Hvordan å kurere eksem
 Eksem - en predisposisjon for allergiske reaksjoner og inflammatoriske sykdommer. Generelt ser det ut til de tre månedene og varer i opptil to år. Forskere sier at det skyldes i hovedsak effekten av uheldige ytre faktorer og arvelighet.
 Ifølge statistikk, diatese sett i 75% av barna i de to første årene av livet. For 85-90% er det fortsatt en av de episodene av sitt tidligere liv, og bare noen av tiden kan utvikle allergisk sykdom.

 Er det mulig å kurere eksem?


 Som du vet, i de fleste tilfeller, med mat allergener opprinnelse. Fordi dette er den første tingen å gjøre i behandlingen diatese - å etablere ernæring. For eksempel, ekskludert fra kostholdet surt, søtt, salt, honning, sjokolade, sitrusfrukter, nøtter, pølse og røde grønnsaker. Du kan også endre miksen, fordi i praksis, oppstår ofte hos barn allergiske mot kumelk. Derfor må du babyen til blandingen, som er laget av soya.
 I tillegg har du til å bruke medisiner som du kan kurere eksem mye raskere.

Hvordan å kurere eksem
 Behandling av diatese folk rettsmidler


 Mange moderne leger anbefaler å behandle denne sykdommen folk rettsmidler. For eksempel, gir tørr hud effekt en fantastisk bad med kamille, eik bark, celandine, suksesjon, mangan og calendula. God hjelp og hvetekli og våte bandasjer med sterk te.
 Gjennom folkemedisinen kan du ta ned betennelse og hastighet helbredelse morgen. Men husk, før behandling bør alltid konsultere med en spesialist, fordi i noen tilfeller kan det bare forverre problemet.
 Du kan også bruke og naturoterapyyu. Det tilbyr spesielle biologiske tilsetningsstoffer som forbedrer immunforsvaret og styrke emosjonell og nervøs balanse.

