Hvordan å kurere høy surhetsgrad
 Hyperatsydnost eller surhet fører ofte brennende smerte etter å ha spist. Dessuten er dette problem som kalles et symptom av magesyre, som ofte ledsages av halsbrann. Dette kan være symptomer på magesår, gastritt eller duodenalsår. For å kurere surhet, er det nødvendig å forstå hvorfor det oppstår.
 Disse sykdommer kan være forårsaket av å spise plass eller uregelmessig kosthold, røyking, stress, misbruk av alkohol eller koffein, så vel som anvendelse av visse medikamenter, så som aspirin eller kortison som irriterer magesekken.
 Årsaken kan også være en svak lukkemuskel, som åpner bare når du spiser for bestått henne i magen, deretter sphincter lukkes. Men hos noen mennesker er det alltid åpent og mageinnhold jevne "dumpet" opp. Nullstilling saltsyre og galle i spiserøret irritert slimhinne, som forårsaker alvorlig halsbrann.

 Symptomene på hyperacidity akutte smerter, noe som kan føre til oppkast

 halsbrann

 hyppige raping og gass som passerer

 ekstrem smerte, som en stikkende

 oppblåsthet

 kald følelse i magen

 Hvordan å kurere høy surhetsgrad


Hvordan å kurere høy surhetsgrad
 Pasienten må forstå at ikke bare gastritt og magesår kan ha de samme symptomer, og kreft i magesekken eller i tarmene. Men i de tidlige stadier av kreft symptomene nevnt ovenfor ikke kan være helt synlig og forårsake bare ubehag. Det er grunnen til at pasientene ofte ikke søker å kurere surhet, å tro at dette er bare en liten ulempe.
 For det første krever den streng diett. Visse stoffer som inngår i næringsmidler spiller en meget viktig rolle, for eksempel proteiner som bidrar til stabiliteten av slimhinnen til virkningen av syre mavesaft, og det overskytende syre blir nøytralisert; fett og karbohydrater redusere surhet bruker mage kjertler. Så for å kurere surhet, fremfor alt, trenger du å glemme:

 bakervarer, spesielt frisk

 fett og tung kjøtt

 agurker, kål

 skarp ost og yoghurt

 sure bær og frukt

 veldig sterk kaffe og te, karbonat drikke og kvass

 sterke kjøttbuljonger og sauser

 Dag må ha de fem måltider i små porsjoner, er viktig.

 Diagnose og medisinsk utstyr


 For å redusere surhet gjelder gastrin, Almagel, farmotydyn og andre. I normalisere fordøyelse hjelp mezim forte, Fest og panzinorm.
 Det bør bemerkes at tilslutning til diett er en stor utfordring, men for å bestemme årsaken og kurere surhet, er det nødvendig å foreta en diagnose, som innebærer at pasienten vil absolutt trenger å gå til en gastroenterolog og gjennomgår endoskopi, noe som vil avgjøre spørsmålet om nøyaktighet og riktig behandling.  
Hvordan lage en vakker frisyre selv?
 Hver dame minst én gang i sitt liv møtt med spørsmålet om hvordan å lage en vakker frisyre? For å oppnå dette, må du følge noen enkle regler har før krølltang eller krølltang hår styling, hår klipp og litt fantasi.
 Først av alt, være oppmerksom på at noen, selv de mest enkle frisyre bør være på rent hår. Så vaske håret, tørket og rozchesavshy, kan du begynne å lage et mesterverk av frisør.


 Hvis håret ditt er lang eller middels lang, blant ulike frisyrer kan du velge neste alternativ.
Hvordan lage en vakker frisyre selv?

Hvordan lage en vakker frisyre selv?

Hvordan lage en vakker frisyre selv?
 Dette frisyre kan gjøres for en fottur i klubben, og en videregående skole. Hår bør deles tverrgående skille fra det ene øret til den andre. Ahead er nødvendig for å avgjøre det punktet hvor fordelingen vil være hår med en avskjed i form av lys.
 Hvert hårstrå bør behandles med lakk og vridd på slep. Sist festet proboru gjennom stealth, med de resterende trådene bør forbli gratis.
 Håret i occipital-parietale område deles i to like deler, som hver for seg skal samles i hestehale, en etter en. Hver av halene er delt inn i et vilkårlig antall tråder av middels størrelse, i henhold til tettheten av hår.
 Deretter hver av strengene skal skrues separat på curlers eller tang, zalakuvaty og sikker i hvilken som helst rekkefølge i form av loops og krøller. Front flag kan være dekorert med paljetter eller blomster, alt fikse hårspray.
 Eiere av lang og mellomlangt hår kan eksperimentere med variasjoner av frisyrer med elementer av Kos og deksler. For eksempel, frisyre i gresk stil.
Hvordan lage en vakker frisyre selv?
 Å skape bør ta et hårstrå venstre og høyre, og en flette fletter. De resterende håret bør være skrudd på curlers eller curling, deretter forsegle flettene til hverandre ved hjelp av gummi band eller barrettes. Fix hårspray frisyre.


