Hvordan å gjøre makeupMake-up er lett, men å gjøre det på riktig måte kan ikke hver. Over tid favoritt makeup er forskjellige, men grunnleggende regler for gjennomføringen forbli den samme.
Først av alt, husk at huden skal være ren og fukte før sengetid. Det er det som vil gjøre huden din vakker, smidig og elastisk. Videre på fuktig hud noen kosmetikk brukes bedre og jevnere fordi det er lettere å gjøre det riktige makeup.
Mange kvinner bruker til disse gjelder makeup børster som kommer i et sett med skygger. Hvis du ønsker å gjøre det riktige makeup, du bør ha et spesielt sett med hendene for å hjelpe deg å se perfekt.
Det er best å bruke sminke i et godt opplyst rom for å forhindre irriterende bugs. For å se hvordan du vil se på det sted hvor du går, ser på deg selv i speilet i det samme lys som det vil bli.
Ikke bruk i alle fall fremmed makeup. Du kan bruke den til å gjøre det riktige makeup, men du risikerer å fange en infeksjon. Vår hud er svært følsom for andres bakterier, så bruk andres makeup er ikke veldig riktig.
Mascara er ikke anbefalt å bruke mer enn tre måneder etter åpning. I denne perioden skrotter innsamlede mikrober som ødelegge blekk og kan forårsake øyeirritasjon.
Til riktig make-up, bør du være i stand til å farge øyenvippene. Husk at lovet i annonsen effekten av lengde og volum kan oppnås ved ensartede farge røtter øyevipper. Husk også å fjerne overflødig mascara klumper eller vippene vil se rotete.
Vikle eller eyeliner må brukes riktig og klokt. Hvis du flytter øynene for mye, risikerer du å lage stygge makeup. Du må heller ikke bruke eyeliner hvis du ikke klarer å trekke en rett linje. Det er bedre å bruke litt tid til å være i stand til raskt å gjøre det riktige pilen vakker, men ikke gå ut med dårlig sminke gjort.
Nøkkelen til vellykket makeup - til min foundation. Plukk tonal verktøy avhengig av din hudtype, flytende pulver for fet hud, tett pulver - for fet hud, fuktighetsgivende krem ​​for tørr tone. Det er også viktig å velge riktig skyggen, så pass på å prøve noen forskjellige i dagslys.
Før du bruker på huden tone betyr at det må fukte bruker dagkrem. Dette vil danne grunnlaget jevnere.
Forskjellige tonale ressurser skal brukes på forskjellige måter. For eksempel kan du bruke foundation med fingrene, men det er mer korrekt å bruke en spesiell kosmetisk svamp. Tone eller kompakt pulver er best påføres med en svamp elastisk, og verktøyet ikke smøre ikke på huden og forsiktig gni det inn.
Til riktig make-up, må du lepper var våt, så ikke glem å ta vare på dem. Spesielt viktig å huske fuktighets leppe vinteren. Selv om du mener at leppene dine ikke trenger omsorg, fortsatt bruke for forebygging av leppepomade.
Noen jenter tror at skygger fargen skulle bli valgt antrekk. Makeup artister si at det er feil valg, fordi hvis du kombinerer fargerike klær med de samme skyggene, vil du se smakløs og vulgær. Det eneste tilfellet hvor valg av nyanser av samme farge som kjolen til å bli rettferdiggjort - når du er kledd i hvitt, svart, brun eller grå.
Du kan ikke gjøre det riktige makeup, hvis du valgte feil rødme. Pass på at fargen var litt mørkere enn din naturlige hudfarge. Forskjellen i farge bør ikke være mer enn to farger. Hvis blush vil bli mørkere, vil du se latterlig.
Og skygge og blush skygge er nødvendig - det er en regel som vil hjelpe deg til å gjøre makeup. Ved hjelp av spesielle børster bør rødme skygge og skygger, slik at de ikke ser altfor nalyapysto og lå mer jevnt.
Riktig make-up - er nøkkelen til din skjønnhet, men helsen til huden din. Husk at kosmetikk forurenser tid, så før sengetid bør være grundig vasket av makeup.  
Hvordan male øyne blyant

 Hver kvinne ønsker alltid å se perfekt, både for seg selv og for andre. Det er kjent at øyesminke har en stor innvirkning på hele bildet. Øynene - sjelens speil, og på et møte på dem fokuserer. Derfor bør øyesminke betales nok tid. Men hvis du adoptere noen ukompliserte tips, kan til og med chic kveld make-up gjøres på fem minutter. Hvis du ønsker å lære å male øyne i blyant, deretter følger noen enkle regler.

 I den første fasen, må du bruke en maske krem ​​eller korrigerende blyant for å forberede personer. Slik fjerner du flekker eller sirkler, bruk korreksjonen.

 Da gjelder foundation til øye med alt øyelokk. Dette er svært viktig fordi uten en stiftelse, kan øyenskygge bli rullet.

 Deretter velger liner. Dette kan være ikke bare flytende eyeliner eller blyant, men mørke skygger.

 Hvis som en eyeliner blyant du velger, må du vite hvordan du skal male øyne blyant. Når du bruker den klassiske blyant, se om det er godt slipt, ellers pilen vil gå uklar.

 Sett en blyant på toppen av øynene trygg bevegelse fra bunnen av vippene til ytterkanten. Hvis utgangspunktet du ikke har en klar linje ut, så ikke bekymre deg, etter et par forsøk vil du definitivt lykkes.