 Medisinering diatese


 Noen ganger leger foreskrive og medisinering. Men husk, fordi slik behandling betydelig redusert immunitet fordi de brukes bare i visse tilfeller, for eksempel:
 - Hvis kur Eksem i lang tid du ikke har fått
 - Hvis sykdommen startet.
 I de fleste tilfeller, leger anbefaler å ta antihistaminer og kortikosteroider. Disse midlene litt redusere kløe, men etter at det er nødvendig å anvende komplekse vitaminer. Tross alt, de svekker kroppen og kan forårsake bivirkninger.
Hvordan å kurere eksem
 God hjelp og kremer, må de ta 4-5 ganger om dagen. Men i motsetning til medisiner, trenger aktuell kremer ikke medfører noen bivirkninger. Velge verktøy for lokal bruk, gi predpochtene branded narkotika. Ja, selvfølgelig, de er litt dyrere, men kvaliteten på dem bedre.
 Alle diatese kremer er delt inn i tre typer: fuktighetsgivende mykgjørende og beskyttende.
 Og til slutt, husk å kurere eksem er veldig vanskelig, så det er ikke nødvendig å selvmedisinering og forsinkelsestiden. Når de første symptomene, bør du kontakte legen din.  
Tonsillitt symptomerDenne medisinske betegnelsen som betennelse i mandlene, som nylig kom inn i våre liv, selv om han refererer til alle de kjente sykdommen kalles betennelse i mandlene (i vanlig språkbruk - mandlene).
Typer av betennelse i mandlene
En type betennelse i mandlene er en sår hals - en sykdom som vet førstehånds flertallet av verdens befolkning, sår hals, skrapete følelse ", hevelse, feber - alle symptomer på de vanligste sykdommer i øvre luftveier, som hals. Men dette er bare én type betennelse i mandlene, akutte form det. Det er en annen - kronisk, som utvikler som følge av hyppige sår hals og har betydelige negative effekter på kroppen.
Hva som er en sykdom karakterisert ved symptomer og hvor?
Akutt tonsillitt eller sår hals
Kanskje du vil være interessert i å vite at i vår hals er ikke to, men så mange som seks mandlene. Men under angina betyr vanligvis betennelse i mandlene, som er plassert på hver side av inngangen til halsen - Palatine. Det samme amygdala, en hensikt laget for å fungere som forsvarere av kroppen vår mot infeksjoner. De antar det første slaget når truffet av virus og infeksjoner i halsen, som en slags "barrierer" på vei til luftveiene. Og alt fordi mandel vev dannet spesifikke beskyttende stoffer som gammaglobulin, interferon, lymfocytter og zotsym. Men hvis immunforsvaret senkes, og virus og bakterier nådeløst angripe mandlene - de synes å være under press fra sine sterke og skadelige mikrober begynner å blomstre i de fleste mandlene - det angina eller akutt betennelse i mandlene.
Avhengig av smittekilden, kan akutt betennelse i mandlene være:
viral- Forårsaket av ulike virus som forårsaker akutt respiratorisk virusinfeksjon, eller bakteriell - forårsaket av skadelige bakterier (vanligvis - beta-hemolytiske streptokokker).
Og hvis det første tilfellet angina ikke krever spesifikk behandling, være en av de manifestasjoner av SARS, i det andre tilfellet uten antibiotika vil ikke gjøre, fordi bakterie sår hals er ofte svært farlige komplikasjoner. Selvfølgelig fore antibiotika for behandling av angina kan bare spesialist, og bare etter en spesiell undersøkelse. Hva bør være anledning til å se en lege? Hva er symptomene på akutt betennelse i mandlene bør varsle deg?
Symptomer på akutt betennelse i mandlene
Symptom på angina, fremfor alt, en kraftig økning i temperatur, noen ganger - opp til 41 grader. Denne personen opplever generell svakhet, svekkende hodepine, klumper, og aller viktigst - en mye smerte i halsen, spesielt når du svelger. Små barn i denne tilstanden nekter å spise, kan ikke gi avkall på tennene (i medisin kalles det stivkrampe), de har en høy spyttsekresjon forårsaket rett og slett manglende evne til å svelge.
Dermed både voksne og barn forandrer svært ansikt og tilstand av mandlene.
Dermed såkalte lakunære tonsillitt mandlene er rød og dekket med hvit og gul purulent belegg; i en follikulær - de dannet lysegule bobler som korn av ris; på Bluetongue - mandlene er utvidet i størrelse, og seter dekket mucopurulent tynn film, mens pasientene merke tørrhet og nasal tale; med fibrinous - hvitaktig-gul solid raid går også utover mandlene; og når herpes - og de fleste mandlene og i den bløte ganen, posterior svelget vegg og tunge røde synes små blemmer som sprekker i 3-4 dager.
Komplikasjoner av betennelse i mandlene
Men angina er farlig ikke bare for dens manifestasjoner, men ulike komplikasjoner. Således, i de tidlige stadier av sykdommen, kan det være toksisk sjokk; hals abscess og spredning av smitte i thorax, og selv i kraniet, kan forårsake hjernehinnebetennelse - betennelse i hjernehinnene; infeksjon i blodet hennes og infeksjon - sepsis.
