Hvordan å gjøre makeup Smokey is?
 Makeup artister - respekt og innflytelsesrike fagfolk. Sammen med mote stylister, de skaper og opprettholde trenden, tvinger kjendiser og vanlige folk til å følge deres anbefalinger. Det lærte oss først make-up make-up Smokey is, og deretter gradvis flyttet med sin avant-garde fashion kategori av klassikerne. Ja, du har rett, og vi obmovylysya: Smokey is virkelig blitt en stor make-up teknikker, sammen med tidløse piler og rød leppestift. Så i dag bokstavelig talt hver jente har rett til å gjøre makeup Smokey is eller en kjæreste. Heldigvis, denne teknikken noen feil unnskyldelig, og noen av dem kan til og med slå inn fordeler meykapu. Likevel, er det bedre å gjøre makeup Smokey is riktig og nøye, og vurdere på forhånd alle forsøk. Hva er Smokey is? Har røykfylt øyesminke
 Smokey is kan oversettes som "smoky eyes", men det betyr ikke at du gjør dette make-up kan gjøres tilfeldig i en hast. Tvert imot, blir røykfylt effekt oppnås ved omhyggelig blanding som krever oppmerksomhet og tar tid. Ja, det er en forenklet versjon av Smokey Makeup is, brukt av makeup artister backstage moteshow, bare et halvt minutt skygge brukes på øyelokkene og finger raskt uskarphet rundt øynene. Men du neppe tør å dukke opp med make-up utenfor podiet eller scenen. Og for å gjøre virkelige, "klassiske" røykfylt øyne må jobbe hardt. Men heldig Smokey fullt rettferdiggjøre innsats.
 Det er trygt å si at røykfylt øyesminke er absolutt alle kvinner. Dette er hva som kan regnes som en klassiker av sin nye makeup. Tross alt,, Smokey isen ved og store - det er ikke engang en bestemt make-up og teknikk som kan tilpasses enhver stil, kolorotyp og funksjoner. Du kan lage is Smokey makeup for en kveld med fin bilde og løk i grunge stil. Makeup Smokey is er desperate punkere og elegant operasanger. Den eneste forskjellen i form, farge, aksent, men det er visse funksjoner som lar deg identifisere røykfylt makeup:
 •  Glatt skyggelegging makeup, perfekt gradient fra mørk (rundt øynene) for lys (kantene).
   Fokuser på øynene. Uniform høydepunkt personer minst rødme og skygge korreksjon. Leppene myke nøytrale nyanser.
   Tungt profarbovani, ekstra lange vipper.
   Makeup Smokey is kan være ikke bare svart, men grått, brunt, gull, beige og alle andre.
   Det er, til tross for at den ledende rolle i makeup Smokey øyne is spill, bør ansiktet være forberedt på å sminke. Og samtidig understreker øyne og lepper i dette tilfellet er mauvais tonn og slå Smokey is i vulgær makeup. Så bestemme på forhånd om hva du vil zaktsentuvaty oppmerksomhet fra andre: foran eller lepper. Og, hvis du velger det første alternativet, må du gjerne gjøre røykfylt makeup.
   Du gjør makeup Smokey is?
  Hvordan å gjøre makeup Smokey is?
   Ute av stand til å gjøre opp Smokey is rett hvis kosmetikk ikke oppfyller kvalitet, tekstur eller fargevalg. Så gå til valg av sminke nøye. Og like viktig verktøy som du vil bruke. Til røykfylt sminke virkelig pent, trenger du følgende:
   base i skyggene;
   tonal grunnlaget for ansiktet;
   Løs pudder;
   skissere eyeliner;
   øyenskygge: lys og mørke;
   SLANGE;
   mascara, øker volumet og lengde;
   blyant, voks og / eller andre midler øyenbryn;
   børste form "cat tungen" for tushevky;
   fan pensel;
   blyantspisser.
   Vær oppmerksom på at fargen kontur blyant eller skygge avhenger av målet ditt. Hvis du kommer til å gjøre makeup i svart, da, følgelig, trenger du en svart blyant og svart og hvit skygge. Hvis make-up i brunt - blyanten og mørke nyanser velge etter og lys skygge noen nyanser lysere. Ifølge dette prinsippet, kan du plukke farger kosmetikk makeup Smokey is enhver stil.
   Makeup Smokey is - steg for steg instruksjon
   For å gjøre makeup Smokey is, må du jevnt opplyst speil, et bord for kosmetikk spesifisert sett av produkter og verktøy, og, selvfølgelig, omtrent en halv time av fritiden. Oppstart av den som utarbeider og anvende tonebase. Hvis du bruker en base for make-up - er det ønskelig å påføre øyenskygge base under spesielle. Det er ikke nødvendig, men kan i betydelig grad øke stabiliteten av makeup, spesielt røykfylt øyne gjort mange skygger som kan smuldre.
