Hvordan øke bakenSpørsmålet om hvordan å øke ass, veldig viktig for rettferdig sex, som naturen har utstyrt ikke veldig appetittvekkende rumpe linjer. For denne del av den kvinnelige kroppen anerkjent blant den mannlige befolkning på en av de mest attraktive. Men bare på én betingelse, at det ikke vil være pløsete og flat. I dag er det mange effektive måter å hjelpe uten kirurgi økning ræva og gi det ønsket volum og elastisitet.

Hvordan øke baken gjennom klær
Med riktig valgt klær kan visuelt forstørre størrelsen på baken. For denne kjente designere, anbefaler stylister kvinner velger ting som vil gjøre underkroppen mye mer. For eksempel, modeller av bukser med en smalere kutt, plisserte skjørt og kjoler, tulipaner hjelpe visuelt større ass. Du kan også justere linjen baken med kontrast i klær. Ja, bluse eller jakke, laget i rene farger, og bukser eller skjørt, dekorert store bildet bidra til visuelt større rumpe linje.
Ulike tilbehør kan skape spektakulære form baken. For eksempel, hvis du har en liten midje, deretter bruke et bredt belte og sko med høye hæler kan lett øke størrelsen på prester.
Bidra til å legge til ønsket beløp baken kvinnelige garderobe ting som har lommer som ligger i lårene. For eksempel, lys jeans med små lommer og høy planting hjelp legge rundhet av baken mangler og perfekt form.
Å øke de visuelle prester kan bruke innovativ oppfinnelse - undertøy med effekten av push-up. Ulike modeller undertøy-stil push-up vil gi uten innsats ønsket volum til baken. Disse produktene har ingen sømmer, laget av elastisk materiale og utstyrt med spesialinnsatser med skum, som ligger på baken og litt sideveis. Bukser, push-up pop sette et par inches, gir det en sexy form. I spesielle butikker flate booty kvinner kan kjøpe jeans, kvinner og andre klær som er preget av tilstedeværelsen av ulike overlegg som vesentlig endrer linje av baken.
Imidlertid er denne metoden for å øke baken ikke effektiv når du er på stranden, besøke svømmetimer eller andre aktiviteter som krever minimalt med klær.
Hvordan øke baken gjennom mat
Til appetittvekkende rumpe kjøpt "konvekse" form, ikke spiser store mengder mat. Etter overspising lår dekket med cellulitter og skaffe vag linje som det vil være svært vanskelig å bli kvitt.
Mest inkludere i ditt daglige kosthold mat som inneholder proteiner og komplekse karbohydrater. Så, til magert kjøtt, fisk arter sang, melkeprodukter, egg, hele korn og laget av durumhvete bidra til vekst og styrke musklene. Nylige vel som for å øke baken forskjellige vegetabilske fettstoffer. Spesielt olivenolje, og ulike typer nøtter.
Utelukke fra menyen bakverk, godteri, brus og matvarer med en høy andel av fett, fordi økningen av setet kan komme ut av kontroll, og du må kjempe mot fedme.
Trening for rumpe styrking
Å øke linje av baken kan bruke kompleks øvelse som ikke bare vil gi volum tverrplanet, men også gjøre det mer attraktivt skjema. For å være effektiv trening, treningsinstruktører anbefaler til begynnelsen av leksjonen og en time etter ferdigstillelse konsumere mat som konsentrerte seg store mengder protein.
En utmerket øvelse for rumpe styrking aner knebøy med en belastning. For å forbedre utfallet av denne type trening er anbefalt å utføre sakte. Prøv også Crouch så lav som mulig og å somle i noen sekunder i denne posisjonen.
Lunges med last og uten det vil også bidra til å øke baken. For maksimal effekt støtte ben skal være bøyd i 90 grader. Utfører denne type trening i sakte tempo.
Hvis du jevnlig utfører fjerning tilbake bena når du står eller lener seg på albuen, må setet være elastisk og svulmende. Denne typen trening er også gjort sakte. Leg trekke musklene i baken mens maksimal belastning, og etter 15 sekunder kan du gå tilbake til startposisjon.
Mahi meter til side, frem og tilbake, ikke bare øke baken, men også styrke musklene i indre lår og kne.
All trening er anbefalt å utføre minst tre ganger i uken. Dermed hver type trening bør gjentas under trening 15 ganger. Over tid kan antall tilnærminger økes.
Derfor, for å øke størrelsen på baken mulig ved hjelp av riktig montert klær, mat og utføre visse kompleks øvelse.  
Hvordan visuelt forstørre øyneneØyne - sannferdig sjelens speil av noen mann. Og i øynene av kvinner er også den mest effektive våpen i kampen om den personlige front. Det er ikke overraskende at hver jente, kvinne eller bestemor alltid prøver å understreke verdighet og uttrykksfullhet av øynene ved alle tilgjengelige midler for dette. Og, kanskje, ønsker hun den første tingen å gjøre med hans øyne - det er visuelt gjøre dem så mye som mulig for å se var som et barn, naiv og godtroende. Det er eieren av store øyne alltid hatt høyest popularitet blant menn, i motsetning til det mange tror behovet for å ha en perfekt figur. Så, i denne artikkelen, avtaler papir med ulike teknikker som gjør enhver kvinne kan lett visuelt eller enda litt vanskelig å øke deres øyne og dele nyansene av moderne Macomb opp øynene.
Som i antikken, økt øye
I oldtidens Egypt, et land med en av de tidligste sivilisasjoner i de høyere kaste kvinnene måtte dekorere ansiktet ditt og fremheve øynene dine. Etter Farao som den første personen av staten, ikke kunne ta en kone en kvinne av tvilsomme estetiske fordeler, som kongsemne til tittelen dronning prøvd alle slags måter å slå sine rivaler i skjønnhet, spesielt de vakre øynene.
Cleopatra seg uslåelig egen hånd skrevet nok kjent på den tiden boken med tittelen "On medisiner for mennesker." Et velkjent gamle Aesculapius Ibn Sina (kjent som Avicenna oss a) et skriftlig arbeid "Canon of Medicine" har utviklet noen oppskrifter for å opprettholde og gjenopprette skjønnheten av en person.
Egyptisk dyktig vybilyuvaly ansiktet alle slags hvitting til hans bakgrunn øyne ser enda større. De fleste obvodyly øyne svartkrutt, men øyet forslått øye brukes til tilstanden støv og andre grønne kobbermalm. I tillegg til evnen til å visuelt forstørre øynene av denne blandingen var den samme eiendommen skremme vekk små insekter som er så avlyttet innbyggerne i tropiske land. De samme metodene som brukes smykker vakre øyne og kjekk selv antikkens Hellas, som er generelt forskjellig tilbedelse kult ytre skjønnhet.

