Hvordan gjøre manikyrVakker manikyr - en ekte dekorasjon velstelte håndtak. Selvfølgelig, hvis du gjør det nøye, vakkert og riktig. Hva er de grunnleggende regler for å skape manikyr å huske at hvis du bestemmer deg for å spare penger og tid, og en manikyr er ikke dyrt salong og hjemme?
Typer manikyr
Først, la oss definere hva en manikyr - det er ikke bare vakre malte negler, og en svært viktig prosess håndterer omsorg som inneholder et sett med prosedyrer. Denne fremgangsmåte er ikke bare estetisk, men også hygienisk fremgangsmåte. Faktisk, i løpet av kvalitet og riktig manikyr med spiker fjernet under akkumulert støv, skitt og bakterier, som kan forårsake alvorlig sykdom. I tillegg prosedyren for neglepleie inkluderer behandling otrosshey hårstråene - huden som danner rundt neglene.
Ved måte å håndtere manikyr skjellaget trimming og er avskåret. Avvike disse typer omsorg cuticle måte å fjerne det. Som navnet antyder, i det første tilfellet, skjel saks festes, og den andre - er fjernet eller slettes ved hjelp av spesialverktøy. Der en gang var populær i salonger i den første såkalte typen kanter fjerne skjellaget, men nå eksperter foretrakk den andre - neobreznomu. Deres valg og hevder at omskjæring fører til grovere skjellaget og akselerert vekst. I tillegg, etter gjenvekst, kutt hårstråene ofte dekket med små grader. Det er ikke bare stygge, men også farlig, fordi huden skade som følge av et slikt organ kan få en infeksjon! Så vi vil ikke ta risiko, og vurdere i detalj hvilke typer kanter manikyr.
Vankantete manikyr
I dag er det to grunnleggende måter å fjerne skjel boards. Den første innebærer mykgjørende neglebåndene med en spesiell gel eller olje, deretter mykere huden lett fjernes med en spesiell pinne. Vanligvis brukes til dette formålet trepinne med en myk appelsintre.
Den andre metoden er sikker og ublodig fjerning av hårstråene er påført huden rundt neglen spesielle produkt som ikke bare myker opp og faktisk oppløses på grunn av den unike sammensetning. Bare 5 minutter - skjellaget er borte, kan vi bare slette overkant av partikler fra negleplaten. Videre er det viktig å merke seg at spikeren ved en slik fremgangsmåte ikke er skadet. Tvert imot disse kosmetikk som brukes til å fjerne blodløse inneholde noen form av nyttige oljer og vitaminer som beskytter huden rundt neglene helt parallelle og sprekker. Så etter en slik prosedyre negler ser velstelt og skjellaget veksten bremser. Selvfølgelig, å fjerne neglebåndene du velger - avhenger av dine personlige preferanser og bekvemmelighet. Men merk at dette øyeblikket er en av de viktigste stadiene i prosessen med manikyr. La oss se på hver av dem i prioritert rekkefølge.

De viktigste stadiene av manikyr

Så, først kvitte seg med den gamle lakken. For dette formålet, er det bedre å bruke milde spikerplater væsker. Deres største forskjellen fra tradisjonelle midler - uten aceton, som er svært dårlig for neglene. Det er bedre å velge de væsker som inneholder luft.
Hvordan gjøre manikyr

Det neste trinnet - formet som negler. Dette er et viktig skritt, som den spesifikke formen for spiker plate avhenger av den generelle utseendet på hver finger og hele hånden. Så, først av alt, bestemme hvilken form er riktig for deg, ta hensyn til formen på neglene, lange fingre og andre viktige nyanser.
Like viktig, hva og hvordan du vil arbeide med neglene, må vi ikke bare lage en vakker og riktig form, men ikke skade neglene. Så husk viktige regelen pidpylyuvannya negler ordentlig gjøre det i én retning, eller du kan dele neglene.
Hvordan gjøre manikyr

I tillegg gjør ikke ønskelig form negler metall neglefil - de defoliate dem. Så det er bedre å bruke til dette formålet neglefil med en mindre aggressiv belegg, safir, diamant eller samshytovыm.
Og et annet viktig poeng: neglene har samme lengde og form, eller arm vil se rotete.

Nå som formen dannet ringblomster - Komme i gang med hud. Og for å begynne å gjøre hånd bassenger.
For dette formålet, varmt vann tilsett litt havsalt og flytende såpe. Hvis huden din er veldig tørr, vel så gjør badekaret med et avkok av urter som kamille. Denne prosedyren tar ca fem til ti minutter.
Hvordan gjøre manikyr

Når huden din rozm'yakshylasya,Tørk forsiktig med våre penner og gå videre til neste steg - å fjerne neglebånd.
Hvis du velger Vankantete manikyr - bare sette på dine favoritter myknet neglebånd midler, og et par minutter fjerne rester med overflødig hud ved hjelp av en spiker pinner. Deretter bruker den første spikeren, og deretter en bomullspinne dyppet antybakterytsydnoy flytende rens innsiden av spiker.
Hvordan gjøre manikyr

Hygiene av manikyr over. Nå gir skjønnhet - dekke neglelakk.

