Hvordan holde ungdom halsen

 Hvordan å behandle nakken


 Hals stadig gir kvinnens alder enn personen har allerede blitt nevnt i begynnelsen av seksjonen. Hva ville hindre dette, må du ta vare på din helse og skjønnhet fra en ung alder. Rett tilbake, er nakken og nesten vertikale landing hoder alltid vakkert dekorerte kvinne i alle aldre og i sin beste alder å gjøre nettopp uimotståelig.
 Interessant i denne holdning halsen lang og ser attraktive selv i høy alder i god helse sin eier. Men i en slik ideell situasjon for halsen behov som mulig tidlig tilbaketrekking. Det er ikke bare fortsetter hudpleie, inkludert rengjøring, fôring, beskyttelse mot UV-stråler, men også massasje gymnastikk, Følg noen retningslinjer.
 Å starte de trenger for å utføre før ansiktet hans traff haken og halsen - lateral eller vertikale folder muskelspenninger og mesh på huden. Tilstand halsen direkte relatert til kroppsholdning og hud. Glatt slank hals linjen som går til skuldrene og brystet, ser vakkert. Glatt og smidig hud i denne delen av kroppen bare pryder en kvinne å bære og lar åpne antrekk.
 Til halsen var vakker, oppfordres også til å overvåke holdning når han går. Gratis prosesjon rettet skuldrene og hodet holdt seg er dekorert med en kvinne. I tillegg, med en dypere pust og rolig i lungene blir mer oksygen og det absorberes mer fullstendig. Frisk luft er nødvendig hud, så vel som blod oksygen kommer fra.
 Til halsen var slank og glatt, er det nyttig å lage vannmassasje. Det er lett å utføre når du dusjer. Det skal dirigere vannstrålen på siden av halsen og ned. Deretter må du massere nakken, dirigere en vannstråle fra kragebeinet til sternum langs skuldrene. Tørk av halsen og brystet bør promakuvalnymy bevegelser. I noen tilfelle kan gni en tynn sart hud. Etter at en massasje, ulike masker, legg kremen og så videre. D.
 For huden kjølig vann verktøyet. Den forbedrer hudens tone og forbedrer utseendet av halsen. Du kan fullføre vaske skylle med kaldt vann eller ta en kald dusj.
 Å føle seg fri, ikke bære leggings, tett hals innkreve kraftig vind eller skjerf. Denne blodsirkulasjon, forverring ernæring av vev, huden er ikke nok luft. Denne ubehagelige tilstanden kan føre til hodepine, og helse, skjønnhet og god humor bør beskyttes og støttes.
 Å redde nakken vakker og ung, for å overvåke posisjonen og en sittestilling. Svært negativt på holdning og nakke tilstanden rammer vane slentre, lese liggende på sofaen og sov på en høy pute eller en myk seng.
 I disse tilfellene, eksisterende og 30s muskel klipp i ryggraden bare øke, noe som fører til forringelse av blodtilførselen til indre organer, muskler og hud. For å opprettholde god holdning og forbedre det anbefalt å sove på en seng høyde på mer enn 10 cm. Hovedsakelig i natt resten liggende på ryggen. Dette bidrar til å slappe av ryggraden. Liggende på siden av de tverrgående riller vises på halsen og rynker i nakken. Hvis du jobber i en sittende stilling, deretter periodisk rette dine skuldre og hode heis, flytte den i forskjellige retninger. Dette vil forbedre blodsirkulasjonen ikke bare i overkroppen, halsen, men i ansiktet og lindre trøtthet og stress. En avslappet ansikt, hals og munter stemning beste dekorere en ung kvinne 30-35 år.
 Feilaktig plassering av legemet og hodehuden lider ikke bare på halsen, men i ansiktet, fordi enkelte musklene i hodet (dyp) er festet til halsvirvler. En i legemet er forbundet med hverandre. Derfor, for å opprettholde hudfargen og ansiktsmuskler i ansiktet, så vel som til å tone musklene og huden i nakken, er det viktig å regelmessig aktiv bevegelse - gymnastikk. Kremer, masker, pakker som kreves for huden på nakken, men ingen effekt er neppe merk gymnastikk. I tillegg utøver mot halsen - en stor verktøy for forebygging av dobbelthake, som er kjent i løpet av årene, gradvis økende til og med hos kvinner med normal kroppsvekt.
? Douches med endringer i varme og kalde vannet utvider seg, smalner blodkar. Dette forbedrer ikke bare næring til huden, men også tog det kardiovaskulære systemet. Dusj bedre finish med kaldt vann for å begrense porene.  
Hvordan ta vare på hendene dine

