I dag flere og flere mennesker står overfor et alvorlig problem med håravfall. Grunnen til dette er det mange faktorer, sykdom, stress, søvnløshet, trøtthet, medisinering, kosthold, graviditet, feil hårpleie. Det regnes som normen for denne dagen faller på personer mellom 40 og 100 hår. Dersom tapene ovennevnte regler bør treffe tiltak. Før du tar fatt på en nødsituasjon gjenopprette hår, er det nødvendig å analysere og etablere roten årsaken til tap, kan dette hjelpe legen-trikologi.

Hvordan å kurere hårtap naturlig rettsmidler


 Først bør vi gi kroppen med vitaminer. Det kan være medikamenter fra apotek eller konvensjonelle produkter, som inneholder mange næringsstoffer og vitaminer. Linfrø, for eksempel, ikke gi mange mennesker som kjøper vitaminer. Ta det på tom mage hver morgen trenger en spiseskje med vann. Nøtter, grønne grønnsaker, bønner også veldig bra for håret.
 Nå representerte et stort utvalg av legemidler for hår, svært forskjellige kategorier og priser. Men de er alle veldig individuelt, noe som hjalp en kan bare forverre den andre. Så hvorfor bruke ekstra penger og tid for å finne et egnet middel, når du kan bruke bestemors utprøvde metoder?

 Folk rettsmidler for hårtap


 Faktisk, i hvert hus er det produkter som kan hjelpe deg med å forbedre ditt hår. Dette melk, yoghurt, løk, egg, konjakk, brød, gjær og så videre. D. uvurderlig rolle i hårpleie olje spill, spesielt oliven, burdock, Castor. Vurdere noen eksempler på masker, decoctions mot hårtap som enkelt kan tilberedes hjemme ved hjelp av kjente og offentlige komponenter.

 Løk

 Løk maske er meget effektiv for en kort tid, og er i stand til å stoppe og med alvorlige tap. De aktive ingrediensene i løk irritere hodebunnen, og dermed stopper håret falle, begynner å vokse raskere og enda flass forsvinner. Variasjoner løk masker er utallige, det kan legges til nesten alle ingredienser.
 Den enkleste måten - gni løk juice ferskpresset inn i hårrøttene. Deretter dekke hodet med folie og pakk i et varmt håndkle, holde minst 2 timer, skyll med sjampo.
 Masker med baugen bør gjøres innen to måneder, helst annenhver dag.
 Men effektiviteten av denne masken er det en stor ulempe. Det faktum at løk duft Stojko v'yidayetsya i håret, spesielt hvis sterkt skadet.
 Å slå tilbake smaken av løk, verdt på et vann vask, legge sitronsaft eller sitron eterisk olje (5-10 dråper per liter vann), eddik (2 spiseskjeer per 1 liter vann). Generelt, lukten av god legge eteriske oljer direkte inn i masken (ikke mer enn 5 dråper). Masker med fargeløs henna, honning, hjelper yoghurt også å drepe den ekkel løk lukt.
Hvordan å kurere hårtap naturlig rettsmidler


 Burdock root

 De fleste er enkle å tilberede et avkok av burdock, et glass vann, tilsett 1 ss hakket rot og la det småkoke i 10-15 minutter. Deretter tappe, kjølig og skyll hodet etter vask eller gni hårrøttene. Tilsvarende, i tillegg til kjøttkraft burdock kan legge tørket ringblomst (1 del 2 del av de grunnlegg knopper), søt flagg rot (i forholdet 1: 1), nesle (i alle forhold), brandy (1 spiseskje konjakk 4 ss av roten).
 Salve med burdock rot er utarbeidet av den samme prosessen som suppen. Skulle bare koke inntil volumet ikke er halvert. Da den varme suppen er tilsatt fett i en 1: 1 blanding og sette i ovnen i 2 timer salve skal gnis inn i hodebunnen før vask.
 Vi vet alle at olje er grunnlaget burdock burdock rot. Så du kan lage mat hjemme alene. For dette formål, bør 100 gram hakkede tørkede rotstokker bli dynket i en kopp olivenolje (grønnsaker, lin) og la for en dag på et lunt sted. Deretter satt på en langsom brann i 3 timer. Da oljen er klar til å bli brukt til andre formål.
 Eiendommene burdock ikke mindre effektive enn løk. Bruk den beste root gravde om våren eller høsten. Prosedyrer som skal brukes burdock 2-3 ganger i uken i minst to måneder.