I slutten form av sykdom, kan de farligste komplikasjoner av akutt betennelse i mandlene revmatisme og glomerulonefritt.
Endelig kan hyppig akutt betennelse i mandlene (spesielt streptokokk) føre til kronisk betennelse i mandlene.
Kronisk betennelse i mandlene
Som enhver annen kronisk sykdom, kronisk betennelse i mandlene preget av perioder med forverring (forekomst av angina) og remisjon når sykdommen er "svekket". Men selv i fredstid synlige mandlene i kronisk betennelse i mandlene forblir de et kontinuerlig fokus på mulige allergier, rus, og spredning av smitte. I noen selv den minste provokasjon betent mandlene kan igjen. Og på overflaten ser gulaktige klumper eller hvitaktige, kalt "plugger". Å være den sterkeste kilden til rus og allergization kroppen, disse "plugger" - ingenting som pus og døde hudceller og bakterier ødelagt mandlene. Disse klumper av pus i mandlene bidra til spredning av smitte til andre organer, og fremfor, hjerte og nyrer. Derfor provoserer kronisk betennelse i mandlene utvikling av ulike komplikasjoner og kroniske tilstander som myokarditt, artikulære revmatisme og hjerteformene, pyelonefritt, glomerulonefritt, etc.
Faktorer som bidrar til utvikling av kronisk betennelse i mandlene
Blant de faktorer som bidrar til fremveksten og påfølgende utvikling av kronisk betennelse i mandlene, bør inneholde: strukturelle trekk ved mandlene, deres tendens til opphopning av gjødsel, redusere den samlede immunitet og særlig, forsvarsmekanismer mandlene, nedolikovani hyppige sår hals. En sykdom kan utløse negative miljøfaktorer og hypotermi.
Ifølge statistikk, kronisk betennelse i mandlene rammet 12 til 15% av barn og voksne rundt 4-10%. Hvis du ikke ønsker å inkludere i sine tall - på tide å oppsøke lege og behandle angina.  
Økt røde blodceller i urinen
 Hver dag menneskekroppen med urinmengde til to millioner røde blodceller. Men i sedimentet er nesten ingen grunn i løpet av urin under et mikroskop under vurdering bør ikke være mer enn tre røde blodceller.
 Hvor å bestemme økningen i antall røde blodlegemer i urinen?
 Forhøyede nivåer av røde blodlegemer i urinen (dvs. tilstedeværelse av blod i den) kalles hematuria er symptomet av sykdommer. Når en masse av blod i urinen, er det merkbart for det blotte øye, blir urin rød eller rustne farge. Dette fenomenet kalles brutto hematuri leger.
 Men det skjer også at de røde blodlegemer i urinen er ikke så mye å påvirke sin farge (microhematuria). Ved forhøyede røde blodceller i urinen kan bestemmes bare ved mikrosurinsediment. En slik studie er alltid inkludert i urinanalyse.
 Hva er det høye innhold av røde blodceller i urinen?
 Antall røde blodlegemer i urinen kan økes på grunn av inntak av visse grupper av legemidler (sulfonamider, antikoagulantia, heksamin). Dersom denne faktor er utelukket, var økningen i antall røde blodlegemer i urinen viser patologi.
 Ofte er dette forbundet med nyresykdom og urinveiene (urinledere, blære, urinrør). Listen over mulige diagnoser faller inn akutt og kronisk glomerulonefritt, pyelonefritt, nyresvulster, nyreinfarkt, nedsatt amyloidose, nyre tuberkulose, nedsatt traumer, urolithiasis, blærekatarr, nefrose.
 I tillegg kan et stort antall røde blodlegemer i urinen får med kopper, malaria, hemoragisk feber, hemoragisk diatese, tarmsvulster, mononukleose, blodpropp, hjertesvikt, hypertensjon.
 En korrekt diagnose er viktig for å avgjøre ikke bare antall røde blodceller, men deres struktur. De kan bli endret (ikke inneholder hemoglobin), eller uforandret (inneholdende hemoglobin).
 Uendret erytrocytter snakker om sykdommer i urinveiene (blærekatarr, urinrørsbetennelse, etc.). Eller det kan være et tegn på nyrestein, kan steinen flytte og skade urinveiene.
 Endrede røde blodceller inn urinen nyresykdom, pyelonefritt, glomerulonefritt, nyre tuberkulose og andre.
 Det er like viktig å finne ut nøyaktig hvor blod inn i urinen. Hvis skylden nyrer, urinanalyse og deretter, i tillegg til økt antall røde blodceller og proteiner blir detektert sylindere.
 Også, for å finne kilden til blødning i den såkalte legemiddel som brukes trohstakanna test. For denne morgenen, etter 4-5 timers urinretensjon, er det samlet sekvensielt i tre container. Den første del av den første urin oppsamlet i den andre - et mellomprodukt i den tredje - den endelige del. Hvis det blir funnet i den første beholder det største antall røde blodceller, er deres kilde i urinrøret ved det tredje - en kilde i blæren. Hvis antallet av røde blodlegemer omtrent den samme i alle deler, da det er en sykdom i nyrene eller urinlederne.  
Яндекс.Метрика