Hvordan gjøre manikyrDet antas at mannen ved første blikk på en kvinne betaler oppmerksomhet til hennes figur, ben og ansikt. De færreste vet at mange unge ikke ignorere den oppmerksomheten disse tilsynelatende små ting som hender, hår og tenner. Vakre velstelte negler, glatt, behagelig å berøre huden din - disse detaljene snakker om helse, femininitet og eleganse av kvinner. Ren ryddige negler og myk huden din vil sikkert være i kvinnen, idet det tas hensyn til hendene nøye. Det beste uttrykket for respekt - en vanlig manikyr.
Manikyr bør gjøres ikke bare i form av estetikk, men også når det gjelder hygiene. Men ikke nødvendigvis umiddelbart stall opp og kjøre til butikken. Kunst omsorg for sine hender krever uanstrengt. Ganske enkelt å mestre selv hjemme ved å lese våre råd om hvordan du gjør manikyr.
Til å begynne, bestemme med manikyr teknikk. Tiden disse to teknikkene, "manikyr" og "Ikke avskåret manikyr." I det første tilfelle blir skjellaget fjernes ved hjelp av en saks, klipping metode. I de andre saks henhold ubrukt cuticle pinne for å fjerne vidsunennya nøyaktig måte. Nå "Vankantete manikyr" mest populær ved å øke antallet og variasjonen av spesialverktøy som ikke bare bidra til å fjerne uønsket hud, men også ernæring, vekst, styrke negler. Disse verktøyene er solgt i skjønnhetsbutikker og spesialforretninger a la "Alt for negler."
Etter fjerning av skjellaget manikyr en scene under arbeidstittelen "justere form og lengde." Hvis neglene ikke er for lang, kan du få en sag. En av hemmelighetene til riktig manikyr - en kvalitet som passer din negler neglefil. For holdbare og sterke negler er ideell sand og safir neglefil til en svak og tynne negler velge gode alternativer. Det bør helt forlate metallsager, uansett hvor sterk var neglene, er jern i stand til å ødelegge.
Høyre manikyr, podpylyvaya spiker i én retning, fra den beste tuppen av neglen til midten. Formen på neglen, avhengig av din personlige smak. Men husk at korte firkantspiker visuelt gjøre kortere fingre og oval form er universell for alle typer hender og negler.
Finalen, men ikke obligatorisk stadium - lakk. Hvis du bestemmer deg for å riktig og effektivt manikyr, så blir denne delen kan ikke bli ignorert og må nærme seg det grundig. Først avfette spiker, gjelder stiftelse under lakk til din manikyr bevart lenger. Deretter dekker neglelakk. Farge maling bør brukes to ganger med et intervall på 7-10 minutter. Den ideelle versjon av en god manikyr - negler malt toppdeksel fikser komposisjon.
Ved ferdigstillelse av alle prosedyrer og stadier ikke glem å bruke en nærende krem ​​og lage en myk massasje av hender.  
Hvordan gjøre manikyr hjemme?
 Hver kvinne vet hvor viktig det er å "tenke om skjønnhet negler" som damene prøver å besøke en neglesalong ofte for å håndtere deres ønske vekket menn beundre. Men kvinner sysselsatte arbeider og rengjøring, noen ganger ikke klarer å finne tid til å gå til manikyristen. Og finansiell kapasitet kan være begrenset, men ønsket om å demonstrere en pen penn med rosa negler! Hva gjør jeg? Du må lære å gjøre manikyr hjemme. Og det er lett!
 Kreves for manikyr tilbehør
Et velvalgt neglefiler raskt bringe neglene i orden. Hvis neglene sunne og sterke, velg Emery sand eller safir. En polsk som ofte bryte ned, får finkornet neglefiler, gjerne halvsirkelformet form, er de perfekt Skrubb negler, holde sin struktur. Rundskriv må være gummi og papp basis. Ikke kjøp jern neglefiler, spiker ikke å ødelegge.
Beste rasp negler tørke, fordi våt vil delaminere. Hvordan velge form? Oval er egnet for noen negler. Men mange kvadrat - bare subtile delikate fingre.
Ønsker du å få neglene med et speil skinne? Kjøp en poleringsmaskin med fire arbeidsflater.
Å jobbe med negler, forberede følgende virkemidler:
bomullspinner;
neglelakkfjerner;
Neglebørster;
tynne trepinner;
krem for hender og negler;
cuticle fjerning kremer;
bad med varmt såpevann og olivenolje;
fin mykt håndkle.
