Hvordan heve hårrøttene?
 Vakkert hår - en viktig del av enhver jente bilde. Og menn ser på deres utseende, ikke for å skryte preparert hår. Jo mer som moderne skjønnhetsindustrien tilbyr en endeløs rekke av stiler, verktøy og prosedyrer for hårpleie og gi ønsket fasong og farge. Og hvis hårklipp eller pakking for en spesiell anledning vi vanligvis slår til fagfolk bare, noen enkle manipulasjoner av krøllene kan gjøres uavhengig. For eksempel, å løft håret ved røttene gi dem prakt. Gi ekstra mye hår ofte søker herskere tynn ikke tykt hår. Disse tråder av natur myk og ikke elastisk, slik at den kan holde formen i lang tid. Selv om langt og tykt hår også falle ned under sin egen vekt. Med andre ord, på grunn av utilstrekkelig prakt hår kan være flere, alt fra strukturelle trekk (hårtype, arvet fra fødsel) til manifestasjoner av sykdommen (overdreven oiliness, flass, sovende follikler). Med mindre krøllete folk ikke klage over mangelen på håret volum, men de er misfornøyd med bare reversere årsakene. I alle fall, artikkelen og ikke adressert til dem, og de som ønsker å løfte håret ved røttene og gjøre dem mer volum minst visuelt. 
 Metoder for å legge volum til håret
 Hår med godt volum ser mer tykk og sunn. De er også visuelt gjøre eieren en litt høyere, noe som også gir det selvtillit. Generelt, selv om denne gangen du ikke har spesielle krav til eget hår, er det ingen grunn til å gi opp noen nyttige teknikker som kan øke håret volum:
 1.  Vask. Uansett hvor banalt, men alltid rent hår mer volum bedervet. Talgkjertlene i hodebunnen er kontinuerlig, og den neste dagen etter hver vask håret base og uunngåelig siver sebumom ved siden av hodet, holde sammen. Men ikke vaske håret for ofte: daglig vask bort naturlige olje kjertler og bidrar til å aktivere rask forurensning av hår. Den optimale hyppigheten av vask håret - hver par dager.
   Sjampo. Kosmetiske industrien byr på mange fasiliteter for å vaske håret, lover å gi dem prakt. I praksis er ikke alle sjampoer takle denne oppgaven. Hvis du fortsatt ikke kan finne en effektiv cleanser for håret volum, prøv å bruke baby shampoo. Det er av ingen silikon og andre korrosive komponenter som finnes i kosmetikk for voksne. Etter sjamponering "ingen tårer" noe hår er lys og luftig.
   Tørking. Regelmessig bruk av en hårføner gjør håret fettete på røttene og tørr på tips. Curl i denne tilstanden ikke er i stand til å holde volumet og trist hengende. I tillegg tørking med varmluft fører til at talgkjertlene arbeide aktivt, hud og hår fortere fett, som også hindrer etablering og bevaring av prakt. Derfor, i de dager da ikke det travelt med å forlate huset, la meg vaske håret tørke naturlig ved romtemperatur. Minst vekslende bruk fri tørking i stedet for tørketrommel over tid vil vise deg kraften i håret og deres evne til elastisk opp fra røttene.
   Konklusjon. Vått hår av alle typer ser nesten det samme, de skaffer seg sin form under tørking. Gi dem ekstra volum kan bruke smarte taktikk. For at du har fortsatt å bruke en hårføner, men på en betingelse: han må jobbe i kjølt modus. Vent til du blir våt, bare fuktig, hopper hodet ned og styre strømmen av kjølig luft direkte på røttene. Mulu tyngdekraften vil føre til at håret til å ta en posisjon vinkelrett på toppen, og tørker raskt fikse denne retningen. Og når du kommer tilbake igjen "opp ned" på sine skuldre rozsyplyutsya hår, men holde volumet på røttene.
   Diffuser. Bredt munnstykke med lange tenner som kommer standard med mange norske fans, designet bare for å løfte håret ved røttene under tørking. Bruken krever litt dyktighet, men generelt ganske enkel og tilgjengelig hjemme.
   Mus. Laget diffuser beløpet kan gjøres lengre hvis satt før tørking og spredt jevnt i vått hår legging en liten mengde skum. Forsiktig dose midler: overflødig mousse strid komplisere tråder, de skaffer skleyatsya og uflidd utseende. Påfør skum for å tørke håret er ikke verdt det - det vil ikke gi den ønskede effekten vil ikke legge prakt hår.
   Pulver. Dette produktet er beregnet bare for å løfte på røttene blir tørket hår. For å gjøre dette, ta en liten mengde av fint pulver i håndflaten og jevnt rundt røttene av hår, forsiktig masserer med fingertuppene. Den tørre sammensetning absorberer sebum og omslutter hvert hår, forårsaker den til å stikke ut over huden elastisk. Hår pulver blir også brukt som en tørr shampoo når det ikke er noen mulighet for sjampo tradisjonelle midler. Men det har en betydelig trussel mot: det eliminerer glans til håret, og ved uforsiktig bruk gjør dem kjedelig og tilsynelatende "prypыlennыmy."
