Hvordan å øke immunitet etter antibiotika
 Etter en sykdom og antibiotika kroppen er svekket. Derfor er det nødvendig å styrke immunsystemet med vitaminer. Fordi antibiotika semi-opprinnelse bremser vekst og utvikling av celler i kroppen. Men uten at det er umulig å kurere mange sykdommer.
 Når utvinning person har til å vite hvordan å øke immunitet etter antibiotika riktig. Etter en sykdom i kroppen trenger økt bruk av vitaminer. Veldig ofte når du tar antibiotika hos voksne og barn synes diaré, svakhet, struma. For å bli kvitt disse ubehagelige effekter, er det nødvendig å styrke immunforsvaret.

 Hvordan å øke immunitet etter å ha tatt antibiotika


 For å lære hvordan å øke immunitet etter antibiotika bør konsultere en lege som du utnevne dem. Etter en sykdom du trenger å inkludere i kostholdet til mer grønnsaker, frukt og meieriprodukter. Kroppen din trenger beskyttelse, og for at han trengte en høy dose av vitamin C.
 Hans mange sitrusfrukter: appelsiner, sitroner. Surkål er rik på dem. Også, kan legen forskrive tar legemidler som øker de beskyttende funksjoner i kroppen (Derynat, Anaferon, Arbidol, Viferon etc.) De koster ikke veldig billig. Så du kan styrke immunforsvaret og for folket.

 Hvordan å øke immunitet folk rettsmidler Berry fruktdrikker.

 Urtete eller kjøttkraft hofter med sitron.

 Sesamolje (for å øke immunitet drink om dagen for en st. Spoon).

 Honning (en dag i 1 time. Spoonful morgen og kveld).

 Reddik med honning. Ta et mellomstort reddiker, kuttet ut kjernen og satt tilbake 2-3 ss. skjeer av honning. Sett i kjøleskapet for en dag. Dagen vil gi reddik juice blandet med honning. Ta en drink for å styrke immunforsvaret trenger hver dag i 14 dager, 1 ss. spoon en halv time før måltider.

 Her er noen måter å øke immunitet etter antibiotika enkle og tilgjengelige midler. Vil være et flott tillegg badstue, mosjon og sunt levesett. Tren deg selv til å gjøre øvelser hver morgen. Så god humor og munterhet vil du bli gitt. Tross alt, hvis du vet hvordan å øke immunitet etter antibiotika, de gir bare fordeler! Skål!  
Produkter for å øke immunitet
 Immunitet kan avslå ulike årsaker, for eksempel på grunn av miljøet, mangel på vitaminer og mineraler, hyppig og langvarig bruk av antibiotika, konstant spenning og stress, fysisk eller mental overbelastning, infeksjoner, søvnmangel og dårlig ernæring. Og aller viktigst, mat spiller en sentral og viktig rolle. Det er derfor det er nødvendig å løfte immunitet, siden diett og produkter.

 De viktigste produktene for å styrke immunforsvar


 For å forbedre immunitet bør først sjekke din egen mat. Det er så mange viktige regler, som for eksempel proteiner i kjøtt eller fisk kan spises hver dag, men bønneprodukter (erter, bønner, linser) ikke mer enn to ganger i uken.
 Kostholdet bør være et stort antall av frukt, bær og grønnsaker. Og denne maten er ikke nødvendig å telle, og det skal spises hver dag, flere ganger om dagen. De viktigste produktene for å styrke immunforsvar - rød paprika, gulrøtter, reddiker, epler, granatepler, rosiner, druer, tyttebær, etc. Ikke glem om juice - granateple, bete, gulrot, gresskar.
 Bedre immunsystem til å hjelpe sjømat. De fleste er blekksprut, reker og tang. Kalium kan finnes i nøtter, poteter, havre og bokhvete selv aprikoser syrer kroppen kalium.
 Produkter for å øke immunitet bør suppleres med mineraler og vitaminer. For kroppens viktige vitaminene A, B5 C, D, F og PP. Nesten enhver plante mat kan få vitamin A, særlig dens mange fargede frukter og grønnsaker i gule eller røde gulrøtter, gresskar, cantaloupe, rød pepper, etc.
 Vitamin C rik sitrusfrukter, tindved, vill rose, persille, solbær. I belgfrukter, frø, sopp, bokhvete, nøtter, ost og frokostblandinger inneholder vitamin B, disse produktene inneholder viktig vitamin E, som beskytter cellene mot ulike skader. En annen svært viktig kilde til vitamin E - råolje.

