Hvordan å kurere psoriasis folk rettsmidler
 Psoriasis er en hudsykdom som er relatert til komplekse kroniske sykdommer hos mennesker.
 Det er manifestert i pasienten i form av spesielle utvekster på hud som flasser på toppdekselet sølv hue - de kan være ganske forskjellige former og størrelser.
 Spiker psoriasis ofte skjer, men denne sykdommen påvirker hovedsakelig bøyer armer og ben, og hodebunn. I mennesker sykdommen kalles "psoriasis". Og denne "kallenavn" ga ham ingen sjanse, men utseendet av plakk som dannes på overflaten av huden.
 I dag, er ingen av de medisiner som eksisterer i salget ikke er i stand til å fullt ut avlaste pasienten av psoriasis. Men det er dokumentert tilfeller av hjemmebehandling ved hjelp av folk rettsmidler. La dem snakke.

 Folk rettsmidler for behandling av psoriasis


 Kylling egg. For behandling av psoriasis Tradisjonelle metoder bør koke egg (15 min), får eggeplommene og hakk dem. Den resulterende masse Eggeplomme stekt uten olje i 45 minutter.
 Da er det presset gjennom cheesecloth, er resultatet ren "egg smør." At de trenger å smøre de berørte områdene to ganger om dagen. I tillegg har denne oljen smøre og gasbind at 24 timer bør også gjelde for oppbygging;
 Herbal - Ikke mindre effektive i kampen mot psoriasis. For kjøttkraft å anbefale eldre blomster, celandine, jegere, storfe, villedende rot, blader, tranebær, søt flagg og kjerringrokk. Alle urtene godt blandet. 2 ss samling helle to kopper kokende vann, legg blandingen i 10 minutter på en langsom brann.
Hvordan å kurere psoriasis folk rettsmidler

 Etter det, en god filter og drikke daglig før måltider for 30 dager. Dette urte regnes som en av de beste i behandling av psoriasis hjemme. For raskere effekt kan legge til ytterligere 10 oz. mais arr;

 Japanese Sophora er også sjekket, og mest effektive folk rette for behandling av psoriasis. For utarbeidelse må du ta 50 gram. blomster og sette dem inn i 05 liter vodka i en måned i totalt mørke. Drikk blandingen før måltider tre ganger om dagen. Løpet av behandlingen i minst 3-4 måneder;
 Stikkelsbær godt til behandling av psoriasis folk rettsmidler. Dens saften på en daglig basis for å behandle de berørte områdene;
 Eddik anvendes for å oppnå en blanding av psoriasis. 200 ml eddik, en rå egg, 200 gr. smør og blandet nastoyuyutsya i kjøleskapet i 7 dager. Kokt fett sammensetning psoryaznыe område hver tredje time;
 Fiskeskjell også brukt i enkelte regioner for psoriasis behandling hjemme. Pre skalaer er vasket, knust til et pulver og blandes deretter grundig med fiskeolje og påføres huden;
Hvordan å kurere psoriasis folk rettsmidler

 Celandine klarer med psoriasis behandling hjemme. En halv kopp Celandine røtter, hell 0,5 liter. alkohol. Blandingen insisterer fem dager, og deretter smurte hennes såre flekker. Etter inngrepet, er de behandlede områdene anbefales å ytterligere gni salt fiskeolje eller smult.

 Hvordan å behandle psoriasis head for the People


 En av de mest vanlige typer av psoriasis har hodebunnen psoriasis, karakterisert ved skarpt definerte lapper. Vanligvis er sykdommen alltid ledsaget av et utslett på randsonen og direkte hårvekst og sterk kløe og flassing.
 Behandling av psoriasis hode kanskje folk rettsmidler hjemme. De mest effektive tradisjonelle behandlinger av denne sykdommen inkluderer velling kokt med fersk løk. Det bør anvendes som en maske, mens godt, men forsiktig å gni hodebunnen.
 Prosedyren gjøres best om natten. Viktigere, løk juice heller kaustisk, slik at pasienter kan oppleve alvorlige brennende, men eksperter anbefaler folk tåle smerte og svie helt vil ikke fungere.
 Også gode resultater i kampen mot psoriasis i hodebunnen, spesielt med hyppig og langvarig bruk, gi broths tistler og sikori, vel, selvfølgelig, celandine, av disse er beskrevet ovenfor!
 Forfatter: Lily Romanov  
Symptomer på PsoriasisPsoriasis - en ganske vanlig kronisk ikke-smittsomme alvorlig autoimmun sykdom som påvirker hovedsakelig huden. Du vil bli overrasket, men antall mennesker som lider av psoriasis - en sykdom sammenlignes med antall personer med diabetes. Ved at psoriasis er en av de mest hemmelighets sykdommen og behandlingen fullstendig, uheldigvis umulig.
Hvor tydelig er en kompleks sykdom? Hva er de viktigste funksjonene karakteristisk for ham?
Funksjoner og symptomer på psoriasis