 Forbered deg på å hånd manikyr
Vask hendene med såpe og vann, fjerne gammel lakk spesiell væske, helst med tillegg av medisinske oljer uten aceton med en vattpinne av bomull. Rester av pensler pensel.
Huden rundt neglebørste med en lett fuktighetskrem, tommelen forsiktig gni den inn i hårstråene. Fingrene på en hånd for tre til fire minutter, lavere ferdiglaget i et badekar med varmt vann og såpe. Gjør såpevann kan rive babyen såpe. Hendene på brett skal tørke med et mykt håndkle.
 Fjerne cuticle
I tørre fingre, gjelder væske som vil myke opp huden rundt neglene. Deretter, ved hjelp av en pipette, lotion gjelder for huden. Trepinne med en myk gummi bakken lysbilde delikat tynn hud rundt neglen nærmere basen. I negl umiddelbart etter inngrepet gni nærende krem.
Ren bomullsdott inni tuppen av neglene. Ikke prøv å gjøre det med saks for å unngå skade. Rastsarapannыy ofte overrasket spiker soppinfeksjoner. For avklaring fingertuppene, bruk hvit blyant for fransk manikyr.
Til riktig fjerne ujevnheter, Bosh forhånd hånd i en behagelig varm vannochtsi, og legger det skje glyserin og en klype fin salt. Fjerne ujevnheter kan raskt tradisjonelle spiker pinsett med trekantede tips, og ha kutt prosessen med hydrogenperoksid. Mange kunstnere anbefaler ikke å bruke pinsett, og tar liten saks. Til negler skinner og behandle dem myke stykke skinn. Denne enkle prosedyren fremmer vekst av negler og deres mat.
Massere fingrene og hendene, gni dem myke bevegelser nærende krem. Når bilen er absorbert, fjerne restene av sanitetsbind.
Hvis neglene er ulikheter polere deres spesielle Emery sliping og polering. Neglelakk kan være bare et par ganger i året, eller negleplaten går raskt.
 Hvordan søke lakk
Hvis du ønsker å polere neglene holdt lenge? Sett første base. Når det tørker, begynner å male lakk. Raskt riste flasken, dyppe den i en tynn pensel, tørke kanten. Male neglene trenger innenfra, etter forsiktig flytte penselen med maling til kanten. Lett trykk børsten, holder det å tippe. Restene av maling sider. Lakk tørker - påfør et lag. Hold neglene under kaldt litt vann hvis du ønsker å polere tørker raskere. Overflødig maling kan fjernes i en spesiell væske fuktet bomullspinne.
De mest sannsynlig tørre lakk lys lekkert nyanser, og til manikyr holdt lenge etter grunnlaget for lakk og bruke spesielle feste negler. Lær hvordan du skal gjøre manikyr hjemme - kan raskt mestre teknologi trendy manikyr.  
Vakre manikyr korte neglerIkke så lenge siden blant fashionistas syn var at vakker manikyr kan gjøres bare på lange negler. Men nyere trender tyder ellers - korte negler ser like vakre og imponerende enn lang. Videre i dag glossy motemagasiner er fulle av mer prøver manikyr bare for korte negler.
I kurset er lyse farger og lakk, og intrikate mønstre, og vakre bilder. Manikyr og vakker, behagelig og praktisk. Det er perfekt for business kvinner og unge mødre, og musikere, og for helsepersonell. I tillegg, som vist ved en rekke undersøkelser, menn oppfatter veldig lange negler som et tegn på aggresjon, og slik at de fleste av dem foretrekker å se på damene korte velstelte negler. Kanskje det er grunnen til at mange kvinner i dag foretrekker manikyr på korte negler, med tanke på relevans og praktisk bruk av denne manikyr.
Hvis du behandler dem - vil vi hjelpe deg å lage vakker manikyr på korte negler.
Omsorg for korte negler
Vakre hender - dette er, fremfor alt, velstelte hender. Dette er et viktig krav gjelder for alle uten unntak, uavhengig av lengden av neglene. Men eierne av korte negler - spesielt. Og alt fordi feilen manikyr dem spesielt merkbar. Så ta vare på slike negler bør systematisk. Dette betyr at, for det første, til annen fjerne overskudd av hårstråene og tynn hud rundt spikerplaten, for å hindre dens vekst på spikeren. For rettidig og kvalitet cuticle fjerning visuelt forbedrer negleplaten, forbedrer sitt utseende og form.
