Hvordan å gjøre makeup for øynene?
 Art of makeup har ikke alle jenter. Så du bør prøve å regelmessig endre sitt utseende alene. Det smukke kjønn tenker hvordan å lære å gjøre øyesminke? Du må ikke bare velge riktig nyanse, liner og mascara, men også for sin forestilling basert på visse regler. I tillegg anbefales det å velge make-up for å danne øyne.
 Den høyre make-up bør vektalvorlighetsgraden av øyet, selv om de har uregelmessig form. Makeup vil bare bli vellykket hvis vil se attraktiv og tiltalende. Feil slag liner eller skyggene blir skrevet feil, det vil ikke estetisk utseende av ansiktet.

 Hvordan å gjøre makeup for øynene - øyenbryn forme Til høyre er en god Macomb-up nødvendig å trekke øyenbrynene. Hvis de er grove, preparerte utseende, selv de mest perfekte makeup mister sin estetikk.

Hvordan å gjøre makeup for øynene?
 Sørg for å rense ansiktet. Eye bruke fuktighetskrem. Når det er absorbert, kan du begynne å forme øyenbrynene justering. Skjemaet skal være en som er i harmoni med den personen. Tang eller pinsett for å fjerne overflødig hår, noe som gir perfekt form øyenbrynene. Tweeze hår som anbefales i retning av deres vekst, trekke lokket til siden.
 Når det er ønskelig å holde plukker mål. Det anbefales ikke å gi form øyenbrynene strenger. Hårene fjernes bare under øyenbrynene. Hvis du fjerner toppen, vil øynene ser mindre. Om nødvendig pidfarbovuyutsya øyenbryn blyant eller mørke skygger. Og hold linjen korte lette strøk i retning av hår vekst. Deretter øyenbryn kam børste og fikse en spesiell gel.

 Hvordan å gjøre makeup for øynene - reglene


Hvordan å gjøre makeup for øynene?
 Hvordan gjøre øyesminke? Opprinnelig pålagt skygge. Først satte en lysere nyanse, distribuere den rundt rullende århundre. Ved det ytre hjørnet sette mørke farger. Shadows nøye skygge til overgangen gikk greit. Til visningen ble klart, markere det indre hjørnet hvitaktig tone.
 Liner tildelt øye kontur. På den øvre øyelokk linje skal passere så nær bunnen av øyevippene. Det bør være sammenhengende og tydelig. Bunnlinjen føres til den ytre kant av midten av øyet. Summere ønskelig skyggen med en vattpinne.
 Det siste trinnet er brukt på vippene mascara. Midler må jevnt distribuere fra basen til spissen. For å unngå klumper igjen, bør de gre en spesiell børste.

 Hvordan å gjøre makeup for øynene ved sin form


 Å utføre Macomb-up som fremhever skjønnheten i visningen, er det nødvendig å vite hva som kjennetegner den personen skal også se hvordan du gjør øyesminke video. Den høyre make-up nærmere den ideelle formen av øyet.
 • Hvordan å gjøre makeup for øynene?
   Avstanden mellom øynene vidt plantet må visuelt redusert. For å gjøre dette, står inni hjørnet av øyet nær nesen.

 •  Skjule dyptliggende øyne kan ved hjelp av lysrefleksjoner. For å gjøre dette, legg den indre hjørnet lys skygge og brett bevegelig århundre står mørk farge.

 •  Close-set øyne visuelt fremmedgjør hverandre ved hjelp av et eksternt utvalg (nær tempelet).

 • Hvordan å gjøre makeup for øynene?
   Hvordan gjøre øyesminke med "overhengende" i århundrer? Make-up bør overdøve dem. For å gjøre dette, ta på mørke farger krøll århundre.

 •  Små øyne kan visuelt forstørre, slutte å bruke eyeliner. Skygger bør velge pastellfarger.

 •  Til runde øye konturer stadig trukket i blyant, ikke koble i hjørnene av øyet. Blyant anbefales å velge grønn, blå, lys grå.

 •  Ved valg av makeup bør absolutt ta hensyn til formen på øyet. Dette make-up vil perfeksjonere og ser lyse og tiltalende.

   Hvordan gjøre øyesminke (video tutorial)   Video - hvordan du gjør øyesminke
  Makeup Base - Anmeldelser og hemmeligheter
   Make-up - en kunst som må gripe hver kvinne. Men før du bruker sminke er nødvendig for å forberede huden for dette formålet make-up base. Men første personen rense og fukte. I denne hud kosmetikk og passer bedre jevnt fordelt.
   Basen er forskjellige i tekstur, påføringsmetode - krem, emulsjon, smuldrete og kompakt pulver, gel, spray. Siden det er mange alternativer, inkludert behovet for å finne hva som er egnet for en bestemt jente. Ved søknad må følge visse regler.