Mest psoriasis fører til at kroppen til den syke personen psoriasisplakk såkalt - er for tørr, hevet over hudoverflaten flekker av rød farge. Når du prøver å fjerne denne plakk - huden frigjøres ichor.
Vanligvis er disse psoriasisplakk vises først på de delene av kroppen som er utsatt for overdreven friksjon eller trykk, på overflater av albue og kne baken. Videre, i motsetning til eksem som påvirker den indre overflate av leddene, psoriatisk utslett ofte plassert på utsiden, dvs. ekstensorflatene på leddene. Selv om det er valgfritt. Det faktum at dagens legene er det flere forskjellige former av psoriasis, som påvirker forskjellige deler av kroppen, og har således forskjellige egenskaper.
Blyashkovydnыy psoriasis
Denne typen psoriasis har flere navn: standard psoriasis, psoriasis blyashkovydnыy, vulgær eller enkel psoriasis. Og det er mest vanlig blant pasienter med psoriasis (80% -90%).
Denne formen av sykdommen ofte manifesterer seg som litt hevet over overflaten av sunn hud betente holmer varm hud rød, grå eller sølv-hvit overflate, noe som er veldig tørr, flassende struktur og er ganske lett å skrelle. Men når du fjerner dette laget av sølv, rød hud lett skadet og begynner å blø, fordi den inneholder et stort antall små sosudykov. Disse psoriasisplakk som denne formen for psoriasis kalles blyashkovydnoy, under visse betingelser: ingen behandling, stress, alkoholmisbruk og andre provokasjoner tendens til å vokse, til å vokse i størrelse og har som mål å koble plate plaketter, kalt "parafin Lake ".
Psoriasis i hodebunnen
En annen ganske vanlig form av sykdommen - psoriasis i hodebunnen. Som navnet tilsier, denne form for manifestasjon av sykdommen påvirker hovedsakelig i hodebunnen, hvor det er veldefinerte flekker av blek rosa. Disse plaketter observert karakteristisk peeling, men håravfall mens aldri observert. Hårtap i visse klart begrenset område av hodebunnen kan være et tegn på en helt annen sykdom, for eksempel - ringorm.
Nail Psoriasis
Denne formen av sykdommen også er kjent som psoriasis onihodistrofiyi. En indikasjon på denne formen for psoriasis er spiker infeksjoner og tær. Dette endrer fargen på neglene, og viser punktet, flekker, linjer på tvers. Observerer fortykkelse av huden under neglen plate jevning og lagdeling av platen, til sin fullstendig tap.
Palmar-plantar psoriasis
Vanligvis kombinert med psoriasis spiker kalt palmar-plantar psoriasis, i hvilke spesifikke papler og plakk vises kun på overflaten av håndflatene og fotsålene. Men for å skille denne formen for soppsykdommer kan bare spesialist forsket på huden.
Tear psoriasis
Tegn på denne formen av sykdommen er utseendet på menneskelig hud betydelig antall veldig små sirkler, ligner i formen til de dråper, prikker eller tårer. Disse små elementer av hudlesjoner, som i andre former, hevet over sunt. De er veldig tørr og ha en rød eller lilla nyanse. Ofte denne formen av sykdommen påvirker pasientens lår, men kan lokaliseres og ben og armer, skuldre og rygg, nakke og hodebunn. Ofte rive psoriasis vises først hos mennesker eller utvinne fra akutte streptokokkinfeksjoner, for eksempel betennelse i mandlene eller faryngitt.
Exudative psoriasis
Eksudativ eller pustuløse form er en av de vanskeligste typer hudsykdommer, og ofte danner vesikler eller blemmer hevet over hudoverflaten. Disse blemmer, også kalt pustler fylt med gjennomsiktig inflammatorisk eksudat uinfiserte (derav navnet på sykdommen). Huden rundt blemmer, som faktisk, under og over dem - rød, betent, varm, hoven og fortykket. Hun skreller av lett. Noen ganger, når re-infisert pustler, blir purulent eksudat. Dette skalaer som er på overflaten av papler, bli gul farge. De er lagdelt og limt sammen. Denne formen for psoriasis kan være en lokalisert, hovedsakelig konsentrert i ben og armer, og kan generaliseres som pustler spredt over hele overflaten av kroppen og har en tendens til å slå seg sammen til større.

Psoriasisartritt

I 10% av tilfellene av psoriasis påvirker ikke bare huden av pasienten, men i leddene. Denne formen av sykdommen som kalles psoriasis artritt, psoriasis psoriasis eller psoriasisledd. Og det er preget av lesjoner av ledd og bindevev. Videre kan psoriasisartritt påvirke eventuelle rettigheter leddene, men den mest mottakelige for sykdom små leddene i phalanges. Dermed er det sosyskoobraznoe hevelse i fingre og tær. Mindre - psoriasis rammer store ledd av mennesker, som kan føre til uførhet hos pasienten, så vel som hans manglende evne til å gå uten tilpasninger.  
Яндекс.Метрика