 Pepper maske

 •  Chile pepper Hell vodka og la stå i 7-10 dager. Gni inn i hårrøttene, og deretter dekke hodet med cellofan og vikle et varmt håndkle. Hold i 20 minutter, vask deretter av med sjampo.

 •  For den neste masken skal peppermynte infusjon. Det kan lett finnes på alle apotek, er det billig. I tinktur av masken omfatter sjampo og lakserolje (i et forhold på 1: 2: 2). Blandingen påføres på håret i en time, isolert etter vasking med sjampo.

 •  I flytende honning (3-4 ss) 1 ts pepper skjær eller rød pepper. Miks og gni massert inn i hårrøttene. Skriv på hodet i 20 minutter, oppvarmet, og skyll med sjampo.


 • Hvordan å kurere hårtap naturlig rettsmidler


   Oljer

   Olje kan brukes både individuelt og som en del av masker med ulike komponenter. Den mest grunnleggende masken er enkelt sagt olje på håret og hodebunnen.
   Alle mineraloljer for hår sett, veldig grunnleggende, oliven, burdock, trinse, tindved, linfrø, hvetekim, mandel. De ikke forårsaker allergi, de kan stå på håret for dagen. Før påføring av olje skal være litt varmt vannbad.
   Vanskeligheter oppstår bare når rødme oljer, noen ganger også stadig må vaske håret med sjampo. Resultatet av masker tydelig umiddelbart, men kun etter 2 måneder. Men det er verdt, olje i stand til å gjenopprette selv den mest skadet hår.
   Essensielle oljer er også brukt i hårpleie. De kan legges til sjampo, masker eller vann skylling. Tap er best å bruke eteriske oljer: tea tree, peppermynte, rosmarin, furu, ylang-ylang, rosentre, sedertre Bay. Du må strengt observere dosering.
   Denne artikkelen beskriver de mest nyttige metoder for å løse hårtap, kan de så fort som farmakologisk, men naturlig. Som en del av eventuelle midler som er kjøpt, selv om en liten andel, men det er kjemiske elementer. Den viktigste behandlingen bør være vanlig for 2-6 måneder.
   Det er ingen hemmelighet at en av de mest bemerkelsesverdige detaljer om personen er leppe. Ikke rart mange forfattere og diktere ga dem hyllest. I mange sanger, bøker sier at munnen skal være fløyel, nervøs. For å oppnå denne effekten, spesielt om vinteren, blir det mulig gjennom bruk chapstick. Imidlertid er det slik at mange av. Hvordan ikke å gå seg vill i sitt mangfold og hyhyenychku velge noe som er riktig for deg, er beskrevet nedenfor.

  Hvordan velge en chapstick?


   Hva er chapstick, og hvordan du velger


   For ganske lang tid chapstick er et nødvendig verktøy for å ta vare på utseende. Og den bruker ikke bare det svake kjønn, men de fleste menn og små barn. Leppene lett miste all sin naturlige beskyttelse mot ekstrem følsomhet for ytre stimuli. Dette er en tynn hud som ikke bare obdelana kjertler sekresjon, men også melanin, som er kjent for å beskytte mot solen. Derfor, hvis du ikke betaler nok oppmerksomhet til leppene, de begynner å sprekke og flasse av, noe som fører til for tidlig aldring. For å unngå dette, bør du velge riktig chapstick.
   For å holde oss på rett hyhyenychke som passer for deg, bør du følge to hovedpunkter:

 •  For å finne ut hvilken type leppestift. Dette er spesielt viktig fordi for ulike tider av året du trenger en annen måte å ta vare på leppene.

 •  Vis hygienisk leppestift sammensetning. Som med alle andre produkter, stoffer som er en del hyhyenychky spille en viktig rolle. Det er både ønskede og uønskede komponenter. Og hvor godt preparert lepper, avhenger av hvor nøye vil lese etiketten.


