Hvordan hurtigtest for graviditet?

 I flere dager forsinkelse forutsigbar månedlig og er plaget av tvil: er ikke gravid er jeg? For noen vil et positivt svar på dette spørsmålet være den etterlengtede glede, og for en annen - en forferdelig overraskelse.
 Å fjerne din tvil, kan du bruke en hjemmetest som er tilgjengelig i alle apotek og supermarkete.Rassmotrym enkleste av hurtigmetoder - en standard test stripe som reagerer på blodet og urin spesielt hormon - horyonycheskohohonadotropyna (hCG) utgitt av morkaken hos gravide kvinner. Konsentrasjonen av substansen i kroppen til sutokkolebletsya. Dessuten kan du være en nyttig artikkel hvordan du kan endre ditt liv i 15 trinn.
 Toppnivået HHChdostyhaet en gravid kvinne om morgenen og 14 dagers forsinkelse menstruasjon, forutsatt at varigheten av syklusen - 28 dager. Generelt er følsomheten av hjemmeprøver, er gjennomsnittlig 20-25 Mme / ml, men det er mer utsatt er de vanligvis mer kostbare, og kan også bli gjort for å forsinke menstruasjon.
Hvordan hurtigtest for graviditet?
 For å finne ut om du har en graviditet, bør du slette morgen teststrimmelen i urinen beholder for 10-30 sekunder, og deretter sette på et flatt, tørt underlag og podozhdatneskolko sekunder. Hvis du ser to strimler (kontroll og eksperimentelle) - du er gravid, hvis man (kontroll only) - nei.
 Det skjer slik at teststrimmelen blekere kontroll, men viser også et positivt resultat. Merk: Generell tilgjengeligheten av den andre strimmel, og graden av zabarvlenosti ikke så viktig, men det skal vises i et par sekunder, nesten umiddelbart.
 Det skjer slik at testene er galt, eller vise et falskt positivt resultat, eller falskt negativt resultat - i dette tilfellet, bedre å kjøpe noen tester av forskjellige selskaper (Sjekk emballasjen at de ikke var utløpt) og prøve igjen neste eller noen dager.

 Hvordan hurtigtest for graviditet videoer


Hvordan bruke graviditetstest
Hvordan bruke graviditetstest rett?
Siden begge var tilgjengelig gratis graviditetstester, diagnostikk interessant stilling i tidlig er ikke lenger en gjette på tusenfryd 'gravid, ikke gravid. " Men for å få svaret med sannsynligheten for 97% må vite hvordan du bruker en graviditetstest og hvordan det ser ut.

Hvordan gjør en graviditetstest?

Hvordan bruke graviditetstest

Graviditetstester for hjemmebruk kommer i flere typer.
Strimmelen (papir stripe stripe). Denne type graviditetstest er en enkel og veldig populær blant kvinner på grunn av sin brukervennlighet og lave kostnader. Ser ut som en strimmel av papir, halvparten som er impregnert med et reagens og en lys linje, som viser dybde i urin dip test. Den andre halvdelen av stripen er designet for evaluering.
Ved neddykking i en urinprøve for det alltid vises en bar, som er en kontroll og viser om prøven er i bruk. Den andre røde stripe parallelt kontroll vises bare i tilfelle av svangerskapet.
Test din tablett eller kassett type. Test denne formfaktoren har to vinduer, hvorav den ene i en pipette fylt med noen få dråper av urin, og den andre basert på fargen av indikatoren, bedømt på resultatet (positiv eller negativ).
Inkjet test. Dette alternativet tilhører tredje generasjon av graviditetstester og, i motsetning til de to foregående versjonene, inkluderer en sensitiv detektor. Å fastslå tilstedeværelse eller fravær av svangerskapet, legg den inn i urinstrømmen og et par minutter for å se resultatet.
Elektronisk test. Dette moderne testen kommer med ulike nivåer av følsomhet, inkludert sverhchuvstvytelnom versjon, i stand til å oppdage graviditet selv på et svært tidlig periode (8-10 dager fra det øyeblikk av unnfangelsen).
I motsetning til andre alternativer for elektroniske tester viser resultatene ikke av refleksjons strimler, og bringe til styret inskripsjonen «gravid» (i tilfelle av svangerskapet) eller «ikke gravid» (hvis graviditet ikke er bekreftet) som er mye mer lesbar.

Alle testene, uansett deres type, deres sammensetning som inneholder en substans som reagerer på den økte konsentrasjonen av graviditet hormon - human chorionic hormonet humant (hCG). Etter befruktning embryoet begynner å dannes rundt forløper av placenta (chorionic), som tilveiebringer en blod hCG. En del av dette hormonet er filtrert av nyrene i urinen, som inkluderte hans og definerer tester.


