ylikuvaty bygg hjemme voksne i kjelleren, men når sykdommen rammer små barn, det tar en helt annen farge. Med riktig stell tenning vil være bare en uke, men noen ganger små barn kan ikke forklare at du ikke kan røre punkter som klør veldig.
 Hvis dette avsløre abscess, kan septikemi forekomme, noe som fører til svært uheldige konsekvenser. Det er derfor det er nødvendig å raskt kurere bygg barnet, fortrinnsvis før dannelsen av karakteristiske form i form av frø.
 Hvis du finner en baby symptomene nevnt nedenfor, bør du umiddelbart kontakte legen din eller gjennomføre nødprevensjon bygg.

 Symptomer på bygg i barn:


 •  lett rødhet og hevelse i øvre eller nedre øyelokk;

 •  konstant kløe;

 •  er ikke "griner" hodepine;

 •  vassen;

 •  lysskyhet;

 •  purulent utflod fra øyet;

 •  feber;

 •  sykdomsfølelse;

 •  nektet å spise.

 • Hvordan å kurere bygg hos barn - tre enkle måter

   Mesteparten av bygg i øyet av et barn er et resultat av et svekket immunsystem. Nok av selv en liten strekk i skole, barnehage eller kjøretøy i løpet av en tur hjem til "chill" øyelokk.
   Hvis du oppdager lignende faktorer, se en lege umiddelbart. Hevelse århundre ikke tillater blodet å sirkulere fritt, får øye mindre oksygen, og hvis sykdommen kjøre, kan visjon forverres.
   Jo før du begynner behandling, jo mer effektiv er den. Moderne medisin tilbyr mange verktøy i form av dråper, salver og tinkturer til utvortes bruk. Hvis du raskt kurere bygg barn, perfekt albutsida spesielle dråper. De har et bredt spektrum av aktivitet og raskt å eliminere smerte, kløe og rødme.
   Også barneleger ofte foreskrive oralt inntak, sulfonamider. De raskt sliter med smittestoffer i og bidra til rask bedring av babyen. Dosering utnevnt strengt individuelt, basert på historien og egenskapene til barnet.
   Dessverre er ikke bare utvendig, men også innvendig byggen i øyet. I det andre tilfellet salver og dråper kan ikke hjelpe, og trenger akutt kirurgi hvis jeg ikke kan takle sykdommen på et tidlig stadium.
  Hvordan å kurere bygg hos barn - tre enkle måter

   I den innledende fasen av sykdommen for å lindre smerte og ubehag vil bidra til tørr varme. Antent en tørr stekepanne salt eller linfrø, nøye hell den i en ren sokk eller bomull skjerf, sjal i flere lag og feste til den verkebyll. En varm komprimere vil hjelpe tørt bygg mer "moden" og vil i stor grad forenkle tilstanden til barnet.
  Hvordan å kurere bygg hos barn - tre enkle måter

   Bidra i den helbredende lotion med hyppige urte decoctions og infusjoner. Hvis voksne kan håndtere øyelokk brennevin forberedelser, er den sarte huden til barnet bedre ikke å skade og gjøre enda mer for folk i bygg. Ansett som den mest effektive infusjon av calendula blomster. En spiseskje med tørket eller friske blomster hell i emaljert beholder, helle et glass med kokende vann og hold i 10 minutter på lav varme, og lukk lokket retter, zakutayte i et varmt håndkle og la stå en time. Deretter suge i skjr eller gasbind lommetørkle og feste til betent alder tre eller fire ganger om dagen.
   Calendula har potent antibakteriell effekt. Det desinfiserer betente området og hindrer infeksjoner føre til enda mer skade.
  Hvordan å kurere bygg hos barn - tre enkle måter

   Kamille også takler denne oppgaven. For maksimal effekt, kan du blande infusjon av kamille og calendula i like proporsjoner.
   Lotions kan gjøres ikke bare med urteteer, men med fersk aloe juice. Vanligvis er dette anlegget ligger på nesten alle vinduskarmen beboere i tidligere Sovjetunionen. Men hvis du ikke gjør det, naboene bare der. Du vil trenge et brev kjøttfull gjennomsnitt. Grundig vask det, male i en blender eller jeksel og dekk med kaldt kokt vann i forholdet 1:10 (1 del aloe til 10 deler vann). Rør, vått lommetørkle og feste til århundrene flere ganger om dagen. Aloe - er en av de mest effektive naturlig antibiotika og vakre assistent i behandlingen av bygg hjemme.
  Hvordan å kurere bygg hos barn - tre enkle måter