 •  Typer chapstick


   Å velge riktig chapstick, bør du vite hva slags pleie leppene der. Et stort antall chapstick kan deles inn i flere grupper.
  Hvordan velge en chapstick?


 •  Kosmetiske balsamer. Er optimal på forskjellige tider av året. De omfatter oljer, ekstrakter og vitaminer, så kraftfullt vare på og beskytte leppene.

 •  Fuktighetsgivende leppestift. Vanligvis, mange feilaktig bruker denne typen omsorg lepper i vinter. Dette er imidlertid ikke riktig, fordi overskytende fuktighet i den kalde årstiden fører til mer skånsom peeling overflateglans. Derfor bør denne type leppestift velges for sommeren.

 •  Antiviral leppestift. Vår og høst delikat leppe hud er utsatt for forekomst av mikrosprekker. Denne typen chapstick har healing, antiseptisk og beroligende effekt, og derfor antiviral handling.

 •  Leppestift med UV-filtre. Særlig skadelig for huden, inkludert innvirkning på leppene soleksponering. For å beskytte mot ultrafiolett stråling, bør velge nettopp denne typen chapstick.


 •  Sammensetning chapstick


   Etter fastsettelse av rett type leppestift, bør du tenke på komposisjonen. Tross alt, definerer det grunnleggende måte å ta vare på leppene.
   Å hyhyenychka godt beskyttet, næret og zvolozhuvala lepper, for å velge en slik bestående av voks, oljer og planteekstrakter og vitaminer. Hver av disse komponentene har sine egne egenskaper, som kombinert vil gjøre leppene fløyelsmyk og velpreparerte.

 •  Voks. Vanligvis, en chapstick funnet Bivoks og palm (Carnauba ellers). Hver har sine egne særtrekk. Først mykgjør huden på leppene, bidrar til å bekjempe betennelser. Den andre er hypoallerhenom. Den største fordelen med en hvilken som helst voks er at å holde på fuktigheten, det perfekt beskytter leppene.

 •  Like viktig og vitaminer. De har også fukte leppene, og ytterligere redusere dem. Å skape en chapstick bruke vitamin A, E, B og C. På grunn av innholdet av vitaminer, eliminere betennelse i leppene, rynker, og vitaminer fremme rask helbredelse av frakturer.

 •  Til slutt, mer effektiv chapstick gjøre oljer og planteekstrakter. Blant de mest populære lakserolje, jojoba og aprikos. De gir forsynings lepper. Blant ekstrakter brukte ekstrakter av kamille, ringblomst og aloe. Den siste som er kjent for sin anti-inflammatorisk og regenererende handling på huden. Kamille og calendula kraftfullt beskytte leppene mot aggressivt miljø.


 • Hvordan velge en chapstick?

   Men produsenter Chapstick ofte inkludere i sine sammensetning stoffer som i beste fall vil være forgjeves glans, og i verste fall skade dem. Disse fremmedstoffer er:

 •  Salisylsyre. For mange er det kjent for sin anti-inflammatorisk handling. Men dens bruk som en omsorgs lepper, ingen uberettiget. Det er veldig tørre lepper, som de begynner å sprekke og flasse av.

 •  " Forfriskende komponenter . "Disse inkluderer mentol, kamfer og fenol. Det antas at de gir leppe volum. På grunn av de aktive stoffene oppført handlinger som oppstår prikking i lepper, og en effekt av hevelse. Ned siden er vakker prypuhlыh glans utseende av små sprekker og tørrhet.

 •  Silikon olje. Produsenter ofte lagt inn i hyhyenychek. På grunn av sin økte holdbarheten. Men god glans no. Silikonolje ved hjelp skaper en film som forhindrer Skjære næringsstoffer inn i huden. Dermed er denne uønskede komponenten en barriere mot eventuelle aktive elementer hygienisk leppestift.


 •  Skjønnhet og grooming består av mange ting. Og den gode tilstanden av lepper er alltid valgfritt ochkom i din favør. Riktig plukke chapstick ganske enkelt: vi trenger bare retten til å avgjøre hvilken tid på året du tar det, og hvilke stoffer er på lager. Med riktig oppmerksomhet til disse tingene, vil leppene være grunn til stolthet og emulering.
  Яндекс.Метрика