Hvordan å kurere forkjølelse folk rettsmidler?

 Mange lurer på "Hvordan kurere forkjølelse folk rettsmidler? "Fortrinnsvis uten bruk av kostbare og ikke alltid ufarlig stoff.

 Forkjølelse stalking oss alle, spesielt under den kalde årstiden, i regn og vind. Alle er kjent følelsen kløe i halsen, smerter og tyngde i øynene, svakhet, tap av matlyst, hodepine, irritasjon i nese, nysing. Dette er bevis på at kaldt nok en gang vi konkludere lenge i sengen og trekke lærdom fra den vanlige.
 I denne situasjonen, bør du vite hvordan å kurere forkjølelse folk rettsmidlerFordi de er lett tilgjengelige og effektive. Først av alt, bør du drikke varm te med sitron og honning. Eller varm melk med honning.
 Ta et varmt bad med havsalt og eteriske oljer. Poparyty føttene i varmt vann med pulverisert sennep. Etter at kjolen varmt, slitasje ullsokker og bare gå til sengs, fordi kroppen skal hvile etter lider stress.
 Chill - det er ikke influensa, så ikke bruk antibiotika hvis temperaturen ikke stiger over 38 grader. Behandling av forkjølelse folk rettsmidler inkludere bruke ditt arsenal av ulike urter, infusjoner og decoctions av dem. Det anbefales å gurgle med infusjon av kamille, eukalyptus, calendula, salvie. Skylling skal utføres ofte ved intervaller på 1 - 2 timer.
 Det er mulig å konsumere mer vitamin C. I behandlingen av forkjølelse folk rettsmidler bør bli husket at mange av de viktige vitaminer som finnes i sitron, rose, bringebær. Nype bør zaparyuvaty i en termos i 12 timer. Sitron kan slipe med skallet og bland med honning. Malyn kan brukes i en jam; Te fra kvister, blader, tørket frukt, frosne bringebær i tining beholder sin smak og medisinske egenskaper. God som bringebær hage, som kan bli funnet på nesten hver sommer hytte, og vill.
 Barnåler kan brygge i en termos og drikke i form av varme. Den inneholder også store mengder vitaminer kroppen trenger. Når du hoster hjelper lakris rot, et avkok eller sirup.
 Kur forkjølelse folk rettsmidler hjelpe honning. Dette nyttig produkt vil forsterke effekten av noen urte-te, legge til styrke svekket kroppen.
 Men husk at riktig behandling for forkjølelse folk rettsmidler kan be en lege, gitt den generelle tilstanden i kroppen din. Din oppgave vil være strenge gjennomføring av sine anbefalinger. Det er viktig å fjerne symtomy kaldt.

 Hvordan å kurere forkjølelse folk rettsmidler videoer


Hvordan kurere en kald hjemme
 Som synges i den kjente sangen: "For en kald godbit to uker! "Men, kurere en kald hjemme er ikke så vanskelig.
 De viktigste symptomene på forkjølelse kan føre til mye ubehag. Å behandle forkjølelse bør begynne så snart du føler de første symptomene.

 Førstehjelp for tegn til forkjølelse


 Så snart du føler de første tegn på en kald oppstår, umiddelbart begynne å ta affære.
 Det første du må gjøre - er å drikke varm te, legge en sitron, bringebær og bjørnebær. Hvis hånden ikke var jam fra bær, kan du kjøpe i et apotek vitamin C konsentrasjonen av ett eller to gram, tilsett te og drikke. God hjelp med healing drikke varm melk med honning. Alt dette må drikke før sengetid.
 Den andre fasen av puste varm damp inhalator. Du kan også pakke inn potten med nylaget poteter håndkle og puste på den. Varm damp varmer godt slimete bihulene og som vil definitivt hjelpe deg å kurere en kald hjemme.
Hvordan kurere en kald hjemme
 Den tredje fasen hender og føtter gnidd med hvitløk eller pepper lime lapp, og deretter sette på sokker og hansker og gå til sengs. Om natten, i alle fall ikke kan gis. Du trenger for å varme opp og svette. I morgen vil du sikkert bli bedre.

 Hvordan kurere en kald hjemme hvis legevakten ikke hjalp?


