Hvordan øke brystvortene?
 Kroppen - en fysisk skall, som er gitt hver enkelt av oss en levetid. Selv forstå at skjønnheten av mannen - i hans sjel og indre verden, ikke eliminere ønske om perfeksjon. La de ideelle folk ikke skje - men alle har sin egen, personlige forståelse av den ideelle til som jeg ønsker å strebe. Spesielt, den ideelle ytre fysisk. Spesielt fordi ett liv, flyktig ungdom generelt, og jeg ønsker å nyte det så mye som mulig, og samtidig gi mulighet til å lukke og elskede folk. Spesielt opptatt av dette problemet med unge jenter er ikke fratatt naturlig skjønnhet, i et forsøk på å kvitte seg med dem ønsker all mulig, inkludert mentale mangler, gjør sitt utseende attraktive og relevante kanonene av moderne mote. Men det finnes situasjoner når det ikke lenger om fantasi og konvensjonelle idealer om helse og. Og ikke bare henne, men også avhengige mennesker, barn og andre slektninger. Funksjonshemninger kreve korreksjon og utsatt henne om problemet gjelder muligheten for å dra full nytte av kroppen til å realisere sin naturlige funksjon. Og moderne medisin har gjort betydelig fremgang i å løse slike problemer. Og ikke bare på store, synlige løsninger (proteser, implantater, hjelpeutstyr), men også delikat, ofte usynlige for utenforstående. Dette er karakteristisk for den annen kategori, oppgaver omfatter, spesielt, kvinnelig nippel korreksjon. Det kan være å øke, endre form og "oppførsel" i brystet, og får de siste årene mer og mer populært. 
 Strukturen av det kvinnelige brystet og dens spesifikke egenskaper
 Kvinners bryster - er en kompleks, fler kroppen naturlig opprettet først og fremst for å gi vitale prosesser. I likhet med mange andre deler av det menneskelige legeme, har det lenge vært gjenstand for ikke bare fysiologiske, men også estetisk. Men nå la oss utsette diskusjonen om den visuelle appell av brystene og starte en samtale med sin funksjonelle rolle. Den er basert på to prosesser: dannelsen av melk og melkefôring denne babyen. Kjertelvevet og omliggende fett, bindevev og muskler er skjult inne i brystet. Sammen de skaper størrelsen og formen på bryst at livslang variere avhengig av sammensetningen av mat kvinnene som testet sin fysiske aktivitet, hormon- og andre fysiologiske forandringer.
 Melk, som ble dannet i brystet, går melkekanalene, som end - Dairy tid - avlet ut og kombinert i form av komprimert hud forestillinger - Desember brystvorter. Vanligvis bør brystvorten ha en konisk form hos unge kvinner som ikke har ammet. Etter fødsel og amming brystvorter kan forbli den samme som før, eller øke i størrelse og / eller ta en annen, mer langstrakt, sylindrisk form. Huden umiddelbart rundt brystvorten er forskjellig fra huden på brystet og kropp. I en sirkel på omtrent 3-5 inches i diameter, den har en annen struktur, og en mørk farge. Disse huden rundt brystvorten kalles en halo, og forskjellige kvinner (avhengig kolorotypu utseende, alder, genetisk disposisjon, hormonell status og helse) er pigment skygge og størrelse.
 Under normal fysiologisk utvikling seg brystvortene og huden rundt dem er trolig stige, dekket med små folder, rynker og sprekker. De reagerer på mekanisk kontakt, omgivelsestemperatur og kan raskt endre størrelsen og formen innenfor 1,5 centimeter. Men noen kvinner brystvorter ser og "oppføre seg annerledes. Utenfor de ploskishi enn de fleste av det smukke kjønn, eller selv involvert: som om ikke adressert utenfor og inne i huden. I hverdagen slike individuelle strukturelle trekk ved brystvorten kan ikke levere sin eier trøbbel, og tvert imot, i noen tilfeller være ganske praktisk (for eksempel kan gå med trange klær uten undertøy). Men amming, og i enkelte tilfeller under intim kontakt, eller flate brystvorter involvert årsaken noen vanskeligheter.
