Hvordan å kurere ryggsmerterOsteochondrose - alvorlig sykdom, så det bør komme en ansvarlig behandling. Det er best under de akutte manifestasjoner av sykdommen og i eksaserbasjoner forbli på sykehuset under medisinsk tilsyn. Men som regel med osteochondrose i sykehus ingen løgner.
Hvis du har tenkt å kurere osteoporose huset i første omgang, ta vare på sengen, bør det dekke ark tykk kryssfiner. Mens musklene skal igjen understøtte ryggsøylen, bør sengen være stiv. Også, ikke gå til klinikken, må alle reise være strengt begrenset. Den akutte fase av sykdommen varer opp til to uker. Hvis alvorlig forverring implisitt og ingen sterke smerter, kan menstruasjonssmerter vare lenger.
Hvordan å kurere ryggsmerter
Behandlingen er valgt avhengig av stadiet av sykdommen. I begynnelsen av osteokondros effekten er god massasje, kiropraktikk, fysioterapi, ryggrad, utføre spesielle oppgaver. Når Osteochondrose utnevnt elektroforese hjelp absorberbare og anti-inflammatorisk narkotika, ultralyd, magnetisk felt, aktuelle spesial frekvenser. Underwater dusj og alle typer bad hjelpe løse opp spenninger og forbedre blodsirkulasjonen.
Hvis osteoporose utvikler seg, sørg for å ha et korsett foreskrevet. Det vil fjerne byrden av ryggraden. Flere nylig, leger ytterste for å lindre smerten, som brukte potente legemidler. Dag, osteoartritt behandling blir utført i sin helhet av andre metoder. Hovedmålet - å gi ryggraden absolutt fred og gjøre alt for sin utvinning. Dette vil bidra til å styrke musklene i ulike metoder. I noen tilfeller benyttes for å lindre smerte blokade - noen injeksjoner av bedøvende stoff laget på visse steder.
En av de moderne måter å kurere osteoporose - liggende på skjoldet. I de fleste tilfeller etter at prosedyren foregår. Sin essens er at pasienten innen fjorten dager er stadig på skjoldet. Dette kan ta en posisjon på siden eller napivbokom. Å lette smerter i magen eller knærne trukket du kan sette tepper. På sykehus pasienter er plassert i en hengekøye - å normalisere formen på ryggraden. Lov til å gå på toalettet på krykker. I de fleste tilfeller er fristen smerte, pasienten må bære en spenne i ytterligere to uker. Dette er ikke anbefalt periode med oppreist gange i lang tid. Forsiktighet bør tas til bakkene. Det er best å fullstendig eliminere dem.
Korsett fjernet gradvis, først for et par timer, så for en lengre tid. Når Osteochondrose av cervicalcolumna slitt bomull-papp krage.

Tradisjonell behandling av slitasjegikt

Tradisjonelle behandlinger for osteoarthritis inkluderer ryggraden. De kan være forskjellig: Underwater, tørr, horisontal eller vertikal. Fremgangsmåten kan ta opptil to timer. For best resultat, minst ti foreskrevet prosedyrer. Ved slutten av den myke avstand i gjennomsnitt økt med en halv millimeter. I nærvær av virvel brokk, trykket på hennes nerver og blodkar avtar.
Tradisjonelle oppskrifter behandling av slitasjegikt
Et effektivt middel for artrose - potet grøtomslag med honning. Rå poteter rist, bland med honning. Tilberede og anvende et omslag langs ryggraden, på hver side av pasienten området. Hold deg til en svak brennende følelse.
Lag en blanding av aloe, honning og vodka. Påfør om natten.
Spredt over varm honning wrap med en lin håndkle noen omdreininger, deretter legge seg ned på den harde sengen.
Fjern hevelse og smerter i osteochondrose hjelp rastyrky basert på medisinske urter. Avskårne blomster mor og stemor og hell ammoniakk. Insister måned. Smøre såre flekker.
Veldig effektivt for burdock root skjær. Det må være knust og hell vodka. Bank of blandingen tett og oppbevares på et mørkt sted for en uke. Fra den resulterende tinktur foreta en kompress.
Sammen med medisiner, bør urte mennesker som lider av osteochondrose gjøre gymnastiske øvelser. De trenger å gjøre to ganger om dagen, gradvis øke ytelsen. To uker med øvelser i kombinasjon med urter pasientene føler seg bedre.  
Osteochondrose av lumbosakralskiver ryggradenMest menneskelige ryggen er utsatt for slitasjegikt lumbosakralskiver. Denne sykdommen er mest utbredt blant sykdommer som påvirker ryggraden.
I lumbosakralskiver degenerative plate sykdom er fire stadier, som ofte funksjoner føres i den andre når sykdommen begynner å høres vonde og smertefulle signaler.

