Hvordan å kurere kviser i ansiktetKomplett behandling av akne på ansiktet garanterer ikke moderne legemidler eller tradisjonell medisin.
Hvordan å kurere akne
Det avhenger av den grunn at deres årsaker. Det kan være få, så det første å diagnostisere. De arr i ansiktet er bare den ytre manifestasjon av latent sykdom.
Alle forsøk på å presse en kvise bare føre til fremveksten av nye i mye større mengder og dannelsen av arr i ansiktet og arr. Behandlingen bør starte når de første symptomene. Dette gjelder spesielt i puberteten, når hormonell ubalanse, sykdommer i mage-tarmkanalen og skjoldbruskkjertelen. Spesifikke kontraindikasjoner til behandling der. Hvis en metode ikke er egnet, kan det alltid bli erstattet av en annen. Behandle akne i alle aldre.
Fjern popped kvise kan bruke kosmetiske prosedyrer før det svi flytende nitrogen. Men denne fremgangsmåten fjerner de visuelle effektene av sykdommen. Eliminere betennelser i huden hjelper en lege. Han vil velge en effektiv måte å eliminere akne på ansiktet hans. Spesielt sakkyndig bistand er nødvendig, hvis tolereres dårlig akne.
Behandlingen innebærer rengjøringsmidler, fysioterapi og hjem peeling prosedyre: kremer, lotion, tonics som renser porene. Brukes også kosthold, hormoner, medisiner. Avhengig av årsaken til akne ved hjelp av en eller annen metode. Hvis akne begynte å dukke opp mer på kroppen, bør du straks oppsøke lege. Acne - et tegn på alvorlige problemer i kroppen. Bare en ekspert kan hjelpe kurere akne på ansiktet hans.

Midler for å bli kvitt akne

Det er mange måter å bli kvitt akne. For å oppnå maksimal effekt, er det bedre å velge riktig middel for hvert enkelt tilfelle. Men de mest populære oppskrifter som har hjulpet mange mennesker, og det kan hjelpe deg.
Til resorpsjonsprosessen kvise gått raskere, bruker du en myk salve som inneholder svovel og ihtiola. Før du søker salve, bør huden være avfettet én prosent alkoholholdig løsning av borsyre.
En utmerket naturlig antiseptisk tea tree olje. Hvis du setter den på sår sted flere ganger om dagen, etter en stund kan du tørke og fjerne kviser betennelse.
Morgen og kveld, prøv å tørke ansiktet av en alkoholisert løsning av kloramfenikol. Den selges i apotek. Man må huske på at produktet kan forårsake allergiske reaksjoner, så pre-anvende den på et lite område av huden og se reaksjonen.
Å behandle akne hygiene er viktig. Trenger du å vaske så ofte som mulig, ta en dusj. Bør spise riktig, uten at dette kur akne vil være vanskelig. Observere den daglige rutinen.
Prosessen med behandling av akne er ganske lang, så du må være tålmodig. En garanti for suksess er streng overholdelse av legens anbefalinger. Bare i dette tilfellet, vil refleksjonen i speilet bringe positive følelser.  
Hva hjelper mot kvalmeKvalme - problemer symptom som ofte står foran oppkast. Til tross for at den personen i livet ditt føles ofte kvalme for de fleste mindre årsaker, for eksempel reisesyke eller tar visse medisiner, er kvalme et symptom på en rekke svært alvorlige sykdommer som spenner fra matforgiftet - et hjerteinfarkt eller magesår, som også kan ledsaget av kvalme.
I tillegg kan det føles ubehag og kvinner under graviditet og spesielt sårbare mennesker, som etter å ha sett noen stygge scener av filmen eller påvirket av lukt.
Som du kan se, årsaker kvalme - et stort antall, og i tilfelle av kontinuerlig langsiktig kvalme - vi er, tross alt, oppfordrer vi deg til å oppsøke lege. Men hvis du tror at denne tilstanden ikke er forårsaket av traumer eller noen alvorlig sykdom kan manuelt prøve å takle det. Dessuten er det trygge måter som takle kvalme hjemme.