  Hvordan å gjøre makeup Smokey is?

 •  Etter bruk av basen og tone, ansikt pulver, inkludert øyelokkene og rundt øynene. Kompakt pulver vil ikke fungere, er det nødvendig smuldrete. Det faktum at dispergert løst pulver plasseres på huden ubemerket, kompakt og kan sees fordi det er mye tykkere lag. I alle andre make-up er ikke kritisk, men makeup Smokey islag gir flere typer kosmetikk, og om mulig bør tilrettelegge for dette "bløtkake" på ansiktet.
   Gi øyenbryn form. Ikke gjør dem for bred, for ikke å komplisere allerede lyse makeup. Svært tynne bryn tapt på bakgrunn av røykfylt øyet. Øyenbryn medium tykkelse med glatt brudd vil se ganske tydelig. Du kan justere dem etter nakrasyte øyne, men nå må de skisserer som en guide.
   Påfør hvit (lys) skygge på øyelokket og alle bevegelige podbrovnoe plass helt opp til øyenbrynene. Bland i hånden, til broen og templer.
   Akutt skjerpet blyant sirkel contour øyne på linje vekst av øyevipper. Start med den ytre kanten av den nedre øyelokk, innstilling av retningen av blyantstrek ut og opp. Jo mer alvorlig vil dette mandelformede, den bredere vil gjøre provinsen. Til din disposisjon er mange alternativer: fra milde dis å forårsake kattens øyne.
   Ren pensel blanding blyant linje. Det bør skissere øynene, men være myk.
   Den samme type børste litt mørke skygger og gjenta dem blyant omrisset. Deretter begynner å lett strekke fargesiden roztushovuyuchy bare sitt land, men uten å redusere intensiteten av veien. Ved å gjøre det, kan du oppnå jevn gradient fra mørk til lys tone, uten hull og flekker.
   Etter behov, kan du legge til en liten mengde av skygger og juster retning tushevky. Den nedre øyelokk er alltid Carcass mindre og smalere enn toppen. På samme bredden av den øvre og nedre tushevky effekten av "Panda øyne". Men på øvre øyelokk og mot tinningene kan trygt øke intensiteten av sminke hvis det innrømmer et bilde.
   Når skjemaet tushevky vil passe dine planer, ta en ren penseltype og lys skygge. Sett dem i de indre øyekrok direkte over de mørke skyggene og bland inn i nesen. Lys skygge kan være litt perle, mens mørket - sikkert kjedelig.
   Et lite lys skygger gli fra det innerste hjørnet av øyet på øvre øyelokk, men ikke mer enn 1/3 av lengden. Tushuvannya bør være av høy kvalitet og visne gradvis, ikke brått ende opp.
   Tilsett litt flare lette skygger under den mest øyenbryn på stedet av bruddet og på den konvekse siden av kinnbena. På kinnene kan også bruke tørr haylayter.
   Tilbake til øyenbrynene og, om nødvendig, korrigere sin form og fargemetning basert øyesminke.
   Ta eyeliner - flytende, gel eller kompakt - og tegne piler på linje vekst av øyevipper. Lengde og bredde av pilen avhenger av makeup stil og alle bilde som helhet. Det som betyr noe er at lengden på pilen ikke går utover de mørke skyggene av tushevky.
   Det kan synes som eyeliner er ikke synlig på bakgrunn av mørke skygger, men dette er et falskt inntrykk. Piler gulv skygger gjør ikke mindre forsiktig, som om de var den eneste delen av sminken. Forsiktig og nøye bøye utgang utonchayte hale. Eyeliner kan være svart eller universell harmoni med en annen skygge skygger.
   Prokraste podkruchyvayuschey vippene mascara skaper ekstra volum. Det er viktig å ikke bare male toppen, men den nederste vippene. Mens de øvre øyevippene kan påfør to strøk med mascara og bunnmaling ganske ryddig ekstra liten børste. Umalte nedre vippene vil skille seg ut på bakgrunn av et lyspunkt Smokey Makeup is.
   Partikkel bølge en fan børste tørre kosmetikk som smuldret per person i makeup. Det er uunngåelig, men det viktigste er ikke å ødelegge hele make-up av den nyeste sliping. Så vente et par minutter til eyeliner og mascara er helt tørr, og bare da smahyvayte overskudd.
