Hvordan å krølle håret uten krølltang og Curlers?
 Ser attraktiv, feminin og sexy, endre sitt image på vilje til å eksperimentere og finne nye muligheter for å forbedre sitt eget utseende - det er drømmen for nesten enhver kvinne. Dermed prosessen med curling hår, kanskje en av de mest interessante og spennende manipulasjoner som kan hjelpe deg å endre din stil selv hjemme.
 Mest av alt, vi oppmerksom hår curler brukt, selvfølgelig, curlers eller elektriske apparater som krølltenger eller. Men ikke alle typer hår curler slår skru på (det er for tung, for hardt eller tykt hår) og nyte curling ofte skadelig, som det tørker og skader håret. Hvis du kommer til konklusjoner, eller hvis du rett og slett ikke har data for hånden enheter, du absolutt ønsker å lære hvordan å krølle håret uten krølltang og curlers.
 Det viser seg at det er ikke så vanskelig! For eksempel kan du bruke vanlige curler biter av tykt papir, som sår hårstrå og festet med ledninger. Of course, i grove hår ser så ganske morsomt, men resultatet vil gjøre deg lykkelig.
 I tillegg bruker hår curler kan til og med egen finger. Du trenger bare å sette på litt mer hår gels, og deretter dele dem opp i små tråder, og hver nøye jukse på fingeren hans. Nakrutyvshy strand, bør du nøye fjerne den, montert på en pin hodet og gå videre til neste. Når du er klar, vil du bare nødt til å vente en halvtime til skummet på håret er tørt (i prinsippet kan også tørke dem hårføner) og deretter strø med lakk og oppløse.
 Som for store krøller, kan de lage selv ved hjelp av en vanlig tørketrommel og en rund hårbørste, Drilling sine sluser, tørking og feste dem med lakk.
 Det er en annen måte å krølle håret ditt uten å bruke curlers eller curling. For dette er det nødvendig å litt fuktig hår med en flette fletter kveld, og at du vil sove gjennom natten. I morgen, den samme spytte forsiktig avvist med fingrene (men ikke gre!), Så frisyre kan også strø litt maling og la håret løst eller knytte en høy hestehale. Således er det viktig å vurdere at for liten flettene flette er ikke nødvendig, fordi i så fall frisyre vil se meget jevn volum. Det er best å foretrekke fletter medium tykkelse, som for øvrig, i morgen kan du untwist bare delvis, avslutt forble intakt som mulig interessant.
 Så, lage en vakker frisyre uten Curlers og curlers hjemme er realistisk og er ikke vanskelig. Det er ikke overraskende at denne type frisyrer er moderne kvinner i berømmelse og sympati.  
Hvordan å lage en haug med slurvete?
 Noen stjerne stylister hevder at nesten hver kvinne kan gjenta frisyre catwalk stjerner. Faktisk bli en super modell er ganske enkel: bare trenger litt trening og følge visse rådene frisører.
 Uforsiktig gjeng - svært enkel, men ganske stilig og vakkert hår. Og viktigst av alt - tilgjengelig hjemme! For å gjøre slurvete haug med hår bør tørketrommel, rund pensel, tynn gummistrikk og en rekke pins (pins og usynlig).
 Før du gjør en haug med slurvete anbefalt på håret for styling spray (helst sterk fikse) og raske, kraftige bevegelser gre dem. Mens gre behovet for å maksimere glatthet og mangel på hårstrå henger sammen. Dette vil gi den fremtidige frisyrer holdbarhet. For krøllete hår spray i stedet bør bruke et spesialverktøy for å glatte håret.
 Det første trinnet er utført tidligere nachis: på toppen, bak og på sidene av hodet. Dette resultatet er litt pryhladzhuyetsya kam (flytting bare på overflaten av håret).
 Det andre trinnet er at alt håret samlet i en stram hestehale og fix viskelær. I den endelige utvikling av tannkjøtt bør det trekker omtrent halvparten av lengden av halen - håret skal danne en slags løkke.
