To ideer har alltid elsket science fiction først - en levende organisme å vokse in vitro og venn - en mann helt fryse og la på bedre tider. Begge disse fantastiske ideer dannet grunnlaget for den nye teknologien virkelig bevare ungdom.Hvordan holde ungdom ved hjelp av mobiltelefon Selvfølgelig, vi snakker ikke om hvordan å fryse menneske så lenge vitenskapen ikke har hemmeligheten av udødelighet i sin helhet. Men fryse levende celler er i stand til vitenskap, og for å skape et miljø der de, etter tining, kan med hell dele, vitenskap igjen av krefter. Ung og aktiv
 Den første utbyggingen på temaet ble holdt i USA og nylig i Italia, på den 57. National Congress of Plastic Surgery og estetisk medisin forskerteam presenterte sin egen utvikling. Ifølge leder av Roberta Lovrelo Dette er en fundamentalt ny metode. Fortsatt brukes til å støtte vev Filler ulik opprinnelse.


 Den mest populære er to typer: enten narkotika basert på hyaluronsyre (eller andre spesialkonstruerte komponenter for dette formålet), eller dine egne fettceller til pasienten. Nyheten av teknikken er at pasienten vil innføre egne fibroblaster tatt ham bort i ung alder og lagret av nedfrysing.


 Fibroblaster som produserer kollagen "ansvarlig" for riktig struktur og elastisk hud. Med alderen, fibroblaster blir mindre - er en naturlig prosess som fortsatt hadde ingenting å motsette seg, som kremer og diverse injeksjoner kan bare stimulere aktiviteten av fibroblaster, men kan ikke påvirke antallet. Teknikken løser dette problemet: å fjerne et lite antall unge fibroblaster, beholder de ønsket øyeblikk; Cellene blir deretter innført i pasientens vev.


 Nå vel forstått er det siste trinn, er pasientens celler propagert og transplantert i området til høyre - handlingen er å øke antallet aktive fibroblaster, noe som i seg selv er et positivt resultat. Men bruken av unge celler, hvis biologiske alder, på grunn av nedfrysing, mindre pasientens alder, som fortsatte å leve sitt normale liv, gi betydelige resultater. Introdusert unge celler forbedre hudens struktur er ikke bare antallet, men også den "evnen" - sitt beste kvalitet.


 Metode for å overføre celler razabotannaya gruppe italienske forskere løse problemet med aldring godt: fjerne et lite antall unge fibroblaster, de er lagret til det rette øyeblikket; Cellene blir deretter innført i pasientens vev.


Hvordan holde ungdom ved hjelp av mobiltelefon
 Hvordan gjøre det
 Et lite stykke hud vev er bak øret - et område hvor fibroblaster har den høyeste kvalitet, som alltid naturlig beskyttet mot sollys. Den resulterende Prøven sendes til et laboratorium for forskning: eksperter få den nødvendige antall fibroblaster og vil plassere dem i et næringsmedium der cellene aktivt deler eid. Ikke på noe tidspunkt er nådd meget høy konsentrasjon av levende og aktive celler. De vil bli frosset for å bli lagret ved en temperatur på -198 ° til så lenge som de ikke er nødvendige.


 Interessant, kan disse cellene bli spredd gjentatte ganger mottatt det, ved første øyekast, kan en liten "hovedstad" slå inn en ekte bank celler for livet.


 Den ideelle alder for denne "kapital" - 30 år, når cellene er i best form og i stand til å produsere mye spesielt kollagen. Men eksperter er klare til å jobbe med cellene i pasienter eldre - 45-50 år.