Typer øye

Før prosedyren søker øye kosmetikk som er designet for å gjøre dem mer tydelig og nøye se på deg selv i speilet for å maksimere forstå nøyaktig hvilke spesifikke typen omfatter øynene. Det er nødvendig å nettopp velge farge teknikk øyne.
Øyne form og plassering kan deles inn i hovedtyper:
plantet nær eller langt på nesen;
med mandel eller rund form;
forskjellige hengende eller utstående århundrer.

Følgelig, for hver type øyesminke bør velges som best eliminerer deres naturlige feil og fremheve unektelig fordeler. For eksempel, for visuell atskillelse fra hverandre plantet rundt øynene bør pålegge indre hjørnet av alder nyanse lysere nyanse som gradvis zatemnyayutsya til det ytre hjørnet. For mer uttrykksfulle øyevipper langs kanten vanligvis trekke en tynn svart linje - eyeliner, og i vårt tilfelle har det å begynne et sted i midten av århundret og gå til ytterkanten, gradvis tykkere. Eye liner er bedre å sette etter ileggelse av skygger som de ikke svekke den, og det gjør ikke rasplыvalas holdt lenger.
Secrets teknologi økning visuell øye
Pros tillate kvinner som ønsker å visuelt forstørre øynene og fremheve dem noen enkle tips for å hjelpe deg å unngå feil i å bruke sminke.
Hvordan visuelt forstørre øynene

Først av alt, holde alle verktøyene for å bruke lag-APU på hånden for å følge sekvensen av handlinger. Å starte pidkruty tips øyevipper med spesielle zavyvayuchyh pinsett, vil det gi øynene dine mer åpen og uttrykksfulle. Gjør nødvendig før du påfører maskara på vippene, som bare malte øyevipper kan skleytsya under deres innflytelse, og øyevippene er tørket tang sannsynlig å bryte.
Ikke glem å farge øyet og langs nedre vippe krets - kvinner ofte glemmer å gjøre det, med tanke på at den øverste raden er nok. Men nedre vippene sotede øyne mer åpen og visuelt forbedre den.
Hvordan visuelt forstørre øynene

Større øye hjelper noen ganger ikke helt vanlige nyanser av makeup verktøy. For eksempel, bare åpnet øynene, hvis de tar den nedre øyelokk hvit, lys blå eller sølv blyant. Men disse nyanser er ikke for alle, spesielt bør være forsiktig og svetlohlazыm blonde skjønnheter - hvite linjer kan gjøre dem enda blekere og smertefull. Men hvis du er som de farger, gjerne bruke dem i øyet makeup. Samme kvalitet som du kan bruke skygger og lys sølv farger. I den øvre og nedre øyelokk kan bli satt i litt under et øyenbryn - det vil øke den ved å gi synet mer overrasket og barns uttrykk.
Hvordan visuelt forstørre øynene

Snakker av øyenbrynene. Husk at formen på øyenbrynene - det er nesten en universell verktøy løser alle ansiktsformer, så de kan ikke bli neglisjert. I klassisk plukker øyenbryn må også oppgi riktig sum og at de ikke bare justeres ovalt ansikt, men gjorde det rette fokus på øynene. Hvis du ikke vet nøyaktig hvilken form øyenbrynene riktig bare understreke ansiktet og øynene for første gang er det best å overlate sin faglige formasjon.
Hvordan visuelt forstørre Ptsog
Hvordan visuelt forstørre øynene

Hvis øynene dine er ikke store nok eller smal og krever justeringer er enklest gjøres med riktig ileggelse av skygger. Lyse nyanser brukt nærmere nesen, og mørkt - til det ytre hjørnet av øyet. Men hvis øynene dine er av natur ganske rund form og stor nok, kan den overdreven økning av slike teknikker gi ansiktet ditt et par syke eller fremmede arter, så det viktigste - ikke overdriv. Runde øyne på naturen av beste korrigeres ved hjelp av eyeliner, gi dem en mer langstrakt form horisontalt. Også hjelpe i denne overlay kadaveret mot tinningene til vippene ble litt på skrå.
Hvordan visuelt forstørre øynene

Dekke sine øyevipper flere lag med mascara - tykke LUN øyevipper gjøre øynene dine mer og mer vakker. Ikke glem å dele kam eller samanfletta øyevipper - limt "edderkopp" ben Ingen har lagt skjønnhet og eleganse. Vi anbefaler også å være forsiktig med kunstige patch eller øyenvippe utvidelser, ofte sin eier ser ut som en billig kabaret skuespiller, fordi under slike prosedyrer hold av moderasjon.  
Яндекс.Метрика