 Hvis du ikke har tid til å stoppe en kald i de tidlige dager, bør fra den dagen kombineres med generell symptomatisk behandling.
 Pass på å ta masse varm væske i løpet av dagen, er det bedre hvis det er varm te med honning, sitron, bringebær og rips.
 Når kald nese begravet i løk juice 1 dråpe (det kan bli litt rubbing revet løk og vidzhavshy slurry) eller en løsning av honning i varmt vann.
 Hvis sår hals er anbefalt å skylle hans ferskpresset sitronsaft eller saften av svart reddik. God hjelp av ulike blandinger av urter, spesielt kamille. En av min bestemors gamle måter - gurgle med salt vann eller brus løsning er en meget effektiv måte. Etter skylling er det ønskelig for en time for ikke å spise for å holde lenger skylleeffekt.
 For å raskt kurere en kald hjemme, er det tilrådelig å lage forskjellige pakker. De er veldig godt oppvarmet kropp. En av de beste komposisjoner for kompresser - reddik med honning. Komprimere gjort på noen del av huden over såre flekker, ofte gjør det på ryggen. Gode ​​resultater oppnås jod malt på baksiden av risten.

 Diett forkjølelse


Hvordan kurere en kald hjemme
 For å hjelpe kroppen bekjempe infeksjonen og helbrede ganske kaldt hjemme, må du endre kostholdet. Kostholdet bør være enklere, er det tilrådelig å ta rikelig med væske, frukt og grønnsaker som er rike på vitaminer. Du vil nærme sitrus, hvitløk, bringebær og rips. Mer hvile og ikke frata deg av søvn, redusert fysisk aktivitet, gi opp treningen. Under behandlingen, ikke røyker, gi opp kaffe og alkohol. Bruk en luftfukter i rommet der plassering. Da kulden vil være mye raskere.  
Hvordan å behandle streng kulde

 Spørsmål:
 Jeg fanget en kald, men holde i sengen fordi jeg ikke kan arbeide. Manifestert alle skiltene streng kulde Temperatur, smerter i kroppen, tett nese, rennende øyne og svelg. Hvordan å overvinne denne usunn tilstand?
 Svar:
 Sterk kulde vanligvis manifesterer seg i disse symptomene. Kjør denne tilstanden kan ikke være, siden sykdommen kan raskt utvikle seg til en mer alvorlig luftveissykdom.
 Sterk kulde kur polupostelnыm stille modus. Dette alternativet er mest effektive. Men hvis ikke er mulig, bør du ta hensyn til tradisjonell måte å kontrollere sykdommen.
 Om streng kulde manifestert ved smerter i halsen, deretter skylling nødvendig. Det mest effektive er Furacilinum eller brus. Ikke minst den lind urteteer, calendula, johannesurt, eukalyptus, kamille. Skyll bør være hyppig, annenhver time. Ikke bli overflødig og desinfiserende spray.
 Hvis sår hals kombinert med en hoste, bør du gjøre damp inhalasjon. Gjøre dem til urtete av de ovennevnte komponenter. Du må også drikke rikelig med væske. Te med bringebær, melk, honning, er varm gløgg en forutsetning for behandling av streng kulde. Hvis hosten er tørr, kan du bruke slimløsende, men i alle fall ingen antibiotika.
 Temperaturen strays bare hvis det er over 38S. Ved temperaturer under 38 aktive beskyttende funksjoner i kroppen, og det hjelper til å overvinne sykdom raskere. Av unntakene omfatter små barn og pasienter som har observert en tendens til anfall. Ved høy temperatur tar betennelsesdempende legemidler, som ikke bare få ned temperaturen, men også redusere smerte.
Hvordan å behandle streng kulde
 Rhinitt hos sterk kulde eliminere vasokonstriksjonseffekter narkotika og antihistaminer. Den første lindre hevelse av neseslimhinnen, og den sistnevnte, som har anti-inflammatorisk virkning, vil ikke bare lindrer hevelse, men også eliminere nesetetthet. Men det er nødvendig å spesifisere separat som gjelder vasokonstriktor dråper bør være forsiktige. Løpet av behandlingen bør ikke overstige syv dager, og må begrenses til tre per dagen nærmer seg. Ved kronisk overdose mulig avhengighet til stoffet, noe som kan føre til kronisk rhinitt. Men slike ting er fjernet kun etter operasjonen.
 Det finnes også alternative artikkel hvordan å behandle forkjølelse og influensa.
 Og til slutt, bør du være spesielt oppmerksom på det faktum at rommet bør alltid luftes. Ren luft trengs av menneskekroppen, men bør gå å ventilere rommet.