   Kam. De fleste av oss tenker på som daglig gre håret påvirker deres omfang. Imidlertid at konfigurasjonen kam i stor grad bestemmer luft og lys krøller eller fall på skuldrene tett bølge. For å gi håret volum ved røttene ikke bruker massasje "børster" med naturlig bust og kammer med lange og ikke veldig hyppige tenner. Erfarne frisører løfter håret ved røttene av de såkalte skjelett kamskjell, som eksternt ligner et skjelett fisk skjelett.
   Curler. Gammel god måte å gi håret volum. Han fortsatt bruker eldre dame, men du trenger ikke å etterligne stilen til sin bestemor for å heve hår hjelper ikke små spoler og borrelås curlers, maksimal diameter. Ta tre eller fire stykker og skru dem brede tilnærmingene av vått hår fra røttene. Når håret er helt tørt, forsiktig fjerne curlers og sørge for at ingen hår ble krøllete og omfangsrik.
  Hvordan heve hårrøttene?

   Nachis. God og effektiv måte å øke håret. Du trenger en kam med kort ofte arrangert i en rad av tenner og tålmodighet. Del håret inn i små tråder, og hver av dem sekvensielt raspushyte flytte kammen i retning fra tips til røttene. Prøv nachisuvaty hår nærmere base å nachis ikke ser altfor bustete. Og ikke glem at da måtte re-glatt hår, så det er best å ikke overdrive det og ikke lage matter.
   Hårklipp. Noen ganger årsaken til hårtap er mengden av tyngde eller vice versa - svakhet og mange skader. I begge tilfeller er løsningen et radikal frisyren. Det eliminerer den livløse tråder og gjør hår igjen på hodet lettere og fritt, og - volum. Den vanligste metoden gi håret volum under klipping - en filirovki. Etter henne selv de mest subtile og mykt hår ser mer frodig.
   Hodeplagg. Iført hatter i den kalde årstiden dårlig påvirker mengden av hår de presset hodet og nekter å stige ved røttene. For å opprettholde formen på håret og ikke vidmorozyty med ører, erstatte stramt hodeplagg hette eller hette skjerf i kulden og i de varmere dager.
   Diet. Direkte påvirker tilstanden av håret. Mange krydret, salt og fet mat, kunstige farger og konserveringsmidler provoserer høyt fettinnhold, og dermed tap av hår. Hvis du ønsker å ha håret elastisk og volum ved røttene, spise mer frisk frukt og grønnsaker, nøtter, korn, gi opp gatekjøkken og lettere mat. Gi kroppen din med tilstrekkelig mengde væske (rent vann uten gass, naturlig juice og urtete), og de videre avkok av medisinske planter hår skylling.
   Livsstil. Matt og livløst hår - den vanlige egenskap av røyking og alkohol elskere. Unngå disse dårlige vaner, nok søvn, tilbringe fritiden utendørs og nyte fitness. Etter en stund du bare ikke vet sitt eget hår, som vil tre i kraft, glans og volum fra røttene.
   Kombinasjonen av alle disse fremgangsmåter gjør det mulig å oppnå den ønskede effekt. Hver på sin egen god og riktig, så bedre være bevæpnet med et par triks for å være raskt og effektivt øke håret ved røttene.  
Hvordan å feste håret hæler?
 Blant de mange måter å forbedre utseendet på smukke kjønn være spesielt oppmerksom på manipulering av håret. Når skjønnhetsbehandlinger kan ikke lenger takle sett før dem utfordrende, i kurset er andre, mer radikale metoder. En av dem - bruk av alle typer statister, låser og stropper. Mange av dem er best overlatt til profesjonelle frisører, men noen er egnet for bruk i hjemmet. For eksempel på hvor det er mulig å feste seg hårnåler hvis de vet hvordan de skal gjøre det. Hårspenner, eller Tress kan være naturlig og kunstig, rett og krøllet i korketrekkere. De har utallige muligheter for lengde (fra 10 cm til 1 m eller enda lenger) og farger (maling og farge eksponert). Du kan plukke låser nødvendige form og skygge, slik at den delen de ikke avviker fra din familie, selv vanskelig trimmet og / eller Streaked Hair. De vil visuelt øke antallet, tetthet, lengde og volum av hår. Og likevel, i motsetning hårforlengelse krever ikke konstant slitasje og kan brukes og fjernes etter behov. 
 Velge hår i pin
 Krever imidlertid selv en så komfortabel justering litt dyktighet, uten noe som, i stedet for trendy frisyrer på hodet kan formes med bustete hår Koltun. Først av alt, bør du være klar over er hva du kjøper flere tråder og hvilket formål du ønsker å oppnå med deres hjelp. Avhengig av dette valget bør stoppe for visse typer lokker:
 1.  Når du shopper for hår hårnål bedre ikke å redde. Ikke poskupitsya respekterte merkevarer for produkter - det kan være dyrere enn billige kinesiske kolleger, men det ser mye bedre og vil vare deg lenger.
