Krøllete øyevipper - drømmen om hver jente, fordi disse vippene ser veldig sexy utseende og gjøre jenta katt, er det dristig og sløv samtidig.Hvordan å krølle øyevippene


 Det er flere måter curling øyevipper, bruker mascara, tang, varmebehandling eller en perm. Hver av disse metodene har sine fordeler og ulemper. Hvordan å krølle vippene mascara
 Faktisk er dette den enkleste måten fordi det ikke krever mye arbeid, tid og økonomiske ressurser. Alt du trenger - for å kjøpe høy kvalitet blekk med virkning pidkruchuvannya. Den største ulempen med denne metoden - er den korte resultatet. Hvordan å krølle øyevippene bruker tang
 Dette er den vanligste måten øyenvippe curler hjemme. Den største fordelen med denne metoden, vil resultatet vises bokstavelig talt i løpet av sekunder, for å ikke skade øyevippene anvendt, som praktisk talt alle tang er laget av myk plast.


 Ulempene med denne metoden inkluderer skjørhet resultater, så curl vippene har hver dag, og dette, selvfølgelig, den negative effekten på øyevippene - de er tynne og svekket. Bøye øyevipper innhentet på denne måten, forverres i dårlig vær - vind og regn opphever alle dine anstrengelser.


Hvordan å krølle øyevippene Krøll vippene med pinsett må være veldig forsiktig, bør denne prosessen bli kontaktet ansvarlig, ellers kan resultatene være skuffende. Ingen grunn til å starte øyen perms Like før du forlater huset, hastverk i denne saken til noe. Bruk tang må bruke mascara. Under bølgen bør ikke være for vanskelig å presse tang for å unngå å skade øyevippene. Hva er en hetebølge øyevipper
 Poenget er at vippene for noen tid nå behandles med et spesielt instrument, påvirke flimmerhårene er bøyd. Hovedfordelen - resultatet varer lenger enn ved bruk av pinsett eller mascara.


 Vel, hvis du er sliten hver dag for å gå til øyen perms, problemet kan løses med en perm øyevipper, som tillater dem å holde seg i form frizzed opp til tre måneder. Denne prosedyren er utført av fagfolk i skjønnhetssalonger og varer ca 40 minutter.


 Kjemisk krølling av øyevipper helt smertefritt og skader ikke øyevippene. Fremfor alt, etter inngrepet vinket gi dem forsvarlig omsorg - regelmessig ha olje maske.


 Så, hvis du vil ha en perfekt vippene med en perfekt kurve, kan du bruke en av de foreslåtte metoder.


 Som du vet, er hensikten med svettekjertlene - utsondre fuktighet for å opprettholde normal kroppstemperatur. Redde oss fra overoppheting, har svette muligheten til å vise skadelige stoffer.Bli kvitt lukten av svette


 Fordi bakterier og bakterier som finnes i menneskekroppen slike steder som armhulene, føtter, hender og andre, mingling med svette, kan de produsere en ubehagelig lukt. Økt svetting skyldes både drikke, varme, sigaretter, krydret mat, og kjøle drinker, coca-cola, te og kaffe.


 Ingen verneutstyr er valget av en ubehagelig lukt, og opprettholde personlig hygiene. De fleste bakterier har en tendens til å spre seg på steder der håret vokser. Disse stedene bør regelmessig barbere, gjør det bedre natt til natt på overflaten av huden tid til å gro.


 Selvfølgelig må vi ta en dusj to ganger om dagen i sommer, og minst en gang om dagen i vinter.


 For sommeren svette mindre, må vi forlate varme drikker, prøv mindre nervøs, og bruke egnede midler til deg, som bidrar kvitt dårlig lukt av svette.


Bli kvitt lukten av svette Lagre frisk ansiktet vil hjelpe gjennomvåt tampong i rå melk, som skal tørke ansiktet to ganger om dagen. Det er nyttig å bruke kald te vask uten å tørke med tørr person. Hvis du blir vant til å tørke ansiktet ditt før du går til sengs agurk eller tomat, så etter en stund vil legge merke til hvordan huden din blir frisk og attraktiv.


 I dag finnes det en rekke verktøy som er utformet for å redde folk fra lukten av svette. Men ikke alle av dem er de samme, og ikke alle vennlige og hjelpsomme. Den kjente antiperspirant effektivitet, men å bruke dem hele tiden er ikke anbefales fordi de tette svettekjertler, som ikke er bra for kroppen.


 Spray forskjellige dyrt, og ikke alltid egnet for personer utsatt for allergiske reaksjoner, selv om ganske effektive mot lukt.


 I å reise lett å bruke grensesnitt, men ofte fører til tørrhet og irritasjon. Parfymerte deodoranter anses mest dekorativ måte.


 Bedre beskyttelse i dag er urte deodorant ikke inneholder skadelige aluminiumsalter og alkohol, som tørker ut huden. Disse deodoranter la huden puste uten å blokkere kanaler av svettekjertlene. Vanligvis er de trygge og ikke har sin egen lukt, slik at folk kan bruke parfyme.


