Hvordan å øke immunitet i voksenEt sunt kosthold er å bygge et sterkt immunforsvar og bidrar til å bekjempe sykdommer som hepatitt C. Et sunt kosthold positivt påvirke humøret og kan takle stress bedre. Underholdning for et sterkt immunsystem kan omfatte endringer i livsstil for noen, men det er verdt det!
Grønnsaker å styrke immunforsvaret. Asparges er meget høy i vitamin C, noe som øker produksjonen av som bekjemper infeksjon hvite blodceller og antistoffer og øker nivåene av interferon antistoff som strøk celle overflate som hindrer inntrengning av virus. Gulrøtter og søtpoteter inneholder store mengder av beta-karoten, som øker antallet av infeksjonskontroll naturlige dreperceller og T-hjelperceller, og øke muligheten for naturlige dreperceller til å angripe kreftcellene. Grønnsaker er den beste kilden til vitaminer, mineraler og urte stoffer som er kjent for å beskytte kroppen mot mange sykdommer, inkludert kreft. De er bedre forberedt lett dampet eller stekt i olje i olivenolje eller juice.
I tillegg foreslår jeg at du leser den skjulte sykdommen diabetes og dens behandling, symptomer og vet hvor farlig sykdom og mer.Fersk frukt også stor for immunforsvaret. Bær er spesielt kjent for sine kreftforebyggende egenskaper og høy i antioksidanter. Blåbær, bare naturen "blå" matvarer er en rik kilde til polyfenoler, kraftige antioksidanter inneholder fenoliske syrer, tanniner, flavonoider og anthocyaniner. Granateple frukt frø ser ut til å øke immunforsvaret og bidrar til å holde blodlipider sunt. Fytokjemikalier som farge frukt er antioksidanter som fremmer immunforsvar, sier Charles Stephensen, Ph.D., en forsker ved USDA Western Menneskelig Research Center ved University of California ernæring, Davis. "Disse næringsstoffene bidrar til at cellene kan dele seg og reprodusere ordentlig svar på viruset, og nøytrofile granulocytter og makrofager, som absorberer og drepe invaderende bakterier kan gjøre jobben sin," sier Stephensen. Prøv å ha to forskjellige farger av frukt eller grønnsaker til hvert måltid for å maksimere ulike vitaminer, mineraler og antioksidanter du får.
Protein av høy kvalitet er det viktig å understøtte den raske produksjon av celler for å understøtte immunsystemet og øker energien. Så mye som mulig, se etter økologiske magert kjøtt og fjærkre. Magert kjøtt, fjærkre og svin er gode kilder til sink. Sink hjelper hvite blodceller og andre antistoffer formere seg raskt, og det gjør dem mer aggressive, slik at de er flinkere til å bekjempe infeksjoner. Sink forhindrer også bakteriell og viral vekst direkte eller gift smittestoffer eller forfremmelse immunrespons på stedet av infeksjon. Sinkmangel er en av de mest vanlige ernæringsmangler hos American voksne, spesielt for vegetarianere. Fisk er en god kilde til protein, særlig høy i omega-3 fettsyrer, som er viktig for etableringen av immunrespons. Vegetariske kilder til protein er linser, bønner, nøtter, myse, soyaprodukter som tofu og tempo, og de har i tillegg fordelen av fiber, som ikke inkluderer kjøtt. Små mengder av ferske mandler, valnøtter og gresskarkjerner er også gode kilder til sink og sunt fett. Hvis du ikke spiser nok protein, vil du produsere færre hvite blodlegemer til å bekjempe antigener.
SoppSlik som shiitake, østers og andre varianter, kjent for sine immunskapende evner. Den rike stoff som heter beta-glukan, sopp øke produksjonen av NK-celler og T-celler i kroppen din for å forhindre infeksjon. Studier viser også at sopp øke produksjonen og aktiviteten av hvite blodlegemer, noe som gjør dem mer aggressive, og det er godt å bekjempe infeksjoner.
Begrense det totale fettinntaket til 30 prosent av daglige kalorier fra fem til 10 prosent fra mettet fett. Reduksjon av fett kan øke immunfunksjonen ved å øke funksjonen av T-lymfocytter. Type fett du spiser mindre viktig som kvantitet. Forbruk av kilder til umettet fett som rapsolje, olivenolje, nøtter, avokado og frø. Og øke inntaket av omega-3 fettsyrer (fra fet fisk som laks, kveite, og sardiner) som bekjemper betennelse og gratis opp immunforsvaret til å beskytte mot antigener.
Fullkorn er en verdifull kilde til vitaminer, mineraler og fiber, som er en integrert del av å opprettholde et sunt immunsystem. Fiber hjelper rense tykktarmen av giftstoffer og bidrar til å hindre tarminfeksjoner. Kokte korn kan være en god erstatning for frokostblandinger, pasta, hvit ris, poteter og hvit. Havre og bygg inneholder beta-glukan, så som fibre med høy antimikrobiell og antioksidantegenskaper. Spis fullkorn mel ikke å få alle de helsemessige fordelene. Hele korn: bygg, brun ris, bokhvete, bulgur (knust hvete), hirse, havre, vill ris.