   Hva er grunnlaget for make-up


   Virkningen av verktøyet på grunnlag av fargepartikler. De inneholder titanoksyd eller jern. For enkel bruk og opprettelse av slipperiness brukt voks. Cellulosematerialet make-up av mer bærekraftig. For å svare på spørsmålet, for som det nødvendige grunnlaget L'Oreal sminke eller noe annet, bør du vurdere sine funksjoner:
 •  justering tone;

 •  tekstur justering;

 •  maskeringsfeil, urenheter;

 •  øke stabiliteten av pulveret eller tone.

 •  Basen for make-up - reglene for valg   Hvordan velge en foundation make-up? Du må først bestemme din hudtype, fordi det koster dividert med det. Eksperter sier at det er veldig vanskelig å velge, vanligvis gjør ved prøving og feiling, eller slå til kosmetolog.

   Selv om base make-up vurderinger bør ikke altfor positiv, betyr det ikke at det ikke er bra. Hver jente dress ulike kosmetikk. Og hvis en stiftelse kom opp, den andre at han kan gå perfekt.
   Å velge riktig foundation, må du finne ut hva det er behov for og hvilke deler av ansiktet. Fargevalget bør være lik hudfarge som ikke er forskjellig fra det. For fargetilpasning makeup artister anbefaler å sette på baksiden av hånden hans, skygge. Og det bør gjøres i løpet av dagen. Basen skal ikke skille seg ut.

   Typer stiftelser Makeup


   Basen for make-up er delt inn i flere typer:
 •  Emulsjoner perfekt skjule hud feil små, lett å falle.

 •  Krem gjøre huden mer strålende.

 •  Gelen skaper en naturlig effekt, egnet normal hud uten feil.

 •  Løse pulver kontroller skinne, slik at selv fet hud utseende matt. Det blir vanligvis påført over et væskemedium

 •  Flytende foundation make-up er perfekt for daglig make-UBA, som usynlig, men gir huden en glød.

 •  Corrector, kompakt pulver anbefales for fet hud. De perfekt skjule feil, noe som gjør huden matt.

 •  Også stiftelser kan deles i tankene metodetrinnene:
 •  Basissilikonet under make-up gjør ansiktet ser fløyelsaktig, glatt. Det anbefales å bruke den i pulver, men ikke under stiftelse. Kvinner med fet hud bør ikke bruke den. Dette verktøyet er store masker og små flekker, rødhet, peeling fjerner.

 •  Ved å påføre sminke person forbereder Utjevning Makeup basis. Det jevner tone, skjuler mindre feil, noe som gir fløyelsmyk mykhet.

 •  Matt base for make-up er off-Powder tekstur. Ideell med flytende tone midler. Den består av et stoff i likhet med talkum som perfekt absorberer fett valg. Denne tonen i løpet av dagen ser rett.

 •  Regler som gjelder foundation Makeup


   Hvordan søke foundation make-up? Du må først møte fukte krem. For applikasjons eksperter anbefaler å bruke sponzhik eller svamp. Det laget bør være tynn. For fet hud etter påføring av kremen bør vente en stund og tørr foundation dekselet umiddelbart.
 • Makeup Base - Anmeldelser og hemmeligheter
   Tube med midler god shake, deretter presse en liten mengde av det på hånden.

 •  Drop fundamenter brukes på midten av pannen og distribuert på den i en sirkulær bevegelse til hårfestet.

 •  Deretter, fra tempelet mot ørene rette brukes på kinnene. Videre, under øynene, på haken og under ham på leppene, til øyelokk brow. Det er lurt å sette på hver halvdel av folket på scenen, forbindelseslinjen på pannen.

 •  Etter dette grunnlaget er påført på nesen og fordele den over overflaten.

 •  Det siste trinnet er avmerket, nøyaktig legge et bedre grunnlag for make-up, og det overskytende fjernet.

 •  Det basis og kan brukes som følger: betyr "dot" på pannen, kinn og hake. Deretter svamp eller fingre gni sine sirkulære linjer fra sentrum til periferien. Spesielt trenger å ta hensyn til feltet på haken, hårrøttene under øyenbrynene.
   Husk at makeup skal se naturlig bare hvis tonen var nøye fjærkledde midler og ikke føles på huden.

   Hvordan velge en foundation make-up (video)   Hvordan velge en foundation makeup (video tutorial)
  Яндекс.Метрика