Ingefær for kvalme

Ifølge folk som ikke har tid til å føle kvalme utmerket verktøy som hjelper ham avtale er ingefær. Dette er roten til en av de best dokumenterte naturpreparater.
Hvis du ikke liker smaken - kan du kjøpe den i kapsler i apotek og ta den manuelle. I noen form for ingefær bidrar til å forbedre utskillelsen av fordøyelsesenzymer juice og enzymer, og dermed bidra til å nøytralisere syren og normalisere funksjon av hele fordøyelsessystemet. I tillegg har ingefær anti-inflammatorisk egenskaper.
Men det er best å lage en drink med ingefær. For å gjøre dette, fint rive den tilbake og brygge kokende vann. Bare 20 minutter drikke klar til å spise! Eventuelt kan du legge sitronsaft i det. Forresten, er denne oppskriften ganske fit og gravide kvinner. Men også beundre ingefær under graviditet er ikke verdt det. Men mynte fullt være nyttig for fremtidige mødre.
Mint kvalme
Mint - utmerket middel for ubehag i magen! Og alternativene for sin bruk - mange, alt fra peppermynte drops og peppermynte te piller som inneholder mynte. Og hvis du har verken tid eller lyst eller energi til å brygge en te, og på hånden ikke var ingen piller eller dråper - du kan bare tygge friske mynteblader eller snuse peppermynte eterisk olje. Tro meg, er effekten den samme!
Citrus kvalme
Svært mange mennesker på den tiden av angrep av stor hjelp til følgende typer sitrusfrukter som sitron og lime. Dersom du ønsker det kan du bare tygge et stykke frukt, og kan gjøre naturlig lemonade, tilsette vann til saften av sitron eller lime. Gode ​​lindrer i dette tilfellet, og te med sitron, men ikke drikk det varmt.
I denne tilstanden, varm drikke tolerert mye mer vanskelig, så bedre å drikke kald te, sitron syrnet.
Grønn te for kvalme
Generelt, iste - et utmerket middel for kvalme, og grønn te hjelper også rense kroppen for oppsamlede giftstoffer og forbedre den generelle helsen.
I tillegg kan du brygge urtete eksempel kamille, kardemomme, fennikel frø og anis. Forresten, er dette te anbefales å legge til et par skjeer av honning, som også brukes i behandling av sykdommer i fordøyelsessystemet.
Vann i lidelser i fordøyelsessystemet
Vannet bør man drikker nødvendigvis, spesielt hvis ledsages av kvalme oppkast, fordi i dette tilfelle taper kroppen for mye væske. For å unngå dehydrering, som er vår kropp svært alvorlige konsekvenser, må man hele tiden fylle opp vannforsyninger. Det er bare i dette tilfellet, drikkevann skal være veldig små slurker, for ikke å provosere oppkast. Bedre, selvfølgelig, drikke mineralvann uten gass eller spesiell saltvann, gjenopprette væske- og elektrolyttbalanse. Men noen mennesker, overraskende, letter kvalme vann med tilsatt sukker eller sirup.
Biscuit kvalme
Hvis du er i stand til å spise noe, prøve å tygge kjeks. Denne solonenke cookies hjelper noen ganger å bli kvitt ubehag. Kjeks kreves bare meget langsomt, bare én shtuchtsi om gangen til en liten ro magen. Forresten, er enda gravide rådes til å holde kjeks ved siden av sengen og i tilfelle av angrep morgenkvalme - spise et par stykker.
Aromaterapi
Merkelig, kan noen lukt bidra til å lette tilstanden og føle seg bedre. Den beste oljen for denne prosedyren - mint eller sitron.
Forresten, noen ganger for forbedring heller gå ut og få litt frisk en dyp ren luft.
Rekreasjon
Hvis du har mulighet - må legge seg ned, eller enda bedre - få litt søvn. Boligen er ofte en av de viktigste samarbeidspartnerne i denne tilstanden. Hvis du føler deg syk og du svimmel - lå på gulvet, i den delen av leiligheten du er. Du må la kroppen din til å slappe av og komme seg.
