Hvordan å kle jentene fullført, praktiske råd
 Du anser deg selv skjemmende på grunn av ekstra pounds gjøre? Kast bort alle unødvendige tanker, fordi flere og flere moderne designere og stylister betale full oppmerksomhet til jenter, oppfinne dem stilige klær. Tidligere, disse jentene måtte bære Sekk-formede, en dødelig form av ting, men nå, når de er riktig valgt garderobe, har noen "smultring" evnen til å slå inn en fasjonabel skjønnhet.
 Hvordan å kle jentene komplett
 Skikkelig fulle kjole jenter vil ikke bare vakker, men også rett type farge eller kombinasjon av farger klær. Det skal legges vekt på verdighet i alle former og skjule feil.
 Undertøy
 La oss starte med kjolen undertøy. Hans behov for å kjøpe bare deres størrelse, som belte stramme bh bryster og midje usannsynlig å produsere en positiv effekt på andre og lin større visuelt legge til noen ekstra pounds. En god vei ut vil være korrigerende undertøy - det er spesielt designet for å glatte figur feil. Men å kjøpe slike klær er ikke et tegn på at du kan kaste mosjon og riktig ernæring.
 Kjolen for "donuts"
 Kjole - en uunnværlig del av garderoben for enhver fashionista - vil dekorere og komplett for jenter, så lenge det ser stilig og ryddig. Når du velger kjoler følge følgende tips:
 - Uthev utstyrt modell som vil legge en feminin touch din figur;
 - Velg en kjole som har fokus på ett detalj: blomst, krage, belte, blonder, interessant bilde;
 - Hvis du ikke er veldig attraktive kne, velger lange kjoler eller skjørt under kneet klassiker;
 - Ser bra ut på helfigur vil bli strikket kjoler og kjoler med lys streaming stoffer;
 - Prøv å velge en kjole litt blusset fra livet hvis du har brede hofter. I dette tilfellet, skjule dem godt og blyant skjørt eller skjørt A-formet;
 - Ikke velg en kjole med masse blonder, rysj, volanger;
 - For å gjøre visuelt slankere figur, velge en kjole med vertikale striper og mønstre.
Hvordan å kle jentene fullført, praktiske råd

 Velge en bedrift dress
 Hvis du ønsker å kjøpe en dress, bør det være monotont eller i små vertikale striper. Utfylle en dress som strømmer bluse med en V-hals. Det gjør "donuts" slankere på grunn av lys myk klut. Jakken bør ha en lengde rett under midten av låret. Dress må plasseres vertikalt eller passpolerte lommer. Skjørtet og jakke må være av samme farge, ellers vil du tiltrekke oppmerksomhet til de frodige lår. Men korte jakke linjer er plassert på hoftene, også understreke fullstendighet.
 Litt om sko
 Som for sko, så det smukke kjønn med uregelmessig figur bør være spesielt oppmerksom på tykkelsen av legger og ankler. Bredden på hælen skal være i harmoni med tykke ankler og legger. Det er ikke tynne pinner høy eller bred, tunge hæler eller sko med en butt tå fulle jenter vil gjøre.
Hvordan å kle jentene fullført, praktiske råd

 Vekst - en viktig detalj
 Et svært viktig poeng i å velge klær og regnskap er økende. Hvis du er kort av vekst, må du huske på følgende tips:
 - Heel sko bør ikke være for høy til å ikke gi deg ubehag;
 - Velger klær ryddig, uten overflødige rysj og ulike elementer;
 - Ikke kjøp klær med skulderputer eller massive ermene gjør det visuelt massive hender;
 - Velger slitasje nøytrale eller pastellfarger.
 Jente høye fit følgende anbefalinger:
 - Bruk i hennes garderobe ulike soner - bred, smal, dobbel;
 - Velg dresser og jakker, skjule hoftene;
 - Plukk opp klær med vertikale striper;
 - Ikke kjøp klær med masse rysjer, smykker.
 Så, er vi overbevist om at i sommer og vinter, generelt, når som helst på året, kan fullt jenta ser stilig og moteriktig, viktigst, ikke vær redd for å eksperimentere, og å elske deg selv.
 Hvis du allerede begynne å tenke på hva du skal ha på våren og høsten, så ta hensyn til frakken. Mener det er for formelt, streng og kjedelig? Ombestemmer deg når du lærer hvordan og hva du kan bære et klesplagg.
Hva du skal ha klassiske stiler og andre strøk? (18 bilder)

 En må ha i garderoben pels?


