Hvordan å gre


 Velge kam
 Kam er stor, om ikke avgjørende, er at håret ditt vil bli. Det er et stort sett av Combs, kammer, børster av ulike materialer. Det er ønskelig å kjemme var tre. Tenner tre kam forsiktig avrundet, ikke irritere hodebunnen. Vakre kammer med sedertre, gran, men det beste av bjørk, bøk kam forbedre humøret og hjelpe bli kvitt flass.
 Moderne kammer kan være svært ulike former, er det viktig at de likte deg og ikke skade håret og hodebunnen. Foretrakk plast kam, sørg for at det var vanskelig å ikke эlektryzovala hår. Galanterivarer butikker tilbyr kamskjell med antistatisk plast.
 Børster
 Børster og kammer som kan fremstilles fra naturlige eller syntetiske materialer. I alle fall bør foretrekkes myk bust, spesielt naturlige. Naturlig bust gir håret glans, animerer dem.
 Børster er tykk, mer passende Kort hår eller sjeldne, som er nyttig å gre lang og veldig langt hår. Vel, dersom plast tips av busten er jevning, følgende spesielle baller som beskytter huden mot hodeskade når gre.
 Plast pensel Trellis basis, bilateral eller unilateral, kan betraktes som universell, egnet for alle typer og i lengre hår. Ved avslutningen av hår grille pustende, blir håret mer omfangsrike og hodebunn puste og få ekstra massasje.
 Gre langt hår
 For lange hår børster er mer egnet. Begynn å gre det beste av alt, gradvis økende til røttene. Hvis håret ditt er fint og veldig splutalysya, kan deles inn i tråder og tett holde egen rokk et par ganger forsiktig børste den på vent. Husk at i alle fall ikke bør trekke håret, fører det til å svekke pause.
 Omsorg for langt hår krever ingen hast, bør alle bevegelser være glatt og måles. I så fall raskere og enklere du vil forme sin naturlige rikdom. Hvis din langt hår slags deprimerende, ikke rush å kutte dem! Kanskje de bare ikke liker børsten, som de kam? Prøv å ta en annen børste med naturlig bust kam eller flat.
Hvordan å gre

 Gre kort hår
 Dette håret kam bedre vel flat kam eller kam. Morgen prosedyre for å bringe håret kan være mer aktive enn kveld. Men vi bør gre håret skarp, grove bevegelser, dette fører til splitting av hårtuppene.
 Fedd kam (ikke skarpe!) Trenger en god massasje i hodebunnen, så det er tilrådelig å gjennomføre gjentatte ganger på samme sted. Kort kam håret fra rot til spiss, og i forskjellige retninger. For eksempel, på pannen, ører og nakke fra toppen og på baksiden, eller i en sirkulær bevegelse rundt hodet (hvis håret er ganske kort).
 Meget god kam sitter tungt å vippe hodet til knærne. I denne stilling, blod tilstrømning til hodebunnen, noe som øker oksygentilførsel til hårfollikler, akselererer veksten og styrke hår. Selvsagt er denne fremgangsmåte bare egnet gre de som ikke har problemer med blodtrykket.
 Hygiene Hårpleie
 Gre håret er en prosedyre, blant annet hygiene, rengjøring. Gre gammel eller svekket av fallende hår. Kam håret trenger bare å rense børster og kammer. Nellik crest bust eller hår børster samler inn fra støv, mikroskopiske fett flak av døde hår. Derfor er det viktig å vaske kammer.
 Børste forurenset mer enn en kam, så det må rengjøres grundig. Først må du rengjøre børsten, som er ganske banke det på en hard overflate, riste faste stoffer. Børste bust sprut vask i såpevannflaten. Det er nyttig å legge til vannet for å vaske børster ammoniakk på frekvensen av to spiseskjeer per liter vann.
 Vaskebørster og kammer bør ofte, omtrent en gang hver to til tre dager, med varmt såpevann. Varmt vann kan påvirke enkelte typer plast, som har gjort en kam eller børste håndtak og base.
Hvordan å gre

