Green Eyes - vinket, lyst og nøyaktig oppmerksomhet. Jente med grønne øyne er alltid i søkelyset. Å se enda mer spektakulær skjønn så, vet du at sminke egnede grønne øyne. Siden øynene har mange nyanser, er det viktig å tone skygger og eyeliner ble valgt riktig.
 For å understreke hans vakre øyne foreslår leksjoner makeup for grønne øyne. Tross alt, evnen til å bruke sminke hjelper deg å forbedre skjønnheten i dine øyne.

 Hva skygge opt for grønne øyne


 La oss vurdere mulighetene for etappevis makeup for grønne øyne. Først må du velge en nyanse nyanser som best passer. For mange nyanser av grønt øyenskygge rosa dress. Vel også vil se lilla, lavendel og lilla nyanser.
 Du kan se bilder av makeup for grønne øyne til å velge selv riktig nyanse. Jente med grønne-blå øyne vinner sand, grå og lysegrønne nyanser. Grønne og brune øyne vil se enda mer attraktivt hvis du bruker brun sjokolade farge og ulike nyanser av grønt.
 For grønne-gule øyne god passform lilla, rosa og lilla farger. Disse skygge make-up spesielt lys og attraktiv. Men ikke glem kobber og smaragdgrønne nyanser.
 Blant de mest populære alternativene makeup for grønne øyne 2014 - gull, kobber og grønne nyanser. Men vi anbefaler deg å ta hensyn til kaffe, krem ​​og beige nyanser. Fremfor alt, prøv å unngå det blå, hvit og sølv, fordi de kan annullere uttrykk grønne øyne og gjøre dem falmet.
Hvordan å gjøre makeup for grønne øyne, gradvis veilede

 Hva å tegne piler


 Etter trinnvis makeup for grønne øyne, gå til trinn tegning piler. De er i stand til å gjøre utseendet ditt spennende og sexy. Øynene med malt pil spesielt sjarmerende og forførende se dette ved å vise bilder av makeup for grønne øyne.
 For kvinner med runde øyne make-up vil være et utmerket alternativ som heter "cat eye" når øynene omkranset av en nedre og øvre øyelokk helt. I denne make-up piler koblet i ytterkanten, litt går opp, lage mandelformede øyne. Godt egnet for slik gjør store grønne øyne, men det er ikke nødvendig å bruke de små jenter øyne. Å visuelt forstørre øynene kan holde pilene fra midten av århundret.
 Et annet alternativ for grønn øyesminke som er perfekt for kontoret - usynlige piler. De bidra til å skape effekten av en ekstremt tykke øyevipper som er sikker på vil tiltrekke seg oppmerksomheten til alle ansatte. Alt du trenger - et poeng å sette et bilde ved hjelp av en blyant eller tilførsel av øyevipper. For å bedre forstå hva piler du er fornøyd, kan du se alternativene makeup for grønne øyne i videoen.
Hvordan å gjøre makeup for grønne øyne, gradvis veilede

 Hva blekket som brukes for grønne øyne


 En av de viktigste punktene i riktig makeup for grønne øyne - påføre maskara på vippene. Tross alt, ønsker hver jente hennes øyevipper kom til månen var tykk. Du må finne en passende blekk og bruke den riktig. Påfør maskara på vippene du må først nedre øyelokk. Når den anvendes på det øvre øyelokket bør holde børsten horisontalt.
 Myke bevegelser farget først midten, og deretter gå til den ytre og indre kant. Enden skal litt bøy tuppen av vippene, det vil legge til spesialeffekter og mer uttrykksfulle øyne.
 Nå, og vite hvordan du gjør makeup for grønne øyne trinnvis, vil du se enda mer attraktiv, og tankene dine vil alltid være sexy og attraktiv.  
 Prasochka hår - en svært nødvendig ting, spesielt hvis håret fra krøllete og slem natur. Men hvordan å velge en enhet?

 Hva du skal se etter når du velger?


 Så, hva bør jeg se etter når du velger et hår jern? Her er de viktigste punktene:
 •  Type hår. Dermed, hvis håret er vridd litt og naturen er for hardt, deretter rette dem vil være mye enklere. Men tykk, hard og rette krøllete hår er ikke lett.

 •  Egenskapene til enheten. Før du kjøper vil sikkert utforske alle kjennetegn på modellene, og deretter gjøre det endelige valget.

 •  Hensikt. Hvis du bare trenger å rette håret, vil det nærme seg den enkleste modellen. Men behovet for en bølge utyuzhok med flere funksjoner.

 •  Hyppigheten av bruk. Hvis du planlegger å bruke strykejernet ofte eller alltid, må det være, først, pålitelig, og for det andre, praktisk. Det bør foretrekker påvist produsenter. En passende bruker for sjelden modell enklere.

 •  Hvordan å gjøre et valg: ESSENTIAL


  Hvordan velge en kvalitet prasochku hår?

   Så hvordan du velger en god jern hår? Det er flere viktige kjennetegn ved disse enhetene for å hjelpe avgjøre.

   Materiale


   I dag wafer strykejern for hår laget av forskjellige materialer. Her er noen av dem:
 •  Metall. Enheten vil være billig, men metallplatene kan ødelegge håret, selv om de varme raskt og jevnt. Tilbys for salg av strykejern nesten ingen.

 •  Keramisk stryke i dag den mest vanlige og populære. Denne enheten vil ikke ødelegge håret og med gi dem skinne. Pris lett tilgjengelig.