Akupunktur
Hvis du ofte lider av anfall av kvalme, og du vil finne en lang tur eller reise - kjøpe et armbånd akupunktur reisesyke. Det påvirker noen punkter som er plassert på håndleddet, og dermed sliter med ubehag, tilhørende kvalme. Selv om du ikke har armbånd, kan du påvirke disse punktene alene. Bare klikk på en finger land som ligger mellom senene på innsiden av håndleddet. Det er over håndleddet krøll på tre lengder midten ledd på pekefingeren.
Oppkast kvalme
Men noen ganger er det det eneste av oppkast - en naturlig reaksjon i kroppen for skadelige stoffer fanget i den. Og mens det ikke vil fjerne disse skadelige stoffer - vil ikke hvile. Så hvis kvalme vedvarer i lang tid, og ennå du føler tyngde i magen - la kroppen bli renset.  
Forberedelsene til forbedring av immunitetI dag, få kan skryte av god helse og motstand mot sykdom, er så mange prøver å forbedre immunitet spesielle forberedelser for sin forbedring.
Disse stoffene blir ofte tatt for forebygging av immunsvikt, ofte foreskrive dem for behandling. Ikke i noe tilfelle skal tildele deg selv en godbit, siden du må først sjekke om du immunsvikt. Tegnene på immunsvikt er:
Ofte sykdom - mer enn seks ganger i året.
Alvorlige smittsomme sykdommer, hyppige komplikasjoner.
Dårlig reaksjon på behandlingen.
For lang varighet av sykdommen.
Ineffektiviteten av tradisjonelle metoder for å forbedre immunforsvaret, herding, ved bruk av vitaminer, ernæring, etc. korreksjon.
Hvis du mistenker selv immunsvikt, bør du kontakte legen din. Han vil tildele deg å studere tilstedeværelsen av immunsvikt og foreskrive riktig behandling.
Det er mange medisiner for å forbedre immunitet. Ingen av dem kan bli tildelt sin egen, du må ta det som betyr at legen din. Også være sikker på å følge doseringen, som han pekte ut for deg, ellers den ønskede effekten vil være.
Urteprodukter
Øke immunitet ved hjelp av medikamenter fra planter. For eksempel er "Immunal" laget av Echinacea vanligvis å forebygge influensa og forkjølelse. "Immunal" er også effektive i mottakelighet for forkjølelse og infeksjonssykdommer.
Det må ta hensyn tidligere fortynnet i en liten mengde væske. Voksne og barn 12 år for forebygging bør drikke tre ganger om dagen 20 dråper narkotika for barn under 6 år - 10 dråper på 6 til 12 år - 15 dråper. Merk at "Immunal" ikke bør gis til barn under ett år.
Produktet selges også i tabletter, bør de ta andre tabletter: internt med vann. Barn kan få rastolochennыmы og smeshannыmы med vann, juice eller te. Dermed barn 6 og voksne bør drikke en tablett tre ganger om dagen, og barn 4-6 år én tablett to ganger om dagen.
Den optimale varigheten av kurset for å øke immunitet, fra 1 til 8 uker.
Du kan også ta andre legemidler basert på Echinacea "Echinacea Dr. Theiss", "anstrøk av Echinacea."
Legemidler med adaptogenic og immunstimulerende tiltak
For denne typen medikamenter for å styrke immunforsvar omfatter følgende:
"Siberian ginseng ekstrakt". Dan infusjons voksne bør ta 2-3 ganger om dagen i 20-40 dråper. Dosen for barn avhenger av deres alder, for hvert år av livet må ta en dråpe. Stoffet bør tas før måltider, behandling varer vanligvis omtrent en måned.
"Ginseng tinktur." Dette stoffet for å øke immunitet også tas oralt for omtrent en halv time før måltider. Løpet av stoffet varer i 30 dager, vil du trenger for å ta tre ganger om dagen for 30-50 dråper tinktur.
"Tinktur kinesisk magnolia vintreet." Doseringen av dette stoffet er 20-30 dråper om gangen, som skal fortynnes i vann. Infusjonen bør tas tre ganger daglig før måltider.