 Hvorfor trenger jeg en frakk om du kan kjøpe en komfortabel jakke? Men pelsen - en indikator på femininitet og eleganse. Jeg tror ikke at det kan ha råd til bare damene alderen, og jenta i en klær ville se latterlig. Bare ta hensyn til ungdoms modeller, og du vet hva du skal se fantastisk, spesielt hvis du vet noen triks.
Hva du skal ha klassiske stiler og andre strøk? (18 bilder)

 Hvordan velge en frakk?


 Før du snakker om hva og hvordan du skal bære en frakk, bør berøre gjenstand for hans valg. Det er viktig å vurdere ikke bare motetrender (selv av dem bør ikke bli glemt), men funksjonene i figuren og selvfølgelig personlig preferanse. Ikke glem stil. Her er noen vinn-vinn-situasjon:
 •  Utstyrt frakk med belte - ikke ut av mote klassikere i sjangeren, standarden på femininitet og seksualitet. Denne stilen, forresten, har råd og kvinner med appetittvekkende former.

 •  Direkte pels skjule noen figur feil.

 •  Frakk med høy midje ser romantisk og feminin, og vil skjule ekstra volum i magen eller lårene.

 •  Jenter i sport eller slanke figur har råd til en slik mote ting som en frakk-cape.

 •  Opprinnelig vil se og ert jakke eller frakk-modell i militær stil.

 •  Trapes frakk slim fit jenter og damer med deilige volumer.

 •  Strøk av lukt - en moteriktig alternativ, men det kan ha råd til bare slanke jenter.

 •  Kort pels ville være hensiktsmessig i hvis du ønsker å vise den nederste delen av figuren.

 •  Coat-coat tilhører mer til idrett stil, så det vil være ideelt for de som liker denne stilen.

 •  Frakk med korte ermer eller lange ermer med 3/4 understreke din kvinnelighet.

 •  Color spiller en viktig rolle. Hvis du planlegger en frakk å gå på jobb, og deretter velge de klassiske versjoner, for eksempel, en svart frakk. De som farge synes dystre, kan kjøpe beige.
  Hva du skal ha klassiske stiler og andre strøk? (18 bilder)

   Dette alternativet er også en klassiker, men det frisker bildet og gjør det mer feminine. Hvit frakk understreke romantikk og ømhet, men selvfølgelig er det ikke kan kalles praktisk. Hvis du vil ha noe lyst og uvanlig, og deretter kjøpe en rød, blå eller rosa pels.

   Hva kamp?


  Hva du skal ha klassiske stiler og andre strøk? (18 bilder)

   Fra hva du skal ha pels? Alt avhenger av stilen og stil. Vi tilbyr noen friske ideer:
 •  Coat-cape tillater deg å diversifisere din garderobe og selv blande forskjellige stiler. Ja, du kan velge nesten alle skjørt: kort montering frodig middels lang, lang til tå, blyant skjørt. Utmerket slik modell vil bli kombinert og bukser. Stiler kan også være noe: klassisk rett, beskjæres radmager, lang smalere, og selv fakles jeans eller skinni. Den øvre delen av settet kan også velge hvilken som helst: Gratis genser, bluse med volanger, turtleneck, genser store bunter. Som for sko, hæler er hensiktsmessige i ulike varianter.

 •  Klassisk frakk ideelt kombineres med klassiske klær: direkte eller smalere bukser, skjorter og bluser. Det er hensiktsmessig og vil kle, montering strikket kjole skjede kjole eller skjorte. Med sko, kan du velge støvler, sko eller støvler med hæler.

 •  Kort pels - en ungdom versjon, så gjelder friske og lyse løsninger: korte eller lange kjoler og skjørt, shorts med tykt stoff eller denim (best for dem å bruke tykke tights som vil gjøre en kreativ måte og beskytte mot kulde), jeans nesten alle -yakyh stiler. Alternativene er mange sko: støvler, støvler kosakker, cowboystøvler botilony. Gyldige og hæler, og wedgies, og flate sko.

 •  Trapes frakk passer perfekt både trange bukser eller jeans skinni og direkte og slacks. Også sexy og feminin vil se blyant skjørt. Lagt skjørt uansett lengde og lange kjoler.