 For injeksjon ved hjelp beriket blanding: fibroblaster å legge til et sett av visse vitaminer og mineraler, antioksidanter koenzym - Disse stoffene vist seg å ha blitt tradisjonelle metoder for ansikts rejuvenation. Vanligvis en person er underlagt behandling, hals og bryst, men hvis du ønsker det, kan du også "forynge" og andre områder av kroppen. Den tilsynelatende positive og noen kompleksitet
 Fordeler metoder kommer fra det faktum av "innfødte" materiale: lær vel godta "deres", den negative reaksjon av immunsystemet er lite sannsynlig. I tillegg er resultatene meget naturlig, og hele operasjonen kan bli gjentatt et ubegrenset antall ganger. Vanskelighetene begynner på gjennomføringsfasen teori ut i praksis. Først av alt, for etablering av slike personlige celle banker trenger laboratorier utstyrt med riktig utstyr og opplært personell. Alt dette, selvfølgelig, krever betydelige finansielle investeringer.


 Den økonomiske siden av ting for en pasient som dette: stoff utvalg og avl merder vil koste € 1000, nedfrysing - € 1200, miksing og injeksjon innspill mix - en annen 1000 euro. Ikke billig, men ikke dyrt, gitt den overlegne kvalitet.  
 Tidlig gråning er et problem mange kvinner som ikke ønsker å se eldre ut enn sine år.

Kampen mot tidlig gråning


 En av årsakene til tidlig grå hår er en genetisk predisposisjon. Svært ofte tidlig gråning forårsaket lav i melanin, jo mer det er, jo mørkere hår, de mindre, slik at de er lettere. Vanligvis, i løpet av årene nivået av melanin avtar og begynner uttrykk grå hår, men i dag flere og flere mennesker klager over for tidlig grå hår.


 Tidlig gråning kan være i alderen 20-30 år, i noen tilfeller kan grå hår begynner å vises i 15 år. Hvis foreldrene dine hadde et problem tidlig grå hår, mest sannsynlig at du også har til ansikt, og de første tegnene du vil være omtrent på samme alder som de dukket opp i dine foreldre.


 Den andre grunnen er mye stress eller langvarig depresjon og vanlige nervøse sammenbrudd. Mannen overlevde den dramatiske skrekk nesten helt sikkert umiddelbart vises grå.
 Tilsvar til årsakene til tidlig grå hår inkludere skjoldbrusk sykdom, røyking, kronisk forkjølelse og virussykdommer, mangel på vitamin B12.


 Til tross for det faktum at i de fleste tilfeller for tidlig gråning er genetisk disposisjon, er hennes utseende fortsatt mulig forsinkelse. Selvfølgelig er den beste forebygging en sunn livsstil, røykeslutt, trening og aksept av ulike vitaminer og mineraler.


Kampen mot tidlig gråning Menyen bør bestå av friske næringsmidler som inneholder stoffer som jern, kobber, jod, vitamin Art. Traumatize håret deres er ikke verdt det, mye mindre ikke bruke curling, diverse lakk og maling for hår og den kalde årstiden bruker caps. Opprettholde en sunn livsstil og riktig hårpleie vesentlig forsinke visningen av tidlig gråning selv med genetisk predisposisjon.


 Hvis håret er allerede der, vil kamp hjelpe å spise karri blader. Brown har en positiv effekt på hårrøttene, snu sin vitalitet. På samme måte kan bladene på denne planten gjør håret tonic, zavaryvshy dem i kokosolje. Også i kosten bør legge yoghurt og andre meieriprodukter, bidrar de til bakterier i tarmen, reprodusere vitamin Art.


 Men den beste måten å håndtere allerede grånende var absolutt et maleri. Når du velger maling sjekk med selgeren hvor godt det maler et grått hår. Maleri gjøres best i et spesialisert salong som ville unngå ujevn farge.


 Husk at en sunn livsstil kan forsinke visningen av tidlig grått hår.  
 Ferdig høytiden, og vi kommer tilbake til hverdagen - som vanlig med gode intensjoner. Vi ønsker å bli litt lenger i toppform, skrevet i løpet av ferien. Dessverre gjør virkelighet oss hele tiden "stuck" på denne måten. For å lykkes, prøv dette vil ikke være redd for å følge reglene: enkle og logiske.Gå ned i vekt etter ferien Fikse feil
 Den gjennomsnittlige kvinnen tilbringer sitt liv i '31 på en diett. Angivelig, hun gjør noe galt - ellers hvorfor skulle hennes pine meg selv i så mange år?