Før du gjør en graviditetstest må oppfylle lese instruksjonene som fulgte med den. For eksempel, for å teste bruk av engangsteststrimler må man følger visse krav:
den beste tiden på dagen for å oppdage hCG - morgen. Du må samle en del av den første morgenurin i en ren kopp og dip til det å teste spesifisert av produsenten nivå;
du skal tåle en test dykk i urinen. Vanligvis krever vurdering test 5 minutter. Hvis du overdriver sannsynligheten for feil svar øker;
sant for de fleste produsenter anbefaler utfallet over tid for å gjenta testen (det optimale tidspunktet i en uke).
På dagen for testsyklusen er bedre å gjøre?
Industribedrifter rådes til å bruke en graviditetstest fra de første dagene av forsinkelse menstruasjon, som vanligvis tilsvarer 2-3 uker etter eggløsning, eller fødselshjelp 4-5 uker av svangerskapet. Bruk elektronisk teste følsomhet som er 20 mIU / ml kan i en uke (8 dager) fra datoen for den påståtte unnfangelsen.

Hvis du ønsker å sjekke om det var en graviditet etter IVF, må du vente to uker etter nyplanting, slik at embryoene implantert i livmoren, og begynte å produsere hCG.
Test diagnostisering av graviditet etter inseminasjon ikke forskjellig når det gjelder tidspunktet for diagnostisering av graviditet som følge av normal samleie, og må utføres tidligst datoen for den påståtte periode.
Er det mulig feil resultat?
Hvordan bruke graviditetstest

Graviditetstest laget hjemme kan være en falsk positiv når kroppen for ulike "ikke-gravide" grunner har forhøyede nivåer av hCG, for eksempel:
etter abort, ektopisk svangerskap fjern når egget i kroppen er borte, men forhøyede konsentrasjoner av hormonet fortsatt, men har en tendens til å avta;
bruker lavgradig test;
i brudd på prosedyrer for etterforskningen, for eksempel ved å dyppe strimmelen dypt (utenfor kontroll linje). I dette tilfelle kan synes uklar annen strimmel i fravær av svangerskapet;
mens du tar noen hormontabletter;
ved hormonprodutsyruyuschyh genital svulster. På dette punktet gjelder både kvinner og menn. Det er mange tilfeller av tidlig diagnostisering av ondartet testikkelkreft svulst (horyonkartsynomы), som ble funnet i den humoristiske bruk av mannlig graviditet teste kjæresten sin. Når testikkelkreft er sluppet ut i blodet ukarakteristisk mannlige kroppen chorionic hormon-lignende hormon, som er sensitive graviditetstester.
Psevdonehatyvnyy resultatet er også mulig i tilfelle av lav kvalitet test, og hvis den forskning er utført for å forsinkelsen. I form av lav konsentrasjon av hCG er så liten at den kan oppdage bare ultra-sensitive reagenser. Som er på markedet for medisinsk utstyr som allerede er tilgjengelige svært dyre tester er i stand til å identifisere den minste økningen graviditetshormonet, så hvis nødvendig graviditet før forsinkelsen, jo bedre er det å ty til dette alternativet.
Er det mulig å jukse eller forfalske en graviditetstest?
Dessverre, noen ganger i menneskelige relasjoner graviditet blir et forhandlingskort. Ikke mye pliktoppfyllende dame på alle måter prøver å simulere en mulig graviditet for å oppnå sine mål. I sin tur, til menn som ønsker å beskytte seg mot uærlige venner, vinket foran "stripete" test, et interessant spørsmål: er det alternativer forfalskning tester?
Bedra test (forutsatt at det er bra, og gjorde øynene) er praktisk talt umulig på grunn av hCG i blodet (og med det, og graviditet) er definert eller ikke. Hvis du viser klar til å teste to striper, det kan være svindel.
Det er en hel "vitenskap" som en falsk graviditetstest. For eksempel, du kan forsiktig dorisovat mangler stripe, kan du kjøpe en "stripete" test på internett (denne tjenesten er tilgjengelig på nettet), kan du gi en tisse test på gravide kjæreste. Tross alt, kan man produsere en positiv test for eggløsning, som er visuelt veldig forskjellig fra en graviditetstest.
Hvordan bruke graviditetstest

Men to kjørefelt i Eggløsning test indikerer eggløsning skjedde bare i kroppen som er normal og saltvann for friske kvinner. Så hvis en jente brakt en positiv graviditetstest forårsaker spørsmålet ditt, og du ønsker å teste sin kjæreste - du må ta henne i hånden i noen diagnostisk laboratorium som kan utføre en blodprøve for hCG.
For det første vil denne studien gir den mest pålitelige resultat av tilstedeværelsen av graviditet hormon i legemet av jenta, og for det andre, hvis svangerskapet er der fortsatt samtidig vise korrekt sikt (dvs. som er en uke etter befruktning).
Det ble funnet hjemme graviditet tester fortsatt tilrådelig å bekrefte ultralyd undersøkelse og ta kontakt med en fødselslege-gynekolog, for å bidra til å sette riktig tid og vurdere nøyaktigheten av fosteret i livmoren.  
Яндекс.Метрика