Grønn te er en rik kilde til antioksidanter catechin type, og tidligere studier har vist at spesifikk catechin kan gi drikke antigen-kampene evne. Grønn te prøvene til laboratoriet adenovirus (en av mange virus som forårsaker forkjølelse), fant de at hemmer virusets evne til å replikere. I tillegg har forskerne funnet ut at det kan stoppe influensa virusreplikasjon. Grønn te katekiner kan forbedre lymfocytter og ser ut til å ha anti-inflammatorisk effekt, så bruk det som en erstatning for ting som brus eller kaffe. Grønn te er også en utmerket kilde til L-theanine, en aminosyre som starter utgivelsen av bakterie-kampene forbindelser med T-celler. I en studie, te elskere slå sine immunsystemet T-celler i "super celler" som pumpes 10 ganger mer kulde og influensa virus kamp interferoner - proteiner som beskytter mot infeksjoner!
Leggyoghurt eller kefir i kostholdet ditt. Disse produktene inneholder probiotika, fordelaktige bakterier som stimulerer immunceller i mage-tarmkanalen. "Normal, vil sunne bakterier som kolonisere mage-tarmkanalen hjelpe deg motstå de dårlige bakteriene og avgift skadelige stoffer," forklarer Suzanne Cunningham-Rundles, Ph.D., professor i immunologi ved Weil Medical College of Cornell University i New York. I tillegg til sin beskyttende virkning i mage-tarmkanalen, kan probiotika stimulere produksjonen av immunceller gjennom hele systemet. I en fersk undersøkelse, de som spiste vanlig yoghurt hver dag i to uker hevet T-lymfocytter, celler på nesten 30 prosent. Mange yoghurter inneholder også vitamin D, som forskerne fokuserer nå på en avgjørende faktor i funksjon av immunsystemet.
Drikk rikelig med filtrert eller vårenvann! Vann letter arbeidet til nyrene og leveren til å behandle og eliminere giftstoffer fra blodet. Vann bidrar til å holde slimhinnene fuktige nok til å bekjempe virus de står overfor. Vann er også et lite kjent instrument for å redusere cravings for søtsaker, som sukker cravings er ofte bare et resultat av dehydrering. Prøv å 6 til 8 glass rent vann daglig. Ved hjelp av halm hjelper meg til å drikke mer. Kanskje det vil fungere for deg også!
Hvitløk er en kraftig immun enhancer som stimulerer formeringen av infeksjon bekjempelse av hvite celler, øker aktiviteten til naturlige dreperceller og øker effektiviteten av antistoffproduksjon. Hvitløk kan også fungere som en antioksidant som reduserer opphopning av frie radikaler i blodet. Hvitløk kan også spille en rolle i å bli kvitt potensielle kreftfremkallende og andre giftige stoffer. Spise et sunt, balansert kosthold som inneholder hele korn, friske frukter og grønnsaker, og sunne kilder til protein er den beste måten å øke immunitet og helse. "Ikke bare er essensielle næringsstoffer som er viktige for produksjon og bevaring av viktige bakterie-kampene celler i immunsystemet, men et balansert kosthold har også en sterk effekt på vaskulær funksjon og immunforsvaret er avhengig av blodstrøm.  
Hvordan å stoppe blod fra nesenHvis det var blødning fra nesen, trenger ikke å be om å kaste hodet tilbake - i dette tilfellet blodstrømmen i halsen elementære, men til slutt kan føre til oppkast (eller for å si, er kvalme på bakgrunn av blødning i stand til å skremme enda mer? ). Lettere å bøye frem av offeret - så i det minste kan du se at blødningen stopper.
Tamponger nese virkelig i stand til å stoppe blødningen. Men tørr bomullspinne eller bomullspinne selv har en sjanse til å sive blod, hold deg til krovotochaschemu området, og når du prøver å trekke dem blø igjen. Bedre bare vil fukte en bomullsdott stoff hydrogen peroxide eller konvensjonell vasokonstriktor dråper i nesen - det fører til en krampetrekning av blodkar og stoppe blødninger raskt. Størrelse pinne bør være stor nok til å ikke bare vattpinne flommet opp blod og perezhymal være blødning fartøy (sann størrelse tampong er når tett rullet stykke vatt vidkopylyvshy end nesebor og nese knapt plass). Jeg ville ikke prøve å presse nesen pinne så langt som mulig - først, blodig slimhinner område ligger i selve eve-nese i andre vattpinne før eller senere må pakke.
Tradisjonell medisin har også kuttet løk og kutt brukes på nakken bakfra. I tillegg kan du dryppe noen dråper i nesen friskpresset sitronsaft. Sitron raskt stoppe blod fra nesen. Du kan prøve å stoppe blodet bare presset fingrene til neseborene nasal septum eller nasal septum sette på en serviett med is eller dynket i kaldt vann lommetørkle. Du kan også gå tilbake og bestemmer seg for å hode eller ispose med kaldt vann.  
Яндекс.Метрика