Hvordan å kurere epilepsiEpilepsi - en av de mest vanlige nevrologiske sykdommer. Det er kronisk. Nyere data tyder på at verden er mer enn førtifem millioner personer diagnostisert med "epilepsi".

Trekk ved sykdommen

Et karakteristisk trekk ved sykdommen - et slags anfall. Når de kommer, nesten umulig å forutsi. På grunn av denne form for manifestasjon av sykdommen som ble kjent som "epilepsi".
Hos personer med epilepsi er utsatt for genetiske årsaker, de første tegn vises i barndommen. Men det er åpenbart i voksen alder.Det viktigste symptomet - anfall. De kan være av flere typer:
- Generalisert anfall type.Ved begynnelsen av pasienten plutselig mister bevisstheten, kramper begynner, under hvilken en person kan bite tungen, kinnene, noe som er grunnen til at det spyttsekresjon rosa. I sjeldne tilfeller er det spontan tarm eller blære.

- Absnasnoho type angrep.
 Mennesket som en "kameneet" vises på forsiden fremmedgjort utseende. Anfall varer en kort tid, og etter mye fortsetter arbeidet begynt.
- Delvis anfall karakter. Pasienten er bevisst. Anfall påvirker ett lem. Hvis det er ingen kur, kan denne typen utvikle seg til generaliserte anfall typer.

Hvordan å behandle epilepsi

Når første symptomene bør du oppsøke lege. Ikke vent, vil den fortelle deg muligheten til å fullstendig helbrede epilepsi. Foreløpig er denne sykdommen fullstendig kurert. Prosedyrer og medisiner foreskrevet av en spesialist, noe som åpner for en lang tid å bli kvitt angrep og redusere smerte.
Før du starter behandlingen, må legen finne årsaken til anfallene. Hvis sykdommen er forårsaket av psyko-emosjonelle tilstand av pasienten, for å hindre dem utnevnt visse typer beroligende midler.
Behandling av epilepsi omfatter bruken av ikke bare medikamenter, men også fremgangsmåter for fysioterapi. Hvis sykdommen oppdages på et tidlig alder, effektiv lindring for det gjør Vojta-metoden. For eldre osteopatycheskoe anbefalte akupunktur og behandling.
Typer av epilepsi

Det er tre typer av sykdommen:

- Genetisk forårsaket,
- Ervervet skjer vanligvis etter betennelse i hjernen, hjerneskade,
epilepsi, årsaken til som ikke var åpenbart.
Hvis sykdommen er forårsaket av arvelige faktorer, er det angrep på tre måneder, og blir ofte fulgt av feber. Men det skjer også at sykdommen manifesterer seg i ungdomsårene.
Hvis en person led traumer, hjernehinnebetennelse, epilepsi kan kjøpes. Bare i dette tilfelle at pasienten kan håpe for en fullstendig herding. I andre former nødvendig å observere legens anbefalinger. Angrepene vil forekomme sjeldnere, noe som vil føre et normalt liv, har en familie, arbeid, etc. Hvis ingen angrep for to år, og эlektroэntsefalohramma normal, legen din kan redusere dosen av narkotika og deretter stoppe behandlingen.
Symptomer på epilepsi
På vise noen symptomer på sykdommen: anfall, snakk og søvngjengeri, sengevæting hos et barn i lang tid, utbredelsen av drømmer rød. Pasienten trenger regelmessig inspeksjon. Hvis ingen negative endringer, kan vi anta at personen kurert. Men selv da må du holde legens anbefalinger, fremfor alt, ikke drikker alkohol. Det bør i det minste jobbe på datamaskinen, se på TV, er det ønskelig å spille dataspill. Hos pasienter med epilepsi oppstå brudd på bevissthetstilstand. På denne tiden personen er i stand til å se forskjellige bilder, høre stemmer. Faren er at angrep kan skje når som helst.
Hvis pasienten ikke klarer å overholde medisinske instruksjoner ikke blir behandlet, og gjentatte angrep for en lang tid, det er en endring av personlighet. Innen medisinen er det en begrepet "epileptisk natur." For slike mennesker, preget av en form for hukommelsessvikt - zlopam'yatnist. Pasienter perfekt huske alle negative mot dem. Også lidelse preget av følelser og følelser. Det irritabilitet, hat, sinne. For epileptisk natur iboende ekstra nøyaktighet. Disse menneskene - pedants. Deres leiligheten er plassert i hyllene.

En annen personlighetsforstyrrelse - epileptisk demens.
 Videre, i disse pasientene, er det veldig merkelig. De husker alt om deres helse, og hvis du spør dem et enkelt spørsmål på noe annet emne, vil de svare. All kunnskap ferdigheter som en person erverver i løpet av hans liv, falle ut av minnet.  
Wobenzym når du planlegger graviditet

 Når du planlegger en graviditet, paret, selvfølgelig, ta vare på helse og bestå en medisinsk undersøkelse. I noen tilfeller, er kvinner foreskrevet stoffet Vobyenzym. Hva er Wobenzym når du planlegger en graviditet, hva slags narkotika?