 Hvordan å behandle alvorlige forkjølelse video


Hvor vakkert hode yazaty lisser: Hode måter yazuvannya blonder på sko, joggesko, støvler

 Lanyards - virker enkelt nok, men samtidig en viktig del av sko er ikke bare praktisk, men også estetisk funksjon. Det vil si, de bør ikke binde en stram og fin og original. Og dette i sin tur kan være en god måte å uttrykke deg.
 Ulike måter for hvordan å knytte skolissene vakre
 1). Direkte enkel snøring
 Gode ​​sko til å ha et like antall par av hull. Det ser ganske ryddig, selv justere tips av skolissene kan være vanskelig. Den første halereim strekker seg helt til toppen, den andre - gjennom hvert hull.
 2). Snøring kors
 Utføre dette: Hvis et ulikt antall par sko hull begynner snøring på innsiden, mens selv - starte fra toppen. Metoden er ganske enkel, vakker, reduserer slitasje sko.
 3). Standard kryss snøring utført alle kjent måte: string hoppe gjennom bunnen hullet og utlede begge ender ut. Deretter snører kors og passerer gjennom hullene fra innsiden og ut. Så kommer vi til de øverste hullene og knytte skolissene. Fremgangsmåten er enkel og lett.
 4). Snøring Shop
 Den første ende av stroppen savner den motsatte øvre hull, en andre ende Snøring skoen bunnen tatt, som en spiral. Metoden kan være å endre, hvis ikke slutten av innlegget, diagonalt og gjemme seg, som i den første versjonen av denne artikkelen - lett direkte blonder.
 5). Snøring butterfly (ligner på tie-tittelen)
 Hvis din sko likt antall par av hullene, først gjøre rett sy ned hvis rart - på toppen av det. Disse sommerfugler - kors kan gjøres der det er nødvendig for å gjenopprette støvelen, og den delen der det er ønskelig å gi en liten etappe vil - gjøre passerer. Med denne metoden kan du bruke relativt korte lisser.
 6). Snøring militær - Tilbake snøring forrige versjon (butterfly). Navnet stammer fra det faktum at så zashnurovыvayut militær stil støvler i den brasilianske, fransk, nederlandsk og britisk hæren. Lanyards er også fint ikke altfor lenge.
 7). Jernbaner og - en snøring er svært lik den forrige metoden, men med de skumle side blonder er riktig, ikke diagonalt. Denne metoden er kun egnet for flate eller tynne blonder når de passerer gjennom hullet to ganger. Stram eedovolno vanskelig, men det er veldig sterk.
 8). Metode "en hånd"Der selv ikke trenger å sløyfe. Nok en node i enden av stroppen. Nedenfor snøring helt gratis, og over - en mer tett. Dette snøring utføre bedre med tykke blonder og små hull.
 9). Fin utsikt snøring "stigen". Det ser ut som to parallelle linjer bak seg - sikksakk linje. String må passere gjennom den nedre hullet og trekk den ut. Deretter, den første enden av utgangs tvers gjennom det øvre hull, og den andre - også kryss - O gjennom et hull som er over den forrige. Ja Lace helt til slutten.
 10). Hvis sikksakk tilbake rett blonder du ikke liker, kan du skjule, hvorfor starte blonder, kniplinger passerer gjennom den nederste hullet og setter ham inn i skoene - venstre og høyre. Den ene enden av stroppen heis rett opp, og bringer den fra toppen av hullet, og skyv venstre hullet.
Hvor vakkert hode yazaty lisser: Hode måter yazuvannya blonder på sko, joggesko, støvler

 Eksempler på originale metoder for å knytte skoene dine
 1). Segment snøring - nodal
 Hvis du ikke har lange lisser, kan du kjøpe to par korte på hver oppstart. Og blonder nederst - først en, så en knute (det kommer i midten av skoen). Deretter setter den andre kort blonder, kniplinger og fortsette til toppen, noe som gjør over en annen node. Tiden for en slik snøring vil bruke mer, men det ser originalt.
 2). Du kan gjøre snøring uten begynnelse eller slutt, sotkav med blonder integrert stoff og knytte dem aldri vil.
 Knytte skolissene pent muligens hundrevis av forskjellige måter. Og hvis det i tillegg til uvanlig snøring metoden som brukes er lyse og originale lisser? I dette tilfellet vil skoene tiltrekke alle øyne rundt!

Яндекс.Метрика