Hvis du står overfor denne sykdommen, som er populært kalt "bihulebetennelse" og ønsker å finne ut så mye som mulig, så denne artikkelen fokuserer vi på en gitt sak, som beskriver årsakene til bihulebetennelse, sin diagnose og behandling.
 Deretter ser vi på følgende spørsmål:

 Som bihulebetennelse oppstår

 Symptomer på bihulebetennelse

 Behandling av bihulebetennelse

 Behandling av bihulebetennelse folk rettsmidler

Hvordan å kurere bihulebetennelse
 rennende nese ledsaget av dannelsen av slim i overkjevens bihuler, som i sin tur er kalt sinusitt. Du sannsynligvis zadastesya spørsmål: hvordan da kalles en tilstand der en tett nese og følte smerte!? - Dette kalles akutt eller kronisk bihulebetennelse, men de fleste av oss er kalt maxillaris bihulebetennelse disse to typer kompliserte former.
 Som du vet, med nesen bihulene er koblet 4:

 Frontal sinus;

 Ethmoid sinus;

 Kile sinus;

 Haymorovi sinus.

 Enhver rennende nese ledsaget av betennelse i slimhinne ethmoid sinus og som et resultat av akutt form av rhinitt er overlapping alle andre bihulene. Når utgangen av sinus maxillaris lukket dem er en ansamling av puss som noe som kalles bihulebetennelse. På grunn av det faktum at neseslimhinnen kan svelle sykdom, maksillær sinus som er blokkert og husdyrgjødsel den er sperret. Resultatet er veksten av bakterier, som i sin tur utløser smerte.
 I konvensjonell sykdom, sinus haymorovi godt ventilert og utdanning som de er, gå utenfor. Når kroppen vår overvinner sykdom, deretter haymorovi bihulene ryddet. Dermed kan vi konkludere med at den viktigste årsaken til bihulebetennelse er ikke de kalde, og akutte respiratoriske virusinfeksjoner. I mindre grad er årsaken til sinusitis er en forvrengning av det nasale septum, allergier og dentale problemer. Det er det som provoserer sinus blokkering som fører til bihulebetennelse.

 Symptomer på bihulebetennelse
 Hovedtrekkene i bihulebetennelse er kjedelig og verkende smerte som er verre når du bøyer fremover. Dessuten kan sinusitt være ledsaget av feber, alvorlig hodepine og smerter i området av kjeve bihulene. Hvis liggende smertene avtar, er det et annet tegn på bihulebetennelse. Det er alt om akutt bihulebetennelse.
 Når vi snakker om kronisk sinusitt, symptomene kan indikere nærvær av en sterk natten hoste som oppstår på grunn av det faktum at puss drypper fra maksillær sinus til den bakre faryngeale vegg. Også årsaker inkluderer hyppige tilbakefall rhinitt og konjunktivitt.
 Kanskje noen kan spørre hvordan å skille akutt av kronisk bihulebetennelse. Riktig diagnose bihulebetennelse din lege kan, men det er viktig å vite det viktigste er resultatet av kronisk bihulebetennelse akutt bihulebetennelse. Akutt sinusitt varer vanligvis ikke mer enn tre uker, og kronisk begynnelsen av de to.
Hvordan å kurere bihulebetennelse