 De som har kort hår, fortvil ikke, kan de også gjøre en flott frisyre selv. Først av alt, kan du alltids lage en stilig styling hjelp av en hårføner og konvensjonell sirkulær kam. Men hvis du har et ønske om å imponere andre, kom til unnsetning overhead tråder, haler og selv hairpieces. Hver tilbehøret er festet til håret med pinner og usynlig.
Hvordan lage en vakker frisyre selv?

Hvordan lage en vakker frisyre selv?

Hvordan lage en vakker frisyre selv?

 Som du kan se, lage en vakker frisyre er ikke så vanskelig, viktigst tålmodighet og litt fantasi - da vil du lykkes. Å skape et unikt bilde Ikke glem å bruke hår tilbehør - tiaraer, hårnåler, klipp, dekorative pins, ulike bånd og friske blomster.  
Hvordan å trimme øyenbryneneGod mystisk utseende flavored snev av koketteri og feminin appell, kan drive deg gal noen mann. Dette viktig detalj som øyenbryn gir en person en individuell karakter og åndelighet. Øyenbryn har mye å si om mannen at han føler og hvordan du reagerer på sine omgivelser.
Følte at skille menn fra publikum kvinne, ser først på hennes figur og deretter i ansiktet. Faktisk øyenbrynene på andreplass etter øynene. Det er derfor det er så viktig å ta vare på denne viktige detaljer i ansiktet hans, snu den til en stilig og attraktiv innredning.
Forberedelser før klipping øyenbrynene
Før du skjærer øyenbrynene, må du nøye forberede plass og verktøy for fremtidige kosmetikk prosedyrer. Benkeplate og verktøy skal være rent og godt opplyst.
Du vil trenge:
Tynne pinsett;
Saks eller trimmer;
Stor desktop speil;
Bomull pads;
Toner eller fuktighetskrem;
Gel eller voks;
Eyebrow Pencil;
Mørke skygger.


Skape den ideelle formen øyenbrynene

Først må du bestemme formen på øyenbrynene. Du trenger ikke å jage de bildene du noensinne har sett i filmer og på sidene til glossy magasiner. Perfekte øyenbryn bør ikke være for tykt eller ekstremt tynn. Avstanden mellom brynene bør matche bredden på nesen. Slutten av øyenbryn bør definitivt gå for det ytre hjørnet av øyet.
For tiden på moten tykke øyenbrynene litt hevet og smalere til en slutt. Denne formen bidrar til å gi katten din eier forlokkende utseende.
Lengden kan kuttes hår, øyenbryn rozchesavshy først ned, fjerner hårene på linjen, og deretter opp, gjenta manipulasjon. Det er viktig å huske at for korte hår kan starte stovburchytysya, slik at du kan kutte mer enn 2-3 mm.
Dreven hår trimmer kan kutte eller fjerne med pinsett. Det er veldig viktig før du begynner tweeze, pinsett og tørk ansiktet tonic eller lotion. Du unngå betennelse.
Etter prosedyren tynning øyenbryn, ta en blyant eller brune øyenbrynene, med vekt på deres form og bøy. Du kan tenke deg. Resultatet er lett å fikse med en normal gel og voks hår. Påfør et lite verktøy for å gre øyenbrynene og en spesiell børste. Perfekte øyenbryn klar!
Gjennom justere formen øyenbrynene viktige for å unngå feil, fordi hårene vokser veldig sakte.  
Kaffe skrubb cellulitterKaffe - et allsidig produkt som ikke bare kan brukes i mat som en drink, forfriskende morgen og i løpet av dagen, men også som et effektivt middel for å bekjempe hud feil og former. Så, i dag, masker, innpakninger og skrubber, laget med kaffe, mye brukt til å bekjempe dette vanlig kosmetisk problem som cellulitter.