 I det tredje trinnet de rester gratis hale nachisuyetsya og dreier seg om tannkjøttet for å maksimere sin skjule. På dette stadiet bør fikse alle tatt med pinner og usynlig. Hvis det er nødvendig, kan du bøye noen av pinnene krok å ytterligere sikre hestehale rundt strikken.
 På slutten av frisyre kan lett løsne fingrene og dryss en liten mengde stylingspray.
 Mens slurvet haug av hår er en veldig enkel frisyre, men det er visse nyanser av gjennomføringen, som bør tas i betraktning. Er godt og vil gi sin eier en haug med opprinnelige sjarm og klønete - tvert imot, understreker de ytre funksjoner som jeg ønsker å skjule.
 Så eiere av en tynn og lang svanehals er bedre å bruke fjernlys. En jente med lav og kort hals vil se mer fordelaktig med bjelker flyttet nærmere tilbake. Høy virkelig sex bedre ta hensyn til bjelkene på siden eller center (men ikke høy). En tynn og lave kvinner bør gi opp volumet og bruke små bunter av bunter, kanskje dekorert med krøller.
 Som for tilbehør - det er behov for å utøve moderasjon. Vakkert hår - i seg selv en fantastisk dekorasjon av enhver kvinne, men fordi et stort antall pins, blomster og steiner kan se smakløst.  
Hva skygge egnet for grønne øyne
 Magiske grønne øyne seg attraktive og vakre, men de trenger for å understreke og markere lønnsom. Med riktig valgt nyanser kan gjøre disse smaragd øyne skinne enda mer attraktiv.
 La oss ta en nærmere titt, skyggene er egnet for grønne øyne.
 Rødlige farger - rosa, oransje kontrast gunstig med grønne øyne, så de bruker sminke svært velkommen.
 Varm brun, gull og beige nyanser også hjelpe fremheve øynene dine. Spesielt vakker fersken farge. Gylne toner - ideelt for grønne øyne. Å avgjøre hvilke av gylne nyanser passe mer enn andre, trenger å eksperimentere ved å velge en nyanse av gull.
 Lilla og fiolette farger skaper en interessant blanding, men bare hvis øyet fargen gul-grønn, fordi da gul uthevet mer.
 For dag makeup egnet golden hvit, beige, champagne farge, opal, kremaktig. De forlot grønn øye make-up og ikke se trassig.
 Som for mørke farger, blir svart, brun, terrakotta perfekt supplement kveld makeup grønne øyne.
 Nedenfor viser vi skygger som ikke bruker sminke grønne øyne.
 Alle nyanser av blått og blått er svartelistet skjønnheter med smaragd øyne. Dette inkluderer lilla farge med et blålig skjær.
 Uegnet og sølv nyanser som bare ikke passer med grønne øyne.
 Selv rosa nyanser og egnet for grønne øyne, med dem må også være forsiktig fordi noen av dem kan gi en smertefull røde øyne. Å velge din nyanse av rosa, må det bestemmes ved prøving og feiling.
 Du må heller ikke bruke grønne nyanser som er samme farge øyne. Fordi i dette tilfellet vil skape inntrykk av en fast flekk. Men du kan velge medium nyanse av grønt som vil vise frem de naturlige grønne øyne, men det vil ikke avbryte.
 I skyggen makeup eyeliner og bør bruke en blyant. Av grønne øyne dress sjokolade brun eller svart og grå blyant, men svart eyeliner bør unngås. For å øke bruken av øye make-up i hvitt eller gull blyant, vil eyeliner og grønt gjør det mulig å skygge skinne grønne øyne.
 Endelig skal det nevnes at den grønne makeup øyne mer egnede varme farger, men det kalde paletten ikke vil se særlig lønnsom.  