 Behandling av bihulebetennelse
 La oss nå gå videre, kanskje, til det viktigste: hvordan å kurere bihulebetennelse. Ofte, mange ønsker å vite om det er mulig å kurere bihulebetennelse hjem. Bihulebetennelse og i utgangspunktet behandles hjemme, de grunner som bihulebetennelse behandles på sykehus kan telles på fingrene på den ene hånden og alle disse årsakene er komplikasjoner av kronisk bihulebetennelse.
 Hvis du finner deg selv sinusitis symptomer - sørg for å kontakte legen din, fordi det gir ingen mening å lide smerte og til selvmedisinering, og i tillegg er det en risiko for akutt bihulebetennelse opptrapping i kronisk, noe som kan føre til svært alvorlige konsekvenser, opp til hjernehinnebetennelse .
 Behandling av bihulebetennelse er laget ved hjelp av en vasokonstriktor og antibiotika. Vasokonstriksjonseffekter narkotika ekspanderende kanaler mellom bihulene, som gjør det mulig å komme seg ut av husdyrgjødsel. Antibiotika, i sin tur, drepe bakterier og også bidra til å avlaste hevelse. Antibiotika er foreskrevet i store doser, og i løpet av behandlingen bør varer 10-14 dager.
 Disse stoffene dreper bakteriene som utløste hevelse av slimete utvides tilstoppede kanaler som letter strøm av pus og ut av nesen hans. For noen grunn er det en oppfatning at antibiotika i denne saken har injisert intramuskulært (injeksjon) og ikke tas oralt (tabletter). Moderne medisin gjør det mulig å kurere bihulebetennelse med antibiotika i pilleform.
 I vanskelige situasjoner akkumulert pus i sinus maxillaris kan lastes ned fra vakuum eller foreta en punktering.
 Det er strengt forbudt å oppvarming av overkjevens bihulene, som pus kan utvide og komme inn i hjernen.
Hvordan å kurere bihulebetennelse
 Hvordan å kurere bihulebetennelse uten punktering
 Veldig interessant og relevant tema - punktere overkjevens bihulene. Kanskje vi kan knapt gå galt hvis vi sier at det store flertallet av mennesker som er akutt eller kronisk bronkitt, panikk frykt punktering overkjevens bihulene. Dessverre er vår medisin veldig langt fra vestlige og mange leger behandler folk fortsatt under det sovjetiske systemet.
 La oss starte med det faktum at det i seg selv punktere i land med avansert medisin, produsert bare i tilfelle av kronisk bihulebetennelse for å ta tester det er puss. Det vil si, hvis bihulebetennelse oppstår flere uker på rad, og den foreskrevne behandling er ineffektiv, deretter ble feilaktig identifisert mikrobe som forårsaker betennelse. Ifølge avgjøre dette mikrobe, sinus maxillaris punktering gjør og ta ut analysen gjødsel for å finne ut hvilke antibiotika dreper mikrober data. Vi punktering også brukes som en måte for behandling for å lastes ned fra maksillær sinus puss og vaske den, og av og til denne fremgangsmåten er også gjentas. Derfor er det punktering ikke et universalmiddel for behandling av bihulebetennelse.
 Kurere bihulebetennelse hjemme uten en punktering - det er mulig å gjøre dette ved første tegn på bihulebetennelse se en lege og ikke å forsinke prosessen, ta medisiner foreskrevet av legen din kompleks, som vi beskrev ovenfor, og alt vil bli bra.

 Behandling av bihulebetennelse folk rettsmidler
 Svært ofte produsere mange folk rettsmidler behandling av bihulebetennelse, buljonger, oppvarming, medisin, etc. "Bestemors oppskrifter" - en spesiell filosofi, men det er svært viktig å utøve sunn fornuft og innse at for bihulebetennelse sykdom og hvordan den kan kureres tradisjonell medisin. Først eventuelle varme overkjevens bihuler, som nevnt ovenfor, trenger strengt forbudt. Dernest, bihulebetennelse nesten alltid forårsaket av mikrobe og må drepe - da dette kan bidra til infusjon av urter!? Bihulebetennelse bør behandles bare av tradisjonell medisin, hvilke typer narkotika som vi har nevnt ovenfor.  
 separat strømforsyning anbefales å bruke grønnsaker, kjøtt og meieriprodukter på ulike dager i uken. Dette skyldes det faktum at det å spise ulike matvarer bremser fordøyelsen og forverrer helse generelt. Selvfølgelig betyr ikke dette at alle skal flytte til egen mat siden anbefalt det til folk med helseproblemer. Prinsipper for egen mat ble trukket R. Shelton og N.R Hay, men hver har sin egen tilnærming.
 Vår papir vil bestå av følgende:

 Separat mat meny for uken

 Oppskrifter separat strømforsyning

 90 dagers diett separat strømforsyning

 Separat blodtype diett

 Prinsipper og separat strømforsyning kompatibilitet

Separat mat

 Separat mat meny for uken
 Nedenfor raspishut vi timeplan for hver dag i uken
 Mandag

 I morgen på 7 eller 8 timer er nødvendig meny frokost består av 2 kiwi, Hercules grøt, kokt i vann, og te uten sukker;

 Lunsj vil være bare 11 timer å spise salat, olivenolje (en teskje);

 I 13 timer ved lunsj for å spise brokkoli, litt kokt kyllingbryst og to skiver ost;

 I 17 timer, spise en pære;

 Middag i 19 timer spise suppe og fett omelett med to egg.

