Hvordan ikke å skade skjønnhet?
 Alle kvinner er vakre av natur. Men la oss tenke - hvordan hver enkelt av oss styrer sin skjønnhet. For å opprettholde den naturlige skjønnheten som naturen har utstyrt oss, vil vi prøve å observere enkle regler. For ikke å skade skjønnhet, må du:
 1. Bruk sminke som er riktig for din hud. Ikke tørk tørr hud lotion eller alkohol. De, selvfølgelig, perfekt rense porene og effektivt fjerne kviser, men hvis du ikke har disse problemene, hvorfor slåss du med dem. La denne plikten lotions.
 2. Gjør ingenting kunne legge press på ansiktet. Dessverre er en sykdom mange kvinner. Ettersom det er en kvise på ansiktet ditt, kvinne en gang forsøkt å ødelegge det. Vanligvis blir denne kampen negative resultater, og en liten prikk blir en stor kvise.
 3. håndtere forsiktig negler. Spiker biting er ikke bare stygt og ekkelt i det hele tatt. Hvis du ikke vokse ut av denne vanen i tidlig barndom, prøv å gjøre det nå. Tilgjengelig representert spesiell spiker bite neglene elskere. De smaker så forferdelig at når du prøver, og aldri vil. Du kan imidlertid ofte bøye i motsatt retning - mange kvinner kuttet, rasp og sammenligne negler hver halve time. Fra slike overdreven oppmerksomhet negler disse kvinnene vil bli sprø og svært skjør og vil flasse. Anbefalt manikyr bare én gang for 3-4 dager. Aldri kutte huden ved foten av spiker, cuticle det. Saks lett ripete proliferous lag negler, og de blir grov, kupert og veldig vakkert.

 4. Vann behandlinger utføre rimelig akseptable grenser. Vann kan vaske bort den naturlige beskyttende vann-lipid film, og når du tar en dusj mer enn én gang i løpet av dagen, gjør denne filmen ikke har tid til å komme seg, begynner huden å tørke vanskelig og frustrerende å flasse av.
 5. Hold huden din helgene. Med sminke som tilbyr naturlig skjønnhet, hver dag vi skaper et bilde av en vakker kvinne. Det enkelt og grundig skjule alle disse små stedene perfekt hud. Lett, myk foundation perfekt plassert på huden, ikke tetter porene. Det er vel jevner hudfarge, matte. Tone krem ​​inneholder hvetespirer olje er rik på vitamin E og aloe gel-Vera, som perfekt fukte og perfekt beskytte huden mot skadelige ytre påvirkninger. Gjør det til en regel, minst en gang i uken for ikke å bruke kosmetikk. La huden hvile, puste frisk luft.
 6. Ikke bruk en barberhøvel. Hår kvinnelige ben - ikke veldig estetisk tiltalende. Men de barbere hver dag er ikke nødvendig. Razor irriterende og negativ effekt på huden. Det er bedre å bruke stoffet for hårfjerning.
 La dataene vil hjelpe deg å bevare og formere sjarmerende naturlig naturlig skjønnhet!  
Cooking for rehabilitering

 Som med å spise sunnere kropp? Hvordan å bruke mat til å roe nervene? Hvordan å bruke mat til å juble? For eksempel bruker så disse oppskriftene som vi tilbyr å lage mat.

 Brisling av lodde (for å sette stemningen)


 1 kg av lodde skrelle, skjære av hodet, gjør en pott serie. Tilsett 1 kopp solsikkeolje og sterk brygget te, hell fisk. Dekk med to røkt fisk (uten hode) og satt til å koke. Når kokt, sette på lav varme og stek i ytterligere 2 timer. Heftig og brisling klar. Krydder ingen bekymringer, ingen salt.

 Vyshnivka (for munterhet, alle hjertesykdom)


 Cherry fylle en flaske og hell sukker per 1 kg av kirsebær 400g sukker. Hals tie med cheesecloth og plass i solen i 6 uker til gjærede kirsebær. Renne kirsebær juice, helles i flasker, kork og sette på et kjølig sted. Cherry som er igjen i flasken, hell vodka med en hastighet på 1/2 liter per 1 kg kirsebær, tett og la stå ved romtemperatur i 2 måneder. Hell brandy venn, filter, helles i flasker, kork. Etter 5-6 måneder konjakk kan benyttes.

 Oppskrifter ungdom


? 150 g viner oppløse 1 ts. L. honning og ta 20 minutter før du spiser. Men det bør drikke små doser, vite når du skal stoppe.
? 2 sitronskall most med fire appelsiner, skrelt, finhakket, 2 blad aloe (alderen i kjøleskapet. Klem ut saften, skrell og finhakk). Ta dag 1 ss. l.

 Oppskrifter fra tretthet


? Grind 200g tørkede aprikoser, 300 g av noen nøtter, spres med honning, dryss topp med glasur laget med kakaosmør.
? En kopp varm melk 1 eggeplomme kylling oppstuss, deretter tilsett sukker og drikke sakte.
? I juice eller te med granateple 1, 1 ss. l. revet gulrot, hakket 4 liter spiret hvete, tilsett 1 ts. l. 1 liter olje eller hakkede tranebær (du kan erstatte 1/3 kopp tranebær). Ta i morgen på tom mage.
? Spise i morgen på tom mage med svart reddik salat.
? Ta vitamin C (orange 1 dag).
? Hver dag spiser en små kokte rødbeter, 10 blader av salat, 1 bunt persille, erter, kål, fisk, eggeplomme.