 •  Coat-coat vil se perfekt med et skjørt eller skinny jeans, i nærheten av den sportslige stilen. Sko er det beste valget eller uten hæler, eller tykk hæl stabil eller Wedge-heeled. Stoppe og oppdatere bilde bredt skjerf.

 •  Frakk med høy midje perfekt for cocktail kjoler i stil med nytt utseende for skjørt. Bare feminine sko og bare hæler. Ønsker ikke å bruke skjørt og kjoler? Sette fargerike beskjæres bukser bananer, er dette tandem også moderne og lyse.

 •  Frakk med korte ermer vil se stilig med strikkede kjoler eller kjoler, bærevesker og med trange eller rette bukser. Velge støvler med høye topper eller støvler. Men det mest slående detalj i dette tilfellet er høye hansker kommer albue at det vil også være svært nyttig.

 •  Strøk av lukt - trenden av forrige sesong. Og denne modellen nesten alle kjente moteskapere og designere anbefaler å kombinere med en klassisk bedrift dress. Det er strengt, men likevel elegant, feminin og selv sexy.

 •  Coat-coat - en stilig og trygg. Komplett bilde hjelp eller sleng slacks. Toppen kan brukes streng bluse eller skjorte eller genser ensformig. Men fet natur kan godt råd til jeans som nå er nesten universelle klesplagg.

 •  Frakk rett kuttet nezhenstvennыm mange tror, ​​men hvis dra stropp kontrastfarge, vil visningen endre sikkert. Under pelsen kan bæres kort strikket kjole eller genser kjole og bukser nesten enhver stil. Sko med hæler bedre valg.

 •  Med krage (med bred eller stående) er i seg selv lyst aksent bilde som stylister anbefaler ikke å bruke den med fancy eller flerlags ting. Det beste alternativet - Case kjole eller trange bukser med en skjorte eller bluse. Hvis kragen med en bred krage, så det kan brukes under en lett skjerf.

 •  Mote tips


  Hva du skal ha klassiske stiler og andre strøk? (18 bilder)

   Nå noen mote tips om pels kombinasjon med andre elementer av klær:
 •  Gjenopplive tilbehør hjelp image: en lys band av kontrastfarge, elegante patent lær eller skinn hansker, lue eller beret, farge eller svart-hvitt bredt sjal. Spesiell oppmerksomhet er betalt til valg av håndvesker.

 •  Ikke glem om fargekombinasjoner, eller vil du se ut som en papegøye. Du kan velge mellom en rekke farger, kombinert eller kontrasterende farger (dette er flott for de modige).

 •  Titte sesongen - kjole til å matche pelsen.

 •  Velg tykke tights. Først er det fasjonable, og for det andre, vil de varme føttene.

 •  Separasjons kjoler eller skjørt må enten helt skjult under en frakk eller se ut fra under det ikke mer enn 10-15 centimeter. Ellers vil du se latterlig og dumt.

 •  Husk den enkle regelen: jo lenger pels, så det ser mer formell og ofytsyalnee.

 •  Minimumsintervallet mellom støvler og frakk hem - 15 inches. Men separasjon kan dekke noen inches freebies.

 •  Nå som du vet hvordan du skal bruke og hva du skal kombinere og frakk vil se så imponerende yttertøy.
  Hva du skal ha klassiske stiler og andre strøk? (18 bilder)

  Hva du skal ha klassiske stiler og andre strøk? (18 bilder)

  Hva du skal ha klassiske stiler og andre strøk? (18 bilder)

  Hva du skal ha klassiske stiler og andre strøk? (18 bilder)

  Hva du skal ha klassiske stiler og andre strøk? (18 bilder)

  Hva du skal ha klassiske stiler og andre strøk? (18 bilder)

  Hva du skal ha klassiske stiler og andre strøk? (18 bilder)

  Hva du skal ha klassiske stiler og andre strøk? (18 bilder)

  Hva du skal ha klassiske stiler og andre strøk? (18 bilder)

  Hva du skal ha klassiske stiler og andre strøk? (18 bilder)

  Hva du skal ha klassiske stiler og andre strøk? (18 bilder)

  Hva du skal ha klassiske stiler og andre strøk? (18 bilder)

  Hva du skal ha klassiske stiler og andre strøk? (18 bilder)
  Яндекс.Метрика