 Tirsdag

 I morgen på 7 eller 8 timer, spise bokhvete med appelsin, vaske ned en kopp te uten sukker;

 Kl 11:00, spise et eple;

 I 13 timer må du spise kokt fisk med salat og dampede grønnsaker, en del av 100 gram;

 I 17 timer, spise en yoghurt emballasje;

 Til middag kan du spise suppe og grønn salat.

Separat mat
 Onsdag

 I morgen på 7 eller 8 timer, drikke 100 ml appelsinjuice og 100 ml rent vann, drikke te uten sukker og spise rug grøt kokt i melk;

 I 11 timer, spise ett grønt eple;

 Til lunsj i 13 timer kan spises kokt oksekjøtt, dampede grønnsaker og salat, serverer 100 gram;

 I 17 timer kan du spise fem valnøtter;

 Middag i 19 timer spise en bakt blomkål ost.

 Torsdag

 I morgen på 7 eller 8 timer for å spise bygg grøt skummet melk, to mandarin, toast hvert måltid, vaske ned med te uten sukker;

 I 11 timer kan du spise grønt eple;

 Til lunsj spiser 13 timer en porsjon kokt blekksprut, to skiver ost, stuet aubergine del av grønn salat;

 I 17 timer, spise litt sviske, ca 4 stykker;

 Middag i 19 timer kan du spise egg med tomater og en del av kokte grønnsaker.

 Fredag

 I morgen 7-8 timer med Hercules spiser frokostblanding med frukt og yoghurt, to kiwi, skylle ned med te uten sukker;

 I 11 timer, spise grønt eple;

 Til lunsj i 13 timer koke et halvt kyllingbryst, brokkoli med blomkål og grønn salat;

 I 17 timer snack appelsin eller banan;

 Middag i 19 timer kan du spise suppe og tomater og ost.

 Lørdag

 Frokost på 8 am spise bokhvete grøt, toast brød, måltid, orange, skylle ned med te uten sukker;

 I 11 timer kan du spise et eple og banan;

 Til lunsj, spise 13 timer i servering av kokt fisk, grønnsakssuppe, salat og ost;

 I 17 timer, spise litt mandler;

 I 19 timer, spise eggerøre med sopp og dampede grønnsaker, kan du også legge til en grønn salat.

 Søndag

 I løpet av dagen bør du spise 15 kg av grønne epler

 Denne menyen er egnet for de som ønsker å gå ned i vekt og normalisere fordøyelseskanalen.
Separat mat

 Oppskrifter separat strømforsyning
 Nedenfor beskriver vi de mest populære oppskriftene separat strømforsyning.
 Frokost med melkeprodukter og frukt

 100 gram av søte bær, for eksempel bringebær eller jordbær;

 Kopp nonfat yoghurt;

 Et glass melk;

 Green big apple.

 Vask bærene i kaldt vann, før de tar over. Vask eplene, kutt skallet og skjær den i små terninger. Bland bær og eple med yoghurt og hvetekli. Du kan be om tallerken glass melk.
 Frokost med paprika og ostesmørbrød

 Et glass kulturmelk;

 50 gram fett ost;

 En pod pepper;

 To brødskiver med.

 Tjue minutter før du spiser, drikker 200 ml kulturmelk. Vask paprika, skjær den i 4 biter, fjern frø og skillevegger. Bland ost med løk, pre-skjær den i ringer. Sett ost på brød og ost skiver pepper.
Separat mat
 Salat av grønnsaker og hvetekli

 Halv eple;

 En halv banan;

 En liten kulturmelk;

 En bit av honning;

 Orange;

 Litt druer.

 Skjær banan i tynne skiver og oransje. Revet fint rive epleskall kan stå. Bland den resulterende massen av kli og honning. Forespørsel rett kan buttermilk.

 90 dagers diett separat strømforsyning
 En diett for noen sykluser, består syklus vanligvis av fire dager. På enkelte dager kan du spise bare én type mat.