 Oppskrift for beroligende på nervesystemet


? Grind en kopp fennikel frø og 2 ss. l. Valerian rot, tilsett 2 kopper honning. Blandingen ble helt i en termos 2 liter vann, la for en natt, ta 1 ss. l. 3 ganger om dagen.

 Beroligende te


? Lofantovыy te "aromatiske". Bland 40 g tørket blader lofanta, 20g inflorescences av amaranth, 20g jordbær blader. 1 lm. L. samling brygge en kopp kokende vann i. Legg sukker eller honning etter smak.
? Te "Kvelden". Bland 5 g oregano, 3 g bjørnebær, mynte 5 g, 4 g hofter, hell 300 ml kokende vann, la stå i 5-10 minutter. Legg sukker eller honning etter smak.
? Te med Melissa innsamling. Bland sitronmelisse urt, johannesurt og linde blomster tatt i de viktigste delene. Brygge før servering.

 Oppskrift for imot krefter


? Bland en aloe blad, 1/2 kopp honning, 3 glass vin. Ta etter måltider.  
Peeling hodebunnen - hvordan du gjør håret ditt aldeles nydelig?

 Kosmetiske prosedyrer på det nåværende tidspunkt er vanlig, fordi sunn, klar hud - en av nøklene til skjønnhet. Den tar sikte på rensing av huden effekten av ulike skrubber, skreller og lotions. Imidlertid krever omsorg ikke bare ansiktet og kroppen, men hodebunnen. For denne prosedyren utformet som peeling hode.


 Hva er forskjellen mellom en fuktighetskrem, skrubb og peeling?


 Lotion - dette er det mest forsvarlig måte å rengjøre, men den mest overfladiske. Lotion bare tillater deg å fjerne støv og diverse forurensning. Skrubb og peeling er rettet mot en dypere rengjøring, inkludert eksfoliere døde lag av epidermis. Forskjellen er bare at skreller - en prosedyre mer mykt og delikat.
Peeling hodebunnen - hvordan du gjør håret ditt aldeles nydelig?


 Hva holdt for peeling hodebunnen? •  Forbedre cellenes stoffskifte. Renset fra keratiniserte epidermis, fett, malingsrester kosmetikk, mousse, geler, etc.) der huden er bedre i stand til å regenerere. Blod og bedre luft kommer inn i hårrøttene, noe som resulterer i regelmessige øvelser håret sterkere og reduserer håravfall.


 •  Det er en slags fundament for andre legemidler. Noen masker og balsamer for håret vil gjøre mye bedre hvis den pre-utføre regenererende peeling for hodet.


 •  Anti-inflammatorisk virkning. Stand til å eliminere irritasjon, redusere kløe. I tillegg er denne fremgangsmåten en utmerket forebyggelse av flass.


 •  Hvordan er peeling hoder?


   Nøkkelkomponenten i denne praksisen ofte bruker havsalt blandet med essensielle oljer. Først er det en naturlig og svært Hypoallergenic substans, og for det andre, saltkrystaller i størrelse og struktur er perfekt for høy kvalitet behandling. I tillegg Sea Salt Skin - god tonic.
   Kjør for salt peeling hodebunnen kan være i hytta og hjemme. Og faktisk, i det andre alternativet har sine fordeler, som vil bli beskrevet nedenfor.
  Peeling hodebunnen - hvordan du gjør håret ditt aldeles nydelig?


   Så det har å tilby for profesjonell peeling hodebunnen?

   Høy kvalitet verktøy for peeling. I salonger for rengjøring ikke bruker midler på hånden og grundig testede produkter ledende produsenter av kosmetikk.
   Den riktige fremgangsmåten. Til maksimal effekt ut, må du gjøre det rette: å sette verktøyet på tørr eller lett fuktig hår, forsiktig gni det inn i hodebunnen, skyll, deretter bruker for å behandle hår maske eller serum.
  Peeling hodebunnen - hvordan du gjør håret ditt aldeles nydelig?

   Men alt dette betyr ikke at du ikke kan holde for peeling hodet hjemme. Hvis saken er kontaktet med due diligence, kan vi oppnå den effekten, ikke for dårligere salong. I tillegg kan du spare tid og penger som ellers ville bli brukt på å besøke salongen.
   Forberede den nødvendige sammensetning lett. Den enkleste oppskrift er allerede nevnt ovenfor blanding av havsalt og aromamasel. Effekten vil være dobbelt, som riktig utvalgte aromatiske oljer ikke bare ha en positiv effekt på håret, men, spesielt i kombinasjon med massasje hjelper folk slappe av, bytte til krefter.
   I konklusjon kan vi si at for peeling hodebunnen - er en enkel og svært effektiv kosmetisk prosedyre som kan forbedre håret for å bli kvitt flass og andre ubehagelige fenomener noen ganger oppstå i hodebunnen.
  Яндекс.Метрика