 Håndpleie i hjemmet. Tips for jenter


 Visste du at kvinnens alder er ikke lesbar med antall rynker rundt øyne og grått hår, og lett å gjette ved Hånd? Selvfølgelig, du fortsatt tidlig å tenke på slapp hud, grått hår og andre "sjarm" modenhet. Fordi du står på terskelen til puberteten. Men hendene er behov for spesiell omsorg og oppmerksomhet.
 Hånd Massasje
 Prøv før sengetid massasje hender. Tilfeldig slag, slapping og tappe kan oppnå bedre sirkulasjon, og dermed bedre ernæring vev.

 Hvor skal jeg begynne?


 Start med det enkle - takket være hans hender. Du sikkert kan kysse fordi de jobber hele dagen, skrive, vaske, lage mat, vaske Men dette er ikke nok! Hendene skal være glatt, myk, mild, delikat, kort, herlige å se på og ta på. Du må huske daglig omsorg for dem. Heller bruke en vanlig babykrem eller en spesiell håndkrem. Om nødvendig må spille av håndkrem flere ganger om dagen og alltid om natten. Sette krem ​​på fingertuppene til bunnen av håndflaten utover bevegelse. Du trenger også å beskytte hendene mot de negative effektene av miljøet:
 • Prøv å gjøre retter eller vaskehansker. Vann og vaskemidler er aggressiv til huden.
 • Hvis hendene fortsatt kontakt med vann, så er det nødvendig å spre seg med krem.
 • Bruk hansker i den kalde årstiden for å unngå rødhet og sprekker i huden. Ikke gå bra med våte hender ut, vil dette føre til deres obvetryvanyyu.
 • Ofte kjæledyr forlate riper på hendene vakre vertinne. Morning lang healing kan antennes og bringe en masse problemer. Hvis barte-stripete fortsatt igjen sine spor for å bli behandlet antiseptisk sted og holde seg borte fra rogue.
 • Du kan bruke flytende såpe for hender. Det er mindre tørr hud, sammenlignet med det normale.
 • Årsaken ru og tørr hud kan være en mangel på vitamin A, C og E i kosten.

 Hvordan ta vare på neglene på hender og føtter?


 Ganske ryddig trimme dem en gang i uken og så rasp. Til riktig trim neglebåndene (den tynne lag av huden rundt neglene) og ikke skade den sarte huden krever en viss ferdighet. Det er bedre å bruke en spesiell væske for å fjerne skjellaget. Det er ikke anbefalt å kutte våte negler, som det fører til deres separasjon. Negler bør raspe myke, knapt relaterte bevegelser, ikke "klippe" den sanne vei. Få en manikyr satt eller spiker clippers, pinsett og pollen. Husk også at det Toalettsaker og dele dem med selv de nærmeste til ham er ikke ønskelig.
 Hva å mate neglene?
 For å finne ut om en persons helse ved å se på neglene. Rosa, glatte, harde negler si at kroppen mangler vitaminer og mineraler. Tørt, sprøtt, grovt, kjedelig tyder på at det er på tide å se på menyen. Nyttig sunne negler fisk og meieriprodukter, urter, vegetabilske oljer, frukt og grønnsaker.
 Scoring
 Stuck dette ubehagelig og smertefullt. Og det estetiske utseendet er ikke den beste i fillete biter av huden rundt neglene morgen. Du vet hvordan man skal håndtere grader? Noen nyter rask, men barbarisk måte - og tar biter. Som ennå ordentlig fjerne ujevnheter? Du må holde hverandre i hendene i 10-15 minutter i et varmt bad med tillegg av vegetabilsk olje, deretter forsiktig kuttet med saks eller pinsett grader, og deretter behandle rensemiddel og salve krem.  
Personlig hygiene jente