Hvordan gjøre øynene mer med sminke på
 De sier at skjønnhet - en forferdelig kraft, inspirerer det og tenner, men likevel kan gjøre verden til et bedre sted. Skjønnhet kan ikke være for mye, og hver skjønnhet, bli speilet, klar til å bruke en annen hemmelig agent, hvis det vil legge mer appell. Og til tross for den lyse utseende, noen jente som er interessert i hvordan du ser bedre, hvordan å holde ung person hvordan å gjøre mer med øynene med sminke og tykt hår - enda mer fantastisk.
 Forberedelse for makeup
 Ofte er fokus på øynene, men en overdreven bruk av sminke gjør dem mindre visuelt, og hvis det ikke nå minimum kvantum ønsket uttrykk.
 Før du påfører makeup for å fjerne poser under øynene, fra hvis øyne alltid synes mindre. For dette formålet, kan du bruke fem minutter pakke med frosne kjøttkraft av urter og gjøre teposer under øyelokkene. Vask deretter med og bruke en nærende krem.
 Det neste trinnet - utdanningsbakgrunn makeup. Velg en concealer lysere enn huden din tone. Bruk den til å skjule mørke ringer og øye gjøre huden lysere som visuelt forbedrer øye. Du kan da søke skygge stress.
 Shadows
 Å skape en illusjon av større øyne, bruker kontrast skygge for blå øyne - brune nyanser for brun - lilla eller grønn. Altfor mørke skygger, skygger samme nyanse som øynene, vil ødelegge øynene inntrykk synes små. På utsiden århundre brukt mørke skygger og under pannen nyanse lysere nyanse. Ikke bruk mer enn to farger og vurdere de generelle makeup farger.
 Fra sentrum av øvre øyelokk skygge skygger mot øyenbrynene, gjør denne teknikken øynene åpne, øke øyet.
 Eye Liner
 Linjen som går fra det innerste hjørnet av øyet skal være så tynn som mulig og må aldri fusjonere med linjen av århundret. Videre på det ytre hjørnet av stylister anbefaler å "løfte" til mylymetra liner over den naturlige linje av århundret, og noen jenter anbefaler ikke å bruke svart eyeliner, som liksom skjema "limit". Contour trenger skygge, blyant henne til pulver slik at det gradvis gått inn i skyggene.
 Bruk hvite eller platina blyanttegning under nedre alder ved indre øyekrok og under pannen. Prostavte blyant punkt rett under øyebrynet bue og deretter koble dem rubbing bevegelser
 Øyevipper
 Før du påfører mascara curl vippene bør være godt pinsett og pulver. Etter å ha søkt flere strøk av mascara øyevipper kan gre børste for touch-up, bare ren. Hver øyenvippe vil henge seg med øyevippene ser tykk og luftig, noe som gjør øyet mer. På de nederste vippene for å legge mye mascara bør ikke være.
 Falske øyevipper virkelig øke øye, men små og dyptliggende øyne effekten kan være det motsatte. Øyevipper viktige for å feste. Hvis du er forvirret av sin lengde, bare klippe dem med saks.
 Øyenbrynene
 Velstelte øyenbryn korrigert på topplinjevekst, åpent blikk. Hår anbefaler å fjerne under øyebrynet, ikke over det, eller avstanden fra begynnelsen å krympe øyenbryn som gjør øynene mindre. Riktig linje og lysere farge øyenbrynene gjøre øynene mer.
 Tattoo
 Observerte dekorative linjer kan lagres i lang tid hvis du bruker tatovering. Dette er den grunnleggende makeup, og flere linjer kan brukes hver morgen og en ny måte. Permanent makeup er nyttige smuhlolytsym damene til lys regionen i nedre øyelokk og kanten av øvre øyelokk skygge sort pigment. Vi anbefaler denne prosedyren delt inn i flere etapper for å sakte evaluere effekten produsert, som en fix-up enkelt.
 Vær observant endring sminke, ikke forsømme råd fra stylister å hjelpe lett avlede oppmerksomheten fra svakheter i prosessen med eksperimentering og du er sikker på å finne en metode for å se mer attraktive og øye make mer og mer tydelig.  
Яндекс.Метрика