Hvordan å dekke neglelakk

Dekker lakk spiker plate - den siste etappen manikyr, og selvfølgelig den mest interessante delen, fordi her kan du vise all din fantasi og dyktighet. Men i dag vil vi fokusere bare på hvordan du kan dekorere neglene uten nashkodyvshy dem.
Hvordan gjøre manikyr

Det er ingen hemmelighet at hyppige lakkering negativ innvirkning på negleplaten. Derfor må vi først sette på spikeren pels som beskytter neglen fra de negative effektene av lakk og justere overflaten. Når det er tørt - et lag valgt farge eller gjennomsiktig lakk, deretter dekke spiker beskyttende agent - lakk-fixers. Det vil bidra til å holde lenge manikyr og gi det skinne og ferdig utseende.  
Krem for fet problemhud

 Problem hud krever alltid forsiktig omsorg og behandling. For denne type akne er karakterisert ved utslett, kviser, rødhet, betennelse, tørrhet og irritasjon. Tendensen til økt fett forårsaker de fleste av disse svakhetene. For å møte de svakhetene og føre til hud tone og kvalitet du trenger for å finne effektive virkemidler.


 Nattkrem for fet hud


Krem for fet problemhud

 Om natten, trenger ansiktet ditt til å gjenopprette og vitaminer fôring etter en hard dag. Det er derfor viktig å velge en god nattkrem. Det bør gi strøm, fuktighet, aktiverer cellefornyelsen og gi en tonic effekt.
 Snakker om problemet med fet hud, så er det visse regler om nattkrem:

 •  det bør ikke være for fet, da dette kan føre til tilstopping nå;


 •  best å velge allergivennlige produkter;


 •  nekomedohennыy krem ​​uten dufter - det beste alternativet;


 •  vel, hvis sammensetningen er følgende stoffer: vitaminene A, C, E, peptider, kollagen, aminosyrer, diverse oljer (jojoba, aprikos, hvetekim, fersken).


 •  Før du bruker må først utarbeide en person


  Krem for fet problemhud


 •  Skrelle huden fra å bruke kosmetikk krem ​​eller gel cleanser.


 •  Etter vask, bruke en toning lotion.


 •  Når toneren er helt tørr, påfør krem ​​på ansiktet ditt, unngå området rundt øynene.


 •  Tips: Bruk dag og nattkrem med en serie. Effekten av søknaden vil være mer uttalt.


   Hvordan kjøpe krem ​​for fet hud?


  Krem for fet problemhud

   Basert på tilbakemeldinger fra kvinner, vi rangert de beste produktene.

 •  Vichy NORMADERM.
   Verktøyet har en terapeutisk effekt på talgkjertler, som styrer sitt arbeid. Forskere har utviklet en spesiell formel som lar deg fullt normalisere talg ekskreter etter en måned med regelmessig bruk. Vel å håndtere slike svakheter: akne, kviser, fet glans. Den har en lett konsistens absorberes raskt, fukter godt.


 •  Clinique Youth Surge Night
   Denne anti-aging krem ​​for fet hud aktivt hindrer nye rynker og glatter eksisterende. Fremmer gamle døende celler. Den viktigste funksjonen er de dominerende komponenter som hjelper huden med å komme fra skade.


 •  Himalaya urter
   Denne kremen er basert på et stålpulver og aloe. Den har en kraftig anti-inflammatorisk effekt. Konsistensen av meget tykk, så det må være et poeng å sette på betente områder. Kjøp verktøyet kan være et apotek.


 •  BB fra Garnier
   Denne kremen for fet hud er solkrem (spf 15). Det kan trygt brukes selv i veldig varmt vær. Verktøyet har ikke bare en utmerket maskeringseffekt, men også terapeutisk. Det hjelper å begrense porene, gir fuktighetsgivende og beroligende effekt. Finnes i to farger.


 •  Bark whey krem ​​for fet hud
   Som en del av produktet er melkesyre, noe som har en gunstig effekt på metabolismen av dermis. Kremen lindrer huden godt, sliter med feil. Har også en mattere effekt. Det anbefales å sette på problemområder 2-3 ganger om dagen.


 •  Gode ​​anmeldelser nyter koreansk kosmetikk for problem hud. Missha Selskapet tilbyr en liste over ressurser for å bekjempe rynker, kviser, glans, etc.
   Skynd deg å velge riktig sminke og bli vakrere!
  Яндекс.Метрика