 Hva Wobenzym


 Vobэnzym sannsynlig å inkludere biologiske tilsetningsstoffer enn narkotika. Strukturen Vobenzymu er enzymer av vegetabilsk og animalsk opprinnelse. I aksjon er anti-inflammatorisk og antimikrobielle middel som forbedrer immunitet. Vobэnzym gir styrker kroppen, øker motstanden mot forskjellige infeksjoner. I tillegg er det foreskrevet medikament som et analgetisk middel.

 Som du kan se, Wobenzym - et stoff vidt spektrum.

 Hvorfor utnevne Vobэnzym


 Wobenzym når du planlegger en graviditet eller administreres som en profylaktisk eller som "forsterker" for medisinsk behandling. Stoffet øker effekten av narkotika og oppfordrer sine rask fjerning fra kroppen. Således, når man tar Vobenzymu kan unngå bivirkningene av medikamenter relatert til deres kronisk administrering.
 Wobenzym når du planlegger graviditet gir en oppkvikkende effekt på kroppen. Presset til det normale, blir etablert hormonell metabolisme, kommer ned i fordøyelsessystemet.

 Du må ta Wobenzym


 Debatten om narkotika Vobэnzym gå så langt. Noen leger hevder at Vobэnzym ikke gi noen handling, og fungerer bare som en placebo. Andre, derimot, har reagert svært positivt på stoffet, tro det å hjelpe i behandlingen av en viktig og nødvendig.
 Wobenzym er laget av naturlige produkter, så Wobenzym når du planlegger graviditet ikke forårsaker skade. Sjeldne tilfeller av allergiske reaksjoner på stoffet komponenter eksisterer, men i utgangspunktet, ble ingen bivirkninger funnet. Derfor kan legen som foreskriver medisinen trygt ta Wobenzym.  
Epilepsi
 Epilepsi er blant de vanligste nevrologiske sykdommer og kjent i tusenvis av år. Navnet "hellig sykdom" hun kom tilbake i det gamle Roma og Hellas, hvor epilepsi tilskrives magi og trolldom. Sykdom og tolkes som gjengjeldelse for syndene til livet: Gudene straffet de ugudelige person med epilepsi. Møter begrepet "epilepsi" og berømte verk av Hippokrates. I hans syn, disse angrepene provoserte en naturkatastrofe, kan endre tettheten av den menneskelige hjerne. I middelalderen epilepsi inspirert frykt og ærefrykt på samme tid. Hun ble ansett som en uhelbredelig sykdom som kan overføres under et angrep pasient på grunn av hans pust, men hedret alle de som led av epilepsi siden de var profeter og flotte mennesker.

 Symptomer og årsaker til epilepsi angrepsfasen

 Moderne medisin anser epilepsi til kroniske hjernesykdommer, er den viktigste og kanskje det eneste tegnet på som jevnlig tilbakevendende anfall. De skyldes parallell eksitasjon av nervecellene i et bestemt område av hjernebarken, som kalles epileptogen brann.
 Årsaken til brannen kan være ikke bare en alvorlig sykdom (multippel sklerose, hjernehinnebetennelse, hjerneslag), men noen hodeskade. Narkotikaavhengighet og alkoholisme også føre til anfall av epilepsi, som rammet 10 av 100 alkoholikere. Det er bevist at tendensen til epilepsi er arvelig, men de fleste av epileptikere led det første angrepet i en alder av 18 år.

 Det viktigste symptomet på epilepsi angrep er betydelig krampaktige anfall. Hans plutselige utseende har ingenting å gjøre med eksterne faktorer, som forventet tidspunkt for neste angrep umulig. Pasienten mister bevisstheten, faller i noen tilfeller kan gi spesifikke alarm som følge av trekning av glottis under sammentrekning av membranen og musklene rundt brystet.

 Samtidig kan du se tonic spasmer som fører til stress lemmer og torso. Kroppen dermed hentet, som streng og hodet kastet tilbake. Nakke årer hovne opp på grunn av pust, kjeve komprimert og merkbart bleke ansiktet.

 Tonic anfall fasen varer ca 20 sekunder, etter som begynner klonycheskaya fase. Det varte ca 3 minutter, hvor pusten blir bråkete og hes. Årsaken ligger i inndragning av tungen og spytt opphopning. Munn utgitt skum, og hvis under anfallet prykusыvaetsya tungen eller kinnet, er blandet med blod skummet.

 Intensiteten av anfall synker gradvis, musklene slapper av, og det kommer en fase av manglende respons på ytre stimuli. Reflekser er ikke kalt, utvidede pupiller og reagerte ikke på sterkt lys, oppstår ofte ufrivillig vannlating.

 Førstehjelp for epilepsi

 Du må forstå at under et angrep av epilepsi mann absolutt ikke føler smerte og er ikke klar over hva som skjer. Anfall varer ikke mer enn noen få minutter, der er det forbudt:

 * Makt å begrense bevegelsen og prøve å avbryte anfall hos en pasient;
 * Gjennomføre hjertemassasje eller gjøre kunstig åndedrett;
 * Dekomprimere tenner;
 * Overfør person til et annet sted (Unntaket kan være steder som utgjør en potensiell trussel mot liv).