 Kjent ernæringsfysiolog S. Porter bemerker at streng diett basert på kaloritelling, ofte stupte i melankoli menneske, gjør deg selv føle fratatt og deprimert. "Folk ønsker å gå ned i vekt, og det er viktig for helsen, fordi fedme kan forkorte livet ditt med et gjennomsnitt på 9 år" - sier Porter. - "Men vi kan ikke gå ned i vekt" i en hast "." Suksess oppnås når dietten ikke forvent for mye og for fort.


 Alle organene i kroppen vår lever etter sine egne lover og plutselig endring av vaner reagerer ikke slik vi håper. Altfor streng diett (1400 kcal per dag) kan skade helsen til mer enn 5 kg forvise måned. Men metabolisme omorganisert slik at umiddelbart etter retur fra dietten pounds svært raskt. Gradvis - Hovedregel av sunt kosthold, ingen som ikke lover du vil miste mer vekt 4-5 kg ​​per måned. Gode ​​matvaner - 4 uker
 Man - slave av vane, så skal det være gode vaner! Etter bare en avvisning av en søt ettermiddag for frukt slår et tap på 2 kg per måned. Tenk deg at du kan endre på fire uker bevisst tilnærming. Systemet er enkelt, og aller viktigst - logikk, hvert skritt du mener: hva, hvorfor og hva du gjør.


Gå ned i vekt etter ferien Dette er viktig: å bevare god form stikk av sult, ubehag og svakhet er ikke nødvendig. Tvert imot, etter råd av systemet, er du alltid full av energi. Hvis du hungrer fortsatt besøk - la sunt kosthold og finne erstatninger for hva du spiser, sjekk ut måltid og generelle daglige rutine. For eksempel, mangel på søvn ofte "zayidayetsya" - det vil si skader vi oss selv to ganger, og når ikke vysypayemosya, og når vi spiser for mye. Det bør begynne å sove optimal for deg timer - og spørsmålet om overspising vil være stengt.


 Unngå produkter merket "light": de ikke gi noen tilfredsstillelse i form av smak, eller i form av ernæringsmessig kvalitet. Følelsen av misnøye vekk forbruket av mer mat. Den første uken - en introduksjon

 Første trinn - alltid den enkleste. Når du setter realistiske mål og nå dem, føler du glede - en god motivasjon til å fortsette.


 •  La oss starte med frokost. Det er mulig at vi burde si "utseendet på din frokostmeny." Å starte stoffskiftet, drikke et halvt glass varmt vann med en teskje honning, denne drikken gir enkel rengjøring handling og bidrar til å bedre assimilere næringsstoffer frokost. Neste - en kopp kaffe eller te. Grønn te er bra, men, og det har Kontra under redusert trykk bedre å bo i svart te. Hvis du foretrekker søte Spre et stykke grovbrød (70 g) favoritt syltetøy eller honning. Hvis salt for å legge et stykke brød eller pai kokt egg med salt eller laks. Frokost for utmerket inkluderer nødvendigvis en stykke frukt - velge i henhold til din smak og sesongen (i frisk frukt mer vitaminer og andre næringsstoffer).


 •  Tre ganger i uken gir opp kjøtt for bønner, proteinrikt - egnede røde linser eller kikerter. En servering av kokt produkt 100 g.


 •  Unngå produkter merket "light": de ikke gi noen tilfredsstillelse i form av smak, eller i form av ernæringsmessig kvalitet. Følelsen av misnøye vekk forbruket av mer mat.


 •  Ta vare på sunn snacks. Det er tider i tre timer - så ikke forvent glupske sult og ikke overbelaste kroppen for overflødig mat. Eksempler på "god" snack: 100g blåbær eller sjokolade 30 g eller 1 eple eller 10 cherrytomater, yoghurt eller en (naturlig) eller 20g gresskarfrø, eller et glass ferskpresset appelsinjuice.


