Hvordan øke brystkreft hjemmeHver kvinne tilbringer mye tid, penger og energi til hennes utseende var perfekt. Selvfølgelig, det er mange deler av kroppen som trenger oppmerksomhet, men det er brystkreft, nemlig økningen, alltid for det smukke kjønn er et stort problem.
Hva du skal spise for å øke bryst
Kanskje det er forskjellige medisiner tar å øke bust. Også raskt gjøre brystkreft mer hjelp plastisk kirurgi. Men dette drastiske metoder har mange ubehagelige konsekvenser. Derfor, hvis du ønsker å fikse størrelsen på brystene bør prøve å bruke hjemme mer sparsom alternativer øke.
I humle inneholdt fytoэstrahen. Dette er en av de kvinnelige hormon analoger. Det er grunnen til at den kan brukes til å øke dame bryst. Du trenger ikke å spise humle, bare gjør det med kjøttkraft. Kjøp på apoteket vanlige hopp (tørr) og brygge det med kokende vann (15 g hop 500 ml vann). Avkjøl blandingen og ta det før måltider for 100 ml Beste humle brygge i morgen i et beløp for å være nok for dagen, som fersk kjøttkraft vil være mye bedre enn det som er lagret i kjøleskapet. Innen to uker vil du legge merke til at opptak av humle gir positive resultater - bryst kan øke med 3 cm.
Gjør mer morsmelk og bananer. Dette er ikke bare effektiv, men svært velsmakende metode for å øke brystkreft. Også, utarbeide en cocktail av disse matvarene hjemme er enkelt: Bland i en blender en banan og 200 ml melk. Hvorfor et slikt verktøy effektivt? I melk og banan inneholder stoffer som forårsaker kroppen til å produsere mer kvinnelig "delen" av hormoner som utløser brystforstørrelse 1-2 cm 1-2 uker.
Sørg for å brystforstørrelse behovet for å drikke mye. Det faktum at regelmessig bruk av mineralvann bidrar til å normalisere stoffskiftet og produksjonen av kvinnelige hormoner som er ansvarlig for mengden av bysten. Å øke brystkreft, til kosthold behovet være mer "gule" og "grønne" grønnsaker. Salat, pepper, sitrusfrukter, gulrøtter, kål - de positivt påvirke østrogen. Et høyt innhold av disse produktene vitaminene A, C, E tillate kvinnelige kroppen stabilt, så vel som under brystforstørrelse hjemme.
Den gule krydderet gurkemeie ikke bare rik kylling kjøttkraft, men også kan øke damen bryst. Svært ofte er det brukt til dette formålet i Østen. Bare trenger ikke å være begrenset til tilsetting av gurkemeie i mat, sørg for å spise 5 gram krydder, drikke melk, tre ganger om dagen.

Øvelser for å øke bryst

Ved å endre bare mat, god og ikke forvente raske resultater. Å bust virkelig vokst og blitt mer fit, må du gjøre og spesiell fizvpravy. De må trene en stor brystmuskulaturen og forbedre volum og elastisitet av mykt vev.Disse øvelsene er:
Spin - kvinner kan ikke alltid gjøre push-ups på gulvet, men det er en veldig nyttig øvelse som vil øke brystkreft, så følg spin stående eller på sofaen. Teknikken av sofaen er ikke forskjellig fra vanlige armhevinger. En stående push-ups trenger dette: prytulitsya tilbake til portstenderen og fjerne hånden hvilende på den andre siden av dørkarmen, gjøre push-ups og dra i motsatt retning. Nødt til å gjøre ti ganger, men de to tilnærmingene.
"Bønn" - ta en komfortabel stilling, kan du stå eller sitte, så lenge tilbake var avslappet. For å gjøre denne øvelsen, koble hender palm til palm og plassere albuene på gulvet i rett vinkel, og deretter et dypt pust veldig presse hendene. Alltid under trening se på som et distribuert laste kroppen din. Det bør være bare på brystet. Under langvarig utpust svekker kampen. Vennligst ta denne øvelsen syv minutter om dagen, og antall forestillinger never mind, bare puste rolig.
bevegelser skiløper - skiløper ligne bevegelsen av hendene 30 ganger i flere tilnærminger deg og bringe raskt å danne laterale brystmusklene. Du må utføre denne øvelsen med vektingen, perfekt for dette som manualer, og konvensjonell liten flaske med vann.
Mahi hender - denne øvelsen kan utføres i forskjellige varianter, men alltid med en byrde, bare så du kan trene brystmusklene. En måte: ligge på matten, klemme bladet og trekk hendene opp, parallelt, og slippe dem litt bøy i albuene. Utføre hver øvelse åtte ganger i de to tilnærmingene.