 Skjønnhet og profesjonell neglepleie - er det sikkert veldig bra. Men hva med de som i skjønnhetssalonger har verken tid eller penger? Det er en fantastisk måte - å lære å ta vare på neglene hjemme. Og det er veldig lett å lære, enda viktigere, ville det ønske.

Hjem bad til å styrke negler


 Som du vet, våre negler krever konstant pleie, som ikke bare er det riktige valget av neglelakk og neglefiler, men også i hvor godt du berike neglene alle nødvendige mineraler og vitaminer.
 Enig vakre negler - er, først av alt, sunne negler. En sunn negler vil være bare når de får den nødvendige spekter av næringsstoffer.
 Lær å lage hjemmelaget bad for negler. Disse badene hjelpe neglene til å være sterk. Negler stoppe flake, og henholdsvis og bryte. Også disse bassenger akselerere veksten av negler. Foruten bad for negler - det er veldig nyttig og enkel måte.
 Det er lurt å engasjere seg i å styrke negler på en dag, og hvis det er mulig, og hver kveld. Det viktigste du må huske bassenger må veksle. For eksempel, en dag make styrker karet, den andre - for spiker vekst.
 En gang i to dager bør gjøres styrker bad med havsalt løsning, i ekstreme tilfeller, kan tilsettes, og en enkel bordsalt.
Hjem bad til å styrke negler

 Hvis du har veldig sprø negler, to ganger i uken gjør dette badet: Ta 100 gram. vegetabilsk olje og tilsett smør er syv dråper jod og en spiseskje med havsalt og litt varme i smør og dyppe det i fingrene, vente ti minutter. Deretter bruke spesielle bomullshansker. Dette badet umiddelbart forbedrer utseendet på negler, neglebånd og styrker neglene inne.
 Gelatin er også ofte brukt til å styrke negler og øke deres vekst. Ta to kopper kokende vann og tilsett ett øre. skje gelatin. Når gelatinen er oppløst og vannet kjøler ned, suge negler der i femten minutter. Denne fantastiske bad styrker neglene.
 Solid, negler bidra til å gjøre bad av olivenolje, egg og honning, bland egg, s. l. honning og olivenolje (2 ss. l.). Litt varme opp der og suge neglene i ti minutter.
 Hvis hver kveld du betaler neglene i ti minutter, bare en uke vil du merke et resultat av din innsats. Neglene sterke og sunne.
 Ofte kvinner blir møtt med slike funksjoner som hud fregner, pigmentflekker, ser bedervet eller negative effekter av soling. Og så kommer spørsmålet: "Hvor raskt bleke huden din hjemme? ".Hvordan å bleke huden


 Det er mange enkle folk metoder løse slike problemer. Mye i folkemedisinen for hud whitening alltid brukt sitron eller sitronsyre. Men før du bruker disse verktøyene, må du sørge for at du ikke har noen allergi mot sitrusfrukter for å hindre skade på huden din.


 Hvis ingen allergier, kan du forberede deg på en maske av sitron, som bør brukes omtrent en gang i tre dager, tilbringer omtrent et dusin slike prosedyrer. For sin produksjon må blande til en jevn saften av en sitron, en teskje sukker, eggehviter og to ts kokende vann. Den resulterende maske bør la på ansiktet i 30 minutter, og skyll grundig med rent varmt vann.


 Ved hjelp av en sitron, kan du forberede lys rubbing lotion ansiktshuden morgen og kveld. For å gjøre det, ta fersk persille blader, og vi skal fylle med kokende vann og gi dem en liten brygge over svak varme. Da skal kjøle kjøttkraft, belastning og bland i like deler sitronsaft. Lotion klar. Nå kan du helle i en passende beholder og daglig bruk.


Hvordan å bleke huden Uklanderlig rykte i huden whitening hjemme og tjent en agurk maske brukes daglig i ti dager. For sin produksjon skal vi gni en liten agurk og legge til det rømme eller vanlig dag. Den resulterende blanding påføres i ansiktet i en halv time. Etter den angitte tiden eroderbar maske med varmt vann uten bruk av kosmetikk for vask. Men huske å holde en maske som er umulig. For hver må lage en ny batch.


 For hud whitening av fregner effektivt brukt gasbind strimler dynket i surmelk godt. De pålagt i ansiktet i 20 minutter. Denne masken er gjort to ganger om dagen og krever ikke skylling. Huden i ansiktet bør bare klatt tørr med en bomulls plate. Innen en uke ved bruk av slike masker resultatet er meget merkbar.


 Hvilke av de følgende oppskriftene du ikke har brukt, vil resultatet være åpenbar. Huden din vil være frisk og velstelt utseende, for å tiltrekke seg oppmerksomheten til andre og sikkert fremheve din kvinnelighet.  
Яндекс.Метрика