Preparater av bakteriell opprinnelse
For denne type medikamenter er de som inneholder enzymer i bakterier, stimulering av infeksjon. De er ikke farlig, men kan forbedre immunsystemet er sterk nok.
Et av disse verktøyene er "Ribomunil." Det øker kroppens immunitet mot de ofte gjentatte infeksjoner i øvre luftveier: rhinitt, ørebetennelse, betennelse i mandlene, bihulebetennelse, og andre. Stoffet kan være granulat eller tabletter.
"Broncho-Munal" - en annen funksjon som hjelper på å øke immunitet mot infeksjoner i øvre luftveier. Den kommer i kapselform og kan utformes også for barn.
"Likopid" - midler som foreskriver både voksne og barn til å behandle sekundær immunsvikt. Vanligvis manifestasjoner er smittsomme og inflammatoriske prosesser er svak, og kronisk tilbakevendende. Stoffet er tilgjengelig i tablettdose på 1 mg eller 10 mg.
"Imudon" - Dette verktøyet hjelper i å forbedre immunitet mot inflammatoriske infeksjoner i hals og munn, så det er ofte brukt i otolaryngology og tannbehandling. Verktøyet er tilgjengelig i tabletter som oppløses behov. Den kan brukes til barn på 3 år.
"IRS-19" - et medikament for forebyggelse og behandling av respiratoriske sykdommer og øvre luftveier. Den er tilgjengelig som en nesespray og kan være utformet for barn fra 3 måneder. Det forbedrer immunitet mot astma, rhinitt, faryngitt, betennelse i mandlene, mellomørebetennelse, etc.
Fremstilling av nukleinsyrer
Denne gruppen av medikamenter for å styrke immunforsvar tilhører "Derina." Dette verktøyet har en regenererende, immunmodulerende, sårheling og styrkende effekt. Verktøyet er tilgjengelig som en løsning for ekstern applikasjon eller injeksjonsvæske, oppløsning.
Preparater av interferon
Disse stoffene for å styrke immunforsvar spesielt effektiv i de tidlige stadier av sykdommen, så de blir ikke brukt for sykdomsforebygging.
Preparater av interferon i strukturen er biologisk aktive stoffer som kan blokkere eller hindre utvikling av infeksjoner hos mennesker.
Et av disse verktøyene er "leukocyttinterferon", som kommer i form av ampuller med tørrstoff beregnet for løsning.
"Viferon" - lik den handling av immunsystemet verktøy som kommer i form av salver eller stikkpiller.
"Hryppferon" - et verktøy som hjelper produsere immunitet mot forkjølelse. Det har immunmodulerende, anti-virus, anti-mikrobielle og anti-inflammatorisk effekt. Verktøyet er tilgjengelig som dråper for nasal applikasjon.
Denne gruppen betyr å forbedre immunitet, også omfatte endogene interferoninducere. Disse verktøyene er i stand til å stimulere produksjonen av interferon i kroppen. Interferon i sin tur har en sterk nok immunstimulerende og anti-infeksiøse handling.
"Arbidol" - en av måtene konsernets. Det har immunmodulerende og antiviral effekt. Verktøyet er tilgjengelig som kapsler 100 mg eller 50 mg kan gis til barn fra 2 år.
"Anaferon" - midler med tilsvarende effekt på immunsystemet. "Anaferon" kommer i form av sublingvaltabletter og kan være for barn fra 1 måned.
Forberedelser thymus
Midler fra denne gruppen blir brukt utelukkende for aktiv immunterapi, som kan være foreskrevet av lege. Ved hjelp av denne gruppe er "taktfullt," "Tymostymulyn", "timalin", "Vilozen." Doseringen av medikamentet er også en lege.
Biogene stimulatorer av immunitet
Denne gruppen av ampuller er aloe, "Stealth", osv Kalanchoe juice.
Blandede og syntetiske uspesifikke immunstimulerende midler
For denne type virkemidler for å øke immunitet inkludere leykohen, vitaminer osv pentoksil. betyr data kan betydelig stimulere immunforsvaret, så bruken bør skje under medisinsk tilsyn.  
Яндекс.Метрика