Hvordan jukse papiljotter boome?
 De fleste kvinner som jevnlig vind i håret på curlers, vil si mange takk til oppfinneren papilotok. Soft-papiljotter boome ikke bare gjøre livet lettere for det smukke kjønn, men også bidra til å skape den mest utrolige hår. Gjennom bruk av slikt papilotok, kvinner var rolig kveld og i morgen de ikke trenger å lide av hodepine etter en ubehagelig å ligge på curlers. Hvordan bruke dette miraklet virkelig oppfinnelse? La oss innse det! Curlers, boome - en etterkommer av papir papilotok
 I den siste tiden papilotku var ikke det viktigste middel for styling. De laget sin egen, kutte strimler av tøy eller papir. I dag papilotku noe endret sitt utseende. Curlers laget av filt, skum eller silikon. Inne er en metalltråd konstruksjon som gjør at curlers sving i riktig retning. Fleksibel ledning kan sikkert fikse curler, curl forming. Utenfor papilotku som fargede pinner av ulik diameter. Er disse curlers ganske billig, men skiller seg utmerket styrke og holdbarhet.
 Curlers, boome: De viktigste fordelene
 Curlers, er boome fikset på håret, takket være en fleksibel ledning sikkert gjemt under et lag av skum. Følgelig betyr direkte kontakt og skade eller hårspenner eller teip pinner eller ikke forekomme.
 Papilotku ganske enkel å bruke. Alt du trenger å gjøre er å krysse endene boome sammen. I dette tilfelle håret ikke er stygge rynker, krøller ser naturlige og glatt.
 Curlers, trenger boome ikke føre absolutt ingen bekymring for kvinnen. De kan lett sove, gjøre husarbeid, mens papilotku ikke fråtse i hodebunnen.
 På grunn av den relativt lave prisen, kan hver jente råd til å ha en kosmetolog disse fantastiske fargede pinner.
 Curlers, til boome veldig enkelt bruke hjemme. Engineering wrap hår i papilotku lett mestret hver jente.
 Papilotku egnet for ulike hårlengder, så mange av det smukke kjønn vil utruste dem til å utøve sine kreative fantasi.
 I motsetning til klassiske elektriske papiljotter curlers, er boome den sikreste måten å skape romantiske krøller
 Grunnleggende prinsipper for papilotok
Hvordan jukse papiljotter boome?
 For det er de nydelige krøller, som du har drømt om, bør du følge noen regler styling hjelp curlers, boome:
 1.  Før du legger curlers, bør håret vaskes og tørkes grundig.
   Hvis du ønsker å holde krøllene med skum, bør rette brukes i vått hår i små mengder. En god del av skum kan lime håret.
   Til krøller ser nøye, alt håret bedre pre-delt inn i pene symmetriske rygger.
   Hvis du bestemmer deg for å avvikle helt tørt hår, er det best å Fukt enden av strengene. Så frisyre vil ikke vises bustete og rotete.
   Ulike tykkelse boome skape ulike effekter. For eksempel, tynne pinner tillate deg å danne en klar vakre krøller. Men disse curlers passer eierne har langt hår, fordi etter bølge lengde hår vil se halvparten så mye.
   Hvis du ønsker å oppnå mer volum, rulle små tråder av flagellen, og bare da, skru på curlers.
   Fremgangsmåte: vind curlers, boome rett!
  1.  Kjemme håret over hele lengden av børsteantistatisk effekt. Dette vil hjelpe oss å bli kvitt otzaputыvanyya håret og pakk pushenyya med krølltang.
    Skille en del av håret på kronen. Gjelder for hår styling verktøy for: mousse eller skum. Mange jenter sette rette tuppene på håret til midten, i den tro at dette frisyre vil holde bedre. For hver type hår har ulike regler, så du bør prøve en og en annen måte å finne ut hvilket alternativ du liker mer.
    Ta papirer og vind i håret siden slutten, sakte beveger seg opp spiral. Sørg for at håret forsiktig og mykt falt på boomerangs, eller kan forlate stygge rynker. Jukse tråden hovedsakelig i retning av ansiktet. Når du låser skruen, forsiktig stramme papirer, koble den øvre og nedre enden.
   Hvordan jukse papiljotter boome?

    Deretter skille strand etter strand, Drilling denne måten alt håret. Sørg for at venstre og høyre hånd gikk et tilsvarende antall tråder. Dette vil gjøre ganske symmetriske og harmoniske frisyrer.
    Når du fester med curlers på hennes hode, boomeranger, må du vente en stund. Den ideelle situasjonen er å la papilotku over natten. Hvis du ikke har tid til å vente, kan du ta ham til å vedta effekten av boome kan sees innen en halv til to timer.
    Etter gang, nøye koble slutten papilotok og slappe av trådene.
    Hvis du ønsker å krølle effekt rampete, ikke børste tråder, og bare behandle dem med lakk.
    Hvis du ønsker å få bølgete låser, skal håret være pent kjemmet.
    Dette frisyre er klar. Konklusjon hjelp papilotok ser så naturlig og moderne, at ingen vil tro at du måtte sove i curling over natten.
    Tips! Hår unntatt fra papilotok å riktig, ellers risikerer du å skade tråder. Ta papiljotter, boomeranger, ikke trekke dem ut av curl og spinner i motsatt retning. Hvis du ønsker en bølgevirkning tråder ikke bruk en kam - børste, eller krøller slå inn en fluffy mopp.
    Dette er viktig! For å unngå unødvendig eller forvirrende pushenyya gulvet bedre slite curlers hår barbermaskin. Hvis du ikke klarer å holde curlers natten, sørg for å tørke hårføneren etter opprykk papilotok. Det bør være forsiktig med å løsne curl dannet.
    Dette er nyttig! Curlers, boome du kan kjøpe i noen kosmetiske butikk, skjønnhetssalong, samt vanlig supermarked. Vær forsiktig papilotku bør være laget av kvalitetsmaterialer som ikke skader håret ditt. Prøv forsiktig bøye papirer i pakken. Hvis curlers smidig bøy som svar på dine bevegelser - ingen bekymringer om helsen til håret. Harde papilotku vil danne rynker, forårsaker skade på strukturen av håret.

    På hyllene curlers, boome er helt forskjellige farger og diametre for å skape et unikt bilde. Du kan kombinere ulike krølltang for å lage frisyrer, men for all del, hold deg symmetri.
    For å vikle håret på papiljotter, boome - ett en glede. Disse mirakel papilotku ikke forårsake smerte, lett flyttbar og kjole. Effekten av virvlende hår hentet fra bruk papilotok rett og slett fantastisk. Curlers, boome passer perfekt for alle typer hår av ulik lengde. Prisene på disse produktene ganske rimelig, så papilotku har råd til nesten hver jente. På grunn av økt styrke og holdbarhet, papilotku tjene hans elskerinne i år og er trofaste følgesvenner i å løse problemer med hår. Bruk curlers, boome å skape unikt bilde!  
Kronisk betennelse i mandlene, årsaker til sykdom behandlinger

 Kroppen er utsatt for mange sykdommer, hvorav den ene er kronisk betennelse i mandlene. Hva er denne sykdommen og hvordan å bekjempe den?
 Kronisk betennelse i mandlene - en smittsom sykdom som kjennetegnes av betennelse i mandlene. For en mann kan det være svært farlig, fordi Palatine mandlene fungere som byråer som danner immunologiske forsvarsmekanismer i kroppen. Den mest aktive amygdala arbeid som forsvarsmekanismer i barndommen, og inflammatoriske prosesser som skjer i dem, noe som resulterer i å produsere immunitet mot ulike sykdommer.
 Hva som forårsaket sykdommen?
 Årsakene til denne sykdommen kan omfatte:
 - Mange bakterielle infeksjoner og tilbakevendende betennelse i mandlene (redusert immunitet og kan utvikle kronisk betennelse i mandlene);
 - Feilaktig eller urimelig behandling med antibiotika administrering av legemidler som senker kroppstemperaturen er en tid da det er lav;
 - Det er en mangel på energi, lavt immunforsvar og allergiske sykdommer;
 - Brudd på pusting (krumning av nasal septum, polypper i nesen, adenoider hos barn, øke den nedre turbinate);
 - Tilstedeværelsen av smittsomme lesjoner i organer som ligger nær (purulent sinusitt, tannråte, kroniske Adenoids).
 Symptomer
 Kronisk betennelse i mandlene påvirkes mild lymfevev: det erstatter fastere bindevev. Også dannet pus lommer og mandlene seg selv kan øke i størrelse.
 Kronisk betennelse i mandlene direkte forbundet med angina, som kan utvikle seg til sykdom. I forbindelse med denne ærefulle to former for betennelse i mandlene - tilbakevendende og bezanhyoznuyu.
 Den første form for betennelse i mandlene er direkte relatert til angina og er sin gjentakelse. Hvis en person ofte lider av angina, bør du tenke på at i de fleste tilfeller vil det bli funnet og betennelse i mandlene.
 I tilbakevendende kronisk betennelse i mandlene observert følgende symptomer:
 - Sår hals ved svelging;
 - Fremmedlegeme følelse i halsen;
 - Ubehag, tretthet og irritabilitet;
 - Hjertebank og kortpustethet;
 - Tilstedeværelsen av purulent formasjoner i hullene av mandlene.
 Bezanhyoznaya form for betennelse i mandlene er preget av vedvarende betennelse i mandlene. Forverring i slike saker er ofte ikke observert.
Kronisk betennelse i mandlene, årsaker til sykdom behandlinger

 Behandlingsmetoder
 Hos pasienter med diagnosen kronisk betennelse i mandlene sette på posten, og det bør regelmessig undersøkes av en lege, følge alle instruksjoner. Behandling av betennelse i mandlene på to måter: konservativ og kirurgisk.
 Som for den konservative metoden, så kan du bruke folk rettsmidler og tips: spise et balansert kosthold med tilstrekkelig mengde av naturlige vitaminer; riktig kosthold; mosjon (f.eks øvelser utendørs) gurgle (en av de mest populære metodene for behandling hjemme).
 Kirurgisk metode brukt i mange og ineffektive forsøk på å kurere sykdommen. Hvis tilstanden ikke bedrer mandlene, deretter utpeke driften av delvis eller fullstendig fjerning av mandlene. Men ikke mas, ta noen kurs av kompleks behandling før du sletter denne viktige organ.
 I dag er det moderne former for kirurgisk behandling av kronisk betennelse i mandlene, utført med en laser - en laser mandlene og lakunotomyya.
 Så ikke gi opp i kampen mot denne sykdommen, fordi den innsats og riktig tilnærming til behandling sikkert bidra til å unngå mandlene.

Яндекс.Метрика