Hvordan å kurere influensa
 Influensa - en smittsom sykdom karakterisert ved akutt form og spredde seg raskt. Influensa påvirker nervesystemet, mindre kardiovaskulære systemet og ofte, nesten alltid - luftveiene.
 Influensa oppstår på grunn av et virus som replikerer i luft slimhinner og regnes som den mest alvorlige og smittsom sykdom. Det er viktig å velge riktig retning som behandling av influensa.

 Hva er influensa


 De fleste influensautbrudd er endemiske. Sykdomsfølelse, feber og dårlig matlyst - prediktorer av influensa. Inkubasjonstiden vanligvis er skjult i natur og tar ikke mer enn to dager. Så begynner en hodepine, er det en feber, feber, lomyat ben og muskler følte svakhet.
 Enda senere det rennende nese, hoste, heshet, hals er rød, det er smerter ved svelging, røde øyne. Influensa er ledsaget av høy feber i 3-6 dager. Hodepine forekommer i templer og pannen.

 Hvordan å kurere influensa: leger råd


 De fleste influensa behandlet med medikamenter, som i sin tur velger legen. Men anbefalinger for behandling av forkjølelse bygningen fortsatt trenger å vite.
 Som for narkotika, når det gis influensa "Arbidol", "Arbidol-Lance", "Inhavirin", "Orvyrem", "Remantadin", "Tamiflu" og andre effektive legemidler.
 Alle er rettet mot ødeleggelse av infeksjon og lette pasienten. Men i tillegg til tabletter bør vite hvordan å kurere influensa folk rettsmidler som ikke er mindre effektive enn medikamentell behandling.

 Influensa bør ta buljong hofter, sopp infusjon, infusjon eller avkok av solbær, jordbær blader, einer frukt kjøttkraft.

 En god expectorants er varm melk med honning og svinekjøtt fett. Drikk det ikke veldig hyggelig, men vi må gjøre det raskt.

 Rådene som behandling av influensa kan være mange. For eksempel, er influensa viktig å drikke rikelig med væske, holde sengeleie, oftere enn vanlig ventilere rommet og gjøre våt rengjøring.

 Hvitløk og løk - de viktigste fiender av forkjølelse. Så ofte som skal inhalere damp hvitløk i hvitløk juice drypp tungen og deretter svelges, kuttet løk plassert i hele leiligheten. Et utmerket verktøy for influensa er salat med fersk løk og rømme.  
Effektiv kur for influensa og SARS
 Den kur for influensa og SARS i dag presenterte et bredt spekter. Men ingen vet nøyaktig hvilke medikamenter har best effekt.

 Bruken av salver og dråper


 En må bøte for forkjølelse og influensa er ansett oksolinsyre salve. Uten den ikke kan gjøre noe forebygging av influensa og SARS, så det bør være i hver medisinskap. Dens viktigste formål - å gi en beskyttende barriere og gå ikke glipp av influensavirus. I tillegg er denne salve billig og lett å bruke. Du trenger bare å smøre neseslimhinnen før du går ut. Oksolinsyre salve kan brukes for både barn og gravide kvinner, så det er helt ufarlig.
 Den kur for influensa og SARS - den faller også i nesen. Deres viktigste mål - å forbedre puste, og dermed bidra til å kvitte seg med nesetetthet. Den mest populære er interferon, som det er ikke-vanedannende og også som oksolinsyre salve trygt. Tar det nødvendig for en individuell ordning. Denne medisinen har også en lav pris, så tilgjengelig for alle.

 Den kur for influensa og SARS i tablettform


 Å kvitte seg med influensa, bruk en salve nok. Derfor komplekset fortsatt bruker narkotika i pilleform.
 Ganske ofte bruke disse pillene som Arbidol og Amixin, som er basert på hindring av sykdom, men bidrar også til å lungesykdom overføring. Men disse stoffene har sine egne bivirkninger og kontraindikasjoner.
 For eksempel, Amixin, er bruk kontraindisert for barn og gravide kvinner. I tillegg data kur influensa og SARS er av høy verdi som ikke alle har råd til. Derfor, for å beskytte seg selv og ikke bruke penger for ingenting, bør du alltid konsultere med en spesialist. Denne legen kan oppnevne dose og gi råd til andre medikamenter mot influensa og SARS.
 Som sykdomsforebygging influensa anbefales å ta en multivitamin som tjener til å støtte immunforsvaret. Men det trenger ikke gi en absolutt garanti for at du ikke vil få influensa, ta pengene dine.
 Også ikke glem om forebyggende metoder som kan styrke immunforsvaret selv før den kommende influensasesongen. Spis til din diett sunn mat oftere utendørs.  
Hvordan å behandle influensa folk rettsmidler
 Når influensa en person trenger å drikke rikelig med væske. I løpet av denne perioden, nyttige juice fra frukt og grønnsaker: gulrot, kål, rødbeter, gresskar, etc. Også, i tillegg til konvensjonell medisin kan med hell behandle influensa folk rettsmidler.

