig og forståelse person som vil bidra til å dempe frykten. Ideell for de tilfeller som har skapt en venn som vil fortelle deg hvordan det skjedde med henne.
 Den følelsesmessige tilstand av kvinner varierer sterkest. Den er følsom for slike små ting, som tidligere ikke hadde lagt merke til. Det er typisk for gravide kvinner humørsvingninger når etter bare manifestert irritabilitet angrep den går til den herlige schebetanyyu. Og hun irritasjon kan føre til det. Fra de små hindringer eller grove ord begynner hun å gråte. På denne tiden, hun føler seg ensom, virker det som omgir veggen av misforståelse. Hun syntes å være låst i sin indre verden.
 For en kvinne gjør en flott inntrykk eventuelle negative forhold knyttet til svangerskap og fødsel. Derfor, i enkelte østlige land gravide forsøker å sette i et miljø der alt behager øyet og forårsaker negative følelser.
 Men det var en flott opplevelse på dette tidspunktet - tanken på et barn. En kvinne husker hver eneste detalj av livet sitt før unnfangelsen, tar horror forskjellige hukommelsesvansker som hun gjorde på denne tiden, og som kan påvirke barnet.
 Dette er ikke så lett å overleve som det ser ut fra utsiden. Takle en slik kvinne som noen ganger klarer med nød og neppe, selv om hun vet at det er.

 Så hvordan tilpasse dere til graviditet?


 Det første trinnet er å prøve å glemme alle problemene og nyte sin nye status. Og hvis du lytter nøye til deg selv, kan vi se hvordan alle skjerpet sans for hvordan alt ble spilt rundt ganske forskjellige farger - alle signaler som begynner å utvikle i et nytt liv. Og ensomhet synes heller ikke det verste tilstand, fordi du kan forstå meg selv og mine følelser.
 Som for hoved, underliggende frykt for at du ved et uhell kan skade barnet ditt, du vet, naturen er veldig godt beskyttet den fra eksterne og interne påvirkninger. Noen mindre brudd (glass vin, sigaretter, ingen tid til å ta en tablett eller engangs stress) kan ikke forstyrre sin utvikling.
 Så ta det med ro og ikke ta hensyn til noen problemer i livet - er du gravid og din tilstand tillater det. Spise og drikke hva du vil (innenfor rimelighetens grenser, selvsagt), hvile, nok søvn og nyte den nye staten.

 Midt-graviditet - en kjærlighet til kroppen din


 Etter den tredje måneden av svangerskapet emosjonelle tilstand blir mer stabil. Men det begynner å endre utseende på kvinner. For noen er det også veldig følsom. Hoved psykologisk oppgave på dette stadiet - å akseptere og elske kroppen din har endret seg (fordi inne det øker favoritt mann) og deretter føles bra og elsket.
 Det er ikke alltid og umiddelbart: det er tider når en kvinne føler seg elsket og høyt, og noen ganger - forsømte og såra og vonbrotne. Og ikke det faktum at det er, fordi menn vanligvis mye mer fornuftig nivå.
 I denne perioden, med den rette holdningen til hans kone flytter gradvis til usikkerheten av lykke, fred og harmoni.

 Den siste fasen av svangerskapet - omsorg i seg selv


 Etappevis utbygging gravid kvinne stuper gradvis inn i dypet av sine egne følelser og følelser. Det er viktig at på dette stadiet det brydde ingenting - den stuper innover og kommuniserer med sitt ufødte barn. Barnet føler følelser veldig godt mor, han er bekymret med det, og glad for å være lykkelig. Ingenting skulle slå ut en kvinne på denne måten. Hun lytter til hans barn, hans tilstand og begjær, han snakker, synger sanger og tenke på hvordan det ser ut som en baby.
 Før fødselen av en kvinne vises hekkende instinkt: det fører til reiret for å bringe tilbake chick. Dette er en meget sterk instinkt som gjør arbeidet rundt huset, selv de kvinner som tidligere hadde ingen anelse om slike bekymringer.
 Og igjen før levering kvinne bare interessert i sine egne problemer, så det er spredt, kan det vanskelig å forstå hva det er spurt og tenke logisk.

 Hvordan å opprettholde god psykisk under graviditeten


 Først av alt, for å unngå stress, ubehagelige situasjoner, ikke les og ikke se thrillere, altfor opptatt med TV. En gravid kvinne bør være okkupert deres hjem og seg selv. Og jo mer moro det vil få fra dette, jo bedre.
 Like viktig er fjerning av frykt og angst før levering. Fjern spesielle øvelser for å hjelpe dem psychotraining.

 Psycho Gravid


 Vår helse, avhenger emosjonelle og fysiske tilstand på tanker - det ble kjent til den gamle. Tenker - er, faktisk, er selvhypnose, fordi tanker alltid ha en viss effekt på kroppen.
 Selvhypnose gjøres best på bakgrunn av fullstendig avslapning og ro. I denne tilstanden en person gjentar seg pre-forberedt setninger som ikke oppfattes av bevisstheten (det kan blokkere slike tanker), og det underbevisste, som oppfatter dem som absolutt sannhet og en veiledning til handling.
 Prøv å fratre, slik at ingen gidder du, sitte komfortabelt, lukke øynene og slappe av. Opprinnelig føles som gradvis tyngre armer, ben og hele kroppen. Dette alene er en komplett avslapning vil sikkert ha nytte.
 Når noen treningsøkter du vil gå tar poenget blir nødt til å tenke på det uttrykket du vil i din underbevissthet. Setninger bør være kort og veldig klar, veldig godt trenge å huske. For eksempel: "Jeg er frisk, rolig og trygg i den velstående oppsigelse av arbeidskraft", "Graviditet bringer meg bare behagelige følelser", "jeg er vakker og jeg elsker" og så videre D..
 Etter avslapping du trenger mekanisk gjenta dem mange ganger, prøver å forholde rytmen av ord med pusterytmen. Disse setningene kan brukes til å kvitte seg med ubehagelige fysiske fornemmelser under svangerskapet. For eksempel: "Jeg føler meg fantastisk," "Mat bringer meg glede," "Jeg sovner lett og raskt", "jeg forståelse for alle mennesker". Vi bare klart vet hva disse setningene ikke bør inneholde negativ informasjon, i stedet: "Jeg ikke lenger spy" for å si: "Jeg føler meg bra."
 På samme måte kan du forberede deg godt før levering. Husk at våre tanker bestemme vår stat, og hvis en kvinne som tilstand av svangerskapet, jo oftere vil oppleve psykiske og fysiske komfort.  
Яндекс.Метрика