   Den tredje måten å kvitte seg med bygg for et barn er veldig enkel. Hvis barnet ditt er syk i sommermånedene, ordne ham soling. 20-30 minutter en dag med sol oppvarming nok til betennelse gikk fort og uten alvorlige konsekvenser. Naturligvis er noen soling nødvendig. Men når det kombineres med bruk av øyedråper, kremer og salver, kan sykdommen overvinnes ved et par dager!
   Salver og dråper for barn:
 •  sofradeks;

 •  hydrokortison;

 •  tetracyklin;

 •  albutsyn.

 • Hvordan å kurere bygg hos barn - tre enkle måter

   Men kvitte seg med de eksterne manifestasjoner av sykdommen er liten, er det nødvendig å fjerne årsaken. Hvis bygg i tankene er det mer enn tre ganger i året, er å øke immunitet nødvendig. I dette tilfellet bør du oppsøke lege og få testet. Kanskje barnet ditt mangler enkelte vitaminer eller han lider av en kronisk virusinfeksjon.
   Å øke immunitet, venne barnet regelmessig spise ferske grønnsaker, frukt, inkluderer hans diett frokostblanding grøt. Adresse helse hjelp god gammel fiskeolje. På et tidspunkt det obligatorisk å gi dytsadivtsyam daglig. I dag, på apotek kan enkelt kjøpe fiskeolje kapsler for barn og andre vitaminer for å styrke immunforsvaret. Bygg er ikke så forferdelig som det virker ved første øyekast. Hvis du starter behandling umiddelbart og gjøre det riktig, kan du ikke være redd for komplikasjoner i fremtiden.
  Hvordan å kurere bygg hos barn - tre enkle måter
  Rare kastanje - kosten betyr

   Rare kastanje - et kosttilskudd produkt som for ikke lenge siden var på salg, og har hatt mange interesserte folk som ønsker å gå ned i vekt. Produktet er en organisk tilsetning til mat, og dens struktur inneholder kun naturlige ingredienser. Den kostnaden er rundt tusen rubler, og den påståtte resultatet er negativt 10-15 kilo per måned.
   Den viktigste aktive ingrediens i sammensetningen av væsken guaranin kastanje, som er hentet fra guarana vokser i Latin-Amerika. Dets virkning er lik effekten av kaffein er guaranin som det strammer kroppen, toning den og vesentlig raskere metabolisme. Andre komponenter er teofyllin, teobramyn og nyttige antioksidanter, organiske forbindelser (Resin, amider, saponin) og mineraler er kalium, natrium, kalsium og magnesium.
   Teofyllin fremmer rask vsasыvayu huaranyna, som hindrer irritasjon og forekomst av halsbrann.
   Teobramyn helbreder kroppen mister vekt, en gunstig effekt på alle organer og vitale systemer. Antioksidanter hindre dannelsen av frie radikaler og mineraler demonstrere deres terapeutiske og profylaktiske egenskaper. En slik kompleks effekt på menneskekroppen under vekttap lar effektivt ødelegge fettcellene til å bryte ned overflødige kalorier, øke hastigheten på stoffskiftet og naturlig rense kroppen for giftstoffer og avfall.
  Rare kastanje - kosten betyr

   Aktive komponenter guaranin væske kommer inn i gastrointestinale organer, og deres direkte arbeid "begynner å utføre det i tarmen. Ikke bare er det raskere stoffskifte, men likevel rolig bosette gang fordøyelsessykdommer, inkludert normalisering stol, lindrer kronisk forstoppelse og diaré, flatulens, oppblåsthet og fordøyelsesbesvær. Står også ut på bakgrunn av styrke immunforsvaret av raske vekttap naturlig. Ifølge forskere, hjelper guaranin produsere ekstra energi, noe som eliminerer de ekstra kaloriene som kommer inn i kroppen gjennom mat. Denne aktiviteten undertrykker appetitten, og volumet av daglige porsjoner reduserte nesten i to. Så, er effekten av vekttap på grunn av tre komponenter: en akselerert metabolisme, mer energi og tap av appetitt.
   Finnes i flytende kastanje pulverform som er ment for internt bruk. En enkelt dose av 05 teskjeer av konsentrat uten lysbilder, som bør bli ytterligere oppløst i væsken.
  Rare kastanje - kosten betyr