Tegn lumbosakralskiver skivedegenerasjon

Ofte etter alvorlig stress eller hypotermi kan oppleve følgende symptomer på artrose:

- Gradvis økende smerter, som blir sterkere når du løfter vekter på rizkyhruhah;
- Konstant følelse av å trekke tilbake smerte som kommer til alvorlige eksaserbasjoner;
- Mobiliteten av den øvre skulderbeltet er sterkt redusert, sitter utenfor bringer smertefulle følelser, samt organ svinger og vippes til siden;
- Smerte begynner å utstråle til foten, som ofte vises som om kort elektrisk støt som kommer til fem;
- Følsomhet av benene kan bli redusert, eller forverret på grunn av ødeleggelse av nerverøttene;
- Reflections of sener svekkes og det er en svakhet i musklene.

I motsetning til mange forestillinger, en lignende type osteoarthritis påvirker ikke bare eldre mennesker som har atrophied muskler og ledd, og redusert bevegelighet i kroppen, men unge, friske mennesker kan få en diagnose lumbosakralskiver Osteochondrose. Som hvorfor kan utvikle denne sykdommen?
Årsakene til degenerative plate sykdom i lumbosakralskiver

I tillegg til aldersrelaterte endringer i menneskekroppen er det en rekke gamle grunner som kan vises ganske lav ryggsmerter hos unge mennesker. Med dem er følgende grunner:

- Endelig gamle betente skader i ryggraden;
- Virkningen av dårlig økologi;
- Eksisterende skoliose eller ustabile segmenter av ryggraden;
- Mangel på tilstrekkelig fysisk aktivitet;
- Fysisk overbelastning kroppen, løfte for tunge gjenstander;
- Brudd teknikk øvelser for baksiden av innlegg;
- Flat;
- Overvekt;
- Hypotermi;
- Mye stress.