 Årsaker og konsekvenser av små brystvorter
 Redusert eller flatet i gjennomsnitt fysiologiske norm, brystvortene - et tegn på avkortede melkekanalene. Disse brystvorter knapt stikker over areola og når du ikke stivne og trukket under huden. I noen sjeldne tilfeller, de er ufølsomme eller ikke responderer på endringer i temperatur og trykk. Vurdere en struktur iboende ca 10% av kvinnene anomali i den sanneste betydning av ordet kan ikke. Det forhindrer også fôring - i de fleste tilfeller. Men noen ganger hvis brystvortene er for små for barnet å hente sine lepper, som fører til problemer i amming. I disse tilfellene justere formen av nippelen kan kalles etter behov. I alle andre - jo raskere et psykologisk problem, hvis løsningen ligger i det estetiske, ikke terapeutisk medisin.
 Amming - en naturlig, biologisk riktig og logisk prosess, formet av naturen. Det gir ikke bare baby med næringsstoffer for vekst og utvikling, men inkluderer også en kjede av komplekse fysiske og kjemiske reaksjoner som påvirker kvinners helse, mor og barn interaksjon og full gjennomføring av biologiske problemer av kvinnekroppen. Derfor, manglende evne til amming uunngåelig påvirker helsen til både - og en kvinne og hennes baby. Verdens helseorganisasjon anbefaler at legger barnet til brystet umiddelbart etter fødselen, og hver gang det er behov for ernæring og mors oppmerksomhet. Derfor, analysere, vurdere situasjonen og forberede for fremtiden brystvorte mate barnet bør forhånd.
 Som for de andre ulemper som "ikke-standard" størrelse og form av nipler, så de kan kalles mindre viktig, og ikke kritisk for normal. Men samtidig er de også i stand til å forstyrre hele livet til en kvinne, må du ikke tillate dem å føle seg attraktiv å leve i harmoni med seg selv og sin mannlige partner. I motsetning til det mange tror, ​​initiere korrigering av form og kvinnelige bryster vanligvis vises oftere enn menn, kvinner, villig til å ta den følgesvenn av livet hans og gi ham nytelse. I tillegg er det noen kvinner ikke noe imot å korrigere "mangler" i naturen for å få mer hyggelige opplevelser av brystvorte stimulering under intimitet. Men, uansett hva årsaken til økningen i brystvorten i hvert enkelt tilfelle, korrigeringsmetoder tilgjengelig i dag, er de vanligste.
 Måter å øke brystvortene
 Kommende og unge mødre, unge jenter - de er forent av et ønske om å korrigere formen på sine egne brystvorter forstørre dem. Etterspørselen er kjent for å stige til forslaget fordi ulike metoder for korreksjon og brystvortene blir brukt i ganske lang tid. Denne grenen av medisin er i stadig utvikling, og tilbyr ny og forbedret, mer effektiv og, viktigst, trygg teknologi. Hva er mulighetene for å øke brystvorte i dag? La oss se på hver av dem:
Hvordan øke brystvortene?
 1.  Kirurgi. Utføres under generell anestesi (generell eller lokal), krever dyktige leger og innebærer ganske komplisert postoperative utvinning perioden. Faktisk blir kirurgi kutte alle eller mer (avhengig av graden og typen av uregelmessighet) melkekanalene, holde tett til nippel epidermis eller under den. Ulempene med denne prosedyren er for stor: det gir den ønskede selv kosmetisk effekt, men for alltid fratar kvinner muligheter til å amme. I tillegg, som alt annet fint operasjon, brystvortene kirurgisk "frigjøring" pasientkostnader svært kostbart.
   Massasje. Harmløs (avhengig av grunnleggende sikkerhet), rik og selv behagelig prosedyre. I tillegg potrenuvavshys overvåket medisinske eksperter, kan det gjøres hjemme til enhver passende tidspunkt og i ubegrensede mengder. Den mest merkbare effekten oppnås, hvis vi begynner å bruke denne teknikken så tidlig som mulig - i puberteten når brystene vokser fortsatt og utsatt for alle slags manipulasjon. Av samme grunn massasje bør gjøres forsiktig og nøye, unngå ubehag.