   Det kan bli avgjort bare vann, men også flytende melk grøt, fettfri yoghurt, kefir nyzkoprotsentnыy, urtete, fruktjuice eller andre forfriskninger. Ta kosten betyr nødvendige 20 minutter før hovedmåltider to ganger om dagen, helst om kvelden og morgenen. I tillegg, ikke trenger å drikke vann, men vente før du spiser den angitte tidsintervall som kreves.
   I dag er markedet av produkter du kan finne et stort antall av forfalskede produkter med minimale kostnader, men som sjelden kastanje neppe gi en jevn og merkbar effekt av kosthold, og kan til og med betydelig skade helsen. Det er derfor det er viktig å kjøpe kun sertifiserte produkter og husk at den eneste offisielle leverandør av flytende kastanje i det innenlandske markedet er kjent selskap "Remedyo ON".
   Alle varer er sertifisert, og dette er et klart bevis på relevant dokumentasjon presentert for alle kjøpere ved første forespørsel. Så ikke kjøpe billig falske, dessuten at ønsket effekt oppnås eller en uke eller en måned med regelmessig bruk.
  Rare kastanje - kosten betyr

   Effektivitet huaranyna bevist ved en rekke studier som gjennomførte moderne amerikanske forskere. De beviste at dette anlegget komponent ikke skader kroppen, betydelig raskere stoffskifte, ikke-vanedannende og bivirkninger fra de indre organer og systemer.
  Rare kastanje - kosten betyr

   Spesiell oppmerksomhet er betalt i denne forskningen Dr. Torben Andersen fra Danmark der å eksperimentere plukket opp sin 44 sunt pasient med overvekt og tilbød dem hver dag i 45 dager bruker gebyr guarana og ytterligere to urter - domyanы og kompis. Resultatene var slående: pasienter som bruker denne innovative serie, kan miste opptil 11 pounds, mens folk som valgte andre metoder for å gå ned i vekt, blir enklere å bare 500 gram. Videre sa legen at det vesentlig forlenger guarana følelse av metthet enn fremmer hurtig vekttap kroppen.
   Følgende internasjonale studien involverte mus, men forskerne har bare bekreftet at for bare seks uker med guarana er endelig bli kvitt 50% kroppsfett. Det er derfor naturlig produkt som kalles "huranyn" består av mange kjente slankepiller og anmeldelser teknikker overveldende positive i alle land. I dag, USA offisielt anerkjent guarana helt trygt for kroppen komponent med jevn diett effekt.
  Rare kastanje - kosten betyr

   Men i likhet med andre naturlegemidler, har sjelden kastanje kontraindikasjoner, noe som er viktig å alltid huske på før opptak. Først, er det ønskelig å bruke zhiroszhihatelya kroniske sykdommer i endokrine, hjerte og nervesystem. Sekund, begrensninger gjelder for bruk på pasienter med nedsatt blodtrykk, magesår, epilepsi og store nyreskader, lever. For det tredje er det flytende kontraindisert under graviditet og kastanje under amming og i barndom og alderdom.
   Til tross for høy effektivitet Bada, et tilstrekkelig antall negative vurderinger om det betyr. Ikke ta disse kommentarene "på forsiden verdi" fordi den farmasøytiske selskaper som produserer dyre og ikke alltid effektive slankepiller, spre rykter om ineffektivitet av flytende kastanje bare for å kvitte seg med konkurransen. Men kjøpe denne kosten betyr (sertifiserte) bare i Internett - butikk.
   Uansett, bør hver person som søker å miste vekt raskt innse at å ta en Bud for effektiv vekttap er ikke nok, men fortsatt trenger å observere grunnleggende prinsippene for god ernæring og leve et aktivt liv. Og så målet er nådd!  
  Яндекс.Метрика