 •  Titan - kvalitet materiale, så utyuzhok med titan belegg vil koste ganske dyrt. Platene kan varmes opp til svært høye temperaturer, så perfekt for faglig praksis. Men titan raskt riper, riper og innvirkning på kvaliteten på retting. Så hvis du bestemmer deg for å velge en modell, og deretter bruke det veldig forsiktig.

 •  Tourmaline belegg vil sikre maksimal slip oppheve statisk elektrisitet (på grunn av håret hans elektrifisert) er ikke gjenstand for mekanisk skade, gir ionisering hår og ikke ødelegge dem. Disse jern, kanskje best, selv om deres pris er ganske høy.

 •  Teflon er ikke riper, godt oppvarmet, men kan ødelegge håret og gjør det mulig for perfekt glatthet.

 •  Det er også stryke plater av forskjellige materialer, slik som keramikk og marmor. Keramisk plate varmer krøller og retter dem og marmor - kjøler og beskytter mot overoppheting.

 •  Bredden av platene


   Det kan være alt 2 til 7,8 inches. Dette tallet er også svært viktig og påvirker resultatet. Dermed smal plate takle tynt hår og kortvarig, men for tykt og langt hår krever mer omfattende.

   Monteringsplater


   Platene kan være fast eller "flytende". "Flytende" plate med en fjær eller gummi basen. De beveger seg i å flytte jern langs lengden på håret og beskytter håret mot overoppheting, og gi bedre gli. Harde plater gir en tett og fange raske resultater, men håret er ikke nyttig.
  Hvordan velge en kvalitet prasochku hår?

   Form plater


   Plater kan rett eller svakt avrundet. Den tidligere kan bare brukes til retting, men sistnevnte vil bidra til å krølle håret ditt. Hvis du planlegger å gjøre en rekke installasjon, er det best å kjøpe en modell med avrundede plater.

   Mellomrommet mellom platene


   Hvis gapet er ikke, så platen godt tak tråder og ved siden av hår for maksimal retting. Men dette jernet kan skade håret struktur. Men den ekstra plassen ikke passer så sterk og beskytte håret. Gapet mellom de stivt monterte plater typisk mindre enn 1-15 mm, og mellom flytende plater er det vanligvis omtrent 2 mm.

   Oppvarming temperatur


   Utyuzhok gjennomsnitt kan varmes opp til 100-200 grader. Maksimal temperatur i området 180-230 grader. Hvilken temperatur er best for deg? Det hele avhenger av hvilken type hår. Hvis de blir misfarget, tynn og svekket, er den optimale temperatur 100-120 grader.
  Hvordan velge en kvalitet prasochku hår?

   For normalt hår farget bedre å velge en verdi lik 120-140 grader. Hvis håret ditt er normalt og vridd, den passende temperatur lik 140-160 grader. Hår, vanskelig å rette opp den ideelle er den verdien som er i størrelsesorden 160-180 grader. Og hvis håret er krøllet, vanskelige å perms og det er svært tykt, så passer den maksimale temperatur lik 180 til 200 grader.

   Temperatur


   Denne funksjonen er obligatorisk, som gjør det mulig å velge den optimale verdi, og for å forhindre oppvarming til en maksimumstemperatur. Termostaten kan vaskes mekanisk (manuell) eller elektronisk. Først billigere, men ikke så lett, da den gjør det mulig å bestemme bare område. Den elektroniske styringen lar deg velge en bestemt verdi, best for håret ditt.

   Oppvarmingstid


   De fleste strykejern oppvarmet for 10-30 sekunder. Hvis en lengre oppvarming, vil bruken av enheten ikke være lett, fordi å vente lenge. Jo raskere varme opp, jo bedre.

   Ledningslengde


  Hvordan velge en kvalitet prasochku hår?

   En kort ledning er ikke veldig praktisk, spesielt hvis du beveger deg rundt under prosedyren. Men altfor lang ledning kan lett forveksles. Så er det viktig å finne en middelvei.

   Flere funksjoner


   Noen ekstra funksjonene gjør inngrepet mer komfortabel retting og rask:
 •  Ekstra dyser. Kam, som er festet til den side av platen, slik at både kam og rette håret. Børste gjør utbedring mer behagelig. Vedlegg for å skape effekten korrugerte tråder vil gjøre frisyre mer interessant. Spiralmunnstykket kan brukes til krølling.

 •  Sølvbelegg gjør utretting sikrere og med fordelaktig til håret.

 •  Funksjon for lagring temperaturen vil ikke justere temperaturen hver gang, og umiddelbart bruke enheten.

 •  Hot fuktighet. Strand vil bli behandlet med varm damp som vil oppnå perfekt retting.

 •  Kald luft kjøling bidrar til å kjøle den oppvarmede hår.

 •  Den roterende tråden - er det veldig praktisk.

 •  Populære produsenter


   Som tilbakemeldinger modell påvist produsentene er mye bedre og mer pålitelig. Så, som mange profesjonelle utyuzhky "Remington". Men deres pris er ganske høy, fra 1500 til 4000 rubler. Også henvise til profesjonelt utstyr selskap Babyliss. Å inkludere flere rimelige merkevarer "Philips" og "Roventa." Noen modeller har rik og svært komfortable. Kostnadene varierer mellom 1-3000.
   Plukk den perfekte jern og nyte den perfekte frisyre.  
  Яндекс.Метрика