   Dette er den grunnleggende teknologien for makeup Smokey is. Basert på det, kan du gjøre det vanskelig, forenkle og endre øyesminke og alle mennesker på egen hånd. For eksempel er røykfylt øyne ikke kontraindisert selv brudgommen om Makeup Smokey isen vil bli gjort i lyse pastellfarger. I kontrast, gjør levende kontrast av svart og hvitt den perfekte Smokey makeup for partene. For spesielle anledninger som dekor kan brukes og glitrende glimmer pulver enn skygger og vippene å utfylle overhead bjelker.
   Men 90% av Smokey Makeup is kan ikke kombineres med lyse lepper. Mørke skyldig eller Blackberry nyanser av leppestift har råd til midtside og dødelig Vamp. Hvis du ikke anser deg selv til dem eller til andre, er det best å avstå fra forsøk med farge og leppe make-up Smokey is med mild beige og varm rosa eller til og med umalte lepper. Og ikke glem at et stort antall av dekorative kosmetikk sliten hud, så pass på å rengjøre røykfylt øyeskylling kvalitet betyr. Dette vil tillate deg å opprettholde en sunn hud og make-up Smokey is igjen på egen hånd uten hjelp av make-up.  
 • Castor olje: Bruk og nyttige egenskaper
   Oppnås ricinusolje fra frøene av Ricinus rutinen, som har vært på listen over giftige urter. Dette er fordi dens frø er fet olje, men skadelige giftstoffer, inkludert ricin. Men i ferd med å trykke all giften i hjul måltid er henholdsvis er Vijay olje helt ufarlig. På grunn av sine gode egenskaper ricin har blitt mye brukt ikke bare i farmakologi, men også kosmetiske industrien. Det er verdt å merke seg at den høyeste kvalitet anses ricinusolje, som oppnås ved fremgangsmåten ifølge kaldpresset. Det er det anbefalt for bruk i kosmetikk. Og olje, varm pause eller mottatt via ekstraksjon ved hjelp av oppløsningsmidler, har en lavere kvalitet, og som et resultat har mindre nytte.
   Bruken av ricinusolje
   Lakserolje - er en viskøs væske, har en lys gul farge. I utgangspunktet er det består av forskjellige fettsyrer, de fleste av disse representerer rytsynoleynovaya syre som har en god mykgjørende virkning. Denne komponenten, lakserolje er særlig vist til omsorg for sensitiv og tørr hud.
   Nyttige egenskaper lakserolje
   I kosmetikk lakserolje er primært brukt som et middel for nærende for tørr hud. Det er ganske godt næring og mykner huden, hjelper til å takle tørrhet, skrelling, mangel på fuktighet, ulikhet og forgrovning av huden, tap av elastisitet den.
   Viser lakserolje og omsorg for sensitiv hud som det myker opp og beroliger fine. Imidlertid bør man være forsiktig, da denne oljen er noen ganger provoserer allergisk hudreaksjon. Hvis det første programmet gir et negativt resultat, må øyeblikkelig avbryte bruken.
   Og generelt er det bedre å ikke bruke dette verktøyet i sin rene form i hudpleie. Castor olje bør blandes med andre vegetabilske oljer fra naturlige kilder eller legge noen dråper av fløte og klar vaskemidler.
   En annen fordel med lakserolje er dens utjevning og anti-aging egenskaper, på grunn som det gjelder i håndteringen av grunne rynker i ansiktet. For denne lakserolje blandes i like proporsjoner med tindved, oliven eller fersken smør. I tillegg til disse naturlige produktene er perfekte hofter og smør, avokado eller avledet fra hvetespirer. Før du setter olje blandingen på problemområder, bør det være litt varm. Deretter lett drepe den i ansiktet av de områdene hvor det er rynker. Denne prosedyren bør gjøres to ganger om dagen, morgen og kveld.
   Perfekt lakserolje og makt den sarte huden rundt øynene og rynker i denne delen av den enkelte. Men det bedre blande ricinusolje med mandel, fersken, aprikos, sesam og andre myke oljer i lik andel eller forhold på 1: 3. Den samme blanding kan brukes som en nærende krem ​​for ansiktet.
   Den mest kjente og populære bruk av lakserolje for kosmetiske formål er omsorg for vippene hjemme. Bruken fremmer god vekst, og forhindrer brekkasje og hårtap, bidrar til å styrke dem. Castor olje har også bleking egenskaper, det kan lette pigmentflekker og fregner. Til en viss grad, det hjelper i å bli kvitt vorter og andre hud vekster. For å gjøre dette flere ganger om dagen brukes på problemområdet noen dråper olje.  
  Яндекс.Метрика