 Hårtap under gre
 Og på penselen og kam etter kjemming er en mengde vypavshoho hår. Ikke forferdelig, fordi håret uthvilt i stedet for sykepleie vokse nytt hår. Hvis du tror at håret faller ut mye mer enn den tillatte 80-100 per dag, styrke håret med spesielle masker eller ta kontakt med din lege trikologi.
 For at håret skal være sterk og godt rozchisuvalosya selvstendig, lang eller du er kort, er det nyttig å jevne gjelde en regel til oppskrifter av våre bestemødre. Infusjoner og decoctions av urter sunnere hår, noe som gjør dem i live og skinnende, styrker håret pære. Den vanligste, som mer effektiv maske og skyll med kamille, ringblomst, peppermynte, brennesle, burdock rot.
 Kveld gre
 Eksperter anbefaler gre håret flere ganger om dagen, minst to ganger - i morgen og kveld. Evening gre en spesiell ritual. Børste eller kam må være ren, ingen andre enn du bør ikke bruke dem.
 Ikke i noe tilfelle ikke børste vått eller fuktig hår, spesielt, ikke gå til sengs med en våt hode. Vått hår er tung, lett ødelagt under kammens tenner, dessuten vanskelig tilgang av luft til hodebunnen. Prosohli kam håret bør ikke hastverk. Målt, myke bevegelser rolig, rydder tenkt, fremkalle hyggelige assosiasjoner. Dette 10-15 minutters nattlig prosedyre vil garantere deg en fredelig søvn og hyggelige drømmer.
Hjemmelagde ansiktsbehandlinger og hår med zucchini

 Hjelp zucchini i kosmetikk.
 Ansikt til ansikt med zucchini. Hårmasker med zucchini.
 Retter av squash og sunn velsmakende. I puber inneholder kalium, kalsium, natrium, jern, fosfor, magnesium og andre sporstoffer og vitaminer, organiske syrer. Vitamin C finnes i puber, forbedrer hudens elastisitet, bidrar til å produsere kollagen.
 Vitamin A har en gunstig virkning på håret og tennene. I zucchini masse inneholder mange antioksidanter som er viktig for skjønnhet og ungdommelig hud. Zucchini kan være grunnlaget for ulike kosmetiske produkter som er enkle og raske å lage mat hjemme.

 Masker med zucchini for alle hudtyper (universal)


 Den enkleste måten - zucchini skrell og riv den på rivjern masse. Den resulterende oppslemming ble satt på rent ansikt og hals. La virke i 20-25 minutter. Skyll med kaldt vann. Maske perfekt fukter og gir næring til huden, toner, detoxifies, oppfordrer vedtakelsen av mykhet, glatthet og friskt utseende. Valgfri bruk zucchini masse. Du kan kuttes i tynne plater og sette dem i ansiktet og halsen. Virkningen vil være den samme.
???
 Squash ren og rist. Pulp zucchini innpakket i cheesecloth og presse saften. Rør i zucchini juice med en sterk kaffe uten sukker 1: 1-forhold. Den resulterende tonic tørk ansiktet morgen og kveld. Dette er en utmerket tonic bidrar til å viske tegn på tretthet gjør huden glatt og strålende. Den resulterende toner kan fryses i fryseren og tørk ansiktet med isbiter i morgen og kveld. Effekten er rett og slett fantastisk - huden glatt, myk, strålende.

 Maske for fet squash og kombinert hud


 Å forberede maskene må ta 2 ss. l. squash papirmasse, 1 t. l. aloe juice, 1 ss. l. avkok av eik bark. Bland alt. Påfør masken på renset ansikt, unngå området rundt øynene. La virke i 15 minutter. Skyll med kaldt vann. Deretter gni isbit ansiktet.