 Den første dagen av syklusen - protein, kan protein matvarer brukes, for eksempel meieriprodukter, kjøtt, egg og fisk. For å bedre fordøyelsen spise grønnsaker;

 Den andre dagen er et stivt, kan du bruke hele korn brød, bønner, poteter og andre matvarer som har stivelse delvis;

 Third Day - karbohydrater, kan du spise grønnsaker, hele korn brød, frokostblandinger og bakverk, men ingen gjær, egg og melk. Du trenger også å spise pasta og kjeks. Sengetid bør spise litt mørk sjokolade som dessert;

 På den fjerde dagen kan du spise frukt, inkludert eksotisk. Du kan bruke tørket frukt, frø og nøtter, drikke fersk fruktjuice. Spis små porsjoner, så ingen problemer med fordøyelsen;

 Etter flere sykluser på 29 kan du tilbringe dagen fastende dag. I løpet av dagen kan du drikker bare vann, og deretter syklusen begynner på nytt.

Separat mat
 Ikke glem at det er noen nyanser i kosten:

 Til frokost kan du ikke ta noe annet enn frukt;

 Starte middag ikke før middag;

 Hvis du ønsker å spise mye, men lunsj er en time - spise litt frukt;

 Vente fire timer etter lunsj før du går videre til middag. Dette er spesielt sant i protein daglig;

 Spis frukt for de respektive dagene som kreves hver to til tre timer. Ikke bekymre deg, du spiser for mye frukt - de raskt redusere appetitten;

 Du kan ikke spise etter 20:00;

 Mest mat å spise til lunsj og middag deler trenger å redusere mengden av tre ganger;

 Kjøpe produkter som ble testet i mennesker som kjøtt og frukt ofte sprute kjemiske løsninger og vokse gjennom kunstige ingredienser;

 Bruke vegetabilsk olje hvis du ikke liker salater uten bensinstasjoner;

 Bruk en dampbåt eller ovn matlaging, kan du ikke spise stekt mat i alle fall;

 I stedet, tilsett salt, orientalske krydder, som salt er skadelig for helsen. Du kan legge til bare litt salt;

 Prøv å drikke mindre kaffe og te, er det ønskelig å bruke rent kildevann;

 Beregne antall kalorier du trenger basert på kompleksiteten i arbeidet og sin egen vekt. Ikke overskrid mengden kalorier som er anbefalt;

 Engasjere seg i idretter som svømming eller løping. Siden muskler vil utvikle seg raskt falle i vekt, i tillegg til at du vil bruke mer kalorier.