 Så, hva er folks behandling av influensa


 1. Drikk appelsinjuice (helst naturlig). Den inneholder store mengder vitamin C, som bidrar til å takle sykdommen. Juice litt fortynnet mineralvann.
 2. Bruk sitronsaft hjelper i behandling av influensa. Dette bør imidlertid juice blidgjøre med honning.
 3. Utmerket febernedsettende influensa - gulrot eller bete juice. Dessuten kan de heve en liten mengde kål juice.
 4. Hjelper influensa og vanlig bue. Pærer må kutte og inhalerer dampen løk munn. Denne fremgangsmåten bør gjentas 3-4 ganger i løpet av dagen. I pausene bør ta hvitløk dråper (en dråpe språk). For deres fremstilling bør strekke to hoder av hvitløk, hell 250 ml vodka og rør. Å behandle influensa slike midler trenger minst 3-4 dager.
 5. Ved behandling av influensa folk rettsmidler ofte brukte alkohol anstrøk av eukalyptus blader. 20 gr. eucalyptus blader (tørr pulverisert), hell teknisk sprit eller vodka, tett og la stå i en uke. Deretter press og ta 20 dråper for å bli utvannet i 1/4 kopp vann.
 6. For å behandle influensa kan ta vanlig surkål saltlake. Drikk det skal være små slurker i løpet av dagen.
 7. Kanskje de vanligste populære metode til å behandle influensa, en solbær. Den kan brukes i enhver form - friske bær, syltetøy eller kompott, etc. Du kan også brygge blader og kvister av denne planten. Tranebær eller tranebærjuice er også svært nyttig for influensa.

 Medisinsk te influensa


 1. Lemon Tea - et meget effektivt middel for influensa. Hjelper å bli kvitt en irriterende kløe i halsen og bidrar til å begrense tørr hoste.
 2. Tea Pepper (svart). Skyll tekanne, plassere 1 t. Spoon av te og en liten klype pepper. Hell 250 ml kokende vann. La det brygge. Drikk dette te i løpet av dagen (2-3 ganger) og om natten.
 3. Tea med nype - et godt verktøy for behandling av influensa. Denne drinken er et vanndrivende og diaphoretic verktøy og fremmer motstand mot sykdom. I de tidlige dagene av influensa te stilles som følger: knust rose hofter (5-7 Art skjeer.) Hell 1 liter kokende vann og insisterer på en termos i 4-5 timer. Etter å ha fjernet de akutte symptomer på influensa te kan være forberedt siden 2-3 århundrer. skjeer hofter.
 4. For lindring av symptomer på influensa kan drikke urtete med timian, oregano, mynte. De kan anvendes både i ren og fortynnet form.  
Hva du skal gi til forkjølelse og influensa til barn
 Hver av utbruddet av kaldt vær barnets kropp er mest utsatt for virusinfeksjoner. En av de vanligste er forkjølelse og influensa. Mange foreldre vet ikke hva du skal gi til forkjølelse og influensa hos barn under sykdom. Uansett, selv uakseptabelt! Når de første symptomene bør kontakte barnelege!

 Symptomene på forkjølelse og influensa hos barn


 De viktigste symptomene på forkjølelse og influensa hos barn inkluderer: tett nese, rennende nese, feber, hoste, tretthet, manglende appetitt.
 Når sykdommen barnet kan føle seg uvel. Hvis du målte temperaturen, og det var over 38 det er best å ringe en lege. Tross alt, han bare foreskrive medisiner for forkjølelse og influensa til barn riktig. Det er ikke nødvendig å kjøpe dyre medikamenter i apoteket. Mange medikamenter er analoger, som er mye billigere.
 Her er en liste over de mest vanlige medisiner for forkjølelse og influensa til barn som skal være i medisinskapet:

 Febernedsettende (Nurofen for barn) - kan gis til et barn på 3 måneder. Praktisk dispenser gir enkel og trygg drypp medisiner i babyens munn.

 Fra kald vel hjelp sjøvann (Akvalor, Akvamaris) - brukes som et middel for hygiene hver dag, og bidrar til å lindre tett nese. Kan brukes fra fødselen av. Ved anvendelsen av barnepass nasal innpodet 1-2 dråper i hvert nesebor, og når kald doseøkning - 1-2 dråper 4 ganger om dagen.

 Den rette for hoste (Myramistin) - ved hjelp av spraydyser spray vpryskuyut i babyens munn. Vi anbefaler å bruke 1 år. Løpet av behandlingen varer i 7 til 10 dager.

 Derynat - egnet fra fødselen av. Verktøyet aktiveres beskyttende funksjoner i kroppen. Det er også anbefalt som profylakse (1-2 dråper 2 ganger daglig i 10 dager).

 Husk at enhver stoffet forårsaker bivirkninger og allergiske reaksjoner. Derfor kur for forkjølelse og influensa til barn bør utnevne en lege!
 Også, for å hjelpe takle sykdommer folk rettsmidler som ikke er mindre effektive enn medisinering.

 Folk rettsmidler for forkjølelse og influensa til barn


 Den største fordelen med folk rettsmidler er at de ikke forårsaker bivirkninger. Så, når en kald nese zakapayte barn Kalanchoe juice (1-2 dråper 3 ganger om dagen), kutt løk og sted i hele leiligheten på en serviett. Løk hjelpe drepe sykdomsfremkallende mikrober. Barn av året da hoste kan gis honning.
 Rettidig behandling legen din vil hjelpe deg å kurere barnet ditt for en kort tid. Men viktigst av alt, er det ikke behandling, og forebygging.  
Яндекс.Метрика