 •  Daglig etterspørsel etter mat rik på fiber - 30. Dette kan være epler, poteter, kokt i deres skins ", tørkede aprikoser, hele korn mel, etc.
 •  Den andre uken - kvitte seg med "tomme" kalorier


 •  Registrere alle produkter - media "tomme" kalorier; oppsummerer sine kalorier, vil du finne at brus og kaker, raffinert (hvitt brød) og fet mat (majones) - ikke "lille ting"! Pluss 100 kalorier om dagen (for eksempel 5 potetgull) - et pluss 4-8 kg av vekten din i et år.


 •  La hele korn erstatter den vanlige raffinert.


 •  La oss undersøke fett. "Ja" - olivenolje, laks varianter av fisk, tørket frukt; "Nei" - smør, margarin, kokos og palmeolje. Den første gruppen normaliserer kolesterolnivået i blodet.


 •  Prøv å erstatte sukker med honning, lønnesirup - men ikke kunstig podslastylyamy.


 •  Ikke veie noe - er slitsomt og irriterende! Prøv å huske den omtrentlige forholdet mellom volum og vekt: 250 g friske grønnsaker - som to knyttnever, 40 gram ost - som to fingre, et stykke kjøtt volum av palm - en tilstrekkelig del.   Tredje uke - redusere porsjoner

   Nå, når kroppen er vant til å spise sunn mat, og hjernen helt enig med dette (tross alt, trenger du ikke sulte, men heller ganske fornøyd med kraftsystemet og andre), er det på tide å lære å dosere mat. Ikke veie noe - er slitsomt og irriterende! Prøv å huske den omtrentlige forholdet mellom volum og vekt: 250 g friske grønnsaker - som to knyttnever, 40 gram ost - som to fingre, et stykke kjøtt volum av palm - en tilstrekkelig del.


   Restauranten, som serverer visuelt vurdert sende tilbake til kjøkkenet til den delen som anser unødvendig. Velger restauranter som del vil være enorme.


   På jobb, en selvbetjent kafeteria fylle første plate rå / kokte grønnsaker: se det i full plate gir oss tillit til at vi er godt poyimo. Spis sakte, konsentrere seg om det faktum at platen (ikke at ikke kunne prøve).


   Unngå alkohol, særlig i form av cocktails. Ideal - vin blandet med mineralvann.


  Gå ned i vekt etter ferien
   Fjerde uke - holde nye vaner

   Så du lære å skille mellom sunn mat fra unødvendig, ble kvitt vanen med "tomme" kalorier uten lært vekter for å forstå hvor mye mat du nok.


   Husk at kvinner negativt oppfatter kroppen sin gevinst vekt raskere - ros deg selv. Stress utløser kroppen til å lage fett - Kunne oppfatte hva som skjer veldig lett hånd.


   Her er veien til en lysere fremtid, er det bare å følge de nye vaner!   Gå ned i vekt mulig uten strenge dietter
   Kombinere trening, massasje og modusen for ernæring, lett å lykkes.


   En av de sikreste måtene å gå ned i vekt, gjenstår fortsatt en tradisjonell oppvarming, som ble brukt av våre bestemødre. Oppvarmingen akselererer metabolismen og svetting, kroppen blir kvitt overflødig væske, sammen med svette utskilles giftstoffer, jevner ut huden, reduserer cellulitter. Termoprotsedurы lindre trøtthet, trene det kardiovaskulære systemet.


   Hvis du ønsker å påvirke bare på problemområder, prøv røde bukser. Infrarød varme har en gunstig effekt på hele kroppen, infrarøde stråler trenger inn i kroppsvevet til en dybde på 4 cm, splitting fett, selv i de dypeste lag av subkutan. Siden hodet er ute og ikke er utsatt for termiske effekter, utføres fremgangsmåten lett.


   Resultatet kan sees umiddelbart - kroppsvolum er ned 1-2 inches av gangen, er huden helt glatt. Og alt dette til fordel for kroppen uten slanking. Og selv om du bestemmer deg for å gå ned i vekt gjennom kosthold, sørg for å besøke termoprotsedurы! Dette vil hjelpe deg å finne raskt slank figur og helsemessige fordeler.  
  Яндекс.Метрика