 Bringer bare den nedre grense for midten av øyet. Zatushuyte linje, så det var ikke så merkbar.

 Hvis du ønsker å skape effekten av «smokyeyes» - gjør fett halv linje som går fra midten til ytterkanten av øyet. Du kan bruke alle regnbuens farger for å få en ungdomsklubb eller makeup.

 Lyst til å gjøre øynene dine var som en katt? For å gjøre dette, må du bruke på kanten til det ytre øye en klar linje, litt bøyd det opp. Poenget er ikke fullt tilbringe litt avgang fra den indre kanten.

 Ved bruk av en spesiell flytende liner markere en linje som ligger under pisken. Hvis du ønsker å farge øynene fra bunnen, forsiktig flytte de nederste vippene i midten av øyet til ytterkanten. Poenget zashtryhuyte bomullspinne eller fingerspissen.

 Nå kan du sette skygger. Det er best å bruke tricolor, skaper effekten av volum. Sette dem på grunnlag århundre mot øyenbrynene. Hvis du krasytes flere nyanser mørkere nyanse deretter sette på lokket og lys - på grensen mellom øyelokket og øyenbrynene.

 Deretter kan du krølle øyevippene dine ved hjelp av spesielle tang. Effekt klønete lash ser mye fordelaktig. Etter denne prosedyren, gjelder mascara. Børste mascara bør være plassert ved foten av øyevippene for jevn fordeling. Bruk en spesialbørste for å unngå dannelse av klumper.

 Ved hjelp av disse enkle tipsene, vil du ikke lenger fortsette zadastesya spørsmålet "Hvordan lære å gjøre øyesminke? ".  
Hvordan å farge øyevipper mascara? Tips fagfolk

 Å magisk dukker øyevipper øyne og skyte, kjøpe dyre superob'emnoy og mascara som forlenger være nok. Mascara - et verktøy du vil bruke ferdigheter, fordi pengene kan være bortkastet.
 Det ville være fint å ha en kosmetisk mascara er ikke bare én, men minst et par. Dermed kan unge jenter som deltar på diskoteker bruke farget mascara med glitter. Også det ville være bra ikke bare begrense sitt arsenal av klassisk blekk svart og brunt blekk og kjøpe eller grå. I dag blekket ikke nødvendigvis være bare utvider eller bulk. Men å ha prøvd forskjellige merker, kan du være sikker på at noen tykkere vipper, mens andre trakk dem. Bare prøver pomylyayuchys og du kan kjøpe blekk for ulike situasjoner - eller utpreget beskjeden.
 Hvordan å farge øyevipper mascara
 Øyesminke bør gjennomføres på pre-renset ansikt - denne delen av ansiktet er veldig sensitiv til å lagre hennes makeup. Mascara er det siste trinnet i øyesminke. Maling vippene mascara bare skal være som de overlagrede skygger. Sørg for at dine vipper helt fettfri, at de ikke lakserolje, som brukes til å vokse øyevipper og glitter. Sørg for at nattkrem er helt fjernet fra ansiktet og fikk ikke på vippene.
 Stadier søker mascara:
 1. Unn området under øynene løs pulver. Hvis blekk flassing, deretter fjerne den med en børste.
 2. Når du forberede øyet området å male øyevipper mascara, bruke en base. Ja, dobbel base med gjennomsiktig blekk - en slags tryllestav. Det vil gjøre vippene mer volum, noe som ikke kan oppnås bare på et kadaver. Med en base nødvendig å arbeide nøye. Hvis du setter den i store mengder, truer det at blekket ikke kan male dem helt, og sees hvite øyevipper. Å starte fra røttene av øyevippene og flytte til deres ender, farget vippene langsomme sikksakk bevegelser, ved hjelp av basen. La tørke basis, og bare da gjelder svart mascara. Hvit base bør ikke brukes på de nederste vippene, da dette er deres eneste byrde.
 3. Begynn dye øyevipper fra de ytre hjørnene, flytte til interiøret. På de nederste vippene mascara brukes på slutten. En dag det ikke nødvendigvis gjør. På kvelden for å gjøre utseendet avslørt, prokraste utenfor, ikke overdriv vipper ned. Øyevipper bør bare berøre fargen ikke å skape effekten av blåmerker. Det andre laget av mascara bør anvendes bare etter tørring. Hvis tykk mascara, betyr øyenvippe ikke laste flere lag - nok for en.
 Hvordan å farge øyevipper maling
 Å farge øyevipper male selv, be om noens hjelp. Å starte ren makeup øyevipper med mild såpe med en nøytral ph-nivå. Ikke bruk lettmelk eller fløte, likesom fettet film kan ikke la gå male jevnt og godt fotfeste.
 For denne prosedyren, vil du trenge bomull pads, bomullspinner, kluter, maling applikator. Ozbroytesya også fett krem ​​som skal brukes på huden for å ikke male huden rundt øynene.
 Skjær bomull pads, sette dem under de nederste vippene og lukk øynene. Malingen påføres tykk at alle vippene lekket pigment. Prøv å holde fortsatt for alltid - for ikke å blinke og ikke åpne øynene, eller maling kan komme inn i øynene.
 Malte vippene grundig skyll med kaldt vann. Etter inngrepet, kan du i tillegg bruke balsam eller olje for håret. Dette vil hjelpe dem til å beskytte og gjenopprette malingen overdried hud.  
Яндекс.Метрика