Effektive metoder for å øke bryst
Selvfølgelig, individuelle anatomiske og genetiske egenskaper påvirke størrelsen på bysten. Men det kan justeres på en ny måte, ikke bare trening og ernæring, men også andre metoder. For eksempel, en positiv effekt på brystforstørrelse avkok av mallow. For å gjøre det, trenger du 50 gram hakkede mallow røtter hell 600 ml vann og kok blandingen i 5 minutter. Når du belastningen suppen, bruke det som et omslag til brystet og ta 150 ml inne. På samme måte kan du øke bust, har forberedt avkok av marshmallow røtter og poskurnyka.
Økningen bryst hjemme også kan gjøres gjennom en spesiell maske. Gjør det med 100 g fersk fløte, eggeplommer og saften av en halv sitron. Alle ingrediensene skal blandes og brukes på bust jevnt lag ca 30 minutter Denne masken vaskes av med varmt vann.
"Magic" masker og kremer kan øke bust mye raskere hvis du bruker etter brystmassasje. Å gjøre selv-massasje, må du først varme opp huden i en sirkulær bevegelse. Bare ikke overdriv det, bør hver berøring være svært forsiktig og skånsom. Følg deretter klapper, som om å strekke huden på brystet brystvorten mot armhulene. Varighet av selv-massasje - 5 minutter.
Veldig effektivt for å øke bryst massasje er. Det kan lett gjøres hjemme. For å gjøre dette, bare ta en kald dusj, dirigere strømmen av vann direkte på byste i 2 minutter. Denne metoden er en effektiv tonic å øke ladies 'bryster, men det viktigste er ikke å overdrive det, fordi huden er veldig ømme bryster.  
Hvordan du rengjør leveren hjemme
 I dagens verden er det så mange grunner til hvorfor kunne begynne leverproblemer, og før historien om hvordan rense leveren hjemme, er det nødvendig å liste opp faktorer som svekker arbeidet med kroppen.

 Gjennomsnittlig kvalitet på mat og drikke sakte men sikkert fører til forringelse av funksjon av kroppen, og således leveren spesielt.

 Det finnes ingen slik person som ville aldri syk. Av denne grunn, er folk tvunget til å ta en stor mengde narkotika. Ikke sjelden det kommer til antibiotika. I denne typen kraftige stoffer det er ikke mindre "kraftig" nedside. Antibiotika er svært skadelig effekt på leveren.

 Den vanligste årsaken til forringelse (forurensning) lever i dag gjør usunn livsstil. Bruken av øl, drikkevarer, alkoholholdige drinker og ulike andre typer alkoholholdige drikkevarer er svøpe moderne ungdom. Dette er den mest vanlige årsaken. Ledende en sunn livsstil, løper alle risikoen for sykdommer som hepatitt, skrumplever, steatosis etc. Like skadelig effekt på leveren søtsaker, fet og stekt mat.

 Hvor fortsatt rense leveren hjemme?


 "Skyll"
 Skyll - en prosedyre kylling galleveier. Det er ikke anbefalt å rense leveren hjemme ved hjelp Kylling ved alvorlig leversykdom.
 Før behandlingsforløpet, til ca 2-3 dager, gå til vegetarisk mat. På dagen for de prosedyrer som er nødvendige for å drikke varmt eller varmt vann. Prosedyren består av oppvarming av leveren varmeflaske for å fortsette å ta 100-200 g av anlegget, ideelt olivenolje blandet med sitronsaft. Vegetabilsk olje kan erstatte mineralvann med sorbitol eller magnesium sulfat i forholdet mellom to spiseskjeer per kopp (legg sitronsaft er ikke nødvendig). Prosedyren utføres på kveldstid og alltid på tom mage, 2-3 timer etter et måltid. Ved å følge prosedyren bør skje lakserende effekt. Den første måltid, ideelt sett bør være i fruktsaft. Eksperter anbefaler å rense leveren hjemme ved hjelp av noe mer skylle 2-3 ganger i uken.
 "En eldgammel metode"
 En eldgammel metode forteller leveren å rense hjemme ved hjelp av reddik.
 Være 10kg reddik, pre-vasket, forberede juice ved hjelp av en juicer. Resultatet vil bli utgitt ca 3 liter juice og kake. Juice oppbevares i kjøleskap, og kake bland med honning i forhold til 300 g per 1 kg honning kake, lagret i et varmt sted.
 Juice bør ta en teskje en time etter å ha spist. I fravær av smerte gradvis øke inntaket til et halvt glass juice. Når vil saften må du ta 1-3 spiseskjeer kake spising. I løpet av behandlingen må føre en vegetarisk livsstil og forlate syre produkter.