En viktig faktor i utseendet på lumbosakralskiver degenerative plate sykdom kan være genetisk disposisjon, og en person kan få en sykdom arvet fra sine slektninger eller lider på grunn av ujevn utvikling av bein og muskelvev.
Uten hensyn til signalene som kommer i form av ryggsmerter, folk med risiko for sykdom starte gradvis og la den flyte fra en scene til en annen, og bringer nye komplikasjoner.
Stadier av slitasjegikt
Sykdommen er ikke fanger opp plutselig, men utvikler seg langsomt, med mild flyter i tøffe konsekvenser.
Ved første plate er ødeleggelsen av kjernen, som er ledsaget av ubehag i korsryggen og smerter under trening, brå bevegelser.
Så i den andre fasen av sykdommen gjennomgår endringer vev rundt kjernen av platen. Endring av tilstanden i den fibrøse ringen, avstanden mellom ryggvirvlene avtar og driv slutter jevnt fordele belastningen. Disker er utsatt for stretching, det klemt nerve røtter, noe som provoserer utseendet lumbago.
I løpet av den tredje fasen av sykdommen er et gap fiberholdig ring. Start oppstå intervertebral brokk, og smerte er ikke, og følte hele tiden.
Opplever den fjerde etappen, prøver kroppen å kompensere for skader ryggvirvler aktiv vekst av bein i dem. Hvis mål på sykdomsbehandling ikke er vedtatt, risikoen for komplisert bevegelse og selv uførhet.
Nøye oppmerksomhet til deg selv og rettidig analyse funksjoner bidra til å hindre uopprettelige konsekvenser og tidlig behandling av slitasjegikt.
Behandling av lumbosakralskiver skivedegenerasjon
Hvis du legger merke til lignende symptomer som er beskrevet ovenfor bør appellere til en nevrolog. Legen vil foreta nødvendige undersøkelser og verifisere Artrose foreskrive riktig behandling.
Behandlingen består av et sett av tiltak, herunderlegemiddeleffekt, fysioterapi, kiropraktikk, og, selvfølgelig, terapeutisk øvelse.
I alvorlige avanserte tilfeller kan kreve kirurgi.
Den første oppgaven for legen er å frata pasienten av pinefull smerte. For dette, det er smertestillende injisere narkotika for smerte blokaden sonen, ofte den bruker Novocain. Manualyst lette smerter av manuelt virkningen av å fjerne kompresjon av nerverøtter og kramper i musklene.
Etter fjerning av smerte som er nødvendig for å fjerne vev inflammasjon og forbedre mikrosirkulasjonen. Utnevnt vitaminer, muskelavslappende å lindre muskel sammentrekning, diuretika å avlaste hevelse, introduserte chondroprotectors.
Som en følge av sykdommen sjokk utsatt bein og brusk, så ingen skade vil bruke spesialiserte kosttilskudd som Vivasan, Selenyum, Collagen Ultra, som forbedrer metabolismen av brusk og bein og positivt påvirke funksjonen til muskel-skjelettsystemet, lindre smerte. Rasjonen er ønskelig å legge til en matrett som inneholder naturlige kollagen - Spiselig gelatin. Spis mer gelé og gelé. Gelatin hjelp i å gjenopprette hryaschevoyi vev.
Fysioterapi omfatter påvirkning av ultralyd, gjeldende laser. Hjelpe behandlinger av slitasjegikt fungere som akupunktur og stein terapi. Osteochondrose gir motorisk funksjon kroppen kompliserer normal aktivitet i ledd og muskler. Derfor er en viktig rolle i behandlingen av denne sykdommen spiller noen terapeutiske øvelser, slik at fuger mos og styrke musklene.
Øvelser i osteochondrose
Moderat fysisk aktivitet - det er en forutsetning for behandling av slitasjegikt. Beste Gymnastikk vie ettermiddagen. Øvelsene er enkle, men effektive.
- Standing, litt bøy knærne og prøver å sette seg ned. Tving deg selv til å sitte minst halvparten. Gjenta flere ganger;
- Gjør langsom alternativ svinger til side av kroppen;
- Ligg på ryggen og sakte vekselvis stramme mage beina til knærne og deretter rette dem;
- Gjør øvelsen "sykkel" liggende på ryggen.


Hvis mobilitet ikke er betydelig svekket kroppen kan rotere øvelser med lette øvelser og bading i vannet.
Osteochondrose er beskrevet ovenfor, eller en annen type før eller senere bli viktig sak for alle mennesker som krysset 40 år milepæl. Men det kan forsinke utviklingen og konsekvensene varselet, betaler tilbørlig hensyn til moderat og riktig trening, ernæring, vernesko, klær for sesongen, riktig holdning. Dette er spesielt viktig for folk som er fysisk passive, som tilbringer mye tid sittende stilling. Jo før du begynner å nøye overvåke helsen til ryggraden - grunnlaget for vår kropp, jo mindre sjanse har du til å møte denne sykdommen i yngre alder og mer sannsynlig ikke til å overleve sine komplikasjoner i mer avanserte alder.  
Яндекс.Метрика