I tillegg inneholder korte negler omsorg omsorgen for negleplaten, sin mat og styrke regulering lengde og form. For dette formål er det spesielle kosmetikk som inneholder vitaminer og næringsstoffer som fremmer negleplaten. Dette oljer og kremer, emulsjoner. Takk til dem, vil neglene sunne og sterke, ikke flasse og sprekke. Det viktigste - å bruke dem regelmessig!
Det er like viktig å overvåke og hånd hud, fordi bakgrunnen av peeling og rødhet ingen manikyr, selv den beste, vil ikke bli vist. Så, først av alt - hygiene, og deretter spiker dekorasjon.
Vakre manikyr korte negler

Making hygienisk manikyr på korte negler
Hygienisk manikyr på korte negler er ikke mye forskjellig fra en lignende fremgangsmåte negler en annen lengde. Det inkluderer vannbehandling - varmt bad med såpe og havsalt, og fjerne skjellaget, og pleie av negleplaten.
Men starter hygienisk manikyr alltid forme neglene. Her er det en viktig regel: aldri raspe negler etter vann prosedyrer - dette de begynner å flasse og bryte. Husk, først gjøre den - deretter slippe hånden i karet.
Så, først av alt, klippe negler og rasp. Kort av lengden gir det når du ser på håndflaten din, eller negleplaten ikke er synlig, eller bare en liten tjeneste. Men ikke overdriv, klippe neglene slik at kanten var fullstendig dekket finger spiker plate. Og aller viktigst - å sørge for at alle neglene var samme lengde og form.
Som for formen på neglene, det er ikke noe enkelt svar. Dette spørsmålet er meget enkelt, og avhenger av lengden og formen av fingrene og håndflaten. Eksperter råder eiere og lange tynne fingre for å velge en firkantet form. I en liten firkant og børste med lubben fingre negler dette skjemaet ikke vil se.
Vakre manikyr korte negler

Men denne klassiske versjonen som oval - passer alle uten unntak. Danner det du kan bruke neglefiler med hranytovыm eller belagt glass, beveger seg med en vinkel på 45 grader i én retning, fra hjørnene av neglen på midtpunktet. Dette vil ikke bare gi neglene en vakker form, men hindrer også deres separasjon. Men de spesielle neglefiler og spiker polering pads for å hjelpe dem gjøre overflaten blank og helt glatt.
Etter å ha jobbet på negleplaten, gjør du følgende for å oppnå vakker manikyr, fjerne neglebåndene, etter damphåndtaket i varmt vann, dekk og negler beskyttende base basen. Hygienisk manikyr over. Du kan navigere til den mest spennende - Nail Design.
Utformingen av korte nagler
Design, med andre ord, spiker dekorasjon avhenger naturligvis av din stil og fantasi. Du kan bare dekke dem med gjennomsiktig lakk, noe som begrenser den enkleste manikyr og kan lage et mesterverk som en luksus figur. Det viktigste - å ta hensyn til noen viktige regler og deretter din manikyr riktig valgt visuelt forlenger neglene og tær, og håndtak gjør det mer sofistikerte.
Så, gi inntrykk av å forlenge neglene lyse og mørke lakk. Mettede farger ser flott ut på korte negler, men bare hvis deres upåklagelig form og samme lengde. Hvis neglene er svært bredt, bør lakk ikke påføres på hele overflaten, men i midten. Bidra til å skape en vakker manikyr negler med denne formen og vertikale design, sammensatt av fine linjer. Også negler med firkantede tips passer godt med innslag av grafiske bilder. En klassisk oval bedre bruk og romantiske blomstermønster i lyse farger.
Vakre manikyr korte negler

Flere faglige råd: ikke bruk i utformingen av korte svært store eller svært små tegninger og dekorative elementer, deretter manikyr på korte negler vil se harmonisk. Vi bør heller ikke gjøre altfor fargerik manikyr, grense til 2-3 nyanser av lakk. Men mesteparten av designelementer har å gi i det hele tatt - på korte negler er det ikke. I stedet fransk manikyr ser perfekt. I dette tilfellet er den klassiske drakten, pels og farge.  
Яндекс.Метрика