 Masker med zucchini for tørr hud


 Å forberede maskene må rengjøre zucchini masse kjøttdeig. Deretter satte massen i cheesecloth og presse saften. 2 ss. l. zucchini juice blandet med 1 eggeplomme, 1 lm. l. fersken smør, 1 lm. l. honning. Bland alt til en jevn røre. Påfør masken på renset ansikt og hals. La virke i 15-20 minutter. Skyll med varmt vann.
???
 Å forberede maskene må ta 2 ss. l. zucchini masse, tilsett 1 ss. l. rømme. Bland alt til en jevn røre. Påfør på renset ansikt og hals. La virke i 15-20 minutter. Skyll med varmt vann.

 Masker med zucchini for aldrende hud


 Å forberede maskene må ta 2 ss. l. zucchini papirmasse, 1 ss. l. hvetemel, 1 ts. l. fersken smør, 1 eggeplomme, 1 lm. l. honning, 1 ts. l. krem. Bland alt til en jevn røre. Påfør på renset ansikt og hals. La virke i 15-20 minutter. Skyll med varmt vann.
???
 Å forberede maskene må ta 2 ss. l. zucchini masse, tilsett 1 ss. l. havregryn, 1 ss. l. fløte, 1 ss. l. rømme. Bland alt. Påfør masken på renset ansikt og hals. La virke i 15-20 minutter. Masken glatter ut rynker, gjør huden glatt og frisk, bidrar til å takle pigmentering.

 Masker med zucchini hår


 Squash kan være forberedt balsam for håret. For å gjøre dette, presse saften fra massen av zucchini. Etter vask juice bør skylle håret vask er nødvendig. Midler styrker hårrøttene og forbedrer sin struktur.
???
 Før vask hodet kan lage en maske, slik at du ønsker å ta 2 ss. l. zucchini papirmasse, bland med 2 ss. l. løk juice. Bland alt, fikk å gni betyr hårrøttene. La virke i 30 minutter. Deretter vaske håret med sjampo.  
Solkrem. Hvordan du velger solkrem

 Før badesesongen besøk apotek eller kosmetisk butikken for å hamstre solkrem. Dette kan være en krem, gel, lotion eller olje, det viktigste - ta hensyn til verdien av SPF-faktor. Denne karakteristikken er angitt på etiketten solkrem.
 SPF - en forkortelse for det engelske uttrykket Sun Protection Factor, som kan oversettes som "solfaktor".
 Det viser at graden av beskyttelse mot ultrafiolett stråling gir dette verktøyet. Alternativene er mange: verdien av SPF i stand til å varierer fra 2 til 40 eller flere enheter. Jo høyere score, jo mindre du trenger å bruke solkrem.
 Dersom etiketten sier Sunblock, betyr dette at verktøyet viser nesten 100% sollys og praktisk talt hindrer fremvekst av solbrenthet. Å vite verdien av SPF-faktor, er du i stand til å beregne hvor mye tid du kan sole deg i bruk av solkrem. Så flytter fra aritmetikk.
 Det antas at tillates i 10 minutter i solen med ubeskyttet hud uten frykt for konsekvensene. Solkrem tillate å forlenge trygg soling. Tenk deg at du har kjøpt et produkt med solfaktor 18. Multipliser helgen 10 minutter for å få verdien av SPF og antall minutter der du kan sole deg på betingelse av å bruke dette produktet: 10x18 = 180 min, dvs zch.
 Imidlertid bør man huske på at melanin produseres kun i 1 time, deretter dannelsen av pigment stopper. Også, som du kanskje husker, trenger kroppen tid til å aktivere beskyttelse protyvosolnechnuyu og begynne å produsere melanin. Derfor, i de første dagene av tanning agenter bruker en høy grad av beskyttelse (SPF 2530 og mer). Når huden begynner å tilpasse seg og dekket tan, gå for fond med en gjennomsnittlig grad av beskyttelse (SPF 2 til 20). Hvis du har rødt hår eller tynn tørr sensitiv hud, er det bedre ikke å svekke beskyttelsen.
 Fortsett å bruke solkrem selv etter brunfargen vil være sterk. Body smøre olje tanning indeksen SPF to eller tre en person - fettfri solkrem gel.  
Яндекс.Метрика