 Nyttige tips og råd for jenter på personlig hygiene


 Ordet "hygiene" har kommet til oss fra det greske språket og betyr "helse". Denne vitenskapen har brakt til våre europeiske verdens mange nyttige ferdigheter: renhet av kropp, hender, hår og klær. Denne mor lært deg siden bleier. Nå er du med god samvittighet kan undervise yngre søster vaske hendene før middag og fortelle at sluts blir sendt til landet Hryaznulyyu.
 Vann Behandlinger. Du kan ta en dusj i morgen og kveld. Hvis ikke er mulig, er det mulig bare på kvelden. Podmyvaniya vaske føtter, hender, ansikt, bryst og armhuler bør være obligatorisk daglig fysisk trening. Bath har råd til en eller to ganger i uken. Med havsalt, eteriske oljer, musikk. Kort sagt, den fulle rasslabonom og baldezhnыm humør. Bruk spesielle dusj gels og svamper (enkelte!) Laget av naturlige fibre. Håndkle, forresten, også - gjenstand for personlig bruk.
 Intim hygiene. Bør vaske morgen og kveld, rennende vann i retning av pubis til anus. Leger anbefaler bruk av spesielle midler for intim hygiene snarere enn vanlig såpe siden sist kan påvirke vaginal mikroflora. Bruke egne håndklær for blotting intimt område.
 Undertøy. Fin blonder undertøy kan ikke være så hyggelig og praktisk i daglig slitasje. Velg truser laget av naturlige stoffer som er vel nære baken, ligger tett, men ikke hindre bevegelse. Leger - Gynekologer anbefaler ikke iført bikini jenter. Stoffet kan gni vulva, som fører til ubehag og betennelse. Husk å ikke bare skjønnhet undertøy, men fremfor alt sin renhet.

 Hvordan man skal håndtere akne på ansiktet ditt?


 Hvorfor gjør kviser? Alt i kroppen din er koblet sammen. Skjelettet ditt vokser, men huden har ikke tid for ham og begynner å strekke. For å beskytte den mot strekkmerker, er aktivt involvert i talgkjertlene. De er naturlig at smøremiddel som hindrer dannelsen av hudskader. Dessverre er det dårlige nyheter: sebum tresko porene og gjør huden din og håret i tillegg) for tykk, noe som fører til hudormer og Akne.
 Minking av akne
 • Ikke bruker tungt artilleri - egne hender! Du sparer denne infeksjonen, så den lille uskyldige kvise vil bli et stort problem, ikke bare på nesen, men også på hele ansiktet.
 • Prøv ikke å vaske den med vann og tørk ansiktet og bruke spesielle kremer Ansiktsvask.
 • Vi må vite at huden er i stor grad avhengig av kvaliteten på mat og søvn. Ta hensyn til to viktige poeng. Fettstoffer, krydret, salt mat, og massevis av stivelsesholdige matvarer og søtsaker kan forekomme i "all sin prakt" på huden din.
 • Sunn hud trenger vitamin A (smør, eggeplomme, lever, alle yndig "fiskeolje). Nyttig ølgjær for å bidra til å gjenopprette Et brudd i stoffskiftet. Sin dose foreskrevet av lege.
 • Du gjentatte ganger lurt på: "Hvorfor kvise vises på feil tidspunkt, før eksamen, eller enda verre, en date? "Det viser seg at stress kan også være gjerningsmannen utseendet på akne og kviser. Spise vitaminer, mer hvile, se på himmelen og beundre, "Hvordan fortsatt godt i verden å leve! »
 Hva er kviser?
 Acne (fra gresk.) - Betennelse i talgkjertlene, er det akne eller akne. Vanligvis akne påvirker tenåringer i løpet av hormonelle eksplosjon i kroppen. Med riktig behandling av akne kan helt bli kvitt.  
Яндекс.Метрика