   Hvis økonomien tillater, er det bedre å foretrekke naturlige hår syntetisk. De ser bedre og kan ikke stå på din bakgrunn. I tillegg naturlige tråder, i motsetning til kunstig, kan males, curl og rett til å oppnå mest naturlig effekt.
   Lokker selges i sett og individuelle strenger. Vanligvis inneholder settet noen retninger av identisk struktur og en skygge, men ulik bredde. De bidrar til å oppnå den pomp og volum frisyre. Men det er alltid en risiko for at en og noen få tråder ville være unødvendig eller upassende, som kjøpte ingenting. Så mange jenter ikke kjøpe første gang Tress foretrekker å danne et sett av å kjøpe individuelle deler.
   Kjøpe Tress første gang, spør selgeren å fortelle deg i detalj om ditt nye kjøp. Hvis konsulenten ikke har all nødvendig informasjon blir ikke til skamme bringe et hår i pinnen under neste besøk til frisøren. Det er master og forklare tydelig demonstrere alle funksjonene til montering regninger tråder.
   Ved hjelp av hår pin på
   Jenter med økt craving for uavhengighet er vanligvis ikke begrenset til faglige råd og søke å utfylle dem med relevant informasjon fra moteblader, internett og andre kilder. For dem har vi utarbeidet en kort instruksjon mestret kan du enkelt feste til håret pinnen uten assistanse.
  1.  Fjern hår fra pakken og se brede tilnærmingene. Smal ligger nærmere til templene, bredere - på baksiden.
    Gre nøye ditt eget hår og sørge for at de ikke er sammenfiltret og flettede tråder.
    Begynn å feste håret fra baksiden av hodet. Å samle inn denne delen av håret i en høy hestehale og fest med en gummistrikk eller en myk klipp.
    Velg hvor du vil plassere hårnåler, så snapper rett ovenfor den egnet for strand bredde eget hår og skyv den fra hele håret.
    Med en smal kam for å skape en helt glatt avskjed i henhold strand lengde som vil samsvare nøyaktig bredden. Løft låsen på det skiltes og hold den mellom fingrene.
    De kam nacheshite forsiktig et hårstrå på basen. I løpet av fleece kan skvette en liten mengde spiker og hår lydighet bedre fiksering av mottatt beløp.
   Hvordan å feste håret hæler?

    Når nachis er klar, ta brukt høstet tråd hæler og knepper den. Hvis det er så bred som er festet ikke til ett, men til flere samtidig klypsam, praktisk å angre dem på forhånd.
    Fest Tress å proboru henhold nachesannoy hårstrå, plassere den på overflaten av strengene som vokser under. Hekte dem som en del av pinnen, som fikser en kneppet tilstand klippet nedenfor. Hvis lokker nålene for mer - starte med medium og deretter zaschelkyvayte hvile på kantene.
    Når du er tilbake på hvis du ønsker å oppnå mer hår volum hele omkretsen av hodet, og gå til en annen tempel. Her går langs de samme linjer, skille tråder, lage og feste avskjed med hårnåler. Husk at mennesker, og festet tråder rundt ansiktet delikat og subtile, så noen uaktsomhet i ligaen vil være synlig for andre.
    Feste noen få tråder å feste, og etterlot mellom dem en avstand på minst 2 cm. Dette gjelder håret lagt over hverandre og langs en linje rundt omkretsen av hodet.
    Etter at alle trådene festet til hodet, skyter håret samlet i halen og jevnt, slik at de kan ta en naturlig posisjon på hodet. Deretter fingertuppene og kam med noen få tenner forsiktig gre håret og festet å blande dem sammen og gjemme vedlegget. Gre prøver ikke å såre klipp, flytte dem under lengden på håret.
    Etter litt trening vil du lære hvordan å feste håret hårnål raskt og stille. Ikke bekymre deg for at de overliggende tråder kan skli eller falle bort i de mest uventede øyeblikk. Klipp, som de er faste, er en sterk pins med silikon pakninger for å hindre slipping og sitter på håret.
    Vedlikehold og lagring hår i pin
    Til tross for sikkerhet, holdbarhet og enkel hår i pin ha dem stadig ikke. Før du går til sengs og / eller vaske hodet de skal trekke seg tilbake til ditt hår og hodebunn kan slappe av og stresse ned uten utenlandske pakninger. Forsvarlig omsorg og forsiktig behandling i stand til å forlenge levetiden til ett sett med strenger hæler selv for et par år, men du må strengt overholde følgende regler:
   1.  Naturlig hårføner kan tørkes etter vask og andre operasjoner la dem tørke i romtemperatur.
     Selv engangs drøm for Tress kan bringe dem i forfall fordi håret pin å bryte lett og lydig.
     Hvis du fester håret å pin deg videre investere i håret, husk å forsiktig gre dem med kosmetikk og nøye bruke klemmer og sniking.
     Følge disse enkle reglene vil sikre deg et behagelig bruk på hår pin. Eksperimentere med bilder, lage nydelig hår og trendy styling, fordi dette er hva som ble oppfunnet for hår pin.  
Яндекс.Метрика