   Klem forsiktig på brystvorten mellom tommel og pekefinger, massasje, gradvis økende kraft trykke. Oppnå litt kribling og øke brystvortene under fingrene dine. Du kan rotere brystvortene eller trekke dem ved å følge den gradvise økningen i belastning. Komplett massasje i en sirkulær bevegelse, som starter fra toppen av brystet og rettet spiral areola til brystet. Hovedvilkåret for effekten av massasje - regularitet. Betale ham i 10-15 minutter to ganger om dagen og ikke avbryte hyppighet av økter mer enn et par dager. I den oppfatning, kan resultatet bli sett i et par måneder. Andre effekter av dette massasje kan kalles for å øke følsomheten av bryst kjærtegn, bedre hud tone, glatthet og fylde av brystet.
  Hvordan øke brystvortene?

   Cap-korreksjon. En relativt ny oppfinnelse, som krever testen av tid. Mens det er mulig å analysere bare enheten og relatert teknologi innvirkning på nippelen. Utenfor det ser ut som en liten "fingerbøl" med et hull. Selv cap bør settes på brystvorten og åpningen for å feste sprøyten til suge luft. Når du har opprettet et vakuum (eller fortynnede luft) på innsiden av lokket nippel på fysikkens lover dratt over huden. Selve enheten er ganske liten i størrelse, og ifølge oppfinnerne, ikke forårsaker ubehag eller tiltredelse til brystvorten, eller i løpet av utvidet slitasje under klærne og klær. Dessuten er det til slutt oppnådd og stabil virkning.
   Denne korreksjonen er anbefalt å bære nippel minst 8 timer i døgnet i to til tre måneder. Du kan bruke den om natten for ikke å rote rundt på dagtid. Selv de første seks månedene av svangerskapet er ikke en kontraindikasjon for bruk av hetten for å øke brystvortene. Men mens kliniske studier ble utført i vestlige land, og våre landsmenn fortsatt ikke veldig kjent med den nye. I alle fall hvis du ønsker å eksperimentere med en slik enhet, bør du følge en sunn forsiktighet og følge sunn fornuft. Dette betyr ikke iført concealer lengre tid angitt i instruksjonene og umiddelbart forlate det i tilfelle av symptomer. Og, selvfølgelig, før du bruker rådføre seg om dette i mammologist lege eller en erfaren gynekolog.
   Tatovering. Kan tilskrives rent kosmetiske metoder for å løse problemer for de som ikke bryr seg om det tekniske og visuelle aspektet av situasjonen. Permanent farge i huden rundt brystvorten kan sammenlignes med en lignende fremgangsmåte for å korrigere form av bryn, lepper og søker kunstige "føflekker". I denne teknologien ingen kontraindikasjoner som sådan, men det fører til mye ironiske kommentarer i det offentlige. På den annen side, gjorde nøyaktig og effektivt, vil det ikke føre til mistanke om at areolas økt hender kosmetolog makeup artist. Bredden og skygge pigment valgt smak av kunden. Prosedyren er ganske smertefullt fordi huden på brystet forskjellig følsomhet. Men for det ønskede resultat, folk er villige til å tolerere og tatovering, piercing og tatovering brystvorter.
   Hvis du er bekymret for mengden av egne brystvorter og du opplever at amming ikke er tilstrekkelig å merke også det øyeblikket. Mange kvinner kroppen endrer seg betraktelig med utbruddet av svangerskapet og etter fødsel: ikke bare internt, men også eksternt. Det finnes tilfeller der fødselen barnet blir brunette blonde og krøllete fått helt rett låser. Sammen med endringer i nivået og sammensetningen av hormoner i kroppen, så gjør kroppsfasong. Størrelsen på niplene også i stand til å vokse når dette blir nødvendig. Det er mulig at brystvortene at alle ungdoms kvinner var uttrykksfull og små, vokse og begynne å handle på huden etter fødselen. I alle fall ta vare på helse og alltid nøye Tenk over det forstyrrelser på den fine organiseringen av kvinnekroppen. Være sunn og vakker!  
Яндекс.Метрика