 Når bør tenke på hvordan du skal begynne å rense leveren hjemme? gult belegg på tungen;

 edderkopp årer på huden;

 plutselige utbruddet av fedme;

 flekker i ansiktet og gråaktig farge.

 forfatter: Zaurilla
 Spesielt for området "World Women"  
Hvordan forebygge tannråte
 Sannsynligvis den vanligste problemet karies er. Tannleger med dette mener de at tannen er mykgjørende hardt vev, på grunn av demineralisering og kavitasjon.
 Årsaken til tannråte er ikke pålitelig fastslått. Imidlertid er dens forekomst i forbindelse med dannelse av plaque, og det under en fremgangsmåte for fermentering av karbohydrater.
 Som med en hvilken som helst sykdom, utvikler karies i etapper. I det første trinn, kan tannen merke til hvit eller mørk flekk. Denne fasen skaper ingen symptomer. I den andre fasen er det kortsiktig smerte ved forskjellen temperaturer eller mekanisk påvirkning. Den tredje fasen dannes hulrom i en tann. Det fjerde trinn av tannråte på grunn av det faktum at selv en lett berøring av hulrommet dannet i tannen, forårsaker smerte. Hvis ubehandlet, vil det ende at bakterier kommer inn i tannen og tann vil bli en prekestol.

 Et par tips om hvordan du kan forebygge tannråte


 Hvis årsaken til tannråte er relatert til plakett, virker det som det lett kunne ha vært unngått. Det er nok til å fjerne plakk fra tennene og tannråte forekommer ikke. Imidlertid for å fjerne bakterier fra munningen ikke kan. Selv spytt inneholder visse bakterier som fremmer fordøyelsen og beskytter tennene våre. Så fullstendig ødelegge mikrofloraen i munnen er farlig.

 Så for å forebygge karies trenger: Hver dag, spise frisk frukt og grønnsaker. På grunn av sin struktur de bidrar til selv rene tenner.

 Skylle munnen etter å ha spist (og hvis du kan, deretter børste tennene) flosses rent mellom tennene.

 Prøv å spise mindre godteri. Imidlertid vil sjokolade, spist i små biter mellom måltidene forårsake mer skade på tennene enn et stort stykke spist i løpet av måltidet, etter som du kan stelle munnen.

 Unngå tørking av munnen. Siden spytt er sammensatt av visse enzymer som beskytter tennene og forebygger hull i tennene.

 For børsting velge tannkrem som inneholder fluor. Disse pastaer er utviklet spesielt for å forebygge tannråte.

 Vanlige tannlege besøk og utføre profesjonell dental rengjøring med fjerning av tannstein.

 Tannleger si at det er visse matvarer som med regelmessig bruk bidrar til å hindre tannråte. Foruten de allerede nevnte frisk frukt og grønnsaker (for å bidra til å fjerne plakk) de hører hjemme her ost og hot pepper. Bruken av disse produktene tannleger hevder at de øker dannelsen av spytt, er fordelene med som diskuteres. De samme legene legge yoghurt og annen mat rik på kalsium. Det er kjent at kalsium bidrar til å styrke tenner og bein. Med sin mangel på tannråte prosessen begynner å gå raskere.
 Så, for å forebygge tannråte er ikke bare mulig, men svært mye som trengs. Og fra person ikke trenger å bruke dyre medikamenter. Alt er tilgjengelig og rimelig. Men behandlingen av karies, uvilje til å følge disse reglene koster vanligvis ganske dyrt.  
Яндекс.Метрика