Separat mat

 Separat blodtype diett
 Det er betydelige endringer i kostholdet ifølge blodtype. For eksempel, hører folk først blod til de som beste fordøyelig animalsk protein. Selvfølgelig er det nødvendig å ta dem i større grad. Vi må gi opp meieri og bakervarer. Den første gruppen tilhører en gammel blod, fordi det forekommer oftere. Disse personene har sjelden problemer med helse, fordi de har en høy immunitet. De sømløst konsumere noe mat unntatt mel og melk, så ofte eksperimentere med dietter.
 Hvis du tilhører den første gruppen - bruk magert storfekjøtt og fårekjøtt, gjedde, laks, gresskarfrø og valnøtter. Vi må gi opp fett kjøtt og melk, selv skummet. Du kan ikke spise kaker og alt som inneholder mel og sitrusfrukter, oliven og poteter. For vekttap bør forbrukes rødt kjøtt, sjømat og lever av det høye jerninnholdet. For vektøkning trenger salat kål, hvete, bønner, mais og bønner.
 Personer med den andre gruppen av blod ofte referert bønder, fordi de trenger å spise vegetarisk mat. Av ukjente grunner, historikere mener at det var en gruppe mennesker for overgangen til jordbruk. De har svak fordøyelseskanalen, så det er best å ta vegetarisk mat. Kjøp produkter trenger å vite hvem de er dyrket i miljøvennlige forhold. Det er ønskelig å redusere mengden av kjøtt brukt eller forlate det helt, fordi det blir dårlig absorbert og går inn i det subkutane fett. Heller ikke anbefalt meieri mat. De mest foretrukne frukt og grønnsaker, fordi de inneholder praktisk talt ikke noe fett.
Separat mat
 Du ønsker å ta sjømat, ris, soya, bønner, artisjokk, bokhvete, artisjokker og så videre. Også anbefalt ananas fra mineralsyrer innhold. Unngå trenger poteter, hvitt brød, ketchup, majones, aprikos og tyttebær. For vekttap å utelukke kjøtt, melk og hvete. Hjelpe fremskynde metabolisme grønnsaker, frukt, soya og vegetabilsk olje.
 Den tredje gruppe av blod er sjeldne, disse menneskene referert til som "nomader". Dette skyldes det faktum at blod var migrasjon av folk i nord, og gjennom klima de måtte tilpasse seg nye forhold. Dette skiller dem fra andre grupper på grunn av sin sterkt immunforsvar lett motstår noen sykdom. De kan ikke spise tomater, granatepler, solsikkeolje, kylling og soya. Den mest nyttige produkter: kanin kjøtt, fisk, linfrø olje, meieriprodukter og lam. Øke vekten av sesamfrø, mais, bokhvete, linser og peanøtter. For vekttap anbefales lever, rødt kjøtt, magre meieriprodukter, lever, egg, grønne grønnsaker.
 Den mest sjeldne blodtype er fjerde. Dette skyldes det faktum at det var bare en tusen år siden fordi det var en blanding av andre grupper. Mens de ble kalt "nye mennesker". Dette er de mest følsomme mennesker reagerer på små endringer i kostholdet og i miljøet. Det mest ønskelige matvarer, meieriprodukter, lam, frukt og grønnsaker. Å få vekt må du spise mer bønner, rødt kjøtt, mais, hvete og bokhvete. For vekttap anbefales sjømat, men ikke røyke, tørking og annen behandling. Også hjelpe grønne grønnsaker, soya, ananas og melkeprodukter.
Separat mat

 Prinsipper og separat strømforsyning kompatibilitet

 Du kan spise bare mager fisk, kjøtt og fjærfe. Disse produktene kombinere godt med grønne grønnsaker fordi animalsk protein har ingen bivirkninger. Antall minsker dårlige kolesterolet og akselererer fordøyelsen som også fører til akselerasjon av metabolismen;

 Anbefalte belgfrukter og belgfrukter som linser, bønner, erter og bønner. De er kombinert med grønne grønnsaker og vegetabilske oljer;

 Også nyttig i stivelse grønnsaker, grønne erter, poteter, batatы, brød og pasta. Fruktene av gjennomsnittlig antall stivelse også anbefalt: kålrot, neper, reddiker og reddik. Du kan ikke spise mat med animalsk fett. Du kan ikke spise brød med andre matvarer som dumplings. Men du kan med urter, hvitløk og olivenolje;

 Du kan ikke spise stekt eller raffinert vegetabilsk olje;

 Tomater og sure frukter har lav kompatibilitet, de spre fordøyelsen og tatt 20 minutter før måltider. Du kan ikke spise vannmelon, melon og før spising;

 Grønne grønnsaker og andre som ikke er en del av stivelse godt med vegetabilske oljer og animalsk fett, men i små mengder. Disse inkluderer provençalske urter, persille, salat, fennikel, selleri, løk, salat, rødbeter, reddiker, aubergine, gulrot, agurk og paprika;

 Du kan ikke drikke melk med måltider, som det rullet gjennom juice av frukt og grønnsaker. Dette frembringer utseendet av forfall prosesser i mage-tarmkanalen, noe som kan føre til sykdom og nesvarenyyu;

 Ost er ansett som en separat mat, kan det bare brukes med meieriprodukter, men i alle fall ikke med kjøtt og grønnsaker;

 Egg har en høy kompatibilitet med grønne grønnsaker, pluss de inneholder enkle protein som absorberes raskt;

 Det anbefales å bruke nøtter, men i begrensede mengder. De inneholder mange vitaminer og mineraler, pluss de inneholder vegetabilsk fett, som er svært lett absorberes;

 Du kan spise grønnsaker, de er kombinert, ikke bare med proteiner, karbohydrater. Siden sopp - et tungt måltid, må du redusere sitt forbruk til et minimum. Prøv å spise mer grønnsaker for å lette fordøyelsen og assimilering av sopp.

Separat mat
 Gud velsigne dere, kjære lesere!  
Яндекс.Метрика