Anti-cellulite effekt kaffe skrubb

Meget pilinhovyy effekten av kaffe skrubb oppnås ved kaffepartikler som skånsomt og effektivt påvirker huden. Men ikke bare fordi dette kaffe peeling verktøy som brukes ofte i kampen mot cellulitter. Ytelsen til dette produktet basert på handlingen av koffein, som er en del av kaffen.
Cellulite kaffe skrubb effekt oppnås på grunn av følgende:
Koffein har en betydelig vasodilaterende effekt, så det er stimuleringen av blodsirkulasjonen i det subkutane laget og huden selv. Resultatet er akselerasjonen av metabolisme, er det på grunn av akselerasjon av metabolisme og akselerere fettfordøyelsen oppstår;
koffein - et stoff som bidrar til å fjerne overflødig væske fra hudceller, er resultatet av denne prosessen mer elastisk og glatt hud. Selv om kaffe skrubb vil hjelpe å bli kvitt cellulitter permanent, er huden din i alle fall trolig bli mer attraktivt utseende og elastisitet grunn pidtyahnutosti. I tillegg, ved å fjerne overskytende fluid reduserer kroppsvekten og reduserer volumet;
kaffen er kraftige naturlige antioksidanter som gir en foryngende effekt på huden, bidrar til å opprettholde skjønnheten i huden;
vitenskapelig bevist gunstige effektene av kaffe på fartøyet. Regelmessig og riktig bruk skrubb huden - utmerket forebygging av åreknuter og andre lignende sykdommer. Hvis du tar den vanen med å bruke kaffe skrubb minst et par ganger i måneden, karveggene bli mer fleksible, noe som bidrar til å hindre utvikling av sykdom.

Hvordan velge en kaffe skrubb for cellulitter
Forberede kaffe cellulite skrubb vil ikke fungere. Nasjonalprodukt har mange fordeler. For det første er det mye billigere enn butikk kolleger. Sekund, etter å ha forberedt det selv, du kan være trygg på absolutte naturlighet midler. Tredje, for å oppnå maksimal effekt i kampen mot cellulitter du kan kombinere kaffe med andre aktive ingredienser. Men det viktigste - å velge kaffen.
Å skrubbe kaffen hjalp effektivt bekjempe cellulitter og kaffe bør være:
naturlig knust - løselige analoger ikke passer, er de ikke bare ubrukelig, men skadelig og ofte;
frisk - merk holdbarheten av produktet;
meste grønne. For foryngelse og anti-cellulite effekt bedre bruk av grønn kaffe, som den inneholder mer antioksidanter.
I stedet for malt kaffe for å forberede kratt kan brukes kaffegrut (hvis du trenger kaffe for å brygge kaffe). En viktig betingelse - i dette tilfelle blir kaffe fremstilt uten additiver i form av sukker og melk, samtidig som det skal være enkelt brygget med kokende vann, og et lite kokt. Kaffegrut og du kan lagre opptil tre til fem dager i en tett lukket beholder på et tørt og kjølig sted nok.
Søknad kaffe cellulite skrubb
Den høyeste effektiviteten av dette verktøyet i kampen mot cellulitter kan oppnås bare ved å følge noen regler:
Bruk av cellulite skrubb to eller tre ganger i uken;
bruke kaffegrut er best for normal til tørr hud, fet hud mer effektivt vil variere skrubb med malt kaffe;
søkt å skrubbe huden pre-dampet, for decoupling helst ta et varmt bad;
bruke kaffe cellulite skrubb kombinert med massasje vaskeklut og påfølgende adopsjon av anti-cellulitt bad med tillegg av gunstige essensielle oljer;
for noen allergiske reaksjoner bør forlate bruk av verktøy med kaffe cellulitt kosmetiske prosedyrer.


Oppskrifter kaffe cellulite skrubb

Presenteres nedenfor er forskjellige oppskrifter for ulike effektivitet avhengig av alvorlighetsgraden og karakteristikker av cellulite hud.Velge den mest passende for deg oppskrift av cellulitter, eller alternativ bruk av flere:
skrubb med salt kaffe og cellulitter. Tre spiseskjeer med kaffe blandet med et likt volum av havsalt, som er best kjøpt på apoteket. Den resulterende blandingen ble tilsatt noen få dråper olivenolje, og deretter skrubbe påføres problemområder, etterfulgt av aktiv massasje disse områdene i minimum fem sekunder (maksimum skal ikke overskride ti på tolv minutter). Etter skrubb massasjebehandlinger av cellulitter på huden er bedre ikke å vaske og kle bedre gi ham. Etter vask huden med skrubb og gni den med et håndkle;
skrubb med kaffe og pepper cellulitter. Ett hundre gram kaffebønner trenger å male, legge en knust bil Tretti milliliter anstrøk av chilipepper og svært lite nøytral vegetabilsk olje (oliven, for eksempel). Kaffeblandinger la på et mørkt sted for en uke, om å nastoyalasya det, deretter bruke skrubb med vilje;
skrubb med kaffe yoghurt cellulitter. Fire spiseskjeer malt kaffe blandet med en lik mengde yoghurt. Massasje innhentet kaffe midler bruke minst ti minutter, deretter melkesyre dypt renser huden, og koffein aktiverer stoffskiftet.
Яндекс.Метрика