 Du må signere en pasient på et flatt underlag, hviler hodet i noe mykt. Til spytt fikk ikke komme inn i luftveiene, og vi er ikke senket, du slår forsiktig hodet til siden av mannen, og ved oppkast, returnerer side hele kroppen.


Epilepsi Etter angrepet av epilepsi Pasienten bør gis anledning til å få deg i et rolig og sove. Slutten av et angrep er ledsaget av svakhet og forvirring, kan så blotte mann bare være etter en stund.

 Jo større fare er merket status epilepticus, som er en serie av store og kontinuerlige anfall. Resultatet av denne tilstanden kan være død av kvelning fordi pasienten slutter å puste. En vanlig dødsårsak anses epileptikere status epilepticus, fordi på det minste tegn til mistanke og trengte akutt medisinsk intervensjon.

 Opprinnelse og behandling av epilepsi hos barn

 Barn med epilepsi, flere ganger mer enn voksne. Denne prognosen er mer gunstig for dem. Rettidig behandling og gjennomføre behandling av epilepsi angrep helt fratatt 75% av pasientene. Foreldre trenger å vite: den tidligere diagnosen lød, jo mer vellykket og raskere skal bli kvitt sykdommen. Ikke rart epilepsi betraktet som en sykdom "fra barndommen." Den innledende stadium av sykdommen opptrer i alder fra 6 til 15 år. Ingen av barna er ikke i stand til å identifisere og observere de endringene som skjer, så "à jour" bør holde voksne. Ved urovekkende tegn er:

 * Kort tap av bevissthet;
 * Muskel stamme hvor ufrivillig bøyde albuer og knær unbend;
 * Plutselig feber;
 * Ufrivillig vannlating og avføring, kort stopp puste;
 * Anfall, som varer 2-20 minutter;
 * Dramatisk senkingen av barnet, ledsaget av avbrudd av aktiviteter, mangel på respons på ord og handlinger av andre, stirre på ett punkt, ingen minner fra det som skjedde angrepet.


Epilepsi De viktigste årsakene til spedbarn epilepsi mark komplikasjoner under svangerskapet (hypoglykemi, hypoksi) og ulike fødselsskader, hjerne anoksi forårsaket. Epilepsi hos barn kan være på grunn av en hodeskade eller tilstedeværelse av cyster og svulster. Overført encefalitt og meningitt bidra til utviklingen av foci med økt eksitabilitet i hjernen, som fører til utvikling av epilepsi.

 Hvis du får slike symptomer bør se et barn nevrolog og hold elektroencefalografiske studie av hjerne dynamikk. Etter diagnose behandling foreskrevet av lege. I noen tilfeller kommer forbedring i anvendelsen av antikonvulsiva i mer komplekse situasjoner krever kirurgi.

 Behandling av epilepsi

 Behandling av epilepsi angrep kan gå i to retninger. Den første gangen den mest effektive legemidler er valgt og doseres individuelt, mens den andre krever lang tid en pasient med periodisk endring doser. Behandlingen er ledsaget av dannelsen av gunstige betingelser for normalisering og utvinning av pasient med epilepsi. Når uttrykt psykiske lidelser pasienten overvåkes av en psykiater.

 Metafysiske betydningen av epilepsi

 Når du åpner den psykosomatiske årsaker til epilepsi kan ikke ignorere boken Louise Hay "Heal ditt liv." Ved hjerteinfarkt av epilepsi er misbruk av hans "I", den konstante intense kampene hverandre og omverdenen, avvisning av livets gleder og forfølgelse. Løse problemet vil få indre fred som vil koble til en kobling nåtid og fremtid lykkelig og sunt liv.

 Vladimir Zhykarentsev til årsakene til epilepsi bærer en umulig intern kamp, ​​fornektelse av livet og undertrykke sine egne tanker og ønsker. Å bringe helbredelse regelmessig meditasjon på evig liv i glede og fred.

 Valery Sinelnikov sa at epilepsi forekommer i mennesker som har foreldre var tilbøyelig til å føle og vise hat, gjensidig motvilje og sjalusi. Det er feil å anta at barn kan beskyttes mot det negative, ikke demonstrere sine følelser - de føler og realisere dem intuitivt. Av denne grunn, ifølge Sinel'nikova, er epilepsi uhelbredelig. Sitt uttrykk kan bli redusert, men ikke helt bli kvitt epilepsianfall vil ikke fungere fordi røttene er i barndommen, hvor negative følelser generert strømbrudd.

 Sharamon forklarer Shalyla angrepet av epilepsi og mental opplevelse lettelse fra aggresjon og vold. Korte anfall av tap av kontroll over seg selv, frigjøre sinnet fra uønskede minner. Å kvitte seg med epilepsi bør lære å respektere sin egen indre energi og se på livet ditt bevisst. Dette vil bidra til å holde de siste erfaringer uten å forårsake for slike formål angrep av epilepsi.  
Яндекс.Метрика