 Produkter som øker veksten av bakterier


 Det er viktig å spise mat å øke immunitet, men det er like viktig å bruke de som er til tider å øke veksten av bakterier i legemet. Disse produkter kalles "probiotisk". Disse inkluderer: hvitløk i hodet, fjær hvitløk, vårløk, løk, purre, artisjokker, bananer.  
Echinacea tinktur for immunitet
 Echinacea kom i Ukraina fra langt Nord-Amerika. På steder bladene og røttene til planter har lenge vært brukt til å behandle ulike sykdommer, og de første indianerne forstå det. Etter litt tid i europeiske hager var denne planten som en dekorativ. I moderne medisin bruker tre typer Echinacea - blek lilla Echinacea angustifolia og. Men Echinacea tinktur for immunitet, hovedsakelig laget av lilla blomster.

 Fordeler med Echinacea


 I frø, blomster og røtter av blomsten er mange unike naturlige ingredienser og stoffer som er i harmoni kombinert med hverandre, og dermed forsterkende den terapeutiske effekten. I mange essensielle oljer, organiske syrer, vitaminer, mineral tjære og antioksidanter.
 I mange echinacea jern trenger bare å blodceller. Den inneholder mye kalsium, selen, silisium, vitamin A, C, E, mangan, natrium, magnesium og kalium. Anlegget har vanndrivende, anti-allergiske, anti-bakteriell, anti-inflammatoriske og antivirale egenskaper.

 Hvorfor nyttig anstrøk av Echinacea for immunitet


 I medisin brukes røtter, grønne delen og hele anlegget som helhet. Han insisterte på alkohol på vannet. Men vann infusjoner er ikke så effektiv som vodka eller isopropanol.
 Når det er kaldt og øker risikoen for forkjølelse, er alle voksne oppfordres til å ta vakre mirakel middel fra blomster av Echinacea.
 Tinktur Echinacea stimulerer immunsystemet til hele systemet av menneskekroppen, samtidig som øker motstanden mot infeksjoner. Det er verdt å huske at kroppen er viktig mobilisering til utbruddet av sykdommen. Det bør tas som et anstrøk av echinacea før kaldt vær og epidemier. Det er tilstrekkelig å 20 dråper daglig.
 I det fjerne flytting og reiser spesielt sant dette betyr. Ved alvorlig stress på kroppen autonome nervesystemet opplever økt lunger, i tillegg påvirker det forskjell i tidssoner. I kroppen mangel på søvn påvirker klimaendringene - alt dette provoserer kaldt. Echinacea tinktur for immunitet på grunn av sine unike egenskaper og rik sammensetning begynner å handle positivt på kroppen, beskytter den mot ulike farer og infisert med HIV.  
Prevensjon pillerHver kvinne i første omgang, er personlighet. Og uansett hva hun ser, alder, vekt, sosial status, helse, alle ønsker å bli elsket og høyt. Så spennende forventninger hver neste kritiske dager og frustrasjon over muligheten for en uønsket graviditet bør ikke bli en del av livet til en moderne jente, kvinne. Men er ikke planlagt unnfangelse ingen grunn til avvisning av seksualitet. For å gjøre dette, bare velge riktig pille du hva vi i dag skal snakke.
Det er nødvendig å velge hormonell prevensjon
P-piller har vært en lang vei, og er dermed mange kritikere. Nesten hver kvinne som har bestemt seg for å bruke en prevensjonsmetode, ikke bare tenkt på om du skal velge bare pillen. De ble diskreditert i oss siden de dager da det var. Denne uttalelsen var og fortsatt mange kvinner forble uendret. Det faktum at den første generasjonen av p-piller, som umiddelbart valgt for sin personlige bruk mange er kvinner, hadde tilstrekkelig utvalg av bivirkninger er et kjent faktum. Veldig ofte etter bruk av slike tabletter i lengre perioder i kvinner økt hårvekst i ansiktet og kroppen, det er overvektig, var det en høy hevelse og økt press. Som et resultat, kvinner er redd for å velge denne type prevensjon, noe som kan påvirke ikke bare deres utseende, men også i helse. Men i dag kvinner kan velge p-piller i fem generasjoner som har liten eller ingen bivirkninger, hvordan kan vi tro forskere og produsenter av disse stoffene.
Er det fetende av p-piller
Når en kvinne velger en type p-piller, en av de viktigste spørsmålene som berørte det er utseendet på overvekt. Imidlertid er denne stereotypien bevart siden 60-tallet av forrige århundre, da bred forbruk inkludert første generasjons p-piller. På grunn av det faktum at de inneholder en enorm mengde hormoner, kvinner som tar dem virkelig tolstely. I dag kan du velge disse stoffene, som inneholder en liten dose av hormoner, og som ikke vil påvirke vekten. Men på grunn av de individuelle behovene til hver enkelt kvinne mens du tar p-piller vekten kan variere mellom to pounds i en og den andre siden, noe som er helt akseptabelt norm.
Hvor lenge kan jeg ta p-piller
Svaret på dette spørsmålet vil gi deg en lege, som kan rådføre seg om dette emnet når som helst. Men hvis mens du tar disse hormonene, var det ingen kontraindikasjoner eller kvinne besluttet å ha en baby, så gi opp bruken av p-piller bør ikke være. Det er vanlig i moderne medisinsk praksis. I tillegg, hvis du velger noen piller og tok dem lang tid å bryte ta disse stoffene kan skade. Dette er fordi kroppen justerer seg til en rytme, og du bare sette det på en annen. Som med en hvilken som helst mekanisme kan det føre til noen feil. Så hvis du har valgt veien for sikker sex i en pille, bør du følge instruksene fra sin søknad. Men studier har vist at disse pausene ikke kan påvirke utviklingen av komplikasjoner eller evne til å føde barn.
I tillegg kvinner som tar p-piller, reiser også spørsmålet om hvorvidt eller ikke påvirke deres langvarig bruk i en fremtidig svangerskap. Forskerne valgte flere av disse hormonene, og gjorde noen beregninger. Resultatet var at i den første måneden etter at hun slutter å ta p-piller, dramatisk øker det sjansen for å bli gravid. I tillegg kan sperm velge ett av flere egg, fordi på den tiden i en kvinnes eggstokker kan modnes til tre egg. Resultatet kan bli født tvillinger eller trillinger. I noen tilfeller kan kvinner som opplever noen form for infertilitet foreskrive p-piller inntak i tre til fire måneder, som i stor grad øker sine sjanser for å bli gravid.
Du kan velge tabletter etter samleie
Dette spørsmålet ofte oppstår hos ungdom som, mest sannsynlig, er ennå ikke helt forstått den menneskelige anatomi. Siden gutter og jenter i denne alderen er ennå ikke en vanlig sexliv og sjelden har sex, de tror de kan velge disse pillene som du kan drikke umiddelbart etter samleie som vil beskytte dem mot uønsket graviditet. Denne metoden for å ta p-piller anses tryggere ved daglig bruk. Imidlertid er de svært galt. Velg postcoital prevensjonsmidler kan, men de inneholder mye mer hormoner enn vanlige p-piller. Hvis unge jenter ofte velger og ta slike legemidler, til risikoen bryte dine hormoner, noe som kan være nervøs med dens konsekvenser i fremtiden (utvikling av ulike sykdommer og selv ufruktbarhet). Det er derfor leger ikke anbefaler å velge postcoital p-piller som en vanlig metode for prevensjon. De kan bare brukes i spesielle tilfeller (voldtekt, revet kondom, etc.). Så hvis en jente, en kvinne, minst to ganger i måneden kontrtseptyvы nødvendig, så det bør velge vanlige p-piller.
Hva p-piller bør velges
Du kan velge en kombinerte perorale p-piller prohestynovыe mini-pille og nødprevensjon.
Som for kombinert oral kontrtseptyvov, de er piller som inneholder to typer kvinnelige hormoner. Hvis du velger denne type narkotika, gir det en 99% pålitelighet. De sjelden endres kan påvirke vekten av en kvinne som valgte dem. I tillegg er disse prevensjonsmidler gir ikke bare prevensjons funksjon, og brukes som legemidler til behandling av visse kvinnelige sykdommer. Også, de velger ofte de jentene som er for smertefull menstruasjon. Det er imidlertid en forutsetning strengt program for deres anvendelse i en og samme tid hver dag.
Mini sager er pillene som inneholder bare én kvinnelig hormon. På grunn av dette redusert og deres pålitelighet - 90%. Denne typen p-piller, leger anbefaler å velge kvinner som ammer og de som er kontraindisert эkstrohena mottak. Dette stoffet krever også strengt regime mottak.
Emergency typer p-piller kan tas bare i svært sjeldne tilfeller, eller hvis hatt ubeskyttet samleie eller prevensjons når andre begynte å svikte. Aksept av dette stoffet i løpet av de første 24 timer etter samleie 95% av sin pålitelighet. Den vil imidlertid gradvis bli mindre, og på den tredje dagen vil være bare 58%. Bruk den anbefalte hvert halvår.  
Яндекс.Метрика