Hvordan kan avslappende massasje
 Alle vet at massasje er en utmerket metode for å føle en bølge av styrke og lettelse, sunnere, redusere spenninger i musklene. Klassisk terapeutisk massasje skal kun utføres av spesialister.
 I denne artikkelen vil du lære hvordan du gjør avslappende massasje hjemme. Effekten av dette massasje skal være avslappende og healing kroppen.

 Hvordan avslappende massasje: henrettelse metode


 Forberedelse for massasje

 Pasienten, før start massasje, må ta en dusj, med meget god vask tilbake til prosessen med å gni og stryke en mann som vil gjøre massasje ikke dannet klumper av smuss.

 Etter å ha besøkt sjel, skal pasienten ligge på senga eller sofaen med ansiktet ned. Hendene skal være fritt til å sette over hele kroppen og hodet kan rotere sidelengs. Etter tok mannen en behagelig posisjon, må du riktig slappe av.

 På baksiden bør bruke litt massasje olje for kroppen å hjelpe frigjøre spenninger i muskler og utmattelse, samt gjøre prosedyren mer behagelig.

 Massasje

 Massasje bør begynne med en ganske delikat og lette strøk tilbake med hendene, noe som bør holdes langs ryggraden på begge sider. Retningen bør være: på baksiden for å gå opp langs ryggraden, med opp til sirkle rundt hendene rundt skulderbladene, med opp for å flytte ned, og på samme tid, må du stryke den tilbake.

 Nå kan du starte myk gni ryggmuskulaturen. Det er nødvendig å utføre vekslende sirkelbevegelse to hender, er det nødvendig å starte en mos og deretter den andre side av ryggen.

 Det neste trinnet er å legge rett i håndflate sacrum langs ryggraden, fingre opp. Den venstre hånden skal dekke rett tilbake og ri langs ryggen toppen med et lett trykk.

 Det siste trinn i nøyaktig den samme som begynner massasje. Med lys streke bevegelser trenger å roe musklene, er det nødvendig å flytte fra livet og opp, nemlig halsen.

 Etter inngrepet
 Når passert massasje, begynner personen å oppleve fullstendig avslapning. For å kunne fortsette den hyggelige opplevelser og glede, du bare ligge stille i 10-15 min., Vil du trenger for å dekke baksiden av et ark eller håndkle.
 Nå vet du hvordan du gjør avslappende massasje. Det viktigste å huske, praksis og repetisjon av de eksakte regler som du har lest før. Og nå vil du ikke ha spørsmål hvordan du gjør avslappende massasje hjemme?  
Fordelene av Taoist massasje for menn og kvinner
 Taoist massasje er basert på læren til den gamle kinesiske, som mente at bruk av denne type effekt på menneskekroppen kan bremse aldringsprosessen. Grunnlaget for læren anses balanse mellom indre energi og tvinger kroppen. De gamle taoister mente at aldring oppstår når kroppen er svekket vitalitet. Dette er fordi i løpet av årene er det en mental ubalanse som absorberer kraft. Selvfølgelig, utvetydig tro at taoistiske massasje kan gi evig ungdom er neppe mulig, men fordelene med denne prosedyren knapt noen vil benekte. Resultatmål og taoistiske massasje


 Hensikten med sesjoner - eliminere fra kroppen av hindringer som hindrer vital energi til å strømme gjennom legemet.
 •  Taoist massasje anbefales for folk som er konstant utsatt for stress og mange er nervøse.

 •  Jevnlige besøk til spesialist bidra til å gjenopprette følelsesmessig balanse, bli kvitt trøtthet og søvnforstyrrelser.

 •  Siden Taoist massasje - det er ikke bare teknikker innvirkning på kroppen, men hele undervisningen regelmessig selvstudium vil bidra til å stoppe tidlig aldringsprosessen og gjenopprette funksjoner i hele kroppen.

 •  En av de viktigste rollene spilles ved å gjenopprette puste. Hvis en person å puste, vil ingenting hindrer strømmen av energi.

 •  Pust og gjenvinning av alle kroppens prosesser ved hjelp av massasje har helbredende virkninger i et par økter.


 • Fordelene av Taoist massasje for menn og kvinner


   Teknikk for massasje for menn og kvinner


   Taoist ansiktsmassasje


   I utgangspunktet er det brukt for foryngelse. Ideelt sett må personen foreta en grundig inspeksjon av alle deler av huden, som i henhold til læren til den gamle kinesiske, hver del av den som er ansvarlig for en bestemt indre organ.
 •  En erfaren spesialist kan identifisere problemer med myndighetene begynte som hud

 •  Taoist ansikt massasje bidrar til å forsterke ansiktskonturer og tone opp ansiktsmusklene

 •  Er avledet giftstoffer og avfall, noe som gjør at huden blir sunnere

 •  Massasjeteknikker for å bidra til å gjenopprette funksjon av indre organer på grunn av virkningen på bestemte punkter i ansiktet

 •  Massasje sternum kvinner


   Kinesiske kvinner ser ung selv i alderdommen. Spesiell oppmerksomhet er elastisk brystet. Beskrive teknikken av denne massasje, som du kan gjøre selv.
  Fordelene av Taoist massasje for menn og kvinner

 •  Brystene er i hånden og begynner å bremse roterende bevegelse av skulderen til sentrum. Det er et spørsmål om ni sirklene, men til slutt bare et lite trykk med hånden på brystet slik at midten av håndflaten var på brystvorten.

 •  I midten av legemet mellom ribbene er brystmassasje, som kan hjelpe til å stabilisere hjerte.

 •  Startprosedyren bør være med en lett massasje med felles midten eller pekefinger. Den er laget i en sirkulær bevegelse.

 •  Flyttingen skal være nede. Hvis du har noen lys i smerte, bør dette stedet bli gitt mer oppmerksomhet.

 •  Du trenger ikke å prøve hardt for å trykke på pasienten, men selv etter å ha trykket lys moderate smerter vil være til stede i flere timer.


 • Fordelene av Taoist massasje for menn og kvinner


   Menn Revitalisering Massasje


   Menn vil også være nyttig å samle krefter med en spesiell teknikk elting kroppen.
 •  Sirkulære bevegelser klikker du på baksiden av hodet, gradvis beveger seg til nakken

 •  Etter tungt fysisk arbeid kan gjøres Restorative massasje blader og gjør en sirkelbevegelse mens du trykker på skulderen

 •  På samme måte kan du strekke og ryggrad. Du må trykke lett med fingertuppene på hver vertebra, flytting ned, og gjenta dette i motsatt rekkefølge.

 •  For bedre å forstå hvordan å gjenopprette energi og slappe av, er enkel teoretisk kunnskap ikke nok. Derfor anbefaler vi at du se denne videoen.

  Trene i cervical OsteochondroseLivmorhals Osteochondrose i dag, dessverre, er en sykdom som rammer flest personer over en alder av 25 år. Dette problemet er ikke bare eldre og eldre, men yngre generasjon. Behandling av sykdommen innebærer en rekke behandlinger, fra narkotika til physioprocedures. Men for å gjennomføre forebyggende og bli kvitt de smertefulle symptomer på livmorhals degenerative plate sykdom kan uavhengig. Det er nok å utføre daglige spesielt sett med øvelser som tar sikte på å utvikle og styrke musklene i nakken og ryggsøylen.
  Terapeutiske øvelser vil bidra til å gjenopprette funksjon av nakkesøylen. Mange eksperter hevder at i de tidlige stadier av slitasjegikt hjelp lechenoy kroppsøving kan eliminere symptomer og videre progresjon av sykdommen. Fitness tillater kvalme smerte, eliminere skade brusk og ledd i nakken. Det er viktig å avklare før du utfører gymnastikk i lege alle funksjonene til sykdommen og egnet for sin trening.
  Et sett med øvelser i cervical Osteochondrose
  Når du utfører gymnastikk se dine følelser. Hvis du ser en syk eller veldig ubehagelig følelse bedre stoppe denne øvelsen, og slappe av litt. Terapeutisk bør ikke føre til ubehag og smerte. Hvis dette skjer, så du gjør noe galt, eller ennå ikke klar for sterk fysisk aktivitet. Med tiden vil du overvinne denne terskelen vil utvikle fleksibilitet, og vil være lettere å flytte.

  Oppgave 1

  Denne øvelsen styrker musklene i nakken fremover, fikse riktig posisjon av hodet og motorisk aktivitet utvikler halsvirvler. I sittende stilling da gjelde håndflaten hans høyre hånd til pannen. Fast clutching hans hånd, prøve så mye som mulig for å legge press på hodet, som om du prøver å presse sin hånd. Denne hånden skal balk head-on, motstand. Slike manipulasjoner trenger å reise i 10 sekunder. Øvelsen gjentas 10 ganger.
  Oppgave 2
  Ta en vertikal posisjon, senke hendene fri langs kroppen. Nå slår hodet vekselvis til venstre og høyre side for å maksimere stopp. Vennligst slå 10. Essensen av vindinger er fleksibiliteten til muskler. Du har kommet til det punktet da det maksimale snu nesen og haken er i en parallell posisjon til skulderen.
  Oppgave 3
  Den neste typen trening tar sikte på å strekke nakken og øke mobilitet av nakkevirvler. I en sittestilling på en stol, lavere armene langs kroppen. Hode sakte og forsiktig lå på brystet hans. Hvis halsen muskelsystemet er aktivert, det skal komme ut ganske enkelt. Ellers er det nødvendig å utføre denne stadig mer komplekse legger fleksibilitet halsvirvler.
  Oppgave 4
  Utgangsposisjonen er den samme. Nå kan du prøve å trekke en hake mens kaste hodet tilbake, så langt som mulig. Denne øvelsen gjentas 7-10 ganger om dagen i flere tilnærminger. Det bidrar til å eliminere den typiske "klemmes" posisjon av mennesker involvert i arbeidet til datamaskinen eller skrivebordet.
  Øvelse 5
  Vel sitte i en stol og kaste opp ned fritt. Deretter trekker skuldrene til ørene av maksimal høyde. Hold denne posisjonen i 10 sekunder. Det er en fin trening for riktig plassering av skulderen belte og utvikling av muskler og ryggvirvler i dette området. Komplekset gjentas 7-10 ganger.
  Hvordan å gjøre gymnastikk i cervical Osteochondrose
  Mange mennesker prøver å kvitte deg med slitasjegikt, tillate en masse feil i øvelsene, og dermed utsette sitt system av virveldyr større risiko for å utvikle sykdommen. Derfor bør du konsultere legen din, kan kiropraktor viser hvordan du utfører øvelsene. Hvis ikke er mulig, prøv å strengt følge anbefalingene gitt i denne artikkelen, eller andre steder. Også nøye se din velvære under trening.
  Og nå noen praktiske tips. Ikke i noe tilfelle gjør ikke en sirkulær bevegelse halsen. Det er kontraindisert i denne form for slitasjegikt, samt gi en stor byrde på og så skadet halsvirvler. Når denne type øvelser kan du bare få erfaring smerte og forverring. Også, før du utfører øvelsene bør konsultere en terapeut, som tilstedeværelsen av flere sykdommer kan begrense den tillatte rekke øvelser.
  Heller ikke anbefalt, uten først å rådføre deg med legen din for å bruke medisinsk utstyr som brukes til å strekke ryggraden. Slike manipulasjoner med høy følsomhet ryggvirvlene kan føre til forskjeller mellomvirvelskiver og andre skader til mange steder av nakkesøylen.
  I tillegg til de ovennevnte anbefalinger skal følge den generelle gunstig til ryggvirvel systemmodus. Nemlig ikke utsette kroppen hypotermi, utkast action og mye stress. Og prøver så ofte du kna alle deler av ryggraden, spesielt hvis du har en stillesittende jobb.
  Sykdommer og fremgangsmåter for behandling diagnoz.net.ua  
  Яндекс.Метрика