Hvordan å identifisere en graviditet utenfor livmoren

 Ifølge statistikk, tilfeller av svangerskap utenfor livmoren er bare 2%, men det er mye, hvis du forestille deg hvor mange forestillinger er verden. Men det mest ubehagelige i denne situasjonen er at selv på dagens nivå på utvikling av medisin, leger fortsatt kunne ikke forstå hvorfor det skjer.


 Hva er graviditet utenfor livmoren


 Svangerskap utenfor livmoren kalles feil utvikling av befruktede celler. Når det befruktede egget er i egglederen eller gå bakover, festet til eggstokk. I dette tilfellet er det en risiko for fare for liv ikke bare frukt, men kvinnen. Tidlig behandling kan hindre indre blødninger, ruptur av mage og hofte området.
Hvordan å identifisere en graviditet utenfor livmoren


 Årsaker


 De hyppigste årsakene til ektopisk graviditet inkluderer:

 •  kroniske bekkenorganer;


 •  voksninger i bekkenet på grunn av tidligere infeksjoner eller operasjoner;


 •  overføres abort (spesielt den første);


 •  svulst;


 •  Feil sted kjønnsorganer (egglederne uregelmessig form);


 •  Symptomer


  Hvordan å identifisere en graviditet utenfor livmoren

   Bestem svangerskap utenfor livmoren kan være følgende symptomer:

 •  tapte tid;


 •  smerter i nedre del av magen;


 •  svimmelhet;


 •  pågående svakhet;


 •  besvimelse;


 •  blødning fra kjønnsorganene.


 • Hvordan å identifisere en graviditet utenfor livmoren

   Hvis du oppdager en eller flere symptomer bør umiddelbart oppsøke gynekolog og få testet. Du kan oppleve en graviditet utenfor livmoren? Svaret på dette spørsmålet er din smertefull tilstand.
   Gynekologen vil gjøre en ultralyd for å bestemme posisjonen av egget. Vanligvis avslører abdominal ultralyd egg i livmoren på den sjette eller sjuende uke av svangerskapet. Ved å bruke vaginal ultralyd kan identifisere graviditet utenfor livmoren litt tidligere - den fjerde eller femte uke.


   Graviditetstest


   Med spesielle tester kan fastslå graviditet utenfor livmoren. De viser et positivt resultat i alle fall, fordi der det var fosterutvikling, vil hormoner endre om det samme som vises på bar-skjermen.
   I noen tilfeller kan den andre strimmel være svakere. Dette er på grunn av den svake veksten av hCG i en graviditet utenfor livmoren. Hvis du finner en slik kamp, ​​kan det være sann testament feil sted befruktede egg.


   Behandling og forebygging


  Hvordan å identifisere en graviditet utenfor livmoren

   Behandling av ektopisk graviditet ved hjelp av kirurgi, og spørsmålet om å opprettholde rør løst strengt individ. Takket være moderne medisinsk utstyr mulig transaksjon med en laser og optikk, dvs. uten innsnitt av fremre bukvegg.
   Etter operasjonen kvinne bør vokte seg for ulike smittsomme sykdommer, fordi de øker risikoen for tilbakefall.
   Opprettholde en sunn livsstil gir den mest pålitelige garanti for at du og dine etterkommere kan leve fullt og lykkelig. Derfor, fra en tidlig alder bør venne seg til hygiene, spise sunt, sport, etc. Svangerskap utenfor livmoren kan bestemmes, men bedre - for å advare. Hvis du planlegger å fylle familien, gå grundig undersøkelse for å utelukke enhver risiko for seg selv og det ufødte barnet.
  Hvordan skille et brudd mot slag?
   Skader ledsaget ikke bare idrettsutøvere og representanter for farlige yrker. Du kan bli skadet på hvert trinn. Inconvenient bevegelse når du går i isen, glatte gulvet i kjøpesenteret, bratt trapp i inngangspartiet - alt kan falle ned og forårsake et slag. Ofte barn blir skadet under mobile spill. Konsekvensen av sterke støt eller fall, er vanligvis blåser og frakturer. Det er viktig å skille dem fra hverandre for å yte bistand til offeret.
   Symptomer på sjokk
   Blåse kalt intern vevsskade, som ikke resulterte i åpenbare brudd på deres integritet. Vanligvis slår oftest utsatt hud, muskler, periost. Ved slakting prydavlyvayutsya mykt vev til beinet, noe som resulterer i en ødelagt blodåre integritet, brast de. Dannet en liten blødning fremkommer i hud og underhud i form av blåmerker eller blåmerker. Sin farge kan variere fra gult til svart og lilla (avhengig av styrken av virkningen, og antall skadede blodkar). Slakting ledsaget av hevelse av vev, på grunn av hva forstyrret mobilitet skadet organ. Støt og mobilitet av lemmer vanskelige.
   Symptomer på brudd
   Ved årtusen krenket integriteten nadkostnoy vev eller ben. Fracture ledsaget av en sterk og skarp smerte under skade (noen ganger med en karakteristisk "crunchy" lyd). Som for blåmerker, kan frakturer ha hevelse og blåmerker. Fraktur av bein preget av sine unaturlige eller unormale bevegelses bestemmelser. Frakturene blir delt inn i åpen og lukket. Åpent brudd bestemme selv en person langt fra medisin: broken bones synlige gjennom et sår i huden. Lukket brudd definere selv er vanskelig, så det er ledsaget av de samme symptomene som slakting.
  Hvordan skille et brudd mot slag?
   Forskjeller brudd mot slag
   Det er menneskets natur av to onder velger det minste. Derfor å bli skadet, de fleste av "håp" for en gunstig utfall, vel vitende om det å blåse, snarere enn pause.
  1.  Dersom skaden er ledsaget av blåmerker og hevelser, kan du sette på et sted en kald komprimere, har en passende analgetikum narkotika. Hvis den skadde lem, kan du sette under hennes pute eller storspiller for å avlaste hevelse. Hvis skaden var slakting, skal disse tiltakene føre til rette for effekt etter 2-3 timer.

    Uavhengig skille brudd fra slag syndrom hjelp aksial belastning. For å gjøre dette, må offeret stole på den skadde lem, for å fokusere på pasientens hånd knyttede neve, magre ben, banke på hælen. Ved begynnelsen av periosteum er skadet, det i sin tur yret nerveender som er ansvarlige for smerte. Av denne grunn forsøker å laste på benet i lengderetningen vil bli ledsaget av alvorlig smerte.

    I noen tilfelle kan kna og massere det berørte området av kroppen. I tilfelle av kompliserte fraktur kan fortrenge benvev skade interne fragmenter av ben. Offeret er best å sette på streng seng (ikke altfor myke dyner og madrasser), fikse den skadede lem.

    Hvis smertene gradvis avtar virkningen, da turn - nei. Hvis den rolige og kalde omslag ikke bringe forenkling, må pasienten bli levert til sykehuset, der han vil gjøre røntgen. Det er for X-ray traumer kirurg primærkilden for innstilling av riktig diagnose.  
  HSG tubal
   Obstruksjon av egglederne er en av de vanligste årsakene til infertilitet. I denne patologi modent egg, kan skilles fra eggstokken ikke komme inn i livmor rør for påfølgende befruktning.
   Hysterosalpingography eggledere og livmor seg selv - en prosedyre utviklet for å studere permeabilitet av egglederne og den overordnede strukturen av den kvinnelige reproduktive organ.
   Indikasjon for undersøkelse kan mistenkes infertilitet, der for et år av vanlig seksualliv oppfatning ikke har skjedd. Ifølge de fleste leger og pasienter som har gjennomgått inngrepet, er hysterosalpingografi ofte en slags drivkraft som gjør at mange kvinner å vente på de etterlengtede to strips for å teste.
   Regulering av prosedyre
   Leger anbefaler å gjennomføre en undersøkelse i de første 10-14 dager etter avslutningen av forrige menstruasjon, først og fremst fordi sannsynligheten for å bli gravid på dette stadiet av eggløsning for kvinner er ekstremt lav. Videre epitel i denne perioden er ganske tynn og dekker ikke rør.
   GHA rør krever spesiell foreløpige opplæring utformet for å forberede kvinner for inspeksjon organer:
   1. For 6-7 dager før prosedyren helt avstå fra bruk av legemidler som administreres vaginalt, samt anvendelsen av intime hygieneprodukter, med en eksplisitt alkalisk natur.
   2. Tilbring en graviditetstest.
   3. Innen 2-3 dager, stoppe enhver sex.
   4. Umiddelbart før testen passere forebyggende gynekologisk smøre og gå tilbake til tilstedeværelsen av patogene organismer i vagina.
  HSG tubal
   Mekanismen for hysterosalpingografi enkelt, men relatert til kvinner med et visst ubehag. Med et lite rør, eggledere fylt med kontrastmaterialet, som er klart synlig i røntgen. Ved å fylle livmoren, oppløsningen som strømmer gjennom rørene, og deretter, når terrenget blir i peritoneum til kvinner. Hvis X-ray viser at løsningen stoppet på hvert trinn av bevegelsen, sa legen at det var barrierer hindring på dette stedet.
   Når oppløsningen blir absorbert i blodet og kartlagt noen timer ut av kroppen.
   Mange pasienter klager over smerter i løpet av testen, så, på anbefaling av legen, kan kvinnen bli brukt generell eller lokal anestesi. Ved intoleranse til smertestillende, er prosedyren utføres uten bedøvelse. De fleste injeksjon av kontrastvæske er ledsaget av smerte i nedre del av buken del, som øker i løpet av løsningen gjennom rørene. Det antas at strømmen av smerte, avhenger av tilstanden av rør i undersøkelsen. Men en slik hypotese er ennå ikke offisielt bekreftet, men pigger og hindringer som reduserer permeabilitet, kan redusere den totale smerteterskel.
   Etter hysterosalpingografi sannsynligheten for oppfattelsen øker betraktelig. Grunnen til dette er egenskaper fysioterapi kontrast, spesielt oljebaserte øker aktiviteten av endometriet og uterine kjertler.
   Kontraindikasjoner og komplikasjoner
   Samlet hysterosalpingografi regnes som ganske trygg prosedyre, men i noen tilfeller er det ikke ønskelig å gjennomføre:
   - En allergisk reaksjon mot et kontrast løsning;
   - Betennelse i skjeden;
   - Graviditet.
   Røntgenstråling, innhentet i løpet av testen - en annen sak problema flertallet av pasientene. Samlet avledet dose flere ganger lavere enn den maksimalt tillatte fordi ingen betydelige skader på kvinnen selv eller hennes fremtidige barn kan forårsake. Men noen leger, for å gjenforsikring, anbefaler bruk av prevensjonsmidler innen 30 dager GTS for å forhindre befruktning i denne syklusen.
   Gitt i dag en av de mest informative metoder for undersøkelse, gir hysterosalpingografi en mest komplette bilderør åpenhet og bestemme antall og plassering av sammenvoksninger. I tillegg til undersøkelsen i stor grad øker sannsynligheten for graviditet, blir dermed ikke bare diagnostisk, men